Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer twijfelt over selecteren matchwinner: 'Dat hangt ervan af'

Laatste update:

Frank de Boer verscheen vrijdagmiddag goedgeluimd op de persconferentie ter voorbeschouwing op het duel met PEC Zwolle. De 1-2 zege op Celtic van donderdagavond betekent dat Ajax kans houdt op het bereiken van de volgende ronde in de Europa League, al wordt dat wel lastig. “Zolang er nog een kans is, moet je hoop blijven houden”, verklaarde hij.

/

Vervolgens verschoof de aandacht naar het uitduel van zondagmiddag, tegen de huidige nummer zeven van de Eredivisie. Het is bijvoorbeeld nog de vroeg of de matchwinner van donderdag, Vaclav Cerny, zijn opwachting zal maken. “Dat hangt ervan af. We kijken zaterdag of Anwar El Ghazi, Riechedly Bazoer en Thulani Serero weer helemaal fit zijn om mee naar Zwolle te gaan”, zei De Boer.

De oefenmeester verwacht gewoon een beroep te kunnen doen op Joël Veltman, die voor het duel met Celtic op het laatste moment afviel wegens ziekte. De Boer denkt de stopper goed te kunnen gebruiken tegen de ploeg van collega Ron Jans, die wat de Ajax-coach betreft één groot voordeel heeft: het kunstgras. “Maar ze hebben een goed team, al zie je dat de laatste tijd niet terug in de resultaten.”

Extra aandacht zal uitgaan naar Sheraldo Becker en Queensy Menig, die door Ajax aan PEC worden verhuurd. “Misschien kunnen ze voor ons in de toekomst van waarde zijn”, aldus De Boer. “Ze hebben nog een lange weg te gaan, maar bij PEC krijgen ze nu wel de mogelijkheid om te laten zien wat ze kunnen op het niveau van de Eredvisie.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach Ajax en kunstgras is tot dusver een gouden combi gebleken.

Is het niet zo dat zij als enige Nederlandse ploeg nog nooit een duel op kunstgras verloren hebben (in de Eredivisie)?

27 november 2015 om 15:27

Dat was zo tot de laatste wedstrijd van afgelopen jaar uit bij Dordrecht 2 - 1 verlies.

27 november 2015 om 15:29

We hebben goede statistieken op kunstgras. Maar Zwolle is voor Ajax geen makkelijke tegenstander. Hoop dat Bazoer weer fit is die missen we echt.

Van Beek kan wel mee al. cerny nog ff laten rijpen. Maar el ghazi is geblesseerd dus in dat geval kan cerny wel plaats nemen (op de bank)

27 november 2015 om 15:30

Cerny mag van mij wel beginnen voor Fischer.

27 november 2015 om 18:04

Ik zeg: Fischer op 10 of spits (als el ghazi fit is dan fischer op 10 en hij in de spits) , Cerny rechtsbuiten en Younes op links. Vond Milik ook zeer slecht gisteren.

27 november 2015 om 19:58

El Ghazi is mogelijk weer fit as zondag evenals Bazoer.

Op zich niet gek, maar toch ga je mij niet vertellen dat zo'n Cerny minder zou brengen dan een Fischer. Wat een vreselijk overschatte speler is dat zeg. Ik weet dat men nog steeds om wat voor reden dan ook denkt dat het een grote belofte is ofzo, maar wanneer maakt hij dat dan waar? Het is een buitenspeler van de koploper die het verschil moet maken, maar hij is eigenlijk nooit onderwerp van gesprek omdat hij uitblinkt. Die Younes vind ik al een stuk beter, veel minder slordig.

27 november 2015 om 15:23

Fisher speelde gister - en de laatste paar weken - op rechts... dat is sws niet zijn sterke kant, dus helemaal eerlijk is het niet. Iedereen vergeet ook hoe prachtig hij die onterecht afgekeurde goal inschoot (jammer dat daar nergens in de verslagen iets over staat - die goal had een hele andere wedstrijd betekent)... 2de helft gister was hij niet veel meer - maar zijn doorzetten zorgde wel voor de 1ste goal!

27 november 2015 om 15:29

@ Curacao01

Of hij nou op rechts of links speelt, hij speelt toch zelden echt goed? Ik vind het meer een speler voor de middenmoot van Nederland. Bij clubs als Heerenveen en AZ zou hij al niet eens een basisplaats hebben als het aan mij lag. Het is gewoon niet veel.

27 november 2015 om 15:24

Precies ben het helemaal met je eens. Vind dat veel ajacieden fischer ophemelen maar ik zie echt niet waarom hoor.... hij moddert wat aan de laatste tijd. En ja hij heeft een enorme drive maar daar red je het niet alleen mee bij ajax. Hij zal echt nog stappen moeten maken als hij voor ajax van waarde wil zijn. Hij is op dit moment een blind paard met wel eej drive waar sommigen weer een voorbeeld aan kunnen nemen

28 november 2015 om 09:13

Ik ben ook ajacied , maar ik ben het volledig met je eens! Vind Fisher zwaar overschat en eerlijkgezegd gewoon een zeer matige voetballer, die veel te kort komt voor het niveau dat Ajax zou moeten nastreven. Hij is veel te onrustig, heeft oogkleppen op, heeft een matige voorzet laat staan passeer actie en scoort veel te weinig. Die çerny deed in 10 min al veel meer goed dan hem in 70.

27 november 2015 om 15:35

Zo vreselijk overschat, dat hij er al 5 in heeft liggen terwijl hij er op het moment idd niets van bakt...
Younes vind ik nou niet ech joehoe. Bedoel, die gast gaat zovaak veeeeels te ver door met zn dribbels, weinig gevoel voor overzicht en doelpunten heb ik m nog niet zien maken. Nee, geef mij dan maar een 'overschatte' Fischer die ze er wel in legt.

Edit: Daarmee wil ik niet zeggen dat Younes slecht is, maar op t moment dat hij zn overzicht gebruikt en doelpunten gaat maken, mag hij voor Fischer, maar op t moment doet Fischer wat een 'topper' doet, namelijk beslissend zijn terwijl je slecht speelt.

27 november 2015 om 20:00

Na zijn blessure is hij nog niet/nooit de oude geworden, jammer, seizoen 12/13 vond ik hem super, met de goal thuis tegen PSV als hoogtepunt.

Gezien het spel van Younes gisteren en de laatste tijd ben ik geneigd om Younes op linksbuiten de voorkeur te geven boven Fischer, El G op rechts en Milik spits. Jammer voor Fischer maar hij brengt te weinig, hoewel hij gisteren ook iets onder de leden had, naar verluidt.

Hoop dat El Ghazi weer fit is en zondag kan starten, dan mag Fischer eens een tijdje gaan banken. Rent veel met de bal maar heeft volgens mij werkelijk geen idee wat hij doet. Younes mag van mij sowieso blijven staan, die heeft tenminste die frivoliteit en de dribbel om tegenstanders te passeren.

Hopelijk is weer iedereen fit en starten we zo:

Cillessen
Tete
Veltman
Riedewald
Dijks
Klaassen
Bazoer
Gudelj
El Ghazi
Milik
Younes

waarom zou je hem niet meenemen? Laat fisher maar een keer banken hoor. Heeft gister in 10 min mer laten zien dan fisher in de hele wedstrijd. Leuk eerste seizoen maar voor de rest huilen met de pet op. Absoluut niet het talent wat ik van hem verwachtte na zijn eerste seizoen.

27 november 2015 om 15:43

'Het is bijvoorbeeld nog de VROEG (??) ' foutje van vz. On topic: hij kan er, bij afwezigheid van el Ghazi wel in,waarom niet? Kan Fischer gewoon op links, waar hij hoort.

Fischer op rechts in nou niet echt een succesnummer dus Cerny mag gewoon mee. En van den Beek kan niet slechter zijn dan Serero.
Maar de Boer zal wel weer fantaseren met de opstelling, zijn we al gewend.

El ghazi hoor je laatste tijd weinig van

27 november 2015 om 17:32

Meestal.zo met geblesseerde spelers

Ik zou hem erbij halen. Hij is stukken beter dan Fischer of Schöne. Echt een goede talentvolle speler. Nu fysiek nog wat sterker worden en hij kan over 1/2 jaar een basisplaats krijgen.

Op links moet je kiezen tussen Younes en Fischer en rechts tussen El Ghazi en Cerni. En dan niet proberen Fischer maar ergens anders kwijt te kunnen want anders is het zielug. Gewoon de beste spelers opstellen. Geen vriendjespolitiek.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren