Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Telegraaf noemt topkandidaat om Silberbauer op te volgen bij FC Utrecht

Laatste update:

Ron Jans is de belangrijkste kandidaat om de vacature als trainer bij FC Utrecht in te vullen, zo meldt De Telegraaf dinsdagmiddag. Het is echter nog maar de vraag of Jans zijn ‘tussenjaar’ vroegtijdig wil afbreken om in de Domstad aan de slag te gaan. Eerder deze zomer sloeg de voormalig trainer van onder meer sc Heerenveen en FC Twente aanbiedingen van FC Emmen en Sparta Rotterdam in de wind.

Michael Silberbauer werd pas dinsdagochtend ontslagen bij Utrecht. De 1-0 nederlaag op bezoek bij PEC Zwolle van afgelopen zondag is keihard aangekomen bij de club. Eerder werd er ook al verloren van sc Heerenveen (0-2) en PSV (2-0). Zondag staat er voor Utrecht een thuisduel met Feyenoord op het programma. De clubleiding hield maandag een crisisberaad over de sportieve crisis waarin de club door de tegenvallende resultaten in beland is. Uit die gesprekken is gekomen dat er geen toekomst voor Silberbauer bij de club is.

Vlak na het persbericht van Utrecht over het ontslag van Silberbauer kwam De Telegraaf al met het nieuws dat Jans in beeld was bij Utrecht, nu blijkt dat de succestrainer ook echt de voornaamste kandidaat is om het stokje in Utrecht over te nemen. Jans zei na zijn afscheid bij Twente afgelopen seizoen nog niet klaar te zijn als trainer, maar of hij nu al bereid is om het stokje alweer op te pakken, zal nog maar moeten blijken.

Jans was afgelopen zondag nog te gast bij Studio Voetbal, waar hij door vaste analist Ibrahim Afellay namelijk werd gevraagd of hij een dienstverband in De Galgenwaard zou zien zitten. “Je krijgt wel dingen mee. Ik geniet zo van mijn sabbatical. Ik heb gezegd dat ik nog niet klaar ben als trainer, maar ik denk niet dat ik er eind augustus alweer klaar voor ben om terug te keren.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zou ontzettend goed nieuws zijn voor Utrecht. Lijkt me een perfecte match, als hij met Utrecht voor elkaar kan krijgen wat hij bij Twente heeft gedaan kunnen ze eindelijk een keertje gaan aansluiten bij de (sub) top. Ik kijk alleen niet uit naar de wedstrijden van Ajax tegen Utrecht. Jans weet het altijd goed neer te zetten tegen mijn club.

Zonder gekheid, voor Utrecht zou het geniaal zijn en ik gun het ze van harte.

29 augustus 2023 om 17:53

Utrecht heeft toch gewoon al jaren 'aansluiting met de subtop'? Zijn sinds 2016 niet lager dan 7e geëindigd, dan ben je wel subtop in Nederland

29 augustus 2023 om 17:57

Ja daar heb je gelijk in. Kan 'm niet meer aanpassen maar dank voor de correctie.

29 augustus 2023 om 18:45

Tot hoe groot is jouw subtop dan? Blijkt wel dat iedereen een andere definitie daarvan heeft, bij mij 1 t/m 3 top, 4 t/m 6 subtop, 7 t/m 14 middenmoot en vanaf daar de lagere regionen

29 augustus 2023 om 17:56

Eerst dit jaar maar overleven. De selectie is niet heel sterk en je bent waardeloos aan het seizoen begonnen. Wie er ook komt mijn verwachting is tussen 12 en 18

29 augustus 2023 om 17:59

Weet vrijwel zeker dat we gewoon 6-8ste eindigen eigenlijk. Ook nu weer

29 augustus 2023 om 18:30

Bij Twente zat de kracht denk wel in de combinatie Jans en Streuer. Bij Utrecht zou ook de technische leiding eens opgeschud moeten worden. Halen teveel spelers die al over hun top heen zijn. En sowieso is de totale selectie erg groot. Het moet om kwaliteit gaan en niet om kwantiteit

29 augustus 2023 om 18:31

Waarom geen Wesley Sneijder? Die Silberbauer is wel lekker op tijd ontslagen. Nieuwe trainer kan gewoon nog aankopen doen.

29 augustus 2023 om 22:47

Die heeft geen diploma om te mogen trainen of bedoel je dat niet?

Ach, als oom van Seumeren er een flinke klap geld tegenaan gooit, is Ron Jans razendsnel klaar om weer aan de slag te gaan als trainer.

29 augustus 2023 om 18:06

Jij loopt een paar jaar achter.

Van Seumeren heeft al jaren geen geld meer in FC Utrecht gestoken.
Bovendien is hij op dit moment een van de vier aandeelhouders, dus als hij geld in de club zou steken, zouden de andere aandeelhouders dat ook moeten doen.

29 augustus 2023 om 18:33

Als ik Utrecht was had ik eens goed rond gekeken bij AZ. Wat daar kan kan ook bij Utrecht. Sterker nog, AZ presteert boven zijn stand en dat al vele jaren.

29 augustus 2023 om 18:56

Jaren, wat is jaren in maart dit jaar gaf hij aan dat hij niet meer de enige die geld in Utrecht steekt, misschien lees ik het verkeerd, maar zo ik het lees wordt er dus nog steeds geld in Utrecht gestoken, maar nu door meerdere personen

29 augustus 2023 om 21:29

De aandeelhouders hebben geïnvesteerd in een nieuwe trainingsaccommodatie en zijn van plan om het stadion te kopen.
Er wordt niet door hen geïnvesteerd in de spelersgroep.

Toch Ronno de Sjans? Lekkere sabbatical. Toch de allerbeste optie. Had eerlijk gezegd wel verwacht dat ze met een Fred Rutten zouden komen opdagen

29 augustus 2023 om 18:31

Nee joh, Wesley Sneijder

29 augustus 2023 om 19:04

Wesley Sneijder probeert wanhopig een voet tussen de deur te krijgen bij Ajax omdat ie daar hoofdtrainer wil worden.

29 augustus 2023 om 18:35

Ben wel erg benieuwd of Jans hier open voor staat. Waarom zou je Sparta afwijzen om vervolgens na 3 speelrondes bij Utrecht te tekenen? Sparta is een rustige en sympathieke club terwijl er bij Utrecht al jaren onrust is. Tuurlijk zijn zaken als reisafstand belangrijk maar verder zou ik het maar een vreemde move vinden.

29 augustus 2023 om 19:06

Ik kan het me niet voorstellen maar de geruchten zijn erg sterk. Utrecht is echt een beetje het Tottenham van Nederland; stuurloos, af en toe een uitblinker, stug technisch beleid.

29 augustus 2023 om 18:44

Rutten zou echt een fout zijn. Vind trainer van niets.

Jans schat ik echt hoger in en zou die man ook eens bij een NL topclub zien.

Had eigenlijk ook liever Jans dan Steijn gehad.

29 augustus 2023 om 19:03

Jans heeft volgens mij zelf aangegeven nooit iets te hebben gevoeld voor een topdrie club. Het is ook allemaal een beetje een vraagteken of ie daarbij zou passen.

Jans wilde rust toch?? Dan zou ik sws al niet naar Utrecht gaan waar het 1 grote puinzooi is want al zet je Klopp daar neer het gaat daar nooit draaien met dat beleid.

Dat zou voor Utrecht fantastisch zijn. Heeft bij Twente het maximale eruit gehaald.

29 augustus 2023 om 18:07

Eerste 2 jaar ja. Vorig jaar zal er véél meer in. Twente had echt wel 3e kunnen (misschien wel moeten) eindigen Vorig jaar. Speelden het beste spel na Feyenoord maar de resultaten in uitwedstrijden..

29 augustus 2023 om 18:21

Was ook gewoon kwaliteit hoor. Ricky verzaakte het om goals te maken en thuis werden ze naar elke overwinning geschreeuwd. Maar er had meer uitgehaald kunnen worden, zoals beter wisselen en Ugalde laten spelen.

Dit zou wel een upgrade zijn voor Utrecht! En een mooie club voor Jans. Aan de andere kant snap ik het ook als hij echt een jaar wilt wachten. Een club van dit kaliber komt volgend jaar vast ook wel weer.

Als ron zijnde nooit aan beginnen in de slangenkuil van utrecht. Zuidam koopt alleen maar onzin en dat ga je nooit aan de praat krijgen

Deze mag op het conto van de gebedjes van @ngeinfcu

Ik juich het van harte toe! Ik heb altijd wel een zwak gehad voor Ron. Daarnaast heeft hij ruimschootse ervaring met het trainen van eredivisie ploegen. Afgelopen weekend was hij bij zowel FC Utrecht als bij Jong Utrecht aanwezig als toeschouwer. Toeval of sorteerde hij stiekem alvast voor op het aanstaande trainerschap bij Utrecht? Alvast even kijken wat voor vlees hij in de kuip heeft qua spelers? We gaan het beleven.. Ik denk dat hij het uiteindelijk toch gaat doen!

29 augustus 2023 om 18:59

Ze moesten tegen PEC je weet wel de club waar Jans de beker mee heeft gewonnen en uit de stad waar hij woont.

29 augustus 2023 om 19:23

Heeft hij ook in Venlo gewoond dan? Dat weet jij vast ook wel dan!

Ik zou eerst de technisch directeur Zuidam eruit gooien voordat ik wederom aan een nieuwe coach zou beginnen als ik van Seumeren was.

Het technisch beleid moet op de schop, dan volgt de rest.

Doe t niet ron jans. Eerst een visie en bijbehorende td.

Het begon allemaal met een vraag van Afellay (Utrechter) aan Jans toen deze te gast was bij Studio voetbal afgelopen zondag…. : )

Ik kan mij gewoon niet voorstellen dat Jans hier nu op in gaat. Hij heeft zeer bewust een sabbatical genomen, dan ga je niet 3 maand later weer aan de slag, toch?

Zat hij misschien dan niet heel toevallig op de tribune in Zwolle afgelopen zondag?? Nooit doen voordat Zuidam bij Utrecht weg is. Zie Groningen. Zo lang Fledderus daar zat wilde ook geen enkele trainer instappen. Pas toen t te laat was werd Fledderus ontslagen. Maar hoe gaan we dat oplossen samen met jong Utrecht op vrijdagavond?

Prima als Ron Jans in speelronde drie alweer aan de slag gaat als hoofdcoach, maar houd dat alsjeblieft in het verloop van je carrière je mond over het feit dat je een sabbatical wilt houden. Anderzijds zou ik het ook jammer vinden wanneer het tenenkrommende NOS Voetbal 'sollicitatiemoment' daadwerkelijk ergens in uitmondt (of het nu met elkander te maken heeft of niet, het was weer schier ongemakkelijk zondag en het is vandaag dinsdag en hij staat op 'pole-positition'.

Geloof niet dat Jans dit gaat doen. Los van zijn gewenste sabatical, heeft hij geen voorbereiding gehad met Utrecht en is hij niet betrokken geweest bij de samenstelling van de selectie. Daarnaast is het op technisch gebied een zooitje met een TD die niet functioneert nooit in de spiegel kijkt.

Gewoon weer een ballon opgooien. Jans moet gewoon zijn sabbatical afmaken voor zijn balans. Er is dus geen nieuws en dat is typisch voor Telegraaf

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren