Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ADO Den Haag verrast en presenteert vaste basisspeler van FC Volendam

Laatste update:

ADO Den Haag heeft zich versterkt met Daryl van Mieghem, zo maakt de club dinsdag bekend. De aanvaller komt over van FC Volendam en tekent in het Bingoal Stadion een contract voor twee seizoenen. De 33-jarige Van Mieghem is na Henk Veerman de tweede speler die deze transferzomer de stap van Volendam naar ADO maakt.

Het is opmerkelijk te noemen dat de buitenspeler de stap naar de huidige nummer achttien van de Keuken Kampioen Divisie maakt, aangezien hij met Volendam Eredivisie-voetbal speelde. Van Mieghem was bij het Andere Oranje daarnaast veelal verzekerd van een basisplek. In beide duels van het huidige seizoen stond de aanvaller namelijk aan de aftrap en ook tijdens de vorig voetbaljaargang kwam hij dertig keer in actie.

"Ik kon ook 'gewoon' bij FC Volendam blijven, maar ik heb een goed gevoel over gehouden aan de gesprekken met ADO Den Haag en het aanbod was aantrekkelijk", laat Van Mieghem weten op de clubwebsite van Volendam. "In deze fase van mijn carrière ben ik verzekerd van een extra jaar profvoetbal.” De aanvaller had eerder al een vertrekwens neergelegd bij de clubleiding van de Volendammers.

In totaal speelde Van Mieghem 70 wedstrijden voor Volendam, dat hem in de zomer van 2021 transfervrij overnam van De Graafschap. In die duels kwam de linkspoot tot 20 doelpunten en was hij 20 keer de aangever. In zijn laatste duel voor Volendam (4-1 verlies tegen Go Ahead Eagles) kwam Van Mieghem nog tot scoren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

20 doelpunten en 20 assists in 70 wedstrijden? Dat vind ik persoonlijk wel absolute topcijfers voor een speler van Volendam hoor. Ben benieuwd hoeveel meer hij gaat verdienen in Den Haag.

22 augustus 2023 om 20:25

Niet meer als in Volendam. Hij heeft hier alleen contract voor 2 seizoenen daar hij bij Volendam nog een contract had voor 1 seizoen en zij daar niet wilde verlengen. Voor Den Haag en KKD absoluut een topspeler net als Veerman, Waem en Granli die zijn gehaald.

23 augustus 2023 om 05:49

Met alle respect, maar als je dit soort statistieken kan overleggen bij volendam dan kan ik mij moeilijk voorstellen dat je geen andere stap had kunnen maken die sportief aantrekkelijker is dan ado op dit moment. Ik weet niet of desbetreffende speler iets heeft met ado, maar ik vind het moeilijk te geloven dat je zo'n stap maakt als je er financieel niet op vooruit gaat. Ook aangezien ik ado niet direct om de bovenste 2 plekken van de kkd zie meedoen, hoewel deze aankoop zeker zn steentje kan bijdragen. Misschien ziet hij wel heil in het project, wie weet

23 augustus 2023 om 08:17

Project in Den Haag is zeer interessant!

Zooo dan, die zag ik na dit weekend niet meer komen. Heerlijk nieuws dit 💚💛

22 augustus 2023 om 20:33

Werd eigenlijk vorige week al een beetje verklapt door Veerman in zijn interview.
Hele goede aankoop voor ADO, club hoort gewoon in de Eredivisie thuis.

Waarom? Gozer scoort afgelopen speelronde nog. Of verwacht hij dat Volendam sws gaat degraderen. Is toch een rommeltje daar bij ADO geen spelers? tegen Ado 3-0 gekregen en zelf geen kansen gehad. Maar je weet het nooit in KKD ben benieuwd.

22 augustus 2023 om 20:23

Geen rommeltje meer. Den Haag heeft zo wat van de gehele selectie van vorig jaar afscheid genomen. Nieuwe directie, nieuwe TD (Joris Mathijsen) en nieuwe trainer. We zijn in opbouw, veel dure spelers zijn weg. Ondanks de flater van afgelopen vrijdag verwacht ik wel dat wij bovenin mee gaan doen. Ik verwacht ook nog wel 3 á 4 nieuwe top spelers komende 2 weken.

22 augustus 2023 om 20:44

Nouja, ze zijn afgelopen vrijdag thuis nog helemaal van de mat getikt door Roda, die zelf ook écht niet bij de top 5 gaan eindigen. Van Volendam naar ADO is een degradatie van de bovenste plank.

22 augustus 2023 om 20:45

Hoe verwacht je nog 3 a 4 topspelers als we geen geld hebben. Dat de directie en dure/matige spelers weg zijn is iets goeds maar ik zie nog geen vooruitgang ergens in het team wat we nu hebben gaat gewoon voor plek 5 tot 10 voetballen als je naar de concurrentie kijkt.

22 augustus 2023 om 20:57

Intermilan70, dan ben je niet helemaal op de hoogte. Mathijsen heeft een budget beschikbaar gekregen om een selectir neer te zetten die voor promotie kan spelen. Dat wij afgelopen vrijdag tegen Roda kansloos verliezen, snap ik wel. Zij zijn al een tijdje aardig compleet en wij zijn nog in opbouw. Met Granli, Ché, Waem, Surmeli, Veerman en van Mieghem zijn er nu behoorlijk goede spelers gehaald. Die 3 a 4 topspelers gaan echt nog komen.

22 augustus 2023 om 21:00

Ik hoop het maar op het moment is de concurrentie voor de bovenste plekken gewoon beter dan ons en hebben ook een hoger budget dan ons. Als je ons ook zag spelen tegen RODA afgelopen week dan gaan we een zwaar seizoen tegemoet.

23 augustus 2023 om 08:21

Ik denk dat we wel mee gaan doen voor de bovenste plekken (1 tm 5). Groningen verliest ook bij Jong Utrecht. Die zijn zo goef niet. Ook Cambuur en Emmen hebben een jasje uit gedaan. Deze 3 vind ik slechter dan Heracles en Zwolle vorig jaar. Roda JC gaat ook voor de bovenste plekken. Zijn momenteel wat verder dan Den Haag maar dat zegt nog niet zo veel. Er komen nog verrassende spelers naar Den Haag. Let maar op!

Klinkt toch apart, lijkt erop dat ie bij ADO meer kan verdienen dan bij Volendam.
Is wel een beetje tekenend voor het beleid in Den Haag, een 33-jarige speler een salaris bieden hoger dan dat hij krijgt in de eredivisie...

22 augustus 2023 om 20:26

Klopt niet. Hij krijgt bij ons 2 seizoenen en Volendam wilde geen extra jaar geven. Tevens is Den Haag weer op nul begonnen met nieuwe directie etc. waar ik het volste vertrouwen in heb. Eindelijk zien we eens iets van beleid.

Wat een rare keuze van die jongen zelf. Speel toch gewoon nog een seizoen eredivisie en kies daarna transfervrij je club uit. Er zal tegen die tijd altijd wel een promovendus zijn die het met je wil proberen. Er vanuit gaande dat Volendam kansloos zal degraderen.

22 augustus 2023 om 20:59

Den Haag en Mathijsen hebben gewoon een zeer goed plan.

22 augustus 2023 om 21:45

Waarom zou Volendam kansloos degraderen? Vorig jaar hadden ze met de winterstop maar een punt of 6 en toch is het ze gelukt om er in te blijven.

22 augustus 2023 om 22:14

Omdat ik dat verwacht op basis van de (zeer matige) selectie die er staat en wat ik tot nu toe van ze zie. Daarbij is het 2e eredivisie seizoen na promotie traditioneel het zwaarst.

Ik dacht even dat het om Carel Eiting ging. Maar Van Miegem is een prima speler die zeker op KKD-niveau zijn waarde heeft bewezen.

Heel erg blij met deze transfer. Precies de ervaring die ADO goed kon gebruiken in de veelal jeugdige selectie. Ook heel mooi om in een interview te horen hoe vol lof Henk Veerman spreekt over Van Mieghem! De tussenstand is dacht ik 6 of 7 inkomende transfers tegenover 21 vertrokken spelers.

23 augustus 2023 om 08:26

Nieuw: Waem, Ché, Granli, Sürmeli, Koudossou, van Mieghem, Ideho, Veerman. We zitten op 8. 10 á 12 nieuwe spelers is er gezegd. Ik verwacht eerder die 12 aangezien en in de tussentijd ook Sleegers en Verheydt nog zijn weg gegaan.

Daryl bedankt voor jouw inzet, professionaliteit en doelpunten. Een grote rol bij promotie en handhaving. Treedt nooit echt op de voorgrond maar is er altijd. Je naam zal bij de Volendamfans altijd een lach op het gezicht toveren!

Een speler die Den Haag goed kan gebruiken. De buitenspelers die er nu rondlopen zijn niet heel best, al heeft Komljenovic af en toe een leuke actie.
Ik hoop voor Veerman dat hij nu een speler heeft die hem in de wedstrijd kan bereiken, want vrijdag heeft hij niet veel aanvoer gekregen en liep hij er een beetje verloren bij.

23 augustus 2023 om 08:23

Komljenovic is geen buitenspeler. Dat is een 10. Ideho, Sellouki en Struick zijn buitenspelers. Naast van Mieghem zal hier nog wat bij gaan komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren