Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De hele wereld zal ons uitlachen, het begint op een komedie te lijken’

Laatste update:

Sam Allardyce ging pas 67 dagen geleden aan de slag als bondscoach van de Engelsen, maar de oefenmeester moest dinsdag het veld ruimen nadat undercover journalisten hem verleidden tot uitspraken over hoe men het beste regels van de FA kon omzeilen. Volgens Rio Ferdinand staat Engeland er nu niet goed op.

/

“De rest van de wereldwijde voetbalgemeenschap zal ons uitlachen. De rol van Engeland begint op een komedie te lijken”, vertelde hij bij de BBC. “Dit was een man die gepassioneerd was om die baan te krijgen. Hij heeft de FA gedwongen om in te grijpen. Naïviteit is het eerste woord dat in mij opkomt, het is een teleurstelling voor het Engelse voetbal.”

Allardyce volgde Roy Hodgson na het teleurstellend verlopen EK in Frankrijk op als bondscoach van the Three Lions. De oefenmeester is met zijn drie maanden de kortst zittende bondscoach uit de Engelse geschiedenis.

'Big' Sam Allardyce stond nog geen drie maanden aan het roer bij het Engelse elftal, maar er is alweer een einde gekomen...

Geplaatst door voetbalzone op dinsdag 27 september 2016

Vind jij het een terechte beslissing van de FA om Sam Allardyce te ontslaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sorry maar de rol van het Engels elftal wordt internationaal al 30 jaar niet meer serieus genomen . Zeker kwa prestaties .

28 september 2016 om 00:28

Denk dat we als nederlanders gewoon normaal moeten doen met zulke uitspraken, want we worden op dit moment ook uitgelachen

28 september 2016 om 00:46

Nederland heeft sinds 1974 3x de WK finale en 2x de halve finale van het WK gehaald . 1x de EK finale en 3x de halve finale van het EK . Geloof me buiten Nederland wordt met Veel meer respect over Oranje gesproken dan in Nederland .

28 september 2016 om 03:35

De laatste twee jaren gaat het minder, maar de generatie ervoor werd er wel degelijk rekening gehouden met Nederland. Denk dat elke Belg wel besefte hoe goed de generatie Sneijder, van der Vaart, van Persie, Huntelaar, Robben,... wel niet was. Om maar te zwijgen over namen als Bergkamp, van Nistelrooy, van Basten, Cruijff, Gullit, Rensenbrink, Neeskens, Seedorf,...

Jullie mogen trots zijn op het aantal topvoetballers jullie hebben voortgebracht. Ik kan niet direct een land opnoemen met minder als 20 miljoen inwoners dat zoveel toppers heeft voortgebracht.

28 september 2016 om 06:42

Portugal is niet veel slechter

28 september 2016 om 07:34

Andora ? 😉

28 september 2016 om 11:20

Dan heeft Feyunited een nogal korte horizon. De Nederlandse prestaties in grote toernooien zijn sinds 1966 (en dus maar liefst 50 jaar!) structureel beter dan die van de Engelsen. Dat het nu twee jaar prut is, doet daar helemaal niks aan af.

Weet je wel wat ik denk (en dat is zeer relevant): dat je dit bij iedere trainer of speler kunt flikken. Net zo lang doorgaan tot ze toehappen!

28 september 2016 om 11:23

Terechte vraag, maar je conclusie is een aanname, geen feit. Er zijn rotte appels zoals Allardyce, maar natuurlijk zijn er ook trainers die dit nooit zouden doen. Sommigen omdat ze gewoon een sterkere morele kompas hebben. Anderen omdat ze toch al genoeg geld hebben. Dus die lopen het risico gewoon niet.

In algemene zin heb je natuurlijk wel een punt. Waar veel geld is, kun je mensen omkopen. De voetbalwereld laat meer dan eens zien daar geen uitzondering op te zijn. Maat laten we niet iedereen bij voorbaat veroordelen.

28 september 2016 om 11:24

je ziet het trouwens ook bij een sport als tennis: omkoping vindt daar vaak op een lager niveau plaats. De toppers zijn toch al rijk genoeg. Maar de mindere goden willen soms best wat bijverdienen.

Tsja zodra er geld in het spel is zijn mensen soms net katten, dan maken ze rare sprongen.

Ik ga voor Louis Gaal als nieuwe bondscoach van Engeland. Leuke quotering ook haha.

Triest die 'journalistiek van tegenwoordig' er valt niets te vermelden dus maken zij maar een plan om de engelse bondscoach zijn stoelpoten door te zagen. Als ik de engelse supporters was en spelers zou ik publiekelijk uitspreken dat iedereen de krant die dit heeft gedaan moet gaan boycotten. 'Journalistiek' van tegenwoordig... SMH

28 september 2016 om 01:44

Hoezo de fout van de journalistiek? Als ik bondscoach van Engeland zou worden en 'zakenlui' vragen bij mij een gesprek aan om manieren uit te wisselen waardoor je met geld kan sjoemelen bij de FA dan pas ok daarvoor! In geen enkel gesprek zou ik zulke dingen vermelden. Wat nou als het echt was en de 'zakenlui' (criminelen) wel de juiste informatie zo krijgt. Dan was het allemaal slecht en is het volgens jou waarschijnlijk goed dat het uit is gekomen en aangepakt moet worden...

Als bondscoach moet je je nooit met dat soort praktijken bezig houden! Of de mensen die jou vragen geld te verduisteren nou criminelen zijn of een undercover operatie

28 september 2016 om 09:31

@ fc ramires, dit is juist de rol van de journalistiek. Diepgang creëren en misstanden aan de kaak brengen. Vroeger had je nog journalisten die jaren lang op 1 zaak stonden.
Je ziet het ook hier op VZ, de diepte interviews en achtergronden worden gewaardeerd. Helaas is journalistiek tegenwoordig niet meer dan een vage quote over een bepaald item en we hollen weer naar de volgende. Hoeveel diepgaande actualiteiten programma's zijn er nog tegenwoordig.
Grote hulde om deze misstand binnen de voetbalwereld aan het licht te brengen, de eerste kop is gaan rollen, maar het zal het topje van de ijsberg zijn.

28 september 2016 om 13:29

Helemaal eens met ecke. Ben juist blij dat het nu eens geen papparazzi foto's zijn van iemand die op de plee zit of met een pul bier in de kroeg wordt "gesignaleerd".

De bondscoach van Engeland, het vlaggenschip van het voetbal, is ontmaskerd als een ordinaire fraudeur. Dat hij geld wilde aannemen voor een advies over het omzeilen van de regels, is uitsluitend zijn eigen verantwoordelijkheid. En deze journalisten hebben dat bloot gelegd. Weg met deze man, mogen er maar veel volgen.

De kracht van de media word vaak over gesproken, maar dit mag daar ook wel bij. De duistere kant van de journalistiek. Natuurlijk uiteindelijk de fout van Sam, maar deze shit ga je toch niet doen om dit soort dingen uit een persoon te trekken?

Als de FA slim is gaan ze nu voor frisse wind en visie van een buitenlandse trainer, want buiten Rodger of Howe zit er niet echt een jonge trainer met een visie in de hogere competities.

Sam en Hodgens hadden tactisch vermogen, maar boosten totaal niet de mentaliteit, durven niet door te selecteren en weinig ervaring met tournooien op hoog niveau.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren