Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Graafschap herstelt zich van 7-3 verlies en boekt derde thuiszege

Laatste update:

De Graafschap heeft zondag laten zien dat de 7-3 nederlaag van afgelopen week een incident lijkt te zijn geweest. De ploeg van Mike Snoei was op De Vijverberg met 2-0 te sterk voor NEC en dat betekende alweer de derde thuiszege van het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. De doelpunten in Doetinchem kwamen op naam van Mohamed Hamdaoui: 2-0. De Graafschap stijgt met negen punten naar de vijfde plek en wacht volgende week een uitwedstrijd tegen Excelsior.

De Graafschap en NEC hielden elkaar voor rust in evenwicht zonder te scoren, maar de beste kansen waren voor de bezoekers. Na een minuut of achttien kon Ole Romeny uithalen vanaf de rand van het zestienmetergebied, maar Rody de Boer wist zijn inzet te keren. Niet veel later waagde ook Joep van der Sluijs een poging toen hij zag dat De Boer niet goed gepositioneerd stond. De keeper was echter attent.

Vlak voor de pauze had NEC opnieuw uitzicht op een openingsgoal. Na een dieptepass van Van der Sluijs kwamen de bezoekers er snel uit, maar het schot van Rangelo Janga was veel te zacht. De Graafschap zette NEC in de tweede helft meer onder druk en in twee minuten tijd kwam de ploeg van Snoei tweemaal tot scoren, met Hamdaoui als hoofdrolspeler.

Norbert Alblas redde eerst op een schot van Daryl van Mieghem, maar in de rebound schoot Hamdaoui keihard raak in het dak van het doel: 1-0. Cas Odenthal legde niet veel later Van Mieghem neer in het strafschopgebied, waarna Hamdaoui de bal vanaf elf meter opnieuw achter Alblas schoot. NEC, dat zes punten uit vijf duels heeft, speelt volgende week een thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven.

Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat NEC weer een keer terug komt in de eredivisie

Ondanks de winst weer een ziel en inspiratieloos de Graafschap gezien. Misschien ben ik ietwat te negatief, maar ik vind het tijd voor een frisse wind bij de Graafschap. Met dit voetbal onder Snoei gaan we het niet redden.

Hele lastige pot! NEC heeft uitstekend gespeeld!beste speler op het veld voor ons was van Mieghem vandaag! Bleef druk zetten, bleef proberen dreigend te zijn en hij creërt beide goals door eerst een afvallende bal op goal te vuren zodat de rebound voor Hamdaoui is, en erna een actie te maken waar een penalty uit komt!goed herstel van de blamage afgelopen maandag!

27 september 2020 om 14:22

Ik vond Makkelie de beste van het veld. Wat we missen is dynamiek op het middenveld om te kunnen domineren in balbezit. Toch Javier Vet maar weer eens bellen

NEC had in de eerste helft een penalty moeten krijgen. Voor de rest beide ploegen matig. De 1-0 natuurlijk gelukkig na een onterecht ingooi voor de graafschap. Ik vind het leuk dat nec altijd alles voetballend wilt oplossen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren