Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Deal tussen PSV en Sparta nadert: ‘De gesprekken zullen opgestart worden’

Laatste update:

Sparta Rotterdam wil Laros Duarte graag definitief inlijven, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De middenvelder werd het afgelopen halfjaar door Sparta gehuurd van PSV en de onlangs gepromoveerde club wil graag verder met Duarte. De verwachting is dat de Eindhovenaren wel een kleine vergoeding willen voor Duarte, die nog tot medio 2020 vastligt.

Samen met de Rotterdamse club wist Duarte afgelopen seizoen promotie naar de Eredivisie af te dwingen. De 22-jarige middenvelder geeft aan het erg naar zijn zin te hebben bij de Spangenaren. Duarte, die zijn debuut voor het eerste van PSV nog moet maken, hoopt op een deal. “De gesprekken daarover zullen nog opgestart worden. Ik wil graag in de Eredivisie spelen", zo klinkt het.

Technisch manager Henk van Stee laat tegenover De Telegraaf weten dat het lijstje versterkingen voor de Keuken Kampioen Divisie nagenoeg in zijn geheel de prullenbak in kan met de promotie naar het hoogste niveau. “Ik moet zeggen dat ik me na de eerste wedstrijd tegen De Graafschap meer concentreerde op dát lijstje”, erkent de sportbestuurder.

“Het andere lijstje, met spelers waarmee je de Eredivisie in zou willen, is nog afhankelijk van het extra budget dat precies zal vrijkomen, maar ik heb al wel toestemming om met spelers te praten. En dat gebeurt ook. We willen er vijf a zes jongens bij die iets extra’s brengen of de nodige ervaring hebben”, aldus Van Stee. “Wij zijn geen Ajax, Feyenoord of PSV die in de positie zijn om heel gericht aankopen te doen, door de concurrentie om je heen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijke speler! Hoop dat het lukt

Goede speler. Een doorbraak bij PSV zit er momenteel niet in dus hij moet deze transfer gewoon maken. Ben benieuwd hoe hij zich in de Eredivisie laat zien.

Zou mooi zijn als ze ook Duarte van Heracles kunnen halen. 3x Duarte op een middenveld. Ook allemaal zelf opgeleid.. Maar je wel een gerichte aankoop dan, haha

Dat zou wel mooi zijn als duarte komt ook goed voor ze broertje.
Ik weet dat de samenwerking hier niet coor bedoeld is maar misschien schuurs en unuvar, Gravenberch naar Spangen sturen, of een jaartje dolberg of noa lang etc. Moet realistisch zijn als het kunstgras er niet lag

Maar op de open dag gaan we zien we er gepresenteerd gaan worden ik ben benieuwd !

31 mei 2019 om 09:40

Unuvar is 16 jaar die ga je niet verhuren...

31 mei 2019 om 10:29

15 zelfs. In deze fase is het voor hem en Gravenberch juist essentieel om dagelijks met ze te kunnen werken. En als het in hun ontwikkeling past kunnen ze minuten maken in Jong Ajax om weerstand op te doen.

Ik zou me als Sparta dan eerder melden voor spelers als Nunnely, Danilo, Bijleveld of Cerny. Spelers die Jong Ajax wel een beetje ontgroeid zijn maar niet in aanmerking gaan komen voor het eerste. Wat mij betreft zouden Ekkelenkamp en De Wit ook prima in die categorie passen, maar Ten Hag lijkt wel iets in ze te zien.

31 mei 2019 om 10:31

Je zegt het zelf al, als het kunstgras er niet lag. Zou eerst weggaan, nu toch niet. Dus verhuur geen optie. Wil niet zeggen dat er helemaal niets mogelijk is. Botman, Bijleveld beetje die hoek al dan niet transfervrij met eventuele terugkoopclausule en doorverkooppercentage's overnemen...

Leuke speler, die goed is voor elk middenmoot voor de eredivisie. Zou het wel toejuichen als hij nog een jaar bij Sparta blijft. Bij PSV zie ik hem niet slagen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren