Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De staande ovatie was geweldig, die heb ik in Italië nooit gekregen’

Laatste update:

Borussia Dortmund betaalde deze zomer 19,5 miljoen euro voor de komst van Ciro Immobile, maar de spits maakte dinsdagavond in de Champions League-wedstrijd tegen Arsenal pas zijn eerste officiële doelpunt voor die Schwarzgelben. De Italiaan rondde na een solo met een diagonaal schot af en bepaalde daarmee de eindstand op 2-0.

/

“Ik ben nieuw bij Dortmund, moet nog even wennen”, zegt de 24-jarige Immobile in gesprek met La Gazzetta dello Sport. “Gelukkig helpen de trainer en mijn ploeggenoten mij goed, maar ik wist al dat het geen gemakkelijke opgave zou worden. Het is toch een andere taal, een nieuw team. Maar we spelen hier aanvallend voetbal en dat ligt mij wel.”

“Ik heb het even moeilijk gehad bij Dortmund, maar ik heb niet gefaald. De staande ovatie die ik woensdag kreeg, was geweldig. In Italië heb ik zoiets nog nooit meegemaakt”, besluit de zevenvoudig international. Il Baby Bomber, zoals Immobile ook wel wordt genoemd, kwam eerder uit voor onder meer Torino.

Wie is volgens jou de beste spits van Borussia Dortmund?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het was een mooi doelpunt. Eigenlijk nog mooier dan die van Van Basten tegen Duitsland in 88.
Want hij kon zelfs nog blijven staan. En in zijn Rush zat nog een mooie vertraging en weer een versnelling.

19 september 2014 om 07:44

Nog mooier was die van Bergkamp in 98 tegen Argentinië. Want hij schoot de bal in het doel. Had bij de aanname een mooie vertraging, en versnelde weer om te juichen!

Denk dat je deze poll pas aan t einde kan houden.

Dortmund publiek is gewoon fijn,ook Podolski kreeg applaus en is toch ook ex Bayern,Kawaga die alleen al bij t warmlopen staande ovatie kreeg. Ja ze weten daar vaak toch anders om te gaan met spelers. Denk zelfs dat Götze en Lewa op den duur weer worden geaccepteerd.

19 september 2014 om 01:30

Lewandowski wordt geaccepteerd. Is niet uitgefloten tijdens de wedstrijd tegen Munchen. Gotze is een ander verhaal
Die wordt nooit meer geaccepteerd.

19 september 2014 om 08:53

Waarom wordt Lewandowski dan niet uitgefloten?

19 september 2014 om 10:36

Ik denk omdat hij niet uit de jeugd komt daar, correct me if im wrong.

19 september 2014 om 10:40

Ik heb geen idee, vandaar dat ik het even vraag.

Prima spits voor Dortmund, deze jongen komt er wel. Als hij eenmaal het spelletje van Dortmund gewend is, de taal begrijpt en zich 100 blijft inzetten zie ik hem nog wel eens topscoorder worden in de Bundesliga.

Ongelofelijk goede wedstrijd gezien van BVB waar eigenlijk alles in zat. Koppel de prijs, leeftijd/potentie aan de kwaliteiten van Immobile en je mag gerust spreken van een topaankoop. Gaat het onder meestertacticus Klopp geweldig doen daar ben ik van overtuigd.

Dortmund gaat echt gevaarlijk worden, op papier hebben de spelers niet zo een grote populariteit als Ronaldo, Messi, Zlatan, Rooney of wie dan ook, maar het is een hechte team, die voor elkaar vecht en daar kom je ook ver mee.
Of je van Dortmund houdt of haat, maar voor hun mag je respect hebben. Je kunt eigenlijk met gemak zeggen, dat ze vorig jaar bijna door waren gegaan tegen Real in de CL. In Bernabeu werd 3-0, maar thuis wonnen ze met 2-0.

19 september 2014 om 08:54

Ronaldo was er niet bij en Di Maria miste een penalty. Vertel er dan ook gewoon alles bij

19 september 2014 om 10:06

Of Ronaldo en niet bij is of Di Maria ook niet. Nog steeds heeft Real op papier een betere team. Maar gaat niet alleen om spelers, maar ook om de wil, motivatie en dergelijke.
Op papier zijn tegenwoordig, Barca, Madrid, Bayern, Chelsea, PSG en City 1 van de beste. op elke linie hebben ze wel een topspeler met grote naam, maar dat wil niet zeggen dat ze ook beter spelen.
In de voorbereiding moest Inter tegen Man United en Real en Roma. Nou ik had niet verwacht dat ze zo goed zouden spelen tegen Real, maar ze waren echt geweldig. en ben ervan overtuigd dat Inter komend seizoen in de Champions League terecht komt.

19 september 2014 om 10:39

Nerazzurri9, toen Real thuis speelde en 3-0 won was de helft van het basisteam van Dortmund geblesseerd. Wanneer de basis van Dortmund helemaal fit is kunnen zijn elk team van de mat vegen, zo sterk zijn zij.

19 september 2014 om 10:39

Laat ons hopen dat Inter opnieuw bij de elite van het voetbal kan horen. Want een club als Inter moet altijd champions league spelen. Na enkele moeilijke jaren na cl winst kunnen we eindelijk opnieuw vooruit kijken

Heerlijke speler deze jongen. Jammer dat hij niet bij een Italiaanse topclub aan de slag is gegaan, maar los daarvan is hij bij een prima club terecht gekomen. Hij zal hier nog wel aardig doorgroeien. Hopelijk lost hij Ballotelli snel af in het nationale elftal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren