Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Depay begeerd: ‘Het waren niet exact de aanbiedingen die hij wilde’

Laatste update:

Memphis Depay had afgelopen zomer aanbiedingen van verschillende clubs, zo geeft Jean-Michel Aulas, voorzitter van Olympique Lyon, aan in gesprek met RMC Sport. De Oranje-international werd eerder onder meer in verband gebracht met een transfer naar AC Milan en Internazionale. Aulas bevestigt dat de 24-jarige aanvaller wordt begeerd.

“We houden hem zo lang mogelijk hier. Ook al heeft hij behoorlijke aanbiedingen op zak: ik denk dat hij de stiekeme hoop heeft om Lyon te laten groeien. Dit zou er voor kunnen zorgen dat hij langer blijft”, zegt Aulas over Depay, die in januari 2017 Manchester United inruilde voor Lyon en nog tot medio 2021 vastligt bij de Franse club.

“Er waren erg concrete aanbiedingen voor hem deze zomer, ook al waren het niet exact de aanbiedingen die hij wilde. Hij krijgt altijd aanbiedingen van clubs. Ze kunnen zich in de toekomst zeker weer gaan melden, maar we laten hem niet zomaar gaan”, aldus Aulas, die ook zegt dat Houssem Aouar in de nabije toekomst absoluut niet gaat vertrekken bij Lyon.

“Die deur is gesloten. Ik geloof dat hij een toekomst heeft bij Lyon”, aldus de voorzitter over de twintigjarige middenvelder, die beschikt over een contract tot de zomer van 2023. “We zijn niet van plan om hem te laten gaan in de winter of zomer, want we willen onze selectie bijeen houden. Potentiële kopers zullen heel overtuigend moeten zijn.”

Verwacht jij dat Memphis Depay in de winter of zomer een transfer gaat maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Om Lyon te laten groeien moet er eerst een andere hoofdtrainer komen. Haalt niet het maximale uit deze groep heb ik het idee. Met o.a. Depay, Fekir en Ndombele 3 enorm getalenteerde spelers.

Verder hoop ik dat hij absoluut niet naar Manchester United teruggaat. Is momenteel een kerkhof voor voetballers, en daar zal die de groei van de afgelopen jaren meteen verpesten.

11 december 2018 om 13:12

Jij hebt gelijk. Lyon kan ieder team verslaan maar ook van ieder team verliezen. Ze zijn verre van consistent. Nu alweer in de helft van de L1 wedstrijdn punten laten liggen. Dit is een typisch coachingsprobleem.

11 december 2018 om 13:54

Tegen PSG kunnen ze niet opboksen en ook in de Champions League zijn ze gewoon minder dan de grote clubs in Europa. Financieel en kwalitatief kunnen ze stappen maken, maar die stappen zullen niet genoeg zijn om relevant te worden in de top van Europa of om het PSG structureel moeilijk te maken. Jij hebt het over Depay, Fekir en Ndombele, terwijl ze bij PSG praten over Neymar, Mbappe en Verratti.

11 december 2018 om 14:37

Eens, daar heb je volkomen gelijk in. Echter zeg ik nergens dat ze tegen PSG of de CL kunnen opboksen. Alleen valt er véél meer uit dit materiaal te halen.

Ndombele kon deze zomer overigens naar Man City!

Depay moet nog een paar jaar bij Lyon blijven en dan terug naar United. Hopelijk heeft United op dat moment al afscheid genomen van Mourinho en spelen ze met een coach die durft Martial Rashford en Depay op te stellen. Als hij zijn koppie erbij houdt dan kan hij zeker slagen bij United, zeker als hij geen nummer 7 neemt.

11 december 2018 om 13:18

stel dat hij over 2 jaar gaat, dan is Depay de ervaren aanvaller.
Ik zie Lingard meer als een middenvelder.
Ik hoop dat een nieuwe coach van United weer ouderwets 442 gaat spelen en dan kan Lingard als rechtshalf oid.

11 december 2018 om 13:22

Zoals je hebt gezien vind Depay zichzelf en zijn Instragram volgens erg belangrijk. Een groot deel van zijn volgers (united supporters) op de kast te jagen door voor Liverpool te kiezen zal dus niet gebeuren

11 december 2018 om 14:22

Daar sla je de plank toch mis. Een groot deel van de united supporters zou Depay graag terug zien in het rood van mancheter. Kijk maar eens op zijn Instagram..

Ik geloof niet dat Depay hogerop kan, hij zit daar goed op zijn plekkie, hij is soms geweldig maar laten we eerlijk zijn hij domineert de Franse competitie niet, is niet eens de beste speler bij Lyon. Dat zijn Fekir en Aouar imo.

11 december 2018 om 13:04

Momenteel is Lyon inderdaad de perfecte plek voor Depay denk ik. Is in mijn ogen ook niet de allerbeste daar maar wordt wel op waarde geschat en krijgt de kans te excelleren. Ik hoop voor hem zelf dat hij zich nog even blijft ontwikkelen (ook voor het NL-elftal) en wellicht nog een keer naar een (sub)topploeg in één van de andere grote competities kan, maar Lyon is ook prima. Beter één van de grote namen bij Lyon zijn of blijven, dan wederom een mislukte poging bij een topclub.

11 december 2018 om 13:10

Klopt, uitgroeien tot een clublegende bij Lyon zou niet mis zijn, hij is daar ook enorm geliefd. Wie weet als Lyon zich versterkt dat ze zelf mee kunnen doen met de titel.

11 december 2018 om 13:20

Zolang de geldkraan van PSG open staat zal geen enkele Franse club meedoen om de titel. Misschien incidenteel, eens in de zoveel jaar, maar niet structureel.

11 december 2018 om 13:19

Onzin. Dat hij niet altijd even consistent presteert klopt, maar hij is minstens net zo belangrijk voor dit Lyon als Fekir of Aouar. Zijn Whoscored rating is de een na hoogste van de Lyon selectie in de Ligue 1 (7.38 tegenover 7.17 voor Aouar en 6.91 voor Fekir). Depay is betrokken geweest bij de meeste doelpunten van de selectie (5 goals en 7 assists in de competitie tegenover 5 doelpunten en 1 assist voor Aouar die ongeveer evenveel minuten heeft gemaakt. Fekir heeft ongeveer de helft van die minuten en staat op twee doelpunten en assists. Ook in de CL staat Depay op een goal en 3 assists. Direct betrokken bij 4 doelpunten dus, net als Fekir met 2 doelpunten en assists, terwijl Aouar op 3 assists en geen doelpunten zit). Depay geeft verder veruit de meeste key-passes per wedstrijd voor Lyon, maar liest 3.1 per wedstrijd. De op een na meest productieve key-pass leverancier is Tete (1.7) of als je iemand wil die ook veel minuten heeft gemaakt Ferland Mendy (1.6). Aouar en Fekir komen hier met 1.1 per wedstrijd niet eens in de buurt. Tel daarbij op dat Depay belangrijk is dankzij zijn corners en vrije trappen en je kunt moeilijk zeggen dat hij onder doet voor die twee.

11 december 2018 om 13:42

Precies, eindelijk iemand die het gewoon zegt zoals het is, ik geloof ook niet dat hij hogerop kan, want ook Oranje neemt hij niet bij de hand zoals beweerd wordt.

Die jongen is een subtopper, dat is helemaal geen schande, maar iedere de laatste interlandperiodes ging men ineens gek doen door te roepen dat hij de absolute ster en de topspeler zou zijn van Oranje en dat is gewoon onzin.

Hij blinkt soms uit en is soms inderdaad nergens te bekennen, topspelers zijn top, omdat ze constant dat niveau aan tikken, hij doet het slechts af en toe. Ik betwijfel ook of hij ooit die top nog gaat halen, want hij heeft teveel afleiding buiten het voetbal om die keer op keer alle aandacht op eisen.

Wees gewoon eerlijk, vergelijk Depay met echte topspelers op zijn positie, vergelijk hem met de absolute topaanvallers in de wereld zoals Neymar, Suarez, Griezmann, Hazard, enz dan kun je toch niet beweren dat hij van dat niveau is?

En Lyon zie ik trouwens niet groeien, althans niet heel veel groter dan het is, die gaan geen PSG worden en daarmee de concurrentie aan kunnen gaan. Hij zou misschien nog 1 stapje hogerop kunnen, een iets zwaardere competitie, maar Barca, Real, Man City, Bayern, dat werk, nee daar is hij gewoon niet goed genoeg voor.

11 december 2018 om 13:51

Fekir is nog lang niet in topvorm, Aouar is wel een uitstekende voetballer. Echter kun je niet stellen dat hij (memphis) de competitie niet enigszins domineert. Zijn cijfers bij Lyon zijn uitstekend en dat terwijl Lyon uiterst inconsistent is. Bij PSG zijn dat soort cijfers makkelijker te halen. Maar goed, de Ligue 1 blijft natuurlijk een middelmatige competitie.

Lekker wachten op de juiste club, presteert nu goed. Met de keuze van zijn volgende club kunnen we zien of Memphis daadwerkelijk verstandig is.

Depay heeft weinig te kiezen gezien de terugkoopclausule van Man Utd.

11 december 2018 om 13:21

Zo werken terugkoopclausules niet, als de clubs akkoord zijn zal de speler wel moeten.

11 december 2018 om 13:52

Natuurlijk niet. Dat zou toch de omgekeerde wereld zijn. Er bestaat zoiets als een contract en die dient eerst door de speler getekend te worden. Als Memphis niet naar Manchester United wil, kunnen ze hem niet dwingen.

11 december 2018 om 14:25

Onzin, speler heeft zeker wel inspraak of hij terug wil. Het is geen slavenhandel ofzo..

11 december 2018 om 16:05

Niemand kan je nog dwingen dezer tijd. Alsof zijn zaakwaarnemer hem zoiets zou flikken. En dan nog, zo dom zal Depay ook niet zijn om zoiets in het contract op te nemen.

Zou bayern geen goede club zijn voor hem, robben stopt en Ribéry is ook oud

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren