Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer: ‘Uiteindelijk was het kaarsje na tachtig minuten wel op’

Laatste update:
/

Ajax speelde vrijdagavond met 1-1 gelijk in de vriendschappelijke ontmoeting met Duits vicekampioen VfL Wolfsburg. De nieuwe aanvoerder Davy Klaassen opende de score, maar Kevin De Bruyne deed wat terug namens de bezoekers en maakte gelijk. Na de eerdere remise tegen Dynamo Moskou (2-2), het verlies tegen FC Nordsjaelland (1-3) en de overwinning op Panathinaikos (2-0) heeft Ajax er nu vier oefenduels opzitten.

Het duel met Wolfsburg was een afsluiter na de trainingsweek van de Amsterdammers in De Lutte. Frank de Boer spreekt op de clubwebsite zijn tevredenheid uit over de krachtmeting. “Ik vind dat we redelijk tevreden mogen terugkijken. We hebben gedaan wat we graag willen, tegen een tegenstander die zich niet zomaar laat overrompelen. Ook het druk zetten ging vrij aardig”, had de trainer van Ajax gezien.

“We begonnen de tweede helft iets minder, maar pakten het gelukkig snel weer op. Uiteindelijk was het kaarsje na tachtig minuten wel op”, aldus De Boer. Maandag houdt de club zijn Open Dag en woensdag is er nog een oefenwedstrijd tegen het Franse Saint-Étienne.

Is Ajax al klaar voor het nieuwe seizoen, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het was een aardige krachtmeting, en er zijn nog genoeg puntjes voor verbetering maar ze zijn al goed op weg. De jonkies vielen positief op, de 'ervaren' mannen waren vrijwel onzichtbaar. Het begint weer te kriebelen, het seizoen mag van mij beginnen!

17 juli 2015 om 23:44

Stonden er ervaren mannen in dan? Het waren vooral de kleuters die mochten spelen. Gudelj is veroordeeld tot Jong Ajax en Heitinga mag de bank warm houden. Het was dan ook weer een kinderachtige terugspeelbal, want vooruitspelen mag van De Boer niet, die de 1-1 inleidde. En blijkbaar zijn de spelers nu al moe, want ze kunnen maar 80 minuten voetbal aan.

17 juli 2015 om 23:54

Kinderachtige terugspeelbal? Hoezo is het raar dat een linksbuiten kaats op het moment dat hij door de libksback wordt ingespeeld? Uiteraard mag hij daar geen balverlies lijden, maar de beslissing van Menig (?) was niet heel vreemd.

18 juli 2015 om 00:03

Wat een hatelijke reactie. Ja, Ajax mag soms wel meer risico in het spel leggen, dat weet iedereen inmiddels wel. Maar dit is gewoon een oefenwedstrijd, waarin iedereen ritme op kan doen en zichzelf mag bewijzen. Geef dat eerst eens de kans..

En Gudelj en Heitinga op de bank betekend dat anderen het goed doen. Concurrentie is alleen maar mooi.

Wacht eerst eens af tot de eerste paar wedstrijden voor je begint te zeiken.

18 juli 2015 om 00:31

de kleuters... Wat een onnozele reactie op een wedstrijd die zich notabene in de voorbereiding heeft plaatsgevonden; wil je dan dat in de voorbereiding alleen de basiself starten? Dat is toch juist het mooie van een voorbereiding, daar start iedereen weer op 0 en mogen ook de jonkies laten zien dat ze een plek in de selectie verdienen.

En dan ga je ook nog eens lopen zeuren over dat ze maar 80 minuten voetbal aankunnen... Vind je het gek? Het is niet voor niets de Voorbereiding, daarin moeten spelers wedstrijdritme en conditie opbouwen, snap je dat nog steeds niet na 43 jaar? Sorry hoor maar dit soort reacties halen echt het vel onder mijn nagels vandaan..

18 juli 2015 om 10:00

Niet serieus? Het is geen schoolreisje hoor, maar de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Natuurlijk neemt Wolfsburg het serieus. PSV ging kansloos onderuit tegen AS Monaco, ook een CL deelnemer. Het is niet te zeggen wie kampioen gaat worden, dus hou je inhoudsloze kreten maar voor je.

Is toch een netjes resultaat.
Iemand die de wedstrijd gezien heeft die me kan vertellen hoe Klaassen speelde?
Ben echt een beetje een fan van hem te worden.
Lekker ouderwets, tegelijkertijd geniet hij ervan als een kind, en hij komt heel nuchter over.
Echt een teamspeler en een door bijtertje.

17 juli 2015 om 22:50

Ajax was vooral in de eerste helft veel aan de bal maar er gebeurde niks. Niemand had het lef om zielige milik aan te spelen. Over de hele wedstrijd was het erg matig en niet des ajax. Alleen bazoer liet zien dat hij er enorm veel zin in had. Klaasen was matig, liet zich opfokken en kon niet domineren. Opvallend was dat milik werd gewisseld en je toen merkte dat wanneer of sanogo of milik er niet is we eigenlijk niks hebben, dat vind ik erg spannend.

17 juli 2015 om 23:01

Ik begrijp ook gewoon niet waarom Ajax die Zivkovic meer kansen gunt.
Is een Pareltje voor het nederlands voetbal en hij was echt wel beter dan Sightorsson.
Milik vind ik persoonlijk ook niet echt een goede spits. Misschien dat die Sanogo het goed gaat doen.

17 juli 2015 om 23:50

Zivkovic is een moeilijke jongen en daar kan De Boer niet mee overweg. Er mogen bij Ajax alleen ideale schoonzonen en ja knikkers rondlopen. Loop je maar een beetje uit de pas dan moet je al weg.

18 juli 2015 om 10:51

@Raymond de Ajax kenner.
Wat lul jij slap uit je nek zeg. Jij weet totaal niet hoe het werkt bij Ajax en hoe FdB in elkaar steekt. Hij heeft vertrouwen in Zivkovic en is ook de reden dat we een spits huren ipv kopen. Als er spelers zijn die er met de per naar gooien zal elke trainer zijn maatregelen nemen maar hij zal eerst energie steken in de speler.

De reden dat Zivkovic niet in het eerste speelt heeft niets met zijn gedrag te maken. FdB vind hem nog niet klaar voor het eerste en daar kun je wat van vinden maar ik vertrouw eerder de Boer en zijn technische staf dan buitenstaanders.

18 juli 2015 om 18:15

Ga er maar vanuit dat Zivkovic is verhuurd, zodat hij volgend jaar weer verkocht kan worden. En dat hij geen kans krijgt bij Ajax heeft zeker wel met zijn gedrag te maken, Het heeft ook oa te maken met het feit dat hij bij Oranje onder 21 vaak te laat op de training kwam, en zo zal er bij Ajax ook wel het een en ander voorgevallen zijn. De Boer kan gewoon niet met dit soort spelers omgaan, zoals trainers als Van Gaal, Advocaat, Koeman en Hiddink dat wel kunnen. Mede daardoor is Frank de Boer ook geen toptrainer.

17 juli 2015 om 22:52

Speelde goed! Heeft een goal gemaakt en was de aanjager bij het drukzetten. Het middenveld was in balans. Heb hem niet op grote fouten kunnen betrappen! Maar ook bij Klaassen was het pijpje na 80 min leeg, wat ook logisch is na de zomer waar hij vrij weinig heeft kunnen doen door de operatie. Deze jongen wordt een hele grote denk ik, ik ben ook een groot fan!

17 juli 2015 om 22:59

Ik zei altijd heel trots: ''maar wij hebben Clasie''.
Dat kan ik jammer genoeg niet meer zeggen en ook ik zie Klaassen ver komen.

Het kaarsje was leeg. :-)

17 juli 2015 om 22:51

Haaha... Inderdaad

17 juli 2015 om 22:54

Ik heb sinkgraven een aantal crossballen zien geven, dat was echt niet normaal! Vaak was Sinkgraven bij deze mooie combinaties betrokken. Het talent druipt er echt af bij deze jongen!

17 juli 2015 om 23:09

Klopt Sinkgraven was met afstand de beste Ajacied. Ook genoten van Riedewald en Tete.

17 juli 2015 om 23:15

Van Rhijn krijgt het nog heel zwaar om tete uit de basis te spelen, Tete was op haast geen foutje te betrappen. Wordt een heerlijk seizoen denk ik zo met al deze doorbrekende talenten!

Ik vond Ajax toch met vlagen goed spelen. Leuke combinatie's en leuke actie's. Als we ze door gaan dan krijgen we een leuk seizoen met het spel wat Ajax moet spelen.

17 juli 2015 om 23:16

Wat een afgunst weer hier boven hahaha Ajax speelde gewoon leuk voetbal en zetten goed druk. Dat t beter kan is wel duidelijk maar dat kan altijd! Tete speelde goed en bazoer zat er lekker boven op. Als je nu al weet dat PSV door een verloren pot kampioen word ven je niet wijs 😂

De afgelopen avond extra op Sinkgraven gelet. Het is een genot om te zien hoe die jongen handelt in de kleine ruimte en zichzelf constant vrij speelt.

18 juli 2015 om 06:55

Klopt, die speelde een prima pot.

Heb je by the way ook op Fischer en Milik gelet.....?

Ja inderdaad het kaarsje was leeg.
Alle kaarsen hebben tegenwoordig een batterij ,dus tekst klopt

18 juli 2015 om 12:00

Het kaarsje was OP

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren