Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Ligt nog niet thuis in nieuw Ajax-systeem: ‘Het zit niet in zijn aard’

Laatste update:

Ajax speelde vorige week tegen PEC Zwolle met zowel Klaas-Jan Huntelaar als Kasper Dolberg in de basis, waardoor het middenveld van de Ajax in de praktijk slechts bestond uit Hakim Ziyech en Donny van de Beek. Matthijs de Ligt weet dat het nieuwe systeem succesvol kan zijn, maar tegelijk vindt hij het kwetsbaar. Deze week trainde Ajax op de verbeterpunten en de Oranje-international hoopt dat de oefenvormen er dit weekend tegen ADO Den Haag uit komen.

Hoe eindigt ADO Den Haag - Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen idee waarom Keizer denkt dat hij met EN Dolberg EN Huntelaar zou moeten spelen, mijn inziens gewoon een kwestie van geen keuze kunnen/durven(?) maken. Wellicht is het wat prematuur om te zeggen maar het komt op mij toch over als een gebrek aan karakter door maar voor een compromis te gaan wat EN nooit eerder getest was EN duidelijk niet werkte vorig week.

Huntelaar hoort momenteel gewoon in de basis en Dolberg moet zich maar bewijzen via invalbeurten, of probeer hem maar op de flank

Keizer komt zowieso nogal onzeker en warrig over in de media met zijn uitleg vwb bepaalde keuzes en tactiek, lijkt me als speler ook niet fijn om te zien.

16 september 2017 om 10:09

Hij durft niet te kiezen tussen hunter en dolberg.. keizer is een slappe zak. Onder bosz ging dolberg ook rustig bankie toen hij ff uit vorm was.

16 september 2017 om 10:17

Onzin dat Keizer niet zou durven kiezen. Tegen een stuk of 10 eredivisieploegen ben je 90 minuten heer en meester. Maar dat moet zich wel uitbetalen in doelpunten. Dan is het lekker om 2 scorende spelers als spits en valse spits te hebben. Of denk je dat Cruijff destijds ook niet durfde te kiezen tussen Bosman en v.Basten?

16 september 2017 om 10:28

Ach, 4-4-2, 4-3-3, 4-2-3-1, 4-2-4, in het gross van de wedstrijden van Ajax mag het geen donder uitmaken. Alles valt of staat bij de kwaliteit die op het veld staat en de intentie van de spelers

16 september 2017 om 13:12

En daar heb je helemaal gelijk in. In de eredivisie moet ajax in elke formatie heer en meester zijn. Met als uitzondering tegen feijenoord en psv.

Trainen Mathijs, trainen trainen en nog eens trainen. Inslijpen die handel. Je hebt één geluk dit seizoen: je kan heel de week trainen en dat op 100%. Niets geen onderbreking. Mag hopen dat jullie er een systeem inkrijgen en foutloos gaan uitvoeren. Met twee vingers in de neus moeten je kampioen kunnen worden.

Keizer moet gewoon keuzes durven te maken en niet een heel voetbalsysteem omzetten om zo 2 spitsen (dolberg/huntelaar) te vriend te houden. Het 4-2-4 stamt nog uit de tijd van Bep Bakhuis en Abe Lenstra en is hopeloos verouderd en daarom begrijp ik er niets van dat Keizer daar op terug grijpt. Ik begin steeds meer te twijfelen aan zijn kunnen en of het 1e van Ajax niet te hoog gegrepen is.

Niks trainen op een nieuw systeem. Grote fout van Keizer. Systeem moet zekerheid zijn. Trainen op goed druk zetten zoals het bij Bos (na een moeizame start) goed ging. En durf eens op te houden met Schone!! Zo niet gaan we door met zeer matig spel en ligt Keizer er in de winterstop uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren