Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De sfeer die er heerste toen ik voor PSV speelde is er nog steeds’

Laatste update:

Ruud Gullit begon zijn profloopbaan bij Haarlem en speelde vervolgens bij Feyenoord en PSV, alvorens hij voor het eerst zijn geluk ging beproeven buiten de Eredivisie. Hij bewaart goede herinneringen aan zijn tijd in Eindhoven, waar de bomen momenteel tot de hemel reiken. De club is regerend kampioen en staat nu ook weer bovenaan, terwijl er in de Champions League nog hoop is op een langer verblijf.

/

Gullit was woensdagavond zelf getuige van de 0-0 remise van PSV tegen Atlético Madrid. In zijn column voor De Telegraaf zegt de oud-aanvaller dat Marcel Brands hem uitnodigde en dat hij dat erg waardeerde. “Samen met m’n vriendin ben ik ’s middags naar Eindhoven gereden en ik genoot al voor de wedstrijd. De sfeer die er heerste toen ik voor PSV speelde, is er nog steeds”, aldus Gullit.

Voorafgaand aan de wedstrijd sprak hij even met algemeen directeur Toon Gerbrands en diens openheid over de plannen die PSV koestert vond Gullit aanstekelijk. “Die openheid zie je ook in de manier hoe de bestuursruimte boven is geïntegreerd in één grote verdieping achter de tribune waar iedereen met elkaar in contact is”, zegt Gulllit, die veel bekende gezichten zag. De hele uitstraling gaf hem een goed gevoel.

Het bleef op het veld bij 0-0 en dus liggen er nog kansen voor PSV om in de return alsnog af te rekenen met Atlético. Gastón Pereiro ontbreekt die avond door een schorsing, maar Luuk de Jong is wel weer van de partij. Gullit gunt het PSV erg om door te gaan, want de ploeg werkte heel hard in Eindhoven en wint daarmee aan sympathie. “Die gunfactor heeft alles te maken met de manier hoe het bij PSV gaat. Vanaf de bestuurskamer tot aan de fans. Die gunfactor loopt als een rode draad door de hele club”, vindt Gullit.

Gun jij PSV ook een langer verblijf in de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie gunt psv dit niet? Zeer belangrijk voor het nederlands voetbal.

27 februari 2016 om 12:35

Je hebt altijd van die misgunners erbij zitten die niet snappen dat dit ook van belang is voor hun eigen club.

27 februari 2016 om 13:23

heel jammer dat er ook 6 procent is die het ze niet gunt. waarom zou je een club uit nederland geen langer verblijf in CL gunnen. erg onbegrijpelijk.

27 februari 2016 om 13:33

Als je een Atletico supporter bent kan ik dat wel begrijpen als je Nee kiest

En zo hoort het ook in mijn ogen. Elkaar gunnen wn waarderen. Dat is in het dagelijks levennook het beste voor iedereen

Ik denk dat ze voor een stunt gaan zorgen, maar aan de andere kant als je gaat kijken hoe weinig tegendoelpunten atletico madrid heeft gekregen dan is het lastig. Maar ik gun het psv

27 februari 2016 om 12:34

Er hoeft er maar 1 in te gaan hè . Die van Pröpper kan er zomaar in gaan en die van Lestienne ook. Laten we hopen op een goed resultaat, maar het is al knap dat ze zo ver gekomen zijn.

27 februari 2016 om 13:21

Dat is juist het hele punt. Er gaan er gigantisch weinig in bij Atletico, helemaal thuis. En zoveel kansen heeft Psv woensdag ook niet gehad. Zie het somber in, ze hadden eigenlijk net eentje erin moeten prikken woensdag.

27 februari 2016 om 13:33

Je moet niet vergeten dat PSV tactisch sterk is (net als Atletico hoor) en dat Cocu kan aanvoelen wat Atletico van plan is. Atletico zal ooit in die wedstrijd op de aanval moeten spelen, PSV kan het op zich af laten komen, omdat een 0-0 daar voor PSV geen straf is als je puur naar het resultaat kijkt. Voor Atletico is het wel een teleurstellend resultaat omdat die ploeg heeft uitgesproken voor de Champions League eindzege te gaan.
Doordat Atletico gretig zal zijn en voor de aanval gaat, kan PSV zijn eigen spel spelen en loeren op de counter. Ik gok op een 0-1 zelfs, al is dat meer gebaseerd op hoop.

27 februari 2016 om 13:51

Hoe langer het 0-0 blijft hoe meer Atletico zou gaan twijfelen, de kunst is om Atletico zo lang mogelijk van het scoren af te houden, scoren ze snel wordt t moeilijk verhaal

27 februari 2016 om 15:26

Psv mag best met 1-0 achtet komen hoor. Moet toch gescoord worden daar en 1-1 is genoeg.

27 februari 2016 om 15:47

Onzin, als je achter komt gaan zij zich ingraven en dan wordt het bijna onmogelijk nog een goal te maken. PSV moet echt zorgen dat er geen muisje langs komt, alleen dan heb je een kans.

27 februari 2016 om 17:50

Klopt. Waar ik bang voor ben is dat de 1-0 snel valt. Dan wordt het zeer lastig.

Vreemde poll... je zou zeggen dat elke Nederlander Europees succes wil. Of het nou Ajax/ Feyenoord/ Psv/ AZ is, zou mij niks uitmaken. Toch gunt 12 % (was er vroeg bij dus kan veranderd zijn) niet dat PSV verder gaat.

Zie jij PSV in de CL verder gaan zou een logischer zijn.

27 februari 2016 om 13:55

Kunnen ook Ajacieden of Feyenoorders zijn die een warm hart toedragen aan atletico, dan kan ik het me bedt voorstellen. Al hoop ik gewoon dat we daar winnen en doorgaan

27 februari 2016 om 14:16

Een Ajacied of Feyenoorder die het een Spaanse club meer gunt dan een Nederlandse, dat is toch gewoon zielig... Dat er in de Nederlanse competitie sportieve realiteit is, dat is alleen maar mooi, maar dat gaten en misgunnen slaat toch helemaal nergens op...

27 februari 2016 om 15:22

Het is nu ook weer niet zo dat ik het PSV niet gun, maar het zal mij werkelijk waar worst wezen of PSV Ajax of welke club dan ook doorgaat.

Ik kijk voetbal omdat ik het een mooi spel vind, en dan moet je niet bij de Nederlandse clubs wezen, in Nederland kijk ik eigenlijk alleen Twente (omdat ik daar nu eenmaal supporter van ben) maar dat is wat kijkgenot betreft ook niet heel best.
Of als er nergens anders voetbal is, zo is er op zondagmiddag wel eens een half uur of uur dat er geen ander voetbal is en dan zie ik ook de andere clubs wel eens.

Nu zijn mooi en attractief natuurlijk subjectieve begrippen, maar eigenlijk vind ik het voetbal in Nederland sinds dit millennium niet echt om over naar huis te schrijven.
Nee qua mooi spel moet je toch echt in het buitenland zijn, daarom kijk ik eigenlijk alleen Spaanse, Duitse en een enkele Italiaanse wedstrijd ( Juve, Napoli en Fiorentina)

27 februari 2016 om 15:45

die 12% die het niet gunt dat zijn gewoon pubers die niets anders kunnen dan een eigen club tot in den treure de beste vinden, en niet verder kijken dan de eredivisie.
On: Mooi dat PSV oud spelers uitnodigt voor dit soort mooie wedstrijden. Achteraf is Gullit een jaartje te vroeg wegggegaan bij Psv, het jaar na zijn vertrek wonnen ze de Ec1.

80 stemmen tot nu toe, 11% 'gunt' PSV het niet. Die 11% mensen geven dus niets om het voetbal.

On: PSV heeft op dit moment, hoe kan het ook anders als je de wind in de rug hebt, een uitstekende en warme uitstraling. Voor Nederland zou het toch fantastisch zijn als PSV doorgaat ten koste van Atlético Madrid, dat PSV en Ajax de groepsfase halen aankomend seizoen en dat ook minimaal twee Nederlandse ploegen die deelnemen aan de Europa League de knock-out fase halen. Dan zou Nederland langzaamaan zijn gezicht terug krijgen op voetbal gebied.

27 februari 2016 om 12:39

of het zijn atletico madrid fans?

27 februari 2016 om 13:33

Dat zal het zijn

27 februari 2016 om 12:43

Dat zal weer eens mooi zijn, 2 Nederlandse ploegen in de CL. Maar dat zal heel erg lastig worden. De nr 2 van Nederland komt dan in de voorrondes, met geluk tref je dan een club zoals Anderlecht, maar er zit ook een dikke kans in dat je dan de nummer 4 van Engeland treft (zoals het nu is wordt het dan Mancity). Als we weer 2 clubs uit Nederland in de CL willen hebben, moet sowieso Ajax van dat 10 miljoen beleid af en focussen op spelers die kunnen presteren in Europa.

27 februari 2016 om 13:33

Ik zou het heerlijk vinden als Ajax deze zomer gewoon voor 30 miljoen in die selectie pompt. Ik heb een voorkeur voor PSV, maar desondanks zou het mooi zijn als er meer kwaliteit naar de Eredivisie komt, en ja, dat kost centen. Zeker tegenwoordig. Maar met goed scouting- en aankoopbeleid kun je zoals bij PSV te zien is, gewoon ver komen. Opleiden is fantastisch, maar investeren is het sleutelwoord tot succes. Wel met mate uiteraard, want je ziet wat er van kan gebeuren.

27 februari 2016 om 13:55

Precies (ook als PSV-fan). Als je ervaren spelers haalt die ergens banken of niet hoger kunnen, moet je het gewoon proberen. De andere spelers krijgen dan ook meer ervaren. Ga minder voor 'het' talent en meer voor kwaliteit om in Europa te presteren.

27 februari 2016 om 13:53

Elke op op vz is gelinkt aan een artikel. En bijna altijd heeft het artikel een suggestief antwoord op de vragen van de poll. Ik vind dat best irritant en sla de poll meestal over. Ik kan het me dus goed voorstellen dat sommige mensen het tegenovergestelde stemmen van wat het artikel suggereert. Het is dus mogelijk dat die 6 procent niet allemaal misgunners zijn, maar gewoon mensen zijn die een hekel hebben om gestuurd te worden naar een bepaalde antwoord.

Ot: natuurlijk gunt iedereen in nl, die geen fanatieke fan is van atletico een Eindhovense wonder in madrid. Mochten ze uitgeschakeld worden (wat zeer reëel is) dan zijn we nog steeds trots op hun prestaties dit jaar.

Psv doet het Ook gwn goed dit seizoen. Europees presteren ze goed, kun je niet zeggen van andere Nederlandse clubs in de Europa league. Psv verdient het dit seizoen om ver te komen in de cl. Vooral de manier waarop. De punten zijn ook verschrikkelijk belangrijk voor Nederland. Hopelijk kunnen we in Madrid scoren. Hoe maakt niet uit.

Ja je hebt rare mensen. Zelfde met rivaliteit. Sommige gunnen een andere club degradatie maar wat is nou mooier dan juist tegen je rivaal spelen en winnen. Laat Fortuna en mvv maar promoveren.
Maar PSV is goed bezig al vind ik het opportunisme ook gevaarlijk zover staan ze niet op ajax voor.

Waarom drukken mensen op nee bij zo'n poll, zijn er dan werkelijk mensen die niet snappen dat dit ook zo belangrijk is voor hun eigen club? Europees moeten we elkaar alles gunnen is mijn mening. We hebben elkaar nodig helemaal nu het minder gaat met het Nederlandse voetbal.

Die Gullit. Natuurlijk is de sfeer goed als het zo goed gaat. Ik weet zeker dat dat 2 tot 3 jaar geleden anders was. Ik denk namelijk dat goede prestaties de sfeer bevorderen. Verder krijgt hij natuurlijk een VIP behandeling. Dat is altijd prettig. Of het altijd zo open is betwijfel ik ook. Als je plannen uitlekken geef je de concurrentie de gelegenheid er op te reageren.

27 februari 2016 om 13:23

Volgens mij was de sfeer in 2013-2014 naar omstandigheden ook helemaal niet slecht, hoor. Er is toen geen trainer ontslagen, er zijn geen bestuursleden opgestapt, er zijn geen spelers thuis bedreigd, er zijn geen demonstraties geweest of gebouwen bestormd, het publiek bleef gewoon komen... Iedereen wist dat er gewoon een heel erg jong en onervaren team stond dat nog wat tijd nodig had.

27 februari 2016 om 13:30

Kan me een wedstrijd PSV - Vitesse van een paar jaar geleden herinneren waarbij PSV de zoveelste keer verloor in korte tijd. Ook toen bleef het publiek de spelers steunen en lieten de spelers blijken dat dit gewaardeerd werd. Dus een beetje kort door de bocht om te zeggen dat dit aan de resultaten ligt

Hopelijk kan PSV of Ajax erin slagen via de voorrondes de groepsfase te halen. Dat zou echt geweldig goed zijn voor het Nederlandse voetbal. In de eerste voorronde afrekenen met bijvoorbeeld de nummer 2 van Belgie maar wellicht ook de nummer 2 van Turkije of Griekenland. En in de play-off ronde veel geluk hebben en hopen op een nog niet ingespeeld team van het kaliber Monaco, Valencia, Sporting Lissabon.

Dat is natuurlijk ook de kracht van Psv. er hangt zon goede sfeer. Maar dat komt ook door de familie van kemenade . Of je nu op de herdgang, de verlenging of stadion komt . Het is overal gemoedelijk.

Ooh het is weer een grote punica oase in Eindhoven. Wat is die voetbalwereld toch een schijntoneelstuk zeg. 1.5 jaar geleden kon psv er helemaal niks van en stelde Brands niks voor. Voor de winterstop was Feyenoord al kampioen gemaakt en nu klopt er niks meer van en ia Van Geel drama. Pffff De waan van de dag..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren