Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elftal van de Week: Laros Duarte schaart zich in illuster rijtje

Laatste update:

In samenwerking met Opta en de Keuken Kampioen Divisie stelt Voetbalzone wekelijks een Elftal van de Week samen met spelers die het best gepresteerd hebben op basis van statistieken. Speelronde 20 werd verdeeld over vrijdag en zaterdag, met VVV-Venlo als hofleverancier.

Het doel wordt deze week verdedigd door Romain Matthys van MVV Maastricht. Hij vindt voor zich een verdediging bestaande uit Tommy St. Jago, Dylan Timber, Matteo Waem en Simon Janssen. VVV-Venlo won in eigen huis met 2-1 van Telstar en levert in de voorhoede zijn derde speler af.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Magnus Kaastrup vormt namelijk de aanvalslinie met Jeredy Hilterman en Giannis Botos. Op het middenveld hebben Gabriel Misehouy, Laros Duarte en Ozan Kökçü een plekje bemachtigd. Laatstgenoemde schoot prachtig raak in de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax (2-2).

Uitgelicht
Botos was goed voor een hattrick. De aanvaller van Helmond Sport scoorde drie keer met drie doelpogingen tegen Roda JC. Botos is met 23 jaar en 3 dagen de jongste speler met een hattrick voor Helmond Sport in de eerste divisie sinds Opta de doelpuntendata voor deze competitie verzamelt (2008/09).

Magnus Kaastrup scoorde tegen Telstar, maar was aan VVV-zijde ook de speler die de meeste kansen creëerde (3), terwijl hij ook al zijn dribbels succesbol afrondde (3/3).

Laros Duarte was goed voor vijf schoten en vijf gecreëerde kansen namens FC Groningen tegen Jong FC Utrecht. Daarmee werd hij pas de vijfde speler met die prestatie in een Keuken Kampioen Divisie-duel.

Elftal van de Week: Romain Matthys (MVV Maastricht); Tommy St. Jago (Willem II), Dylan Timber (VVV-Venlo), Matteo Waem (ADO Den Haag), Simon Janssen (VVV-Venlo); Gabriel Misehouy (Jong Ajax), Laros Duarte (FC Groningen), Ozan Kökçü (FC Eindhoven); Magnus Kaastrup (VVV-Venlo), Jeredy Hilterman (Willem II), Giannis Botos (Helmond Sport).

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Duarte is de dragende speler van fc Groningen dit seizoen. Geheel terrecht in het elftal van de week.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren