Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Gea aast op landstitel met Manchester United: 'Natuurlijk kan dat'

Laatste update:

Het leven na Sir Alex Ferguson blijkt een stuk zwaarder te zijn voor Manchester United dan gedacht. David Moyes en Louis van Gaal faalden op Old Trafford en nu mag José Mourinho het gaan proberen. Hij heeft met Eric Bailly, Zlatan Ibrahimovic en Henrikh Mkhitaryan al drie nieuwe spelers gehaald en Paul Pogba zou de selectie voor komend seizoen compleet moeten maken.

/

Er waait weer een frisse wind bij United en David de Gea, die in de afgelopen drie jaar steeds werd gekozen tot Speler van het Jaar bij de club, denkt dat de landstitel in het komende seizoen mogelijk is voor United: “Natuurlijk”, sprak hij vol vertrouwen. “Ik denk dat we echt heel goede spelers hebben aangetrokken. Wij zijn Manchester United en we willen voor alle prijzen vechten.”

“Ik merk dat de fans, de spelers en iedereen bij de club enthousiast is over wat er gaat komen”, vervolgde De Gea. “Je hebt echt het gevoel dat dit een nieuw tijdperk is. De club staat er erg goed voor en de spelers willen alle prijzen pakken. Hopelijk kunnen we dat doen. Mourinho is een van de beste managers van de wereld en dat hebben we nu al gemerkt.”

Denk je dat Manchester United komend seizoen een serieuze titelkandidaat is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eerst maar bewijzen. Het team is nog niet op elkaar ingespeeld en de verdediging is te zwak IMO. En het middenveld? Pogba gaat geen CVM staan .. Zal Schneiderlin daar dan spelen? Wat denken jullie United fans?

23 juli 2016 om 14:47

Ja Schneiderlin gaat daar staan.

23 juli 2016 om 14:52

En wat zal Rooney's rol zijn? Zal hij zeker achter Zlatan spelen en dan met Martial (Depay) en Mikhitariyan op de vleugels. En met Pogba (als hij komt) en Schneiderlin achter Rooney. Ziet er wel top uit, moet ik zeggen. Daarbij een wereldkeeper die blijft.

23 juli 2016 om 15:00

Schneiderlin speelt niet echt goed ofzo. En dan ook nog een nieuw team. Ik weet niet.

23 juli 2016 om 19:19

Denk zelf dat Mou voor bewezen ervaring met Carrick gaat spelen op cvm

23 juli 2016 om 20:22

@sociofan
Ik denk dat rooneys' rol snel is uitgespeeld. Mourinho heeft bewezen, zeker in zijn real tijd, dat de vedette status hem niks intreseert. En laat dat( de vedette status) nou de reden zijn dat rooney nog zoveel speelt. Er zijn momenteel 2 betere spitsen dan hem (ibra en rashford) en 3 als je martial meetelt. Rooney heeft bewezen dat hij geen creative middenvelder is en volgens mij wilt mourinho dat wel (ozil bij real, sneijder bij inter, deco bij porto). Daarmee is rooneys rol uitgespeeld en zal hij vanwege zijn hpge salaris eruit worden gegooid bij manU.

23 juli 2016 om 14:51

Schneiderlin cvm verwacht ik met Pogba als box to box en Rooney als 10. Verder is de verdediging niet zo zwak als iedereen schetst hier. Shaw is weer terug dat gaat veel schelen, Smalling speelt al anderhalf seizoen sterk en de eerste beelden van Bailly zijn veelbelovend. Als Darmian zijn vorm vanuit Italië hervind staat er een sterke verdediging naar mijn inziens, scheelt een slok op een borrel dat we de beste keeper van de wereld hebben!

23 juli 2016 om 20:25

Heb ik de transfer van neuer naar manchester united gemist?

23 juli 2016 om 15:26

Als Rojo en/of Jones weggaan en er komen 1 of 2 betere cb's zijn we gewoon favoriet denk ik, behalve als City nog een paar top spelers haalt.

23 juli 2016 om 17:11

Ik denk dat schneiderlin en carrick zullen spelen op cvm, ik hoop wel dat fosu mensah kan doorbreken als cvm, maar hij is nog niet klaar voor zulke grote rol.

23 juli 2016 om 19:21

Fosu-Mensah is een rechtsback geen defensive middenvelder

23 juli 2016 om 19:30

fosu mensah is een defensieve middenvelder en centrale verdediger. Heeft alleen bij united als rb gespeeld omdat daar iedereen geblesseerd was. Wat hij overigens wel heel goed deed.

23 juli 2016 om 19:30

Fosu kan ook centraal achterin en als cvm uit de voeten.

Wanneer Pogba komt, en dan nog Rojo vertrekt en in de plaats een ervaren CB komt, is Man Utd wat mij betreft topfavoriet. Zeker aangezien Guardiola en Conte toch nog wat tijd nodig gaan hebben om zich aan te passen aan de competitie, en Arsenal zoals ieder jaar wel Arsenal blijft.

23 juli 2016 om 14:51

Ik vind rojo slecht, maar vind jones volgens mij nog slechter.

23 juli 2016 om 15:39

Correct.

23 juli 2016 om 17:13

Vergeet niet dat hij een ernstige ziekte had, dat hij alleen op cv kan spelen en nog dat hij blessure gevoelig is

23 juli 2016 om 18:24

Jones kan ook wel op rb, maar daar is hij net zo slecht

Hoop nog steeds dat hij naar Real komt. Alhoewel Real met Navas een topper in huis hebben uiteraard.

Ik denk dat Jose Man U terug gaat krijgen in de top. Het gaat lastig worden en met de concurrentie die zich ook hebben versterkt, zal het hopelijk een spektakel worden. Ik ben erg benieuwd hoe Zlatan het zal doen, ik hoop echt dat hij los gaat in Engeland op een toch oude leeftijd.

23 juli 2016 om 14:57

Er was een deadline waardoor Real een clausule moest betalen van 50 miljoen om De Gea te halen, de geruchten gingen dat De Gea na de komst van Mourinho niet meer wilde vertrekken dus is er geen bod gedaan, die deadline is inmiddels verstreken en nu kunnen ze vragen wat ze willen. Dus tenzij Real 80 miljoen bied en De Gea ineens weg wil zou het kunnen maar die kans is 0,1 procent denk ik.

Manchester United is zeker een titelkandidaat.
Sterke aanval met Zlatan, Martial, Depay, Rashford en Mhiktaryan.
Goed middenveld met Carrick, Rooney, Schneiderlin, Pogba, Fellaini, Mata en Schweinsteiger.
Een geweldige keeper!
Alleen de verdediging vind ik niet zo goed.
Rojo en Jones zie ik liever verkocht worden, die bakken er toch niks van.
Smalling laat al langer dan een jaartje zien dat hij een goede verdediger is, Bailly heeft een sterke eerste wedstrijd gespeeld, Shaw is na zijn blessure weer de oude en ik hoop dat Darmian zijn oude vorm terugheeft.

De Gea
Darmian
Smalling
Bailly
Luke Shaw
Pogba
Rooney
Schneiderlin
Mhiktaryan
Zlatan
Martial

Ze hebben goeie spelers aangetrokken en een trainer die voor verassingen kan zorgen. Al zie ik eerlijk gezegd ManU geen kampioen worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren