Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De positieve ontwikkeling van dit team is misschien gestart bij Van Gaal'

Laatste update:

De komst van Carlo Ancelotti, die Josep Guardiola opvolgde bij Bayern München, zal volgens Arjen Robben geen al te grote gevolgen hebben. De Italiaan bouwt rustig voort op het fundament dat zijn voorgangers bij de Duitse grootmacht hebben gelegd. Daarbij valt ook de naam van Louis van Gaal.

/

Robben beschouwt de ex-bondscoach van Oranje als de grondlegger van het huidige Bayern. “De positieve ontwikkeling van dit team is misschien wel gestart bij Van Gaal. Hij heeft het aanvallende voetbal dat wij nog steeds spelen geïntroduceerd”, verklaart hij in gesprek met ESPN. “Jupp Heynckes en Guardiola hebben daar vervolgens details aan toegevoegd.”

Van Ancelotti mag hetzelfde worden verwacht, denkt Robben. “Ancelotti zal ook kleine veranderingen gaan doorvoeren, maar coaches zullen niet de hele stijl overboord gooien”, stelt hij. De Italiaanse oefenmeester was de afgelopen jaren actief voor grootmachten als Chelsea, Paris Saint-Germain en Real Madrid. Het voorbije seizoen was hij even clubloos.

Wie past beter bij Bayern München?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik geloof er heilig in dat Ancelotti het goed gaat doen in bayern. Alleen ik hoop niet dat hij de cl in zijn debuut zal winnen want real moet de eerste zijn die hem gaat prolongeren; )

16 juli 2016 om 13:54

*debuut seizoen

16 juli 2016 om 14:17

Hahahahahaha onzin praatjes als mourinho nu presteert met united dan komt het zeker ook door van gaal. En bij Barcelona kwam het zeker ook door van gaal.

16 juli 2016 om 14:21

Als Mourinho met ongeveer hetzelfde elftal als van Gaal gaat spelen en spelers die van Gaal vorige jaren heeft gekocht schieten er per stuk 20 in heeft van Gaal daar inderdaad de basis voor gelegd.

Ligt het aan mij of lijkt dat haar van Ancelotti op die van Trump?

On: van Gaal had inderdaad veel fundamenten gelegd, maar ik vond Heynckes toch wel belangrijker.

16 juli 2016 om 14:14

Heynckes heeft het team inderdaad veel stabieler gemaakt en gezorgd voor minder tegendoelpunten, vooral toen verdedigende het blok Schweinsteiger - Martinez eenmaal goed stond. Wel raar dat Robben zegt dat Guardiola "details heeft toegevoegd", de speelstijl is toch wel significant veranderd onder Guardiola waar dat bij Heynckes minder was tov van Gaal.

16 juli 2016 om 15:06

Dat jaar onder Heynckes is sterkste het meest veelzijdige team dat ik ooit heb gezien. Balbezit, aanval, verdedigen, counter, alles werd tot in perfectie uitgevoerd.

Van Gaal had de basis gelegd door op balbezit te spelen maar Heynckes maakte er een solide eenheid van dat als team op en neer bewoog van aanval naar verdedigen.

Guardiola heeft dat veelzijdige weggehaald en is puur op balbezit gaan spelen, het heeft een paar hele mooie wedstrijden opgeleverd tegen kleintjes maar kwam tekort tegen de sterke tegenstanders zoals verliezen tegen Dortmund 3-0 Real 4-0 Barca 3-0 Atletico 1-0 Wolfsburg 4-1

16 juli 2016 om 14:20

Het is Trump?! Illuminati confirmed

16 juli 2016 om 14:26

Laat jou illuminatie dingen buiten voetbal

16 juli 2016 om 15:25

De illuminatie is gewoon aanwezig in het voetbal.

16 juli 2016 om 22:19

Ja dat zeker haha

Van Gaal is het gestart en onder Heynckes heb ik het beste voetbal in mijn leven gezien. Guardiola heeft naar mijn mening niet gewerkt voor Bayern. Ja hij heeft landstitels gewonnen, maar dat is niet de uitdaging voor Bayern. Hoop dat Ancelotti weer wat directer voetbal brengt.

16 juli 2016 om 14:20

Dus elke trainer na van gaal gaat hem elke keer bellen en vragen hoe hij zijn team aanvallend moet laten spelen 'hmm louis hoe deed je dat nou'

16 juli 2016 om 14:28

Dat zegt hij niet hij zegt, dat louie van gaal grondlegger is van het spel wat bayern nu speelt.

16 juli 2016 om 21:22

Aanvallend haha.
Ultra defensief zoals bij Utd.

Al zet je mijn Bordeaux Dog voor de groep bij Bayern dan worden ze ook kampioen.
Ze hebben de hele BundesLiga kapot gemaakt dat Bayern.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren