Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Jong gewaarschuwd: 'Maar dat betekent niet dat hij is afgeschreven'

Laatste update:

Nigel de Jong stond in de eerste twee speelronden van dit seizoen in de basis bij AC Milan en droeg zelfs de aanvoerdersband om zijn arm. De verbazing was daarom ook groot toen de middenvelder vorige week niet werd opgesteld in de Milanese derby met Internazionale. Sinisa Mihajlovic waarschuwt alvast dat dit niet de laatste keer was dat De Jong wordt gepasseerd.

/

Mihajlovic wil op de plek van De Jong vaker gebruik gaan maken van de aanvallender ingestelde Riccardo Montolivo, die vorige week tegen Inter ook mocht beginnen. “De Jong en Montolivo zijn allebei belangrijk voor ons”, zei Mihajlovic. “Ik heb ze ook allebei nodig. Het zijn totaal verschillende spelers, dus ik zal elke keer voor een van hen kiezen.”

“Ik kan niet iedereen tevreden houden”, benadrukte de coach. “Als het zou kunnen zou ik mijn hele selectie tegelijkertijd opstellen, maar dat mag niet. Ik moet beslissingen nemen. Maar ik wil duidelijk maken dat het niet betekent dat de een is afgeschreven als de ander speelt.” Milan verloor zonder De Jong overigens met 1-0 van Inter en speelt zondag thuis tegen Palermo.

Nigel de Jong hoort altijd te spelen bij AC Milan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeer onderschatte speler, nigel de Jong. Hij is de man die nederland nodig heeft, de hardheid, geen angst om een tackle in te zetten. Vele malen beter dan anita, klaassen of Wijnaldum op die positie

18 september 2015 om 14:34

Met "die positie" bedoel ik de 6-positie.

18 september 2015 om 14:38

100% mee eens.

18 september 2015 om 19:17

Juist. Zo'n grove fout om hem niet op te stellen. Zelfs als je moet winnen en aanvallend wil spelen heb je m nodig. Om de bal terug te veroveren, voor je weer kan aanvallen

18 september 2015 om 14:38

Inderdaad, er werd net gedaan alsof met De Jong in de basis er niet meer gescoord kon worden... Zijn power ontbrak duidelijk in de wedstrijd tegen Turkije, die trouwens helemaal geen slechtere selectie hebben dan NL.

18 september 2015 om 14:56

De Jong is een zeer overschatte speler.
Het is niet voor niets dat een Milan is afgegleden naar een middenmoter sinds ze spelers als De Jong als belangrijk beschouwen.

Voegt voetballend niets toe aan een team. Gewoon een bal afpakker zonder extra kwaliteiten.

18 september 2015 om 15:14

Jawel, hij is een bijter een strijder. Precies dat ontbrak eraan tegen IJsland en Turkije iemand die, als het niet lekker loopt en gestreden moet worden, de kar trekt!

18 september 2015 om 15:19

De Jong is als "balafpakker" alleen handig als je de bal niet hebt.
Zowel tegen Ijsland als tegen Turkije hadden wij juist de bal wel maar deden we er voetballend niets mee.
Ook een De Jong had daar geen verbetering in gebracht.

18 september 2015 om 16:16

Inderdaad Copr. Tegen sterke landen als Duitsland, Brazilie en Argentinie bijvoorbeeld is de kans groter dat je niet zoveel balbezit hebt (misschien 50/50 of 60/40) dan tegen Ijsland en Turkije 70/30 ofzo..dan heb je zoveel de bal en juist dat is iets wat de Jong niet kan, het ''voetballen'' op het middenveld....daar kan je dan met balbezit beter een Klaassen hebben die voetballend veel beter is dan Nigel de Jong.

Sommige teams moeten zich aanpassen aan de kracht en het systeem van andere teams....ac Milan is helaas zo'n team dat ze zich moeten aanpassen om toch nog een klein beetje mee te kunnen komen. De gloriejaren zijn al een tijdje voorbij daar, maar Milan is een grote club en die komt op een gegeven moment wel weer sterk terug. Daarom heb ik in de poll ingevuld dat de Jong niet altijd moet spelen. Als je tegen een aanvallende club speelt, die minimaal gelijkwaardig is, is hij een zekerheidje denk ik....maar speel je tegen een zwakkere broeder moet je hem zeker niet opstellen, maar een aanvallender type.....denk ik

Kom maar terug naar ajax. Dit is tenminste een echte leider die het team op sleeptouw kan nemen!

Ik vind een speler als Nigel de Jong zeer bruikbaar. Elk team zou zo'n stofzuiger moeten hebben. Iemand die de mouwen opstroopt en de beuk erin gooit. Ik hoor Derksen regelmatig zeggen dat ie nooit scoort en te weinig in de zestien komt. Ik vind dat flauwekul, een type als de NdJ moet gewoon ballen afpakken en inleveren aan de spelverdeler. Hij hoeft ook niet eens in de vijandelijke zestien te komen wat mij betreft

Milan speelt zaterdag tegen palermo, niet zondag.
Vond het ook verassend dat de Jong niet erbij zat. Maar ik denk niet dat we beter hadden gespeeld met de Jong erbij. Milan speelde best sterk met kucka - montolivo en bonaventura

Echt een nuttige stofzuiger op het middenveld waarvan de waarde voor het team altijd onderschat wordt. Spelers als Nigel leggen zoveel energie in de wedstrijd bij balverlies waardoor spelers als Sneijder beter uit de verf komen bij balbezit. Ik zeg niet dat de Jong onderschat is want bij balbezit heeft hij weinig waarde maar dit neemt niet weg dat hij erg waardevol kan zijn voor een team.

De mens die bij de poll op "eens" hebben geklikt, heeft geen wedstrijden van milan gezien...
De jong vertraagt het spel heel erg en dit milan wilt aanvallen. De jong is dit seizoen niet goed genoeg voor vaste basisplek

Zet dan monto ipv bonaventura en de jong gewoon in de basis...alsof ze niet complementair zijn. Middenveld met de jong monto en bertolacci is perfect in evenwicht imo.

De Jong moet gewoon centraal op het middenveld spelen en zich niet helemaal laten terugzakken. Als verdedigende middenvelder kan je beter iemand al montolivo of poli hebben, iemand die het spel ook kan verdelen van achteruit. De Jong is een goeie balafpakker, maar het spel verdelen kan hij niet goed. Steeds maar breed spelen. Zal beter zijn met iemand als poli of montolivo op die plaats die diepe ballen kunnen versturen vn achteruit.

18 september 2015 om 16:12

Tegenwoordig heb je dat bij iedere ploeg. Barcelona: busquets - real madrid: kroos - city: fernandinho, toure - bayern: xabi, vidal - juventus: had je pirlo. Met als vmc een pure breker opstellen is ouderwets en heeft niet veel nut meer tegenwoordig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren