Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Denzel Dumfries schrok: ‘Dat is meestal nooit goed, het is heel zuur’

Laatste update:

Het Nederlands elftal wist donderdagavond met 4-0 af te rekenen met Wit-Rusland, waardoor Oranje goed is begonnen aan de kwalificatiereeks van het EK 2020. Denzel Dumfries zorgde bij tijd en wijle voor gevaar in De Kuip. De rechtsback werd in de tweede helft vervangen door Kenny Tete, maar de verdediger van Olympique Lyon moest het veld snel daarna weer verlaten vanwege een blessure.

Dumfries baalde van het uitvallen van zijn collega. "Ik schrok wel. Het zag er ernstig uit. Hij greep naar zijn hamstring en dat is meestal nooit goed. Het is heel zuur", zegt Dumfries na afloop van de comfortabele zege in gesprek met de NOS. De verdediger van PSV hoopt dat Oranje ook goed kan presteren tegen Duitsland, dat aankomende zondag de tegenstander is.

De verdediger heeft de beelden van de 1-1 gelijkspel van die Mannschaft tegen Servië afgelopen woensdag gezien. “Ze zijn een nieuwe weg ingeslagen, een nieuw team. Ik ben benieuwd naar hoe ze tegen ons voor de dag komen, maar Duitsland is altijd een goede tegenstander. We moeten scherp zijn als we een goed resultaat willen halen."

Dumfries heeft tot dusver vier A-interlands achter zijn naam staan. Verslaggever Arno Vermeulen merkt echter op dat het lijkt alsof de vleugelverdediger al jaren bij Oranje speelt. "Ik ben er rustig onder, ik voel me goed. Die lijn wil ik graag doortrekken. Het is een eer om voor het Nederlands elftal te mogen spelen. We hebben een goed team, dus het voelt vertrouwd”, besluit Dumfries.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het viel mij vooral op dat die weer lekker aan het opstomen was, iets dat hij PSV echt een stuk minder is. Zal dit komen door de matige tegenstander of omdat Van Bommel behoudender wilt voetballen? Want Angelino is ook een stuk minder actief op de flank.

22 maart 2019 om 09:05

"het viel mij vooral op dat die weer lekker aan het opstomen was, iets dat hij PSV echt een stuk minder is."

Is inderdaad een hele tijd een stuk minder geweest, maar tegen VVV zag ik de oude Dumfries toch al weer een beetje terug.

22 maart 2019 om 10:28

Ik heb inderdaad steeds meer het idee dat dit in opdracht van MvB is. Dit om iets meer behoudender te spelen. Hopelijk heb ik het mis, want als ik iets graag mis, dan is het behoudender spelen ala Cocu. Wat een frikandel was dat zeg (qua tactiek dan aye).

Scheelt natuurlijk wel of je Schwaab/Viergever achter je hebt staan of V.Dijk/D.Ligt. Mag em graag zien voetballen trouwens, straalt energie en kracht uit!

Ach je concurrentie is toch minder goed. Voor je plek hoef je geen zorgen te maken. Wel goed seizoen voor hem. Oogt moe, maar hier kan je van leren. Het is nog geen EK of WK jaar.

Ik heb eindelijk weer goede hoop in oranje. Ik denk dat we deze poule misschien zomaar eens kunnen winnen. Verder ontwikelt Dumbfries zich stormachtig. Telkens imponeert hij weer op een hoger niveau (sparta, heerenveen en nu psv in mindere mate), maar ik ben erg benieuwd hoe ver deze jongen nog kan komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren