Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Degradatiezorgen houden aan voor HSV en invaller Van der Vaart

Laatste update:

Hamburger SV is er niet in geslaagd om de degradatiezone achter zich te laten in de Bundesliga; Eintracht Frankfurt was zaterdagavond met 2-1 te sterk. Alexander Meier was de grote man in Commerzbank-Arena, door beide doelpunten van de thuisploeg voor zijn rekening te nemen.

/

De aanvaller van Eintracht komt daarmee op zestien competitietreffers, nog maar één minder dan Bundesliga-topscorer Arjen Robben van Bayern München. Meier zorgde in de twaalfde minuut vanaf de strafschopstip voor de 1-0 en nam in de tweede helft de 2-1 voor zijn rekening; Zoltán Stieber had tussendoor de gelijkmaker gescoord voor HSV.

De gasten moesten, nadat ze opnieuw op achterstand waren gekomen na de pauze, bovendien met tien man verder, want Matthias Ostrzolek kreeg na iets meer dan een uur spelen zijn tweede gele kaart. Rafael van der Vaart mocht in de slotfase nog ruim tien minuten invallen, maar de aanvallende middenvelder en zijn ploeggenoten slaagden er niet in om de 2-2 te maken en dus staat de Traditionsverein op de vijftiende plaats in de Duitse competitie.

Denk je dat hamburger SV in de Bundesliga blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tijd voor een terugkeer naar Ajax Raffie!

28 februari 2015 om 21:59

Ja mocht weleens tijd worden.. Hoop dat als hij terugkomt, het niveau van Ajax omhoog kan tillen met zijn ervaring.

1 maart 2015 om 09:16

"hoop dat als hij terugkomt, het niveau van Ajax omhoog kan tillen met zijn ervaring."

de beste man is ongeveer de slechtste speler die HSV op de loonlijst heeft staan, hij heeft zijn beste tijd gehad en is gewoon een gebroken man. snap echt totaal niet waarom men hem zo graag terug wilt halen?

ik bedoel geef me een set goede redenen waarom deze "verloren" zoon terug naar Ajax moet komen?

persoonlijk en wat wel bewezen is, kan hij geen 90 minuten vol maken, is hij blessure gevoelig en brengt deze man een portie negatieve media aandacht met zich mee dat je net zo goed "goede tijden, Slechte tijden" kunt gaan opnemen in de kleedkamers van Ajax.

vind dat hij ook tegenwoordig erg slecht speelt en nou niet echt droom voorzetten geeft, de man is langzaam (voor voetballers) en heeft geen conditie dat hij de hele tijd op en neer kan rennen, met andere woorden brengt geen verdediging met zich mee of is te langzaam terug om mee te doen aan de aanval en als spits is hij niet nodig....

met andere woorden, te duur en brengt niks binnen, lekker daar laten die man beter haal je gewoon een fitte CVM of Cm.

wellicht kan Ajax een gooi doen naar N. de Jong?

Kom maar terug verloren zoon: Raffie

On: Ik denk dat HSV dit seizoen gaat degraderen, want er zit totaal geen idee in het spel van de Hamburgers uit Hamburg. Het bestuur die de afgelopen jaren met geld zaten te smijten hebben er voor gezorgd dat er geen structuur binnen de club zit en trainers worden er elke keer de dupe van. Laat ik het anders zeggen, er zit überhaupt geen beleid bij HSV en co.

Nogmaals: Iedereen roept elke x Raffie als de dader, maar ik weet dondersgoed dat mensen die dat roepen helemaal niet naar HSV kijken en zomaar uit de duim zuigen gewoon wat roepen. Johan Derksen zegt wat en dan komen de overlopers met hun zinloos argumenten op tafel smijten. Ik kan daar niks mee, want in realiteit is Raffie samen met Ivica Olić de man in Hamburg waar het om draait.

Beter degradeert deze club, want dan kunnen ze van binnen uit opnieuw beginnen en de grote schoon maak gebruiken wat ze al veel eerder hadden moeten doen. Er lopen spelers als: Westerman, Djourou, grabbelende keeper Drobny (2e ten Rouwelaar), spits Rudnevs scoort totaal niet en peert alles over en naast. Gewoon een matige elftal waar Raffie speelt.

28 februari 2015 om 22:10

Er word gedaan alsof vd Vaart het enige lichtpunt is van dit Hsv, alsof hij te goed is voor ze.
Hij is een van de zwakste spelers die ze hebben, hij is niet goed genoeg voor een degradatie kandidaat in Duitsland en al helemaal niet goed genoeg voor Ajax.

Hij kan geen 90min spelen en is blessure gevoelig. Ja laten we hem vooral halen.

28 februari 2015 om 22:49

Ik heb idd liever een cvm/cm dat hebben we harder nodig, aanvallende middenvelders genoeg

28 februari 2015 om 23:58

Hoezo willen mensen raffie terug, die gast is over zijn top en voelt zich te goed voor ajax nee dank je

1 maart 2015 om 10:36

Raffie is veel te slecht geworden, zie hem ook niet meer omhoog krabbelen. Lijkt een beetje op het niveau van demy de zeeuw, kan dat lage niveau wel aan. Ga maar naar heerenveen ofzo, een club als die.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren