Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Roon komt met nieuwe hilarische video: ‘Who is Marten de Roon?’

Laatste update:

Marten de Roon heeft maandag andermaal de lachers op zijn hand gekregen met een video op social media. De middenvelder van Atalanta doet in de video die hij via Twitter en Instagram deelt een poging om een vraag over zichzelf te googelen. De enige vraag die daar uitkomt, blijkt Who is Marten de Roon? te zijn.

Er is te zien hoe De Roon op zijn telefoon kijkt naar een YouTube-video waarin acteurs Ryan Reynolds en Jake Gyllenhaal vragen bespreken die Google automatisch weergeeft als je Is Ryan Reynolds... schrijft in de zoekbalk. Als De Roon vervolgens Is Marten de Roon... intypt op Google, verschijnt alleen de vraag Who is Marten de Roon? als suggestie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahahaha geweldig die zelfspot. Deze gozer is echt gewoon zichzelf gebleven als voetballer🤣🤣

18 oktober 2021 om 18:33



Zijn twitter account is fantastisch. Weinig voetballers die op social media zo lekker zichzelf zijn en ook tegelijkertijd zo down to earth zijn.

Sympathieke vent die geniet van zijn leven als profvoetballer! Het maximale eruit haalt! En bovenal, over de nodige zelfspot beschikt! Kan menig egootje dat zichzelf zo geweldig vindt nog een voorbeeld aan nemen

1600 likes en 32 comments. Keihard viraal gegaan inderdaad VZ, jullie hebben je vinger op de pols van de populaire cultuur.

Wat een gast niet, lekker zichzelf blijven. Toch wel netjes in deze huidige (voetbal) klimaat. Maar agh VZ 'Viraal'...? 1700 likes en wat reacties. Laten we niet overdrijven he of is dat jullie nieuwe verdienmodel om clicks en aandacht te genereren? Zo sneu.

Zelfspot is de hoogste vorm van humor. De reden dat zoveel kneusjes dat tegenwoordig niet hebben zorgt voor een hoop gezeur in de wereld. Be like Marten.

18 oktober 2021 om 21:26

Precies. Als je niet om jezelf ken lachen snap je ook je eigen humor niet.

19 oktober 2021 om 09:08

Vaak zijn mensen zonder zelfspot ook heel snel beledigd en heel snel op hun teentjes getrapt. Daarom vind ik dat ook een goede eigenschap bij mensen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren