Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De onderlinge haat is groot; er komt van alle kanten olie op het vuur’

Laatste update:

Overijssel maakt zich op voor de IJsselderby, de wedstrijd tussen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles die zondag gespeeld gaat worden. Trainer Ron Jans van de thuisclub heeft er zin in. Er is bij zijn elftal volgens de coach sprake van ‘een luxeprobleem’: Wout Brama is terug van een hamstringblessure, maar diens vervanger Django Warmerdam was de laatste weken een van de uitblinkers.

/

“De IJsselderby is de wedstrijd van het jaar”, legt Jans uit aan de Stentor. “Al kan ik me niet herinneren dat toen ik spits was het zo verhit was allemaal. Nu is de onderlinge haat veel groter en komt er van alle kanten olie op het vuur. Het potje leeft wel.”

PEC Zwolle wordt gezien als favoriet tegen de aartsrivaal uit Deventer, maar de laatste jaren presteren de Eagles goed tegen PEC. Van de laatste vier ontmoetingen verloor PEC Zwolle er drie. “Een pijnlijke reeks en er staat een rekening open”, zegt Jans.

Denk je dat PEC Zwolle wint van Go Ahead Eagles?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Boeiende pot. De vorm van beide teams maakt niets uit. VD Pavert zal wel weer een penalty weggeven en dan rood pakken en zodoende wordt het een walk over voor de Eagles.

28 oktober 2016 om 15:42

Walk over word het niet....
Veel blesures bij ons hoop op een 0-1

28 oktober 2016 om 19:15

Insgelijks helaas..

Dit kan nog wel eens een knallende pot worden en dat heb ik het niet over goed voetbal. Ik heb namelijk zo'n gevoel dat dit wel eens een kaartenfestijn kan gaan worden. Ben benieuwd wie zijn hoofd het meest koel kan houden, want die gaat waarschijnlijk winnen.

Word denk ik wel een overwinning voor Pec. Go ahead zit in een neerwaartse spiraal en mist veel basisklanten.

28 oktober 2016 om 16:03

We hebben natuurlijk verschrikkelijk gepresteerd tegen Jodan en Twente was veel beter, maar tegen utrecht was de eerste helft zeer goed! En daarvoor speelden ze ook best aardig. Nadeel is dat de Kogel niet in vorm is en Sam Hendriks ook geen potten kan breken. Maar als ze 0-1 voorkomen kan het wel eens een mooie middag worden.

Deze pot kan beide kanten op. Vind de Egels vrij zwak de laatste wedstrijden, maar vind PEC ook erg zwak dit seizoen. Ik heb het idee dat bij de laatste 2 derbys de Eagles iets fanatieker waren dan de spelers van Zwolle.

Al met al hoop ik op een 3-1 ! en dat we eindelijk weer eens winnen.

Vaak leek het bij deze wedstrijd alsof Zwolle een beetje arrogant was. Ze hadden een vele malen betere positie op de ranglijst en dachten dan dat doen we wel even. Nu Zwolle er even niet veel beter voor staat, zullen ze moeten en dat zal de wedstrijd ten goede komen.

28 oktober 2016 om 19:18

Mwa, het leek er eerder op dat de spelers niet helemaal doorhadden hoe belangrijk deze wedstrijd voor de supporters is en de tegenstander wel.

29 oktober 2016 om 08:18

Dat idee had ik ook. Derby's vergen een totaal andere instelling dan normaal. Hopelijk weten ze nu wel wat er gevraagd wordt.

Persoonlijk voel ik die haat als PEC Zwolle supporter helemaal niet, rivaliteit is prachtig en hoort bij de sport ik hoop daarom ook dat deze wedstrijd nog jaren lang gespeeld kan worden op het hoogste niveau.

PEC is de favoriet maar dat zegt niet zo heel veel in een derby, ik denk/hoop een nipte 2-1 voor ons omdat we thuis spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren