Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Den Bosch-fans staken: ‘Als jullie niet voetballen, geven wij geen support’

Laatste update:

FC Den Bosch was op weg naar de eerste halve finale in het bekertoernooi sinds 1993, maar een krankzinnig slot tegen de amateurs van VVSB veranderde alles. De ploeg van trainer René van Eck verprutste het helemaal bij een 2-0 voorsprong: in een mum van tijd stond het 2-3. De spelers zijn onthutst en de supporters zijn aangeslagen.

/

De Supportersvereniging Den Bosch FC heeft de website op zwart gezet. “Als jullie niet willen voetballen, geven wij geen support meer”, zo melden de fans. Een andere supportersvereniging, Supportersclub FC Den Bosch, uit eveneens onvrede. “We verloren gisteren onze toekomst en vooral onze eer.”

Aanvoerder Bart Biemans snapt niet hoe de afgang vorm heeft kunnen krijgen. “Zo'n kans krijgen we waarschijnlijk nooit meer. Hier zullen we nog heel lang ziek van zijn. Ik zal vermoedelijk de komende twee nachten ook niet slapen. Ik kan nog steeds niet geloven dat we deze wedstrijd hebben verloren. Ik heb dit nog nooit meegemaakt”, zei hij tegen FOX Sports.

Met name keeper Kees Heemskerk zal slecht slapen. De sluitpost ging twee keer in de fout en met name de gigantische blunder bij de 2-3 zal hem nog lang achtervolgen. Zijn ploeggenoten staan hem bij. “Hij is gebroken, maar wij ook. Hij deed het niet expres. Bij iedere fout van een keeper is het meteen fataal, maar wij doen het met z’n allen”, aldus aanvaller Arda Havar tegen Omroep Brabant.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja, je verliest van een middenmoter in de Topklasse, 1 niveau onder dat van Den Bosch, een middenmoter in de Jupiler League. Natuurlijk is het niet leuk, maar dat kan gewoon gebeuren. Met invoering van de Tweede Divisie gaat het nog veel leuker worden in de toekomst.

4 februari 2016 om 12:30

Inderdaad, het is al razendknap dat ze überhaupt zo ver zijn gekomen in het bekertoernooi. Zuur dat je tegen een amateur verliest, maar er zijn (bijvoorbeeld) al voldoende eredivisieclubs uitgeschakeld ook.

Een heel nare slotfase wil niet inherent zeggen dat er niet gevoetbald wordt. Om dan meteen alles op zwart te gooien is een beetje overdreven. Ook Den Haag heeft dit seizoen bij amateurs verloren maar om dan meteen te gaan staken vond niemand nodig. Schreeuw je club liever omhoog van die 10e plek in de competitie zodat je de playoffs haalt en koester het bereiken van de kwartfinales dit jaar.

4 februari 2016 om 12:34

Ok...kan mij andere dingen herinneren na de nederlaag.

http://www.hpdetijd.nl/2015-09-25/hoe-de-supporter...

Wat zijn dat voor supporters dan? Ja t is heel klote als je verliest op zo'n manier maar om dan maar meteen te stoppen met supporten..

4 februari 2016 om 12:55

Vind ik ook hoor. Als je je gemoedstoestand zo laat afhangen van de wedstrijden van je club, is er ook iets goed mis met je hoor.

4 februari 2016 om 13:15

Zit toch al nooit iemand op de tribunes.. dus zo erg is t allemaal niet

Haha, wat kan men in Den Bosch toch overdrijven. De Vliert raakte alsmaar leger en leger en van support was amper nog sprake. Toen reikte Den Bosch prompt tot de kwartfinale van de beker met een thuisloting tegen een topklasser en opeens zit het stadion zo goed als vol, mensen die er al jaren niet meer geweest zijn komen opeens opdagen en achteraf allemaal opgefokt doen tegen de spelers die de supporters nog bedankten. Natuurlijk mag je teleurgesteld zijn in zo'n prestatie, maar een beetje lachwekkend is het wel. Al is dit meer in het algemeen over de support van Den Bosch, in de supportersvereniging zelf zullen er een hoop zitten die elke wedstrijd wel in de Vliert te vinden zijn.

Verder overschatten de supporters duidelijk het niveauverschil tussen middenmoot Jupiler League en topklasse, want dat is niet zo groot als men denkt. Elk jaar komen er bij Den Bosch spelers op proef die het seizoen ervoor nog bij de amateurs voetballen (arda Havar bijvoorbeeld).

De 2-0 voorsprong weggeven is amateurisme, maar winst van een topklasser tegen Den Bosch kan gebeuren.

4 februari 2016 om 12:40

Mee eens wat betreft het overschatten van het niveau. En daar gaan een hoop clubs wel achter komen als ze straks kunnen degraderen naar de Tweede Divisie. Vanuit de Jupiler League kon je nooit degraderen en daar zijn clubs misschien wel een beetje lui door geworden. Ik weet zeker dat over een jaar of 5 de Jupiler League er totaal anders uit zien.

4 februari 2016 om 15:31

Ik ben benieuwd of we tegen die tijd amateurclubs in de Eredivisie of in ieder geval de Play-Offs hebben.

De keeper was toch bradley vd meer?

4 februari 2016 om 15:59

R.I.P FC DEN BOSCH


"supporters"vereniging, je hoort de spelers en al helemaal die keeper juist nu te steunen. Vermeende mensen daar in Den Bosch

Wat een lamme reactie van de supporters zeg. Supporter ben je ook in mindere tijden. Daarnaast kan dit gewoon gebeuren.

Tja, de manier waarop is natuurlijk erg lullig, maar op zich is deze nederlaag toch helemaal niet zo bizar? Het is niet alsof een topclub uitgeschakeld is door een stelletje recreanten, zo verschrikkelijk groot is het verschil tussen de Jupiler League en de Topklasse nou ook weer niet. Als je als club die al jaren onderin meedraait in de Jupiler League moet spelen tegen een Topklasser en je keeper heeft toevallig een nogal ongelukkige dag, dan kun je gewoon verliezen.

De zogenaamde supporters van den Bosch FC sympathiseren met het gajes met een stadionverbod en zijn niet representatief voor de FC Den Bosch supporter.
Ze mogen het stadion niet in en geven Fred van der Hoorn daar de schuld van terwijl ze die stadionverboden natuurlijk aan zichzelf te wijten hebben.
Het klasse verschil tussen Den Bosch en vvsb is wel degelijk groot, het angsthazen voetbal van trainer Van Eck en het feit dat hij elke week 3-4 anderen opstelt, maakt dat de amateurs konden winnen.
Een felicitatie voor Vvsb en haar geweldige supporters.

Het heeft meer te maken met Fred van der Hoorn die voor de 3e keer oprij een slechte trainer aanstelt en het machtsspelletje dat al jaren wordt gespeeld door dezelfde Fred. Supporters zijn het al jaren zat maar gister was de druppel voor iedereen, zelfs de supportersclub die altijd positief zijn gebleven.

Waarom lukte het dan niet gister zelfs met de 12de man?
Of heeft de 12de man gisteren net zo hard gefaald?

Verliezen kan altijd, maar de wanneer waarop er gister is verloren kan gewoon absoluut nier. Heb zoiets nog nooit meegemaakt. Voor het meerendeel van de spelers is dit de wedstrijd van hun leven, dan kun je in 300 secondes geen 3 goals weggeven.

Waar de supporters vooral pissed om zijn. Is het jarenlang falen van de technisch (dictator) directeur vd Hoorn. Hij heeft in 10 jaar tijd de hele club om zeep geholpen. Waar er 2 jaar terug nog gemiddeld 4000-4500 supporters kwamen kijken elke 2 weken is dat nu nog maar de helft.
Zolang die man er nog zit zal het nooit meer iets worden, en dat is meer het statement wat DBFC wil maken.

Zolang er bestuurlijk niks veranderd, en de club zo blijft aanmodderen houdt het een keer op.

Wees blij dat je de kwartfinale hebt gehaald en klote dat je eruit vliegt tegen een amateurclub, maar het verschil tussen amateurs en 1e divisie is nou eenmaal minder. Feyenoord supporters hebben na 5 nederlagen op rij toch ook niet massaal alle sites op zwart gezet? Wat een supportersactie zeg. Daar zal Den Bosch vast beter door gaan voetballen. Waren de 3 goals niet gevallen en de keeper niet 2 blunders gemaakt, dan was het hosanna, maar nu? Zielig zeg.

Deze wedstrijd moet onderzocht worden op matchfixing. Erg dubieus dat Den Bosch een 2-0 in 2 minuten weggeeft, en dat die keeper 2x zo blundert,

Zo slecht kan je gewoonweg niet zijn😀

Ze hielden maandag nog nog zo goed stand tegen de koploper, en nu dit. Zeer vreemd!!!

Den Bosch staat bij mij altijd bekend om een club die zelfs zijn eigen naam zou verkopen aan derden. Vind het nog knap dat ze überhaupt supporters hebben

De meeste reageren hier zoals altijd weer zonder de reden te weten van de acties.

Dit verliest ,hoe hard het ook aankomt is niet de hoofdreden,
dit was echter wel de druppel die de emmer deed overlopen.

Mede door dit verliest staat de toekomst van onze club op het spel,
Sponsoren,businessclub leden en supporters dreigen om weg te gaan
of zijn dit aan het realiseren,omdat iedereen klaar is met de al jaren niet functionerende technisch directeur

Fred van der Hoorn is een td zonder enige visie en zonder zelfreflectie
Spelers,trainers,bestuurders ,vrijwilligers,personeel en sponsoren zijn weggegaan omdat haast niemand met hem door 1 deur kan.

We zijn er nu wel klaar me dat hem telkens de hand boven het hoofd gehouden wordt

De uitslag van dit bekerduel komt voor mij niet helemaal als een verrassing. Het toont aan dat het kwaliteitsverschil tussen de onderste regionen van de Eerste Divisie en dat van de Topklasse niet zo groot is. Verder moeten we ook niet net doen alsof Vvsb gisterenavond een wereldprestatie heeft neergezet. Als je ziet hoe de club qua loting de wind mee heeft gehad in het bekertoernooi met tegenstanders als Rijnsburgse Boys, Emmen, Capelle en FC Den Bosch dan is het niet zo vreemd dat ze de halve finale van de KNVB-beker hebben bereikt. Met alle respect overigens voor de geleverde prestaties. Had Vvsb echter in een eerder stadium op een club uit de Eredivisieclub gestuit dan was het, vrees ik, snel einde oefening geweest voor de club uit Noordwijkerhout.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren