Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dele Alli redt het ook niet bij Everton en zoekt zijn toevlucht in Turkije

Laatste update:

Dele Alli gaat zijn carrière naar verluidt nieuw leven inblazen bij Besiktas en kan dus teamgenoot worden van Wout Weghorst. Dat weet Sky Sports dinsdag te melden. De Turkse nummer zes van vorig seizoen wil de middenvelder van Everton huren met een optie tot koop. De 37-voudig international van Engeland komt in Liverpool amper voor in de plannen van trainer Frank Lampard en mag uitzien naar een andere club.

Alli kwam begin dit kalenderjaar over van Tottenham Hotspur in een deal waarmee zo’n 40 miljoen pond gemoeid kon zijn. De totale som was afhankelijk van het aantal gespeelde wedstrijden. Zijn transfer gaf de Everton-fans grote hoop, want Alli stond in Engeland al jaren te boek als groot talent. Bij Spurs was hij op een zijspoor beland en een transfer naar Liverpool leek zijn redding. The Toffees beleefden vorig seizoen echter een horrorjaar en ontliepen ternauwernood degradatie naar de Championship.

In de voorbereiding op dit seizoen kreeg Alli wel minuten en scoorde hij voor het eerst, weliswaar in een oefenduel met Blackpool. Hij kreeg daarna zelfs complimenten van Lampard. Tot op heden staat de teller echter op dertien doelpuntloze officiële wedstrijden voor Everton en trainer Lampard ziet het dus ook niet in de middenvelder zitten. Everton’s trainer liet zich afgelopen dinsdag, na de met 0-1 gewonnen League Cup-wedstrijd tegen Fleetwood Town, al ontvallen dat Alli praktisch zeker vertrekt uit Liverpool.

Bij Sky Sports is men niet verbaasd dat hij bij Everton mislukte en dat een transfer naar Turkije nu dichtbij is. Ook werd aangestipt dat Alli misschien wel niet bij Everton speelde zodat de club eventuele clausules ontloopt. Bij een bepaald aantal gespeelde wedstrijden, moeten the Toffees namelijk extra geld overmaken aan Spurs. Alli heeft bij Everton nog een contract tot medio 2024.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Schoolvoorbeeld van veel talent maar slechte mentaliteit.

24 augustus 2022 om 16:40

Mentaliteit kun je veranderen, talent heeft hij genoeg.

25 augustus 2022 om 00:46

Mentaliteit kan je juist vaak niet veranderen. Bepaalde spelelementen kan je aanleren of verbeteren, maar met mentaliteit wordt je geboren.

25 augustus 2022 om 00:14

Je bedoelt schoolvoorbeeld van speler die eigenlijk z'n niveau heeft gevonden.

Ik zie hem liever niet komen. Op zijn positie heb je nu Salih, Kerem, Gedson en Atiba. Salih en Gedson verdienen een basisplaats. Kunnen ze beter iemand regelen voor de verdediging.

24 augustus 2022 om 15:53

Salih heeft pas 1 wedstrijd goed gespeeld in de zoveel wedstrijden voor Besiktas, Salih verdiend zeker geen basisplaats

24 augustus 2022 om 16:16

Ik vind dat hij juist geen kans kreeg afgelopen seizoen.

24 augustus 2022 om 16:28

Salih heeft elke wedstrijd goed gespeeld dit seizoen en afgelopen weekend was hij uitstekend.En Alli speelt achter de spits of op de flank.

Opvallend. Vond het altijd een goede speler. Everton koopt vaak van dat soort spelers die dan uiteindelijk via de achterdeur vertrekken.

24 augustus 2022 om 14:07

Nou was dit op zich een geweldige deal. Ze kregen 'm voor niks, hele deal bestond uit clausules. Eentje daarvan was 20 wedstrijden spelen. Toen voorspelde ik al dat ze 'm maximaal 19 keer zouden gebruiken en vervolgens Donny erin zouden gooien, haha. Dat ze 'm nu weg doen is ook wel logisch. Daar gaat dan wel een percentage van naar Spurs, maar je wilt ook niet dat een speler die niet levert wel clausules blijft afvinken en je geld blijft kosten. Maar als bij Alli de knop om was gegaan was het een werelddeal. Beetje zoals Ihattaren met een optie voor 2 miljoen kunnen binnenhalen.

24 augustus 2022 om 14:26

Ah wist ik niet, van die 20 wedstrijden. Handig gedaan

24 augustus 2022 om 17:33

Dat was één van de clausules. De rest weet ik niet meer, maar was er toendertijd nog enigszins pissig over dat ze 'm zelfs gratis lieten gaan terwijl hij nog een contract had. Maar er zit ook een percentage van de doorverkoop bij voor Spurs, niet dat dat nou veel gaat opleveren, maar goed.

Mogen we inmiddels stellen dat het deze jongen ontbreekt aan topsport mentaliteit? In zijn eerste jaren bij Spurs droop het talent eraf.

24 augustus 2022 om 14:02

Vind het zo zonde. Zag laatst de compilatie die Spurs in elkaar had gedraaid toen hij vertrok nog eens, en man, wat was dat een speler. Maar wel vrijwel geen highlights uit z'n laatste twee seizoenen. Het aparte vind ik dat toen Mourinho kwam en zich met hem bezig hield het eindelijk weer de goeie kant op leek te gaan. Was een hele korte periode waar hij iedere pot scoorde of een assists gaf. En na een paar weken was het weer same old, same old. Toen kwam dat gesprek uit de docu ook, dat José voorspelde dat hij later spijt zou krijgen als hij nu niet meer van zichzelf verlangde. Maar je kon toen al aan Alli zien dat het één oor in ging en het andere oor uit. Waarop José verder ging naar de volgende luilak, Ndombele. En dan vraag ik me gewoon echt af wat er in dat hoofd gebeurd is, dat je gewoon bewijs hebt in die eerste paar weken dat je het nog steeds kan als je je er maar voor in zet. Zowat de beste speler bij Spurs op dat moment. En er dan gewoon weer niet voor gaan. Doodzonde, dat verspilde talent.

24 augustus 2022 om 14:18

Er zijn zoveel voorbeelden op te noemen van (extreem) getalenteerde voetballers die toch na hun doorbraak het niet weten vast te houden. Denk dat hier in veel gevallen toch meer achter zit dan alleen maar een lakse houding. Blijkbaar is het mentale aspect en de druk die komt kijken bij acteren op zo’n hoog niveau iets wat toch onderschat wordt. Wellicht iets om vanaf de jeugdopleiding meer aandacht aan te besteden.

24 augustus 2022 om 15:29

Oh, absoluut hoor. Maar bij Dele heb ik dat idee nooit gekregen, die heeft gewoon de motivatie niet. Die zag je ook al tijden niet meer veel moeite doen op de trainingen. En dan wordt de gozer die het met iedereen kan vinden, met iedereen ouwhoert en voor iedereen een aparte handdruk heeft van anderhalve minuut lang ook gewoon een afleiding voor de rest van het team.

24 augustus 2022 om 16:44

Absoluut. Was één van de dingen waar ik heen uitkeek toen hij naar Spurs kwam. En nu zegt Conte een hoop dezelfde dingen, en loopt men ermee weg. Maar goed. Dat is het imago van Mourinho, daardoor kunnen sommigen er niet objectief heen kijken.

Hoe kan hij zo ver teruggezakt zijn? 37 voudig Engels international is niet niks,stukje mentaliteit?

24 augustus 2022 om 16:41

Laatste keer dat Spurs tegen Besiktas speelde won Besiktas :-)

24 augustus 2022 om 17:18

Treffen zij nu elkaar wint Tottenham met dikke verschil, om nu een winst van 8 jaar terug tegen Tottenham er bij te halen slaat totaal nergens op.

24 augustus 2022 om 17:34

Let maar niet op hem, want als besiktas geen geblesseerden had vorig jaar, dan had Salih Ucan stijl haar ipv gekruldOf we kunnen ook onze overwinning tegen Juve erbij halen van 8/9 jaar terug, maar dan krijgen we dan het argument van onze Sergen dat zijn cluppie ieder jaar de serie A zou winnen als ze geen blessures hadden

24 augustus 2022 om 19:44

jonge als besiktas geen blessures had, hadden ze vorig jaar de champions league gewonnen

24 augustus 2022 om 20:45

Die had ik al gebruikt, maar toch bedankt dat je aan de memes wilt meewerken

24 augustus 2022 om 21:22

Man man man wat een humorloze butthurt figuren zijn die Gs supporters toch ook.

Niet de sarcasme kunnen herkennen en overal serieus op ingaan

25 augustus 2022 om 05:31

Volgens mij miss jij zelf de sarcasme over de blessures, je hoeft niet gelijk zo geprikkeld te reageren, ik zal niet reageren voor elke Besiktas fan maar jou humor is heel ver te zoeken.

Een transfer a la Pjanic. Besiktas gaat hier volgens mij een gewoonte van maken om elk jaar een speler (over the hill/zwaar uitvorm) te huren..

24 augustus 2022 om 13:58

Mee eens! Echter kan dit ook een uitweg naar hem zijn naar de top. Dat was toen ook met Babel gebeurd, maar goed zie hem liever niet komen.

24 augustus 2022 om 14:25

Vindt dit wel erg kort door de bocht, hij is nog maar 26, weten allemaal wat hij kan, ik denk dat hij met het publiek erachter juist gaat vlammen.

24 augustus 2022 om 18:10

Over the hill OF zwaar uitvorm was het bedoeld correctie!

24 augustus 2022 om 15:01

Besiktas, Fener en Galatasaray kopen jaar in jaar uit van dat soort spelers.

24 augustus 2022 om 16:24

Het kan ook goed uitpakken + je zit er niet aan vast. Fener heeft weer een legioen aan spelers gekocht waar ze aan vastzitten bijv. + Gala vorig seizoen met Morutan en Cicaldau waar ze nu mee zitten. Hoeft niet perse slecht te zijn een huurspeler, just saying.

24 augustus 2022 om 16:33

Morutan is verhuurd aan Pisa met een koopoptie, hij doet het daar goed tot nu toe dus die heb je mis, Cicaldau gaat ook waarschijnlijk vertrekken, Dele is het voetbal al 2/3 jaar vergeten, was een topper bij Tottenham maar het ging snel bergafwaarts bij hem, denk dat hij voor het luxe leventje naar Istanbul komt.

24 augustus 2022 om 16:43

Nee Mertens komt voor de baklava.

Beter een 26 jarige toptalent die in een dip zit dan bejaarden kopen die zakken komen vullen. Ik neem aan dat je dat met me eens bent.

24 augustus 2022 om 17:17

Mertens die zelfs op zijn 34ste meer presteerde dan Alli die niet eens bij Everton in de basis stond, wanneer hij wel speelde was hij de minste van de 11, ja jullie hebben goud in handen, misschien rouleren met 40 jarige Atiba.

24 augustus 2022 om 17:35

Ho ho Atiba is een icoon he..buiten dat we moeten afwachten en zien hoe het uitpakt. Bedoel Quaersma, Gomez, Babel etc was voor ons goed uitgepakt daarentegen Pjanic, Batshuayi etc weer niet..Alli is wel de moeite om een gokje te wagen vind ik..geldt trouwens voor alle spelers die in Turkije komen spelen..of het voor ons, FB of GS is..oja je hebt ook nog Basaksehir die alle spelers kopen waarmee de grote 3 geassocieerd mee worden/werden..

24 augustus 2022 om 17:39

Volgens mij zat jij vorig jaar wel de Macarena te dansen toen jullie een middenveld uit Souza, Texeira en Atiba hadden, maar als jullie geen blessures hadden dansten zij ook met jou de Macarena

24 augustus 2022 om 20:41

Serie B is 2 speelronden bezig en ik heb het bijvoorbaat al mis? Mmm ja logisch gezien hij vorig jaar ook 2 wedstrijden goed speelde en daarna vergelijkbaar ald een Babel.

24 augustus 2022 om 21:25

Atiba is een levende legende en speelt al 10 jaar bij ons.

Jullie waren toch aan het verjongen?

Waar zijn de toptalenten Cicaldau, Morutan en Berkan?

Hij loopt er ook al een paar jaar verloren bij. Als je de top wilt bereiken dan komt je mentaliteit goed zijn of je moet extreem getalenteerd zijn met een redelijk goede mentaliteit. Delle Ali liet bij Spurs in zijn eerste seizoenen wek goede dingen zien, maar voor mij blonk hij nooit echt ergens in uit. Hij is niet creatief of snel.

24 augustus 2022 om 14:10

Hij was meer een schaduwspits. Dook de ruimtes in die teams lieten vallen door Kane dubbel te dekken. Daar blonk hij in uit. Is ook de hele reden dat ik Spurs als geschikt team voor Donny zag want die had een vergelijkbare wisselwerking met Tadić, maar goed, toen speelden we al niet meer zo, omdat Kane zich opeens zo veel liet zakken.

Op twitter ook veel (Turkse) geruchten dat PSV Alli nog wil wegkapen als ze CL halen. Kunnen met een korreltje zout worden genomen denk/hoop ik

Wie is de eerste die gaat zeggen dat dit wat voor Ajax is?

Zonde, was ooit een groot talent bij de spurs, maar is volledig afgezakt. Kon afentoe mooie dingen laten zien. Hopelijk voor hem krijgt ie iets van zijn oude vorm terug bij Besiktas.

24 augustus 2022 om 14:00

Jij en ik denk ook gelijk de laatste

Ik begrijp niet waarom we zo veel investeren in een seizoen waarin we geen Europees voetbal spelen. Dele Alli is weer een 'als hij er zin in heeft'-transfer waar je seizoen van af hangt. Dat hebben we vorig jaar al meegemaakt met Pjanic en Teixeira, blijkbaar hebben we er niks van geleerd. Het is een grote gok die we weer nemen.

24 augustus 2022 om 14:12

Dele is in dat opzicht nog jong, dus als we hem evt kopen kan hij nog wel even mee. Aan de andere kant ben ik bang dat dit een Ljajic geval gaat zijn.

24 augustus 2022 om 15:05

Hij is nog jong, maar speelt al 2 seizoenen nauwelijks wedstrijden. Een jongen die 2 jaar terug nog Engels international was maakt op deze leeftijd de stap van de PL naar onze super competitie. Ik ben niet zo optimistisch over deze transfer.

24 augustus 2022 om 15:21

Ik heb het liever ook niet, omdat Salih en Gedson al op zijn positie spelen, maar jah als dit dan weer een top transfer wordt, kan je hem ook weer verkopen voor een mooi bedrag. Het is een risico. Heb liever verdedigers, want met Welinton en Montero ga je het niet redden.

24 augustus 2022 om 15:51

Wat is volgens jou veel investeren? Loonscala van de team is ongeveer 25 miljoen euro. Je hebt zoveel spelers kwijtgeraakt en hiervoor goedkopere en betere spelers gehaald. Daarnaast is Alli een potentiële topaankoop. Hij is nog 'jong' en kan nog de stap omhoog maken. Dit is voor hem een kans om weer terug te komen op zijn niveau. Dit is een speler waar je een risico voor moet nemen.

24 augustus 2022 om 16:18

Ook al betalen we dit seizoen 20 miljoen aan salarissen, onze Europese inkomsten zijn weggevallen voor dit seizoen. Daarom leg ik de nadruk op geen Europees voetbal. Daarnaast vind ik 25 miljoen zelfs in een seizoen met CL-voetbal te veel maar blijkbaar vinden de supporters in Turkije het niet erg dat de clubs hun uitgaven niet kunnen verantwoorden en telkens om hulp moeten bedelen bij de fans of de overheid. Zoals ik al zei, dit is een risico die je seizoen kan maken of breken want we gaan all-in op Alli. Pakt het niet goed uit, loop je weer Europees voetbal mis.

24 augustus 2022 om 16:30



Besiktas is in 20 jaar 1 keer Europees voetbal misgelopen en dat dus afgelopen seizoen (buiten uitsluitingen). Dus ik acht de kans op Europees voetbal volgend seizoen hoog. We spelen altijd mee bovenin. En gaan dit jaar zeker boven in ergens eindigen. De reden voor vorig seizoen is gewoon wanbeleid, slechte aanstellingen(karaveli), geen eenheid vormen en geen vuist richting de scheidsrechters/bond. Anders had je gegarandeerd de eerste 3 moeten kunnen halen.

24 augustus 2022 om 18:13

Statistieken betekenen niks vriend het kan ook zomaar zijn dat bjk 20 jaar geen europees voetbal gaat spelen?

Carrière voorbij of in het slop? Ga dan naar Turkije voor een miljoenen salaris.. Zo zonde echt. Zoveel potentie in het Turkse voetbal. Prachtig land en fans, maar stop nou gewoon eens met dit soort gasten binnen te halen. Hier heb je niets aan.

24 augustus 2022 om 14:04

deels mee eens. delle ali is mentaal niet sterk maar is ook nog maar 26.
misschien dat hij nu toch een soort ommekeer maakt en gewoon weer lekker gaat voetballen.
alhoewel ik het betwijfel.. heeft al veel kansen gehad

24 augustus 2022 om 15:14

Daarom...Zou graag zien dat Turkse clubs hier ook mee stoppen. Zo zonde.

24 augustus 2022 om 16:11

Dit soort gasten? Hij is 26 en wordt gehuurd met koopoptie van 7 miljoen euro, is het niks is hij weer weg, presteer hij wordt de optie gelicht en omdat het ook een Engelsman is zal er vast wel weer een club uit de PL zijn die hem voor een gek bedrag weghaalt bij ons. Zeer nette deal. Het is geen Pjanic of Teixeira zoals vorig jaar die finished zijn. Niet vergeten dat deze jongen een marktwaarde van 100 miljoen had 3 jaar geleden.

24 augustus 2022 om 17:14

Ja 3 jaar geleden.. Deze man heeft in 3 jaar aangetoond dat hij een mentaliteit van niets heeft en hij speelt niet voor een appel en een ei.

Leuke speler, maar de zoveelste overgehypte Engelsman. Had Mourinho toch weer gelijk...

2 goeie seizoenen gehad.. erg jammer

Ik denk dat Mourinho er nog wel een beetje om zal gniffelen. Die was de eerste die hem al voorspelde te weinig uit zijn carrière te halen.

Zojuist officieel gemaakt, hij wordt voor 1 jaar gehuurd met een optie tot koop, zo kunnen we hem in de winterstop voor een vast bedrag van 6 en anders komende zomer voor 8 ophalen.

Laten we maar hopen dat hij weer zin heeft om te voetballen! Op 1 of andere manier zie ik dit wel goed komen, is nog maar 26, heeft zn maatje Nkoudou in t team, verder hebben we jongens als masuaka en Saiss die hij vermoedelijk ook wel kent uit de PL. De grootste factor zal Carsi worden, zij gaan ervoor zorgen dat hij weer wilt gaan strijden voor Besiktas.

Ik vraag me nog wel af hoe we die 8+3 regel gaan fixen, keeper, laatste man en dan…

Dele Alli heeft in mijn ogen in een probleem
wat veel jonge voetballers hebben en dat is niet 100% bezig zijn met topsport. Ze komen uit een bepaalde straatcultuur en vaak van de onderkant van de maatschappij. Je merkt aan alles dat ze talent hebben, maar ze zijn zo erg bezig met de buitenwereld. Ze willen zo graag laten zien dat ze van de bodem zijn gekomen en ze hebben zo erg een bewijsdrang naar alles en iedereen dat ze doordraven hierin. Ik zie dat ook terug bij Memphis. Zulke spelers hebben een realitycheck nodig en een omgeving die hun een draai om hin oren geeft.

24 augustus 2022 om 15:33

Op welke manier heeft Dele Alli laten zien dat hij van de bodem komt?

24 augustus 2022 om 16:56

Gaat niet zomaar. Je jeugd bepaalt voor een groot deel de rest van je leven. Het is moeilijk om de straatcultuur uit die jongens te halen als ze eenmaal volwassenen zijn

Toen hij er vorig seizoen opeens uitzag als Lil Pump wist je wel dat het afgelopen was.

Wat is er met deze speler aan de hand?
Enkele seizoenen geleden was hij nog fantastisch, en nog altijd maar 26 jaar oud.

het is duidelijk dat het bestuur dit seizoen (zonder europees voetbal) alles op alles zet om in Turkije kampioen te worden want anders heeft deze transfer absoluut geen nut.



In mijn ogen is dit puur een "populaire naam" transfer. Besiktas heeft deze Alli niet nodig en weten dat als hij eenmaal in Istanbul is, beetje populair en uit de hoogte gaat doen door de zwakke competitie. Waarom een speler halen als je genoeg voorin hebt lopen die wel met hart en nieren wilt spelen om het te bewijzen ipv een speler die in 13(!) wedstrijden het net niet heeft gevonden? Hopelijk zit ik fout, maar vrees dat ik gelijk ga krijgen.

Omlaag gevallen ‘talent’. Gevalletje Rique Puig.. Deze jongen heeft zijn hoofd niet bij het voetballen maar bij Twitch en TikTok. Hier heeft Besiktas helemaal niks aan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren