Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Karim El Ahmadi schrikt van twee Feyenoorders: ‘Dramatisch, hij levert alles in’

Laatste update:

Karim El Ahmadi is niet te spreken over het optreden van Mats Wieffer en Calvin Stengs. Halverwege de halve finale van de TOTO KNVB Beker staat Feyenoord in De Kuip met 0-1 achter tegen FC Groningen door een van richting veranderd schot van Laros Duarte. Volgens de analyticus is Wieffer een van de hoofdschuldigen van de verrassende achterstand.

In de 31ste speelminuut beproefde Duarte zijn geluk met een poging van circa twintig meter. Zijn schot werd door Thomas Beelen van richting veranderd, waardoor doelman Timon Wellenreuther geen kans had: 0-1.

In de twaalfde minuut raakte Duarte ook al de paal. Slordig balverlies van Wieffer ging vooraf aan de doelpoging van de Kaapverdiaans international, maar het aluminium stond hem een eerdere treffer in de weg.

El Ahmadi is totaal niet te spreken over het veldspel van de Rotterdammers, zo maakt hij duidelijk voor de camera van ESPN. “Feyenoord speelt echt dramatisch. Mats Wieffer levert de ene na de andere bal in en ook Calvin Stengs speelt erg slap.”

Trainer Arne Slot grijpt in de rust ook onmiddellijk in. Igor Paixão en Marcos López moeten het veld ruimen voor respectievelijk Luka Ivanusec en Bart Nieuwkoop.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

zou toch een ongekend finale zijn, NEC - Groningen.

Je zou voor gek zijn verklaard, als je dit in September zei

Stengs einde seizoen... Let maar op.

Het is gewoon op bij ons. Al weken is het zo matig. Als we de beker winnen en 2e worden hebben we een prima seizoen, maar het is niet meer om aan te gluren.

Wieffer is overduidelijk echt heel moe...laatste wedstijd leverde hij ook alles in

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren