Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Degradatiezone nadert voor Heerenveen na weerzien met uitgefloten Veerman

Laatste update:

FC Utrecht heeft sc Heerenveen de zevende competitienederlaag op rij toegediend. De ploeg van trainer René Hake won bij het weerzien van Henk Veerman met zijn oude club met 1-2 en staat nu zevende in de Eredivisie. Heerenveen bezet de dertiende plaats op de ranglijst, met nog een voorsprong van zes punten op nummer zestien Fortuna Sittard.

Voorafgaand aan de ontmoeting tussen Heerenveen en Utrecht waren alle ogen gericht op Veerman. De spits die Friesland in januari verruilde voor de Domstad kreeg na een kwartier spelen de eerste kans. Zijn schot uit de draai belandde in de handen van doelman Erwin Mulder. Kort daarna liet Veerman zich opnieuw zien in het strafschopgebied, toen zijn kopbal maar net over het doel van Mulder vloog. De doelman van Heerenveen moest kort voor rust wel reddend optreden: met zijn vingertoppen werkte hij een kopbal van Sander van Streek ternauwernood over de lat.

Heerenveen bracht daar in de eerste helft niet al teveel kansen tegenover. Nicolas Madsen en Tibor Halilovic namen het doel van Fabian de Keijzer weliswaar onder vuur, maar dwongen de doelman van Utrecht niet tot actie. De eerste grote kans van de tweede helft was wel voor de thuisploeg. Amin Sarr dook op voor de neus van De Keijzer, maar zag zijn inzet gekeerd worden. Kort daarna werd de wedstrijd in het Abe Lenstra Stadion opengebroken.

Bart Ramselaar ontving de bal in het strafschopgebied, waarop Mulder besloot om zijn doel uit te komen. Daar maakte Ramselaar gebruik van, door de bal misschien ietwat verrassend vanuit een lastige hoek langs Mulder in het doel te plaatsen. Utrecht leek het duel tien minuten later te beslissen, toen Mike van der Hoorn een hoekschop van Adam Maher tegen de touwen kopte. Met nog tien minuten op de klok werd Heerenveen terug in de wedstrijd geholpen.

Scheidsrechter Serdar Gözübüyük besloot de bal op te stip te leggen, na een handsbal van Van der Hoorn. Sydney van Hooijdonk tekende vanaf elf meter voor zijn eerste doelpunt voor Heerenveen. De Friezen dachten kort daarna recht te hebben op een volgende strafschop, maar Gözübüyük was van mening dat Django Warmerdam geen strafbaar hands maakte binnen het zestienmetergebied. Veerman werd kort voor het einde nog onder begeleiding van een fluitconcert naar de kant gehaald. Zonder de spits op het veld kwam er geen verandering meer in de 1-2 stand.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1PSV3026317881
2Feyenoord3022625472
3FC Twente3018662660
4AZ3016772455
5Ajax301398748
6NEC30121171547
7FC Utrecht301299245
8Go Ahead Eagles3011910542
9Sparta Rotterdam3011712240
10sc Heerenveen3010614-636
11Fortuna Sittard309813-1835
12Almere City FC3071211-1833
13PEC Zwolle308814-1832
14Heracles Almelo309516-2232
15Excelsior3051015-2025
16RKC Waalwijk306618-2124
17FC Volendam304719-4419
18Vitesse304521-46-1

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een parodie op voetbal. Wat een schande was dit. Degraderen is optioneel gezien ons spel. Poah. Beide clubs erg zwak trouwens, maar wij wel een fikse fractie zwakker dan Utrecht alsnog

Halilovic en Van Beek krijgen trouwens nog wel een voldoende.

27 februari 2022 om 23:11

Wauw Heerenveen altijd de subtop, nu een grote flop. Daar achter de schermen moeten heel wat mensen ontslag nemen en helemaal opnieuw opbouwen dit blijft een zooitje als je met dit doorgaat

Je begint sterker aan de 2e helft, krijgt kansen op 1-0 en dan beginnen Mulder en Dresevic ongelooflijk te kloten. Hoe kun je nou op zo'n manier een goal weggeven??

27 februari 2022 om 22:09

Kon je verwachten als je dresevic en mulder op stelt. Die tobiasen is daadwerkelijk nog slechter dan jansen.

27 februari 2022 om 22:10

Die keeperwissel inderdaad. Wat is dat dan? Ik snap de woede van Mous volkomen

Heerenveen nu serieus in de problemen. Degelijke overwinning van Utrecht konden ze goed gebruiken. zonde het fluit concert voor Veerman

Wat was dit weer slecht. En dan kom je nog wel goed uit de rust maar dan scoort Utrecht na gepruts van Mulder en Dresevic. Ik wil echt graag horen van Tobiasen waarom Mous moest banken ten faveure van Mulder? Vorige week al niet best, nu weer. Mous deed het prima en Mulder maakt gelijk al fouten. Slaat helemaal nergens op. En Sarr graag in de spits ipv linksbuiten en Kaib ipv Woudenberg.

Gezien het spel is het enorm zorgwekkend, gezien de veerkracht van de achterban (sponsoren, jeugd, kapitaal) ook.
Maar met dit materiaal moet je nog steeds kunnen winnen, zeker van concurrenten. Helaas blundert de verdediging erop los en heeft niemand mes tussen de tanden. Je zou toch verwachten dat er een paar tegenstanders in de tribune belanden in 7 verloren wedstrijden… zit er niet in.
Dat eeuwige nette opbouwen door die houten klazen is ook volkomen kansloos.
Tijd voor andere benadering, het is volstrekt ongepast in deze tijd maar je zou bijna willen zeggen dat je meer oorlog op t veld moet maken…

Los zand, iets anders kan je er niet van maken. Iedereen doet maar wat en vooral zn eigen ding. Uitzonderingen bij van Beek en Halilovic misschien. De meest simpele passing is al te moeilijk, alle middenvelders zijn zowat hetzelfde, kappen draaien en postbode spelen. Dan heb je kamikaze Dresevic achterin staan en slapzak Woudenberg en dan is het vragen om problemen. Pas na de 1-2 gaan we ineens wel strijd leveren en duels winnen, het is om gek van te worden. Daarnaast gaat het eens tijd worden om onze spelers in hun kracht te laten spelen, oftewel Halilovic op 10 en Sarr in de spits. Ik word hier zo ontzettend pissig van, het klopt namelijk helemaal nergens...

Die Tobiassen gaat door in de lijn van Johnny Jansen. Alleen qua resultaten doet hij het nog slechter. En met die keeperswissel heeft hij zijn brevet van onvermogen wel afgegeven. Doorgaan met hem betekent waarschijnlijk degradatie.

Veerman mogen jullie wel terug hebben hoor . Die gaat echt geen duel aan … springt voor de sier soms mee … als hij dan de bal keer bij zich houd is de volgende pass slecht .. valt me nog niet mee tot nu toe

27 februari 2022 om 22:11

Haha, ik had niet anders gedacht. Hier ging de vlag uit toen ik las dat hij vertrok. Veerman kan na een wedstrijd zijn shirt schoon opvouwen en de week erop gewoon weer aantrekken

27 februari 2022 om 22:47

Hoe kom je er als Utrecht zijnde in hemelsnaam bij die lapzwans te kopen, voor een flink bedrag ook nog eens?

Hoop toch niet dat heerenveen degradeert. Ook al zijn we rivalen van elkaar, de derby moet in stand gehouden worden. Heerenveen mist momenteel gewoon veel scorend vermogen. Ze hadden nooit hornkamp weg moeten doen, snap het van zijn kant overigens wel werd altijd als rechtsachter opgesteld, terwijl het een spits is.

27 februari 2022 om 22:39

Hornkamp is ook niet het gewenste niveau hoor, daar missen we niks mee.

27 februari 2022 om 23:04

Maar het verschil is dat hornkamp gratis was (eigen jeugd) nu heb je er van hooijdonk staan. Ik dacht overigens dat sarr ook een spits is, maar die staat steeds op de flank.

27 februari 2022 om 23:15

Ik snap ook niet dat ze die jeugdspelers zo makkelijk (vrijwel gratis) van de hand doen. Een Hornkamp en Driouech kunnen prima bij ons op de bank. Niks minder dan die gehuurde spelers volgens mij. Maar als trainers vreemde keuzes maken dan snap ik ook wel dat spelers graag ergens anders heen willen.

Het is ook wel heel nietszeggend geworden hoor dat heerenveen.
Ben voor fc utrecht en inmiddels wat ouder (38)
Maar als semi neutrale voetballiefhebber kon je altijd wel van heerenveen genieten en kon je iig weinig tegen hen hebben.
Maar vind het de laatste jaren zo saai en suf en totaal geen herkenbaarheid oid. Dat een x degradatie misschien wel eens goed is om de boel goed wakker te schudden.

27 februari 2022 om 22:29

had liever die Veerman die wel kan voetballen naar FCU zien komen. Lekker goaltje van Bart, en 3punten in de tas. Go Ahead is de volgende.

Zaterdag winnen bij Willem II en je bent wel zo goed als veilig

27 februari 2022 om 22:41

En verliezen en je zit diep, diep in de problemen. Willem 2 en Rkc moeten minimaal 4 punten gepakt worden

Wat een ellende, zwakke opstelling met Mulder, Dresevic, De Jong en Woudenberg.., begonnen pas karakter te tonen na de 2-1. Gozubuyuk is een parodie op een scheidsrechter. Van Hooijdonk speelde weinig klaar, je duurste aankoop Sarr hoort gewoon in de punt… verder toch maar gewoon met buitenspelers spelen. Die keeper van Utrecht mag ook van geluk spreken met die natrappende beweging.

Tja, waar moet je beginnen? Ik snap oprecht niet wat er aan de hand is binnen de club. Om te beginnen. Heeft siem de Jong foto's van iemand binnen de club waardoor hij speelt? Want Pake Siem in de spits is al niks gebleken. Daarnaast mulder die weer blundert, überhaupt is het nog steeds de vraag waarom mous gepasseerd is, want dat heeft ole nog niet duidelijk verteld. En je hebt 2 spitsen, en die zet je beide op de flanken. Wil je de 2.3 miljoen voor sarr graag verbranden en erop dansen? Die jongen is geen vleugel speler. Ga 443 spelen met musaba en van der heide ofzo en sarr in de spits.


Maar goed, ik bereid me voor op nacompetitie of directe degradatie, want o jongens, als we volgende week niet winnen, dat gaat het mis

Heerlijke overwinning! Ik kon het helaas niet kijken aangezien ik moest werken. Maar eindelijk bij vlagen echt genoten van de FC 3

Maarel de beste man op het veld en dat zegt genoeg. Mijn FC Utrecht was niet veel, weinig creativiteit, maar Heerenveen deed echt pijn aan de ogen. Als dit het niveau is dan hebben die echt niks in de eredivisie te zoeken, kraak nog smaak.

De aller slechtste van het veld was de scheidsrechter. Hij had Heerenveen een tweede strafschop moeten geven. Hij stond er met zijn neus bovenop en moet gezien hebben dat een Utrecht-speler met twee handen vooruit naar de bal glijdt. Zuivere pingel. Verder was het spel van Heerenveen echt beroerd. Ik sluit degradatie niet uit zoals ze nu spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren