Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Guzman krijgt wat hij wil en blijft jaar langer bij Swansea City

Laatste update:

Jonathan de Guzman heeft eindelijk duidelijkheid over zijn toekomst. De middenvelder speelde in het afgelopen seizoen op huurbasis voor Swansea City en gaf aan graag te willen blijven, maar de vraagprijs van Villarreal was de club uit Wales iets te gortig. Zaterdag is er een oplossing voor dit probleem gekomen: Swansea meldt op de website van de club dat De Guzman nog een jaar gehuurd zal worden. "Iedereen is hier heel erg gelukkig mee", zegt voorzitter Huw Jenkins.

/

De 25-jarige De Guzman ging van Feyenoord naar Real Mallorca en vervolgde zijn loopbaan vervolgens bij Villarreal, waarmee hij in zijn eerste seizoen degradeerde uit de Primera División. De Guzman liet zich vervolgens verhuren aan Swansea en bij de ploeg van Michael Laudrup had hij een belangrijk aandeel in de winst van de Capital One Cup en de negende plaats in de Premier League. De geboren Canadees groeide zelfs uit tot Oranje-international.

Swansea wilde De Guzman zodoende graag voor de club behouden en dat is, na moeizame onderhandelingen met Villarreal, gelukt. De Guzman zal nog een jaar gehuurd worden en is na Jordi Amat (Espanyol) en Jose Canas (Real Betis) de derde aanwinst voor het volgende seizoen. In het afgelopen seizoen was de middenvelder goed voor 37 competitiewedstrijden en 5 doelpunten voor Swansea in de Premier League.

Denk je dat Jonathan de Guzman volgend jaar met het Nederlands elftal naar het WK zal gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldig voor Jonathan. Swansea is nu een stabiele club die tussen de middenmoot en de subtop zit. De Guzman kan zich hier goed ontwikkelen, in de basis spelen, en zich in de kijker bij Oranje spelen.

29 juni 2013 om 13:22

Als Swansea Bony ook nog daadwerkelijk weet te strikken kan het zo maar eens voor Europa League voetbal gaan spelen komend seizoen. Erg leuke club. Toch mooi om te zien dat ook met een strak en goed beleid je nog ver kan komen. In plaats van een leuke suikeroom uit het Midden-oosten of Rusland

Dit is voor de Guzman natuurlijk goed nieuws, maar dat Swansea met hem verder wil begrijp ik niet.

29 juni 2013 om 12:58

Waarom niet? Het afgelopen jaar was hij echt een toegevoegde waarde voor Swansea.

29 juni 2013 om 13:01

Grappenmaker De Guzman, M. Vorm, Michu, Dyer en Williams waren de uitblinkers van het afgelopen seizoen in dienst van Swansea.

29 juni 2013 om 13:07

Hoezo zouden ze niet met hem door willen gaan? Hij was afgelopen seizoen 1 van de beste spelers bij Swansea

Waarom gewoon niet direct kopen? Heb je zekerheid en kun je op deze man doorborduren, lekker team begint Swansea te krijgen. Nou alleen nog kijken wat Williams gaat doen.

29 juni 2013 om 13:24

De Guzman heeft volgens mij nog maar een contract voor 1 of 2 seizoenen. Dus snap dat Swansea niet de hoofdprijs wilt betalen zeker niet voor een club die pas net weer in de hoogste divisie speelt. Denk dat Swansea de Guzman volgend seizoen nagenoeg gratis zal kunnen ophalen en met het geld wat men nu bespaard kan het Bony naar Engeland halen.

Denk dat daarom de keuze is gemaakt omdat Swansea niet en de Guzman én Bony zal kunnen aantrekken financieel gezien.

Hoeveel Spanjaarden zitten er inmiddels al bij Swansea? Laat staan Spanjaarden en ex PD spelers, dan zijn het er nog meer.

Mooie speler die De Guzman, echt een prima technische middenvelder, een beetje een alleskunner. Swansea is echt een mooie club met heerlijke technische spelers en een sterke jonge coach, voor mij de mooiste club uit de PL te samen met Liverpool.

29 juni 2013 om 13:27

Michu, Pablo Hernandez, Jordi Almat, Canas, Chico, Angel Rangel zijn de Spanjaarden in het team en de guzman, Lamah en shechter hebben ooit in Spanje gevoetbald

ik tel zes spanjaarden plus drie oud-primiera divisionisten. Ik vind het wel mooi eigenlijk. Hetzelfde geld in principe ook voor eredivisie spelers. Tiendalli, Vorm, De Guzman, Agustien en met wat hoop ook Bony volgend seizoen!

29 juni 2013 om 13:29

Inderdaad enorm veel dus, brengt toch mooi combinatievoetbal met zich mee dus op zich is het knap. Ook zijn het spelers die elders onzeker waren qua speeltijd of elders verguisd werden, als beste voorbeeld Michu als lachertje van de PD destijds, en nu opgewerkt tot een klasse speler. Mooi beleid dat Swansea voert.

29 juni 2013 om 14:41

Vind het ook wat verandering in de competitie brengen. Zou hetzelfde zijn wanneer bijvoorbeeld Zaragoza ineens een 'stoke city' beleid zou gaan voeren en alleen maar kracht voetballers zou gaan halen! Juist dat technische kaats-voetbal vind ik een verademing voor de premiere league ook al zijn jongens als Michu en Chico daar nooit de beste in geweest in Spanje.

Vind zeker dat dit internationale team met het verzorgde voetbal erg veel creativiteit aan de PL toevoegt. Kijk ook bijvoorbeeld alleen al naar Allan en Sinclair. Spelen nu nauwelijks bij respectievelijk Liverpool en Mancity maar deden het bij The Swanns toch uitmuntend. Zo zie je maar hoe sommige clubs het beste uit hun spelers kan halen!

Ben bijvoorbeeld ook erg benieuwd of Míchu wel een stap hogerop aan zou kunnen. Hij zou begeerd worden door Liverpool en Chelsea maar denk dat hij het daar simpelweg niet red omdat die club een hele andere speelstijl hanteren.

Met Swansea City de EL in. Wie weet kan Villareal volgend seizoen een Europesse-ticket pakken en dan nemen ze denk ik Jonathan de Guzman terug (wie weet) ziet hij dat ook graag.

On: Op dit moment zijn ze druk bezig met de komst van Wilfried Bony, maar hoe zit het dan met Spanjaard Michu?

29 juni 2013 om 13:08

Michu gaat waarschijnlijk achter Bony spelen als schaduwspits

29 juni 2013 om 14:43

Wanneer Bony komt zal Swansea zo gaan spelen denk ik

Vorm
Angel Rangel
Williams
Chico/Almat
Taylor
De Guzman
Britton/Cana
Dyer
Míchu
Lamah/Rout
Bony

Mooi voor De Guzman en het Nederlands Elftal. Vond De Guzman vanaf zijn eerste interland gelijk goed spelen en als hij dit volhoudt of zelfs nog beter gaat spelen dan is hij in mijn ogen een zekerheid voor het Nederlands Elftal.

29 juni 2013 om 14:14

Hij speelde inderdaad opvallend goed. Zowel verdedigend als aanvallend aanwezig, prima drive. Ook nog eens gekoppeld aan een goed inzicht, wat hij bewees met zijn puike passing.

Deze voetballer is van jongs af aan gekneed om te excelleren in het klassieke 4-3-3 systeem. Dat gevoel kreeg ik in ieder geval, toen ik hem zag spelen. Ik besef dat ik hem nu neerzet als een wereldtopper, terwijl hij bij het bescheiden Swansea speelt. Maar zijn kwaliteiten lijken precies te passen bij wat het Nederlands Elftal nodig heeft. Ik zou zelfs zo ver kunnen gaan om hem 'de ontbrekende schakel' te noemen en ik denk dat Louis 'mister Profielschets' van Gaal er ook zo over denkt.

Kortom: Ik ben laaiend enthousiast en kijk er naar uit hem vaker in Oranje te zien spelen. Hopelijk blijft hij bovenstaand verhaal waarmaken.

Geweldig! Ook voor het Nederlands elftal goed, hij is een fijne multifunctionele middenvelder die altijd hard werkt en zeker meerwaarde heeft in dit oranje

Goede keus van beide partijen, gun het Swansea wel om de lijn door te trekken naar de subtop.

Ik vind dat Swansea city hem gewoon moet kopen!

Goeie zet van Swansea om de Guzman te behouden. Was het afgelopen jaar een van de uitblinkers aan de kant van de club samen met Williams, Michu en Chico. Komt daar onder Laudrup goed uit te voeten en speelt wekelijks in de Bpl. Ik hoop dat hij nog wel gekocht zal worden.

Mooi voor hem, heeft dit seizoen sterk gespeeld en is daar ook wel op z'n plek lijkt me..
Wat ik niet snap, je leest vaak in topics het verhaal over Douglas en het Nl-elftal en dat hij er niet thuis hoort omdat het een Braziliaan is, maar dit verhaal lees ik nooit als het over de Guzman gaat.. Of geldt dat niet als je Canadees bent..:

Mooie club voor hem, en denk dat ze met Laudrup zeker hoge ogen kunnen gaan gooien in de Europa League.

Vorm
Tiendalli
Chico
Williams
Taylor
De Guzman
Ki
Pablo
Michu
Routledge
Bony

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren