Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Debuterende Dolberg had geen last van druk: 'Ik weet wat ik kan'

Laatste update:
/

Kasper Dolberg maakte in zijn eerste officiële wedstrijd voor Ajax meteen een doelpunt. Het was echter niet voldoende voor een overwinning. In de eerste wedstrijd van de derde voorronde van de Champions League hielden Ajax en PAOK Saloniki elkaar in evenwicht: 1-1. Dolberg ziet nog voldoende kansen om een ronde verder te komen.

"Ik ben er zeker van dat we volgende week winnen in Griekenland", vertelde Dolberg in gesprek met Ziggo Sport. "We hadden meer moeten scoren, want we creëerden aardig wat kansen. Af en toe was het tempo te laag en had ik wat vaker de bal kunnen krijgen."

De druk op zijn schouders was meteen hoog, maar daar had Dolberg naar eigen zeggen weinig last van. "Natuurlijk was er vooraf wel druk, maar de trainer zei dat ik gewoon moest doen waar ik goed in ben. Ik weet wat ik kan en ik denk dat dat goed ging."

Fijn spelertje hoor, die Kasper Dolberg! Hier gaat Ajax nog veel plezier aan beleven! #ajapao #ucl #talent

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Kasper Dolberg moet ook volgende week starten

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nee, had ik ook niet verwacht bij deze koele kikker. Weinig momenten dat die emotie toont. Speelde een puike pot vandaag, zeker eentje voor de toekomst.

26 juli 2016 om 23:38

Hoe speelde cassiera

26 juli 2016 om 23:42

Best aardig, aantal goede combinaties en steekpasses. Verder niet heel bijzonder.

26 juli 2016 om 23:56

Ik vond Cassierra onzichtbaar en heb geen goede combinatie of actie van hem gezien. Leek nog bijzonder onwennig en vond hem zich ook niet altijd even goed positioneren.

27 juli 2016 om 00:07

Is ook geen linksbuiten he. Ben benieuwd hoe Cassiera het gaat doen in de spits

26 juli 2016 om 23:48

Geweldig debuut voor deze jongen. Stond op een gegeven moment zijn ploeggenoten aan te sturen. Top speler.

Als ik dat van een speler zou geloven is het Dolberg wel, soms lijkt hij ongeïnteresseerd rond te lopen alsof alles wel aan komt waaien, ik vind dat persoonlijk mooi om te zien. Deze jongen is een ijskonijn en hopelijk kan hij doorgroeien tot ijskoude spits voor het doel. Ikzelf zie hem graag spelen en kan echt genieten van zijn sprongkracht, houding en vermogen om zelf een kans te creëren, hopelijk gaat hij ook de vrije trappen snel opeisen want die kan hij ook heel goed nemen. Hij moet nog veel stappen zetten maar hij heeft de basis al, kan dribbelen, kan kaatsen, kan in de lucht heersen, heeft snelheid en heeft een goed schot maar alles moet nog geslepen worden. Ik wil niet gaan beweren dat hij de volgende topper is maar ik zeg al ruim een jaar dat ik hem de meest talentvolle spits van de Toekomst vind, hopelijk kan hij mijn gelijk bewijzen.

Wat een potentie heeft deze jongen zeg!
Als hij zo doorgaat volgend seizoen eiste spits van Ajax

Heerlijke spits alleen jammer dat er weer een spits bij moet komen. Wat gaat er met Caiserra, Zivkovic en Dolberg gebeuren.

26 juli 2016 om 23:47

Dolberg heft het goed gedaan maar ajacieden moeten hem nu niet gaan Hype.
Hij is nog niet klaar om een heel seizoen basis te staan.
Ajax moet zeker een ervaren spits halen wanneer millik weg gaat.
Zivkovic verkopen en dan heb je dolberg en cassierra als 2de en 3de spits. Om en om basis laten staan bij jong ajax en laten invallen bij het eerste. Klaarstomen voor over 2 jaar.

Ik wil cassierra ook wel op de spits positie zien ipv links buiten wat niet zijn natuurlijke positie is.
Die jonge moet wel een eerlijke kans krijgen.

27 juli 2016 om 00:01

Ik hype hem nu ook niet maar in mijn ogen is Dolberg te goed voor Jong Ajax. Ik snap ook wel dat hij dit geen jaar vol houdt.

27 juli 2016 om 00:26

Nee klopt bedoelde niet jou met het hype.
Maar andere ajacieden hebben daar soms een handje van

27 juli 2016 om 01:26

Zivkovic moet verhuurd worden en niet verkocht worden. Ik houd nog steeds vertrouwen in hem. Nog steeds dermate jong en kan nog veel leren en zich verder ontwikkelen.

27 juli 2016 om 07:33

Niemand zit hem te hypen dat zijn juist vaak de niet ajacieden die het daar gelijk weer over hebben maar mogen we verdomme blij zijn dat Kasper gister een prima pot speelde? Dank je!

27 juli 2016 om 13:30

Waarom is hij niet klaar voor een heel seizoen in de basis? Wat goed is moet gewoon spelen lijkt mij?

26 juli 2016 om 23:49

Ik denk (!) dat als er geen winger bijkomt dat Cassierra en Dolberg hun minuten gaan maken als invallers als Younes eruit gaat en als wissel voor de nieuwe spits mocht die er komen. Zivkovic lijkt me einde verhaal, verhuur hem 2 jaar en hoop dat hij daar zijn waarde toont, probeer er na die 2 jaar zijn aankoopbedrag uit terug te winnen. Ik durf te betwijfelen of hij de concurrentiestrijd van El Azzouzi, Cassierra, Dolberg, Walian/El Idrissi( hiervan ben ik vrij zeker van dat Zivkovic hem voor blijft ) en Sierhuis die afgelopen seizoen er in de A 30+ maakte. En dit zijn alleen de spitsen in Ajax I, Jong Ajax en dan Sierhuis als 2e jaars A. Allen zijn van rond Zivkovic zijn leeftijd, misschien moet jij het ergens anders proberen.

Deze Deen heeft alle eigenschappen om tot een perfecte Ajax-spits te worden. Alleen je kan hem nog niet een heel seizoen voor de leeuwen gooien.

Daarom zou er eigenlijk alles aan gedaan moeten worden om Huntelaar aan te stellen als vervanger van Milik. Dan heb je voor dit seizoen de ervaren spits met Dolberg en Cassierra er achter. Voor volgend seizoen kan Huntelaar meer afbouwen als Ajax-spits en nog meer fungeren als mentor.

Zivkovic is nu einde verhaal bij Ajax. Die moet je nu verkopen, net zoals Duarte en Serero.

Heel apart stijltje heeft hij. Enigszins nonchalant, maar hij creerde ongelooflijk veel voor zichzelf en voor anderen. Lepe kaatsjes, steekballen, kopballen, schoten. Hopelijk kan hij dit vasthouden, heeft veel potentie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren