Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De interesse was niet zo serieus dat een overstap actueel was'

Laatste update:

Villarreal zou in januari werk hebben willen maken van Marko Vejinovic, maar een overgang kwam niet van de grond. De middenvelder van Vitesse speelt in ieder geval tot het eind van dit seizoen in Arnhem en heeft daar vrede mee. Dat vertelt hij in gesprek met Voetbal International.

/

Vejinovic heeft voor zichzelf geconcludeerd dat de Spaanse interesse niet al te serieus zal zijn geweest. Hij gaf zijn zaakwaarnemer de opdracht alleen contact op te nemen als er iets concreets zou komen. "Zo kon ik me volledig op Vitesse blijven focussen. Kennelijk was die interesse niet dusdanig serieus dat een overstap naar Spanje actueel was."

Dat het niet tot een transfer is gekomen deert de 25-jarige spelmaker weinig. Hij zegt het uitstekend naar zijn zin te hebben bij Vitesse, waar hij nog tot medio 2017 onder contract staat. "Met Vitesse zijn we goed bezig. Als het goed met Vitesse gaat, gaat het mij ook goed. Ik ben in Arnhem volledig op mijn plaats", besluit Vejinovic.

Marko Vejinovic moet komende zomer een betere club vinden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als vitessenaar vind ik het soms een beetje een küt gedachte dat vejinovic en propper beiden weg gaan in de zomer. Hopelijk voor een eerlijke prijs. Ik zou hem wel willen zien spelen bij een Duits te sub topper.

Vejinovic, Gudelj, Chery, allemaal in meer of mindere mate gelinkt aan Ajax. Wie word de winterversterking? Een talentje van 60 kilo.. Een groot talent zeker, maar niet de versterking qua fysiek of ervaring die dit Ajax nodig heeft imo

12 februari 2015 om 06:30

De zomer denk ik eerder ofniet?

12 februari 2015 om 19:00

Hij had het over sinkgrsben denkik.

12 februari 2015 om 19:00

Sinkgraven

Als PSV verstandig is halen ze Vejinovic, Propper of Gudelj als vervanger van Wijnaldum. Dan hou je het toch Nederlands, heb je een speler die al best wat ervaring heeft maar zich toch ook nog kan ontwikkelen.

Psv, ajax of feyenoord xal een goed stap zijn. Voor het voetbal denk ik ajax, feyenoord haak denk ik af omdat hij daar niet past. Bij feyenoord moet hij ook de mouwen opstropen, marko is meer een mooie voetballer . Psv zou ook kunnen natuurlijk. Verder is het klote dat propper en vejinovic weg gaan,maar vind het van propper het meest erg. Propper vind ik echt een geweldige voetballer, beter dan vejinovic. Maar allebei zouden ze in de basis staat bij de traditionele top3. Voor maher, immers, of serero. Er is nu een jeugdinternational van denemarken bij vitesse op proef en schijnt een geweldige indruk te maken,en heel goed mee te kunnen met propper en vejinovic. Vitesse kan er alleen maar bovenop komen als er verkocht gaat worden

11 februari 2015 om 20:10

Qua voetbal beter bij Ajax???? Het betonvoetbal wat ze op dit moment spelen. Ik denk dat hij beter past bij een voetballende ploeg... En dat is op dit moment Feyenoord. Niet naar de stand wijzen want die hebben we al zo vaak gehoord en dat ligt ook niet aan het voetbal.

11 februari 2015 om 21:09

Met alle respect voor feyenoord hoor, maar normaal gesproken is het ajax voetbal iets wat bij vejinovic past. Feyenoord speelt dit jaar veel beter dan ajax, mooier enz dat kan je ook in elk topic zien dat ik dat zeg want vind ajax dit jaar dramatisch. Maar jij weet net zo goed als ik, wel beter zelfs dat er bij feyenoord ook andere dingen worden verwacht. En dat is nou net wat vejinovic niet beheerst.

11 februari 2015 om 21:58

Ik vindt dat dit echt iets uit het verleden is. Natuurlijk is Clasie een voetballer die het van z'n strijd moet hebben, maar ook bij Feyenoord wordt al jaren de grootste waarde gehecht aan het voetballend vermogen. Je hoeft ook maar een paar voetballers in het team te hebben die voorop gaan in de strijd. Ik zou vejinovic daarom graag zien komen

Zegt dat ze goed bezig zijn met Vitesse. Zou toch denken dat ze aan het begin van het seizoen hadden verwacht hoger te staan dan nu. In ieder geval valt Vitesse mij erg tegen.

11 februari 2015 om 19:53

Klopt toch ook, kijk heerenveen, doen het geweldig de laatste weken maar vitesse staat er maar 3 punten achter. Komt omdat heerenveen een slechte fase heeft gehad, en vitesse t zelfde. Zijn genoeg wedstrijden waarin heerenveen of vitesse de punten verloren heeft waar ze veel en veel beter waren. Competitie is nog niet voorbij, ik verwacht dat vitesse gewoon in de top5 eindigt. Met de concurrenten thuis, en maar 10 punten op de nummer 3 moet het voor zowel heerenveen en vitesse nog kunnen. Vergeet niet dat vitesse al 3 jaar niks investeert en toch normaal gesproken goed voetbal op de mat legt niet om er teveel te vergelijken,maar larsson van heerenveen is een geweldige speler, maar koste 1,6 miljoen. Dat heeft vitesse al jaren niet meer uit kunnen geven . Qua spelers horen ze mischien hoger te staan, maar t zit allemaal te dicht bij elkaar waardoor er alles kan gebeuren nog.

11 februari 2015 om 21:15

Het gebrek aan een spits heeft ons wel lang opgebroken, maar gelukkig gaan de balletjes er nu wel in. Een uiteindelijke 6e of 7e plek en ik ben wel tevreden, gezien de 1e seizoenshelft. Dat zou namelijk de play-offs betekenen, wat nog wel een reëel doel is op dit moment.

Propper zou ik graag bij PSV zien, Veijinovic daarentegen niet

11 februari 2015 om 20:12

Ik zie ze beide graag, maar dan bij Feyenoord als vervangers voor Clasie en Immers

11 februari 2015 om 20:52

Zou denk ik een goed middenveld zijn met ahmadi-propper-vejinovic. Toch hoort toornstra ook op het middenveld dus alle 2 zou overbodig zijn.

11 februari 2015 om 20:54

Propper ruilen met schaars, met 5 miljoen erbij zou ik een goede deal vinden. Jullie een geweldige speler erbij die nog steeds een stap kan maken, en wij een jongen uit de eigen jeugd terug met ervaring.

11 februari 2015 om 22:05

Prima deal!

Proper zie ik nog flink wat stappen maken de komende jaren maar hij moet wel een niveau hoger gaan spelen waar winnen een must is

Ik zie ze allebei liever naar een buitenlandse club gaan dan dat we volgend seizoen tegen ze moeten spelen.

Dat een overstap actueel was? Really?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren