Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De Premier League is wel even wat anders dan de Eredivisie’

Laatste update:

Brighton & Hove Albion verloor woensdag met 3-1 van Manchester City en Davy Pröpper deed negentig minuten mee. De middenvelder bereidde bovendien de gelijkmaker van Leonardo Ulloa voor in het Etihad Stadium. Pröpper is blij dat Brighton zich heeft gehandhaafd en is ook tevreden over zijn eigen inbreng.

“Ze halen je niet voor niets”, vertelt de international van Oranje aan het Algemeen Dagblad. “Ik was bij mijn komst de duurste aankoop van de club ooit. Dan krijg je automatisch vertrouwen. Dat is me ook verteld. Daarom had ik meteen een goed gevoel bij mijn overstap, geloofde erin dat het goed zou uitpakken. Al geef ik toe, de Premier League is wel even wat anders dan de Eredivisie.”

Pröpper maakte in augustus voor dertien miljoen euro de overstap naar the Seagulls, een transfersom die door variabelen nog met twee miljoen zou kunnen oplopen. Tot dusverre speelde de 26-jarige Pröpper 38 wedstrijden voor de blauwhemden en daarin was hij goed voor drie assists. Scoren deed hij nog niet.

Pröpper kwam relatief gerijpt de Premier League binnen en had ook achteraf gezien niet eerder naar het buitenland willen gaan. “Voor iedereen is het anders, maar ik was helemaal niet klaar op mijn negentiende. Ik ging van Vitesse naar PSV, een topclub in Nederland. Dat heeft heel goed uitgepakt. Ik kan het iedereen aanraden.”

Denk jij dat Davy Pröpper binnen twee jaar voor een Engelse topclub speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij spelde goed. Hopelijk mag hij als middenvelder steeds meer een aanvallende spelen bij Hove, want dat is wel zijn sterkste punt.

Alles wat men in Nederland van Klaassen verwachte, maakt Propper waar.
Niet geheel raar ja natuurlijk, iedereen behalve de Ajacieden konden al zien dat deze jongen in alles beter is dan Klaassen. Ook heel mooi hoe hij zich manifesteert bij Oranje, hij was de reden waarom het middenveld opeens ging draaien tegen Portugal.

10 mei 2018 om 08:36

Ik verwachtte helemaal niks van klaassen in Engeland. Ik vond/vind klaassen nog steeds niks als ajacied. Als je om je heen hele goede spelers hebt kan je ook excelleren naar een niveau boven je eigen niveau

10 mei 2018 om 08:45

Ja Propper is zeker verder. Maar verder is het niets meer dan goedkoop scoren wat je nu doet. Ten eerste speelt Propper bij een kwalitatief mindere club met minder concurrentie waar je dus veel meer kansen krijgt en hadden de meeste hier vorig jaar ook niet verwacht dat Propper zo goed zou meekomen in Engeland. En nee dat waren niet alleen Ajacieden. Klaassen moet het van een aardige basistechniek en positionering hebben, verder kan hij met veel inzet en passie een prima speler zijn maar tekort voor de PL. Maar om nou te zeggen dat Propper vorig jaar al toonde 'klassen' beter te zijn? Die 10 doelpunten maken Clint Leemans en Ben Rienstra ook

10 mei 2018 om 08:50

Nou nou 3 assists in 38 wedstrijden bij een degradatiekandidaat. Wat een geweldenaar. Vroeger zou zo'n gast de B-selectie van het Nederlands elftal niet eens halen.

10 mei 2018 om 09:11

Propper speelt niet in een aanvallende rol bij Brighton. Oordelen op basis van assists is dus een beetje onnozel.

Een speler als Matic pakt ook weinig assists in een seizoen, terwijl hij bij een topclub speelt. Logisch, want creativiteit is niet zijn kerntaak. Propper heeft net zo goed een andere rol dan bij PSV en kom dus minder vaak dieper op het veld.

10 mei 2018 om 10:20

@ Kaito, wie beter van de twee is weet ik niet. Maar feit blijft wel dat Proper nu bij een club speelt met weinig concurrentie en dat in Nederland vergelijkbaar is met een Excelsior. Everton is meer te vergelijken met een Utrecht/Vitesse. Daar loopt erg sterke concurrentie waar Klaassen op dit moment nog niet tegenop kan.

10 mei 2018 om 11:20

Hij speelt juist zo goed in die verdedigende rol. Heeft enorm veel ballen veroverd dit seizoen en ziet het spelletje gewoon heel erg goed. Deze positie is echt geschikt voor hem. En ook tegen Portugal speelde hij meer controlerend. Maar beter dan Klaassen? Zijn echt andere spelers hoor.

Nog een voorbeeld van iemand die hopelijk de weg van de geleidelijkheid neemt. Hij heeft erg sterk gespeeld dit seizoen (nou volg ik BHA niet actief, maar ze zijn daar blij met hem en zijn statistieken zijn goed). Kan als hij dit niveau vast weet te houden nog wel een stapje hogerop. Hoe hij laatst in Oranje speelde onderstreepte dat - hij is echt sterker geworden in de PL. Vooral in fysiek opzicht, want bij PSV was hij vrij makkelijk aan de kant te zetten en moest hij het vooral hebben van techniek.

10 mei 2018 om 08:48

Ik denk dat hij met zijn spel toch bijna in iedere competitie wel mee zou kunnen. Teams van het niveau Everton, Villarreal, Lazio etc zouden naar mijn idee perfect zijn voor de volgende stap

10 mei 2018 om 11:30

Dat denk ik ook wel. Voor het Nederlands elftal zou dat ook goed zijn. Ik vond het middenveld Propper - Van de Beek en Wijnaldum een verademing. Ik hoop dat Koeman dit doorzet. En dat Donny zich blijft ontwikkelen.

10 mei 2018 om 08:57

Goed kan je zijn statistieken niet noemen toch? 3 assist en 0 goals in 38 wedstrijden.

10 mei 2018 om 09:09

Heb je de statistieken van de keeper gezien? 0 goals en 0 assists! Die is helemaal slecht

10 mei 2018 om 10:19

Er zijn ook nog andere statistieken dan alleen goals en assists he?

In engeland zijn ze ook geschrokken van zijn niveau. 3 assists geen goal en een heel seizoen gespeeld dat is geen 13 mio waard. maar ja ze zijn er in gebleven dus dat scheelt dan weer en wordt alles voor lief genomen maar het is geen Wijnaldum (ook geen absolute topper maar zeker in Engeland een niveautje hoger qua spel en tempo

10 mei 2018 om 10:44

@XAJAcfa in positieve zin geschrokken ja. Ik zou je adviseren om eens een paar een wedstrijd te kijken waarin propper 90 minuten speelt. Speelt gewoon erg sterk voor zijn eerste seizoen PL. Hij speelt helemaal niet in een aanvallende rol. Misschien een goede tip voor Marc Overmars om Matic te kopen van united voor aankomend seizoen. Is naar verwachting voor 2-3 miljoen op te pikken heeft dit seizoen nog maar 1 assist geleverd in 35 wedstrijden, perfect!

Geweldige speler. Kan qua techniek bijna met elke club mee. Zou ook een fantastische speler zijn voor een goede Duitse club. Bijvoorbeeld Dortmund. Daar kunnen ze zo'n speler wel gebruiken. Belangrijke stille kracht. Laat ieder middenveld beter spelen. Speelt alles. Enorm loopvermogen. Heeft alleen de uitstraling niet. Dat is zijn probleem.

10 mei 2018 om 10:53

Deels mee eens! Ik vraag me af waarom jij vind dat hij geen uitstraling heeft? Ik vind propper juist veel rust uitstralen als middenvelder. Zo’n uitstraling kan ik als voetballiefhebber ten zeerste waarderen. Dat zal wel iets persoonlijks zijn.

Dit is prima voor hem.. middenmoot/onderaan de premier leauge en NL elftal basis..

Volgens mij zijn mensen hier niet zo slim. Voor duidelijkheid. Propper speelt verdedigend bij BHA. Dus assist en goals zeggen niks. Matic heeft minder dan hem. Is hij dan slechter ? Kijk eerst voor dat je oordeelt. Propper heeft het verdienstelijk gedaan, waar klaassen. Wanneer hij de kans kreeg er niks van bakte.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren