Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ödegaard opent jacht op Feyenoord na ‘beste duel voor Vitesse’

Laatste update:

Martin Ödegaard heeft naar eigen zeggen zijn beste wedstrijd in dienst van Vitesse achter de rug. Zondag was de creatieveling de grote smaakmaker in de eerste helft tegen Willem ii (0-3): hij speelde een belangrijke rol in de voorbereiding van de eerste twee doelpunten en kon vervolgens een 'echte' assist op Bryan Linssen bijschrijven.

Ödegaard, die in een vrije rol vanaf rechts speelde, heeft zijn draai inmiddels 'helemaal' gevonden, vertelt hij aan De Gelderlander. Het was volgens de Noor de juiste keuze om na zijn periode bij sc Heerenveen aan de slag te gaan in Arnhem. Hij denkt met Vitesse in de top drie te kunnen eindigen, ten koste van Feyenoord. "We moeten met onze kwaliteiten strijden voor een toppositie in de Eredivisie. Waar ik dan aan denk? Ajax en PSV zijn van de buitencategorie, daarachter is alles mogelijk in Nederland."

"Ik krijg bij Vitesse heel veel vrijheid", vertelt het negentienjarige talent. "En dat doet me goed." Ödegaard zegt geen 'authentieke vleugelspits' te zijn, maar iemand die zwerft op het veld. De wisselwerking met ploeggenoten Vyacheslav Karavaev op rechts en met Matús Bero op het middenveld bevalt hem in dat opzicht goed. "Dan kom ik ook het best tot mijn recht. Ik kan wel zeggen dat dit mijn beste wedstrijd bij Vitesse was (...) Persoonlijk voel ik me steeds beter worden."

De 'eeuwige discussie' over zijn beste positie laat de Real Madrid-huurling voor wat het is. "Ik geniet gewoon. Deed ik bij Heerenveen al. Zoals nu tegen Willem II is het leven toch perfect? Ik heb me heerlijk uitgeleefd." Dit seizoen was Ödegaard goed voor elf officiële wedstrijden, waarin hij tweemaal scoorde.

Zie je Vitesse dit seizoen in de top drie eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De wedstrijd was gisteren een verademing, net zoals Odegaard. Dit is de Odegaard zoals hij vooraf al bespiegeld was.

Maar om nu meteen Top3-geluiden de wereld in te knallen, zal deze vorm én concentratie voor enige tijd vast gehouden moeten worden. Dus dat betekent 12 punten tot aan de winterstop tegen Emmen- NAC- VVV- Graafschap. Dan zet je deze wens daadkracht bij.

En dan graag in de winterstop een goede CV erbij, dan maak je echt kans op een Top 3/4 notering !!

26 november 2018 om 09:43

Misschien moet Vitesse kijken of ze een CV van Ajax kunnen huren. Als inderdaad Magallan er bij komt in de winter en Veltman ook nog terugkeert komt een jongen als Schuurs weinig aan voetballen toe, terwijl hem dat wel goed zou doen.

26 november 2018 om 09:52

Als vitesse Schuurs gaar huren wordt voornamelijk Ajax er beter van. Heeft nog maar weinig wedstrijden op het hoogste niveau in de benen.

26 november 2018 om 09:54

Op basis van wat zou Schuurs een directe versterking voor Vitesse zijn?

Als ze toch wat zouden willen huren, dan kunnen ze net zo goed bij Chelsea aan gaan kloppen om Ampadu te huren. Dan heb je een veel groter talent binnen met internationale ervaring en die je wellicht nog eens een seizoen binnen kan halen.

26 november 2018 om 09:49

Ik stond een tijd geleden op varkenoord. Ik denk mooi we gaan punten pakken. Er waren mooie blauwe vlaggen goeie sfeer. Maar vitesse zal vitesse niet zijn als we die gewoon verloren. Tegen zulke teams stuntelen ze altijd als ze een stap kunnen zetten. On: odegaard speelde goed. Echt een leuke speler. Van mij mogen ze werf kruiswijk en beerens wel laten gaan. Misschien gng verhuren. En ind een centrale verdediger erbij

26 november 2018 om 10:04

Precies dat! Had het niet beter kunnen formuleren 👌🏻

Zie eerst maar in de top 5 te blijven de komende weken, dan zien we erna wel weer verder.

Ik hoop dat 'neef' Marc al op het vinkentouw zit richting Arnhem en Madrid. Met vele centjes die hij straks voor De Ligt, De Jong en Ziyech gaat vangen lijkt het een serieuze poging waard om Ödegaard te huren van Real Madrid of misschien zelfs wel te kopen.

Ajax en PSV buiten categorie en Feyenoord niet?
Laten we dat eerst maar eens zien dit weekend met Feyenoord-PSV...

26 november 2018 om 11:22

Nou dat lijkt me geen rare conclusie als je de wedstrijden van dit seizoen bekijkt. Feyenoord staat naar mijn mening wel ver boven de rest van de Eredivisie en zie ook de derde plek niet in gevaar komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren