Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer over plannen: 'We willen Van der Vaart vooral als spits hebben'

Laatste update:

Ajax heeft Rafael van der Vaart een aanbieding gedaan en hoopt dat de 109-voudig international na dit seizoen terug wil keren naar Amsterdam. Critici merken op dat het middenveld van Ajax wel erg vol wordt, maar Frank de Boer wil Van der Vaart hebben als aanvaller, zo maakte hij vrijdag duidelijk op zijn wekelijkse persconferentie.

/

De coach vertelde dat hij vaker met een 'nummer 10' wil gaan spelen en Van der Vaart kan op die positie goed uit de voeten. "Van der Vaart kan overal spelen, dat kenmerkt een goede voetballer", zei De Boer. "Maar we halen hem niet als middenvelder, we willen hem vooral als spits hebben. Dat ziet hij zelf ook zitten, anders had hij wel meteen 'nee' gezegd."

"Of het al duidelijk is of hij naar Ajax komt? Dat besluit tilt hij over de laatste wedstrijd van Hamburger SV heen", vervolgde De Boer, die vorige week al aangaf dat Van der Vaart heeft laten weten dat hij op zich open staat voor een terugkeer bij Ajax, maar dat hij liever naar een sterkere competitie wil vertrekken. Hij heeft echter nog geen aanbiedingen uit de grote voetballanden ontvangen.

Denk je dat Rafael van der Vaart een goede spits kan zijn voor Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig heeft dit experiment geweldig gewerkt met Schone, dus dit moet wel goedkomen...maar goed, wellicht werkt het wel. Als De Boer echt met een 10 gaat spelen en VD Vaart dan niet op een eiland komt te staan, is het misschien een goede optie. Maar Ajax wil ook trainen op de omschakeling dus ik snap niet helemaal hoe hij daar in zal passen. Rare optie om hem als spits te halen in mijn ogen. Dan zie ik liever een 442 a la Juve waarbij Raf op 6 kan spelen of op 10.

15 mei 2015 om 16:25

Je kan vdv beter met siem de jong vergelijken dan met schone die meer een buitenspeler is dan een cam

15 mei 2015 om 16:30

Schone is een trage speler, die dat compenseert met heel veel voetballend vermogen. Net als VD Vaart dus. VD Vaart is echter een betere voetballer, waardoor het wellicht zou kunnen werken. vD Vaart is in niets te vergelijken met De Jong aangezien De Jong ook goed kon koppen en fysiek sterk was. Dan zou ik eerder VD Vaart met Eriksen vergelijken die toen in de spits speelde, maar die was natuurlijk veel sneller. Dan vind ik uiteindelijk de vergelijking met Schone dus het beste.

15 mei 2015 om 16:53

Het enige wat ik mij dan afvraag is wat er moet gebeuren met Milik en Zivkovic dacht wel dat Milik dit jaar de 1e spits zou zijn heeft zich genoeg bewezen ik denk dat met wat we nu hebben dit de beste opstelling is en dan hoop ik nog op een nieuwe linksback

CIllisen
Boilesen
Veltman
Viergever
Van Rhijn
Klaassen
V.D Vaart
Gudelj
Fischer
Milik
El Ghazi
15 mei 2015 om 16:56

Riedewald in plaats van Viergever en ik ben het met je eens.

15 mei 2015 om 17:00

En Boilesen en Van Rhijn even omdraaien dan he
Ik zie daarnaast erg graag Botteghin komen, om naast Veltman te staan. Het enigste nadeel is dat je dan geen linkspoot hebt op de Lcv, en dat wil De Boer eigenlijk wel.

15 mei 2015 om 16:31

Wel met de jong en eriksen. Kan dus wel werken

15 mei 2015 om 16:41

De Jong is kopsterk, heeft fysiek, loopvermogen en kan goed afmaken. Hij werd standaard al gezien als 9,5 en niet als 10. Eriksen kon verschrikkelijk snel wegdraaien, had redelijke snelheid en daarnaast het voetballende vermogen om nooit in de duels te komen. Als VD Vaart als Eriksen kan spelen zie ik dat graag, maar aangezien hij de snelheid van Schone heeft lijkt het me sterk dat hij dat goed kan.

15 mei 2015 om 16:57

Als VD Vaart als VD Vaart kan spelen als back in the days zie ik dat nog liever ;-)

Daarnaast heeft Rafael als 10 altijd al een diepgang gehad, stoomt graag door de 16 in en kan daar ook prima afmaken. Loopvermogen mag dan wat minder zijn dan de Jong, maar het is niet zo erg als men af en toe stelt.

15 mei 2015 om 17:12

Loopvermogen is niks mis mee, hij gaat niet zo hard als vroeger, maar hij liep 2 weken terug nog 12,7 km tijdens een wedstrijd. Dat lopen er niet veel. Als hij zijn energie in aanvallen kan stoppen, dan heb je er een hele goede aan verwacht ik.

15 mei 2015 om 20:10

Je kan de Boer toch niet serieus nemen? vd Vaart als spits? Dat vraagt zoveel van hem om te bewegen, kaatsen en door bewegen. Ik zou t wel weten als laatste man: google openen, blessures vd Vaart opzoeken en t eerste duel er meteen opvliegen.

Milik, Zivkovic en jeugdspelers weten waar ze aan toe zijn:

Ze schuiven allemaal een plekkie terug in de pikorde de eerste 10 wedstrijden!!!

De Boer geeft imo een slecht signaal af de rest die komt en er al is.
vd Vaart is vaker geblesseerd geweest dan dat hij heeft gespeeld, maar ja Ajax kan een risico'tje nemen!!!

Een tijdje geleden toonde Ajax ook interesse in van de vaart en dat was ook als spits.

Zou natuurlijk een goede versterking zijn. Anders hebben we volgend alsnog een jong middenveld en aanval. Ik ben naast vd Vaart benieuwd welke oude rotten er gaan komen voor in de verdediging..

ja hoor en VDV zal er 25 inschieten haaha

15 mei 2015 om 16:23

Ik zou niet weten waarom niet....

15 mei 2015 om 23:55

In de Eredivisie zou dat prima kunnen. Van der Vaart zou gelijk de technisch meest begaafde speler van de Eredivisie zijn en ook met de beste traptechniek en spelinzicht.

Dat kan zijn fysiek (wat volgens mij veel minder slecht is dan men vaak beweert) prima compenseren.

waarom!! als cam..nummer 10 dan wel maar niet als spits.
hebben de testen met Schone enz dat niet al aangegeven...dat werkt niet ...waarom blijft deBoer de poppetjes op verkeerde posities zetten...

Weer een spits?! Met alle respect maar van der vaart is niet goed genoeg voor in de spits. Zie hem meer als een leider op het middenveld als nummer 10.

Wanneer gaat ajax nou eens voor een goede linksback en rechtsback want boilesen speelt verschrikkelijk slecht en van rijn is net niet goed genoeg voor ajax.

15 mei 2015 om 16:22

Niet goed genoeg voor de spits maar wel op 10 zetten? Als je jezelf niet alleen maar laat leiden door de hoeveelheid goals die spelers maken maar daadwerkelijk naar wedstrijden kijkt zou je zien dat een middenvelder een stuk grotere invloed heeft op de kwaliteit van het spel dan een spits.

Vind het toch jammer. Waren mooie tijden met echte spitsen. Van Basten Zlatan Kluivert Bergkamp Litmanen etc. Zo kennen we Ajax.

15 mei 2015 om 16:40

Tijden veranderen en tactiek ook

15 mei 2015 om 16:47

Vond Litmanen typische 10. Geen spits.

Goeie keus heeft Zivkovic gemaakt zeg

15 mei 2015 om 16:19

Zivkovic moet waarschijnlijk nog een jaar in jong Ajax spelen om te wennen aan dat fantastische Ajax spel!! hahahaha pfff Als je van der Vaart haalt als spits dan schrijf je Zivkovic af, aangezien je ook nog Milik hebt. Tenzij...........de boer volgens seizoen 4-4-2 gaat spelen ipv 4-3-3

15 mei 2015 om 16:26

Die jongen heeft straks 2 jaar vergooid, 2 jaar JL in plaats van 2 jaar Eredivisie bij Groningen en had minimaal 8 Europese wedstijden dan gespeeld.

Het is maar wat je wil als jochie.

15 mei 2015 om 16:29

Ja echt, wat een grap is dit. Een spits halen die totaal geen snelheid heeft en vaak geblesseerd is. Van dat geld kan je net zo goed een spits als bijv. Van Wolfswinkel of gewoon Zivko een kans geven.

15 mei 2015 om 16:38

Ik zou als zivkovic zeggen van je kan de tering krijgen met je jupiler league.

15 mei 2015 om 16:43

Waardeloze instelling dan, ongeschikt voor topsport, wordt dan 4 jaar banken, krijgt Hendriks de kans.

15 mei 2015 om 17:46

Dan had hij inderdaad beter bij Groningen kunnen blijven.
Hier schiet hij niks mee op.
Hij kan nu wel een jaar mee trainen bij de befaamde ajax-academy op zijn cv zetten.

Alsjeblieft niet zeg, vd Vaart heeft geen scorend vermogen.

15 mei 2015 om 17:15

Bij Spurs scoorde hij voldoende als valse spits. Hem in de spits is vanwege zijn voetballend vermogen, niet om hoeveel doelpunten hij maakt. Anders was Ajax wel voor Cardozo gegaan.

15 mei 2015 om 21:26

Dat is nu wel een paar jaar terug en bovendien moet hij wel eerst naar Jong Ajax om aan het systeem te wennen.

Maar serieus: Ik zie dan toch liever iemand anders voorin.

16 mei 2015 om 13:08

Ik niet. Bij Ajax is het meevoetballend vermogen van een spits het belangrijkste aspect dat hij moet beheersen. Als hij veel scoort is dat mooi meegenomen. Het hele team loopt beter wanneer er een meevoetballende spits staat, dat weegt veel meer dan iemand die er zelf 20 inlegt.

Te traag, fysiek te zwak en te klein voor een spits. Toch wel grappig, heel jaar gezanik over 'de ajaxspits' en dan uiteindelijk een middenvelder halen die nog nooit een bal bij de eerste paal heeft ingekopt en die met de dag meer sprintduels zal verliezen. Lullig voor Zivkovic, lullig voor Milik.

Je kunt prima in een 3-4-3 formatie spelen met je spelersgroep in de Eredivisie. Zelfs Europees kun je daarmee potten breken, al moet je tactische opvatting dan wel iets anders zijn. Ik zou in Europa met deze opstelling vooral in de reactie spelen. Gegroepeerd verdedigen en met z'n allen eruit.
Verder kun je met deze formatie als een gek pressen en direct balbezit hebben, overal heb je mannetjes vrij, overal kun je 3-hoekjes maken en de balcirculatie zal veel hoger liggen.

Bazoer met de punt naar achteren en Van der Vaart op 10 en Klaassen en Gudelj centraler.
In balbezit sta je dus standaard in 3-4-3 en bij balverlies in een 4-2-3-1. Valkuilen zijn wel, Bazoer, heeft een hele moeilijke rol is daar wellicht te jong voor, maar heeft wel alle kwaliteiten ervoor. En defensief zijn de jongens niet zo zeker 1 op 1(want bij balverlies zou dat wel eens voor kunnen komen). Eigenlijk zou een pure opvreter op de plek van Veltman moeten staan.
het is essentieel dat de voorhoede mee verdedigt en kan opjagen. Kishna zie ik dat niet telkens doen.

Dit zou een half jaar wellicht met vallen en opstaan gaan, maar ik ben ervan overtuigd op lange termijn bijzonder effectief zal zijn. Iedereen moet het opjagen en zone-dekken goed verrichten en dan zal het lopen.

-----------------------------Cillessen------------... --------van Rhijn---------Veltman----------Viergever
------------------------------Bazoer--------------... -------------Klaassen---------------------Gudelj--... --------------------------Van der Vaart-------------------
El Ghazi---------------------Milik----------------?aa...

15 mei 2015 om 16:34

Ik denk dat je hiermee in de eredivisie een hoop averij op gaat lopen. Viergever als linksachter lijkt me geen enorm succes, zeker niet als hij op een rechtsbuiten staat (en vrijwel elk team in NL speelt er met één). Hetzelfde geldt voor Van Rhijn, die heeft zich helaas nauwelijks ontwikkeld en heeft het nog wekelijks moeilijk tegen menig linksbuiten. Stel je voor dat zij nu spelen zonder de rugdekking van een extra centrale verdediger, dat wordt niks. Tel erbij op dat je nauwelijks kopkracht hebt achterin en je weet dat het heel link gaat worden. Als teams als Psv, Feyenoord, Utrecht of elk team met een beetje kopsterke spits de bal gewoon de 16 in lepelen is het prijsschieten bij Ajax ben ik bang.

15 mei 2015 om 16:36

Toen Ajax Poulsen nog had, speelden ze standaard 343 in balbezit. Dan zakte Poulsen in en stoomden de backs op. Dat gaat nu alleen niet doordat de 6 van Ajax niet meer kan verdedigen, of je moet Bazoer daar neerzetten. Dat zou volgend jaar een optie kunnen zijn. Maar dan kan je beter beginnen in 433 met bijvoorbeeld een back als Emanuelson als linksback en dan moet je tegen Bazoer zeggen dat hij niet te veel moet aanvallen omdat je anders met 2 verdedigers staat in de omschakeling. Want dat is natuurlijk wel het gevaar. Je kunt wel constant pressie spelen, maar dan speelt bijvoorbeeld ADO gewoon een lange bal op Kramer en dan is het 3 tegen 3 in de counter. Ajax zou makkelijk 343 moeten kunnen spelen in de Eredivisie, maar ik betwijfel of dit ook echt zal werken.

@turkse Tukker..... Je hebt het over mooie tijden met echte spitsen en noemt dan Bergkamp en Litmanen? Dat waren, net als Vd Vaart van origine nummers 10 en speelden bij Ajax op het middenveld.

De coach vertelde dat hij vaker met een 'nummer 10' wil gaan spelen en Van der Vaart kan op die positie goed uit de voeten.

Is het de bedoeling dat hij vanuit de 'nummer 10' positie steeds opduikt in de spits? Zo ja dan is Van der Vaart er al niet geschikt voor gezien de vele meters die je moet maken. Gewoon als 'nummer 10' en dan met een echte spits er voor past veel beter. Van der Vaart moet oa. degene zijn die de spits bedient.

Weet Milik ook weer waar hij staat...
Een 10 zet je gewoon op 10

Van der Vaart is wel een goede speler voor Ajax maar hij is in mijn ogen geen spits.
Maar wellicht is het te proberen.

Frank de Boer moet eens ophouden met die experimenten van hem! Van de Vaart is een 10. Een aanvallende middenvelder. Hij is te vraag voor de flank (waar De Boer hem ook ziet spelen a la Schöne), en hij is totaal geen aanspeelpunt (te weinig fysiek) en hij is niet snel genoeg voor een spits. Dat Messi in de spits speelt als klein behendig dribbelaartje, wil niet zeggen dat alle technische middenvelders daar kunnen spelen. Messi is geweldig snel, dat zijn Schöne en vd Vaart niet !!

15 mei 2015 om 16:38

Ik hoorde je bij de Jong niet klagen, was ook een experiment, net als Blind en Anita op VM en Verthomgen op Lcv. Werkt juist goed met Spelers als Fischer, Ghazi en Klaassen om hem heen. Die moeten er namelijk overheen.

15 mei 2015 om 16:58

Blind en Anita waren altijd al Vm's. Maar omdat De Boer deze positie zo cruciaal vind laat hij deze spelers altijd eerst rijpen op de backs.

Theo Jansen als VM finaal mislukt, Klaassen (tuurlijk, was uit nood) was ook geen succes. Schöne als VM, ook mislukt. Sigthorsson en Milik heeft hij beide wel eens op de flank neergezet. Allemaal voorbeelden van rare experimenten die nergens voor nodig zijn.

15 mei 2015 om 17:08

Blind en Anita waren middenvelders vriend. Dat waren geen experimenten. Hen als linksback misbruiken dat was een experiment.

15 mei 2015 om 21:48

Anita speelde LB en Blind speelde ook LB voor dat ze op VM speelden. Hij probeert wel eens wat, soms met succes en soms niet. Tot nu toe heeft het in 5 seizoenen 4 kampioenschappen opgeleverd.

Wat de fok moet VDV in de spitsz belachelijk,kan nie koppen kannie rennen

Ik zie in Sinkgraven als speler eenzelfde type speler als vd Vaart. Dus ten eerste is het niet normaal om weer eenzelfde speler aan te trekken. Maar omdat het om vd Vaart gaat, kan ik begrijpen dat je hem neemt als die kans voorbij komt, hij zal normaliter meteen je beste speler zijn. En wat doe je met je beste speler? Daar bouw je je team om heen.. Maar Frank is van plan hem weer in een hele andere rol te zetten dan wat hij gewend is, nou veel succes.. Ik ben wel klaar met de tacticus Frank de Boer.

Van der Vaart voor de verdediging. De bal van de verdediging naar de aanval versturen, dat moet zijn taak worden. Vergelijkbaar met Pirlo en Alonso. Bazoer voor het stofzuig werk en loopwerk op het middenveld. Klaassen en Sinkgraven voor de overige positie op het middenveld.
Met deze oplossing wordt naar mijn idee het spel van Ajax veel en veel beter.

Van der Vaart als spits? Kan wel. Maar volgens mij is het probleem niet zozeer dat de spitsen niet scoren als ze een kans krijgen, maar eerder dat de bediening vanuit het middenveld niet goed is. Daarnaast heb je met vander Vaart op het middenveld veel meer rust in het spel. Het middenveld is niet goed genoeg om het spel te controleren en te dicteren. Ik zou van der vaart sws op het middenveld laten spelen. Die kan tenminste het spel makkelijk verdelen en dan lukt echt niet vanuit de spits positie.

15 mei 2015 om 16:39

Daarom zal hij ook valse spits zijn zodat de aanvoer beter wordt.

15 mei 2015 om 16:41

Hij speelde al eerder als spits in zijn eerste Ajax periode. Dus zo gek is dat nog niet.

15 mei 2015 om 16:59

Ik weet dat hij bij ajax ook in de spits heeft gespeeld, maar dat is ruim 10 jaar geleden al. Ik zeg niet dat hij het niet kan, maar ik denk dat hij op het middenveld op 10 of als een linkshalf meer toegevoegde waarde zal hebben voor dit team dan als een spits of valse spits.

Het ajax middenveld vind ik heel erg broos en juist hij kan het spel verdelen en initiatief nemen. Vanuit de spitspositie is het veel lastiger. Met hem achter milik, kishna en el ghazi is ajax aanvallend zeer sterk.

Frank de Boer is een meester in het op de verkeerde posities zetten van spelers. Is er bij Ajax niemand die deze dwaalgeest kan corrigeren?? van der Vaart in de spits - zet Cillessen dan maar op 10, een echte winnaar. Doen dus!

15 mei 2015 om 16:50

Wat lul jij nu gek? Vd Vaart heeft bij Ajax vaker als spits gespeeld en dat werkte prima. Experiment met Blind was ook uitstekend. Daarnaast zijn het geen experimenten maar heeft het met andere zaken te maken. Een Andersen is bv een middenvelder maar zet hij aan de buitenkant neer omdat hij dan niet verzuipt in zijn 1e jaar. Aan de buitenkant heb je het spel maar aan een kant van je staan en als zo n speler zich heeft ontwikkeld en gewend is kan hij naar het middenveld. Is Erikssen ook goed vergaan.

15 mei 2015 om 17:00

Is het misschien raar om te denken dat als Andersen verzuipt in zijn eerste jaar op het middenveld (zijn natuurlijke positie), dat hij er misschien nog niet klaar voor is? Laat hem dan eerst maar eens wekelijks uitblinken in Jong Ajax.

15 mei 2015 om 17:02

En met van Rhijn, Veltman, Viergever en Boilesen een granieten verdediging.....je moet een echte diehard zijn om nog in deze coach te geloven. Maar goed, gelukkig is het iedere week genieten van het beste Ajax aller tijden;-))

15 mei 2015 om 17:10

Thanks.... Blind was altijd al een vm!! Hij werd alleen misbruikt als linksback

16 mei 2015 om 00:08

Thamike, Van der Vaart als spits is een lachertje. Op 10 zou hij prima kunnen functioneren maar als spits kan hij het allemaal niet meer belopen. Van der Vaart beschikt over een uitstekende steekpass en vrije trap maar is absoluut geen spits.

17 mei 2015 om 15:38

Litmanen, Bergkamp en Siem de Jong waren ook geen echte spitsen maar met veel aansluiting vanuit het middenveld zou hij dat best kunnen doen. Zie hem zelf ook liever als een echte nr.10 maar denk dat hij nog menigeen kan verbazen als spits.

@ pinko,

Ik heb ook wel eens mijn vraagtekens bij de wissels of posities waar de Boer zijn spelers zet maar wat jij zegt is echt onzin. Of had iedereen een matig Ajax 4 maal kampioen gemaakt?

Denk dat Van der Vaart een prima aanwinst voor Ajax zal zijn. Zijn aanwezigheid zal hoogstwaarschijnlijk de jonge talenten ook naar een hoger niveau tillen. Ik persoonlijk ben dan volgend jaar voor de volgende opstelling:
- Cillessen
-vRhijn, Veltman, Bazoer, Riedewald
-Klaassen, Gudelj, van der Vaart
-El Ghazi, Zivkovic, Fischer

Natuurlijk heb je dan met o.a. Sinkgraven, Kishna, boilesen en Milik genoeg spelers die ook voor de basis in aanmerking komen. Hoop eigenlijk dat Ajax minimaal 2 ervaren spelers kan binnenhalen deze zomer.

15 mei 2015 om 16:48

Ajax mag überhaupt die portemonnee wel trekken, bij missen CL loop je 25 miljoen mis. Een paar knalaankopen kunnen dan wel gemaakt worden met die enorme kas die er nu is.

15 mei 2015 om 17:03

Dat is natuurlijk wel heel naief. Wat als je 10 miljoen uitgeeft en je haalt de CL niet? Dan voel je je dom..

De CL inkomsten zitten niet meer in de begroting, dus Ajax kan prima leven zonder (zal wel een mager jaar worden dan).

Een seizoen mag niet als cruciaal worden gezien, de lange termijn is veel belangrijker, continuïteit.

16 mei 2015 om 00:31

Eens met Pf10 : Bazoer kan het beste één linie zakken, zodat voor Gudelj, Klaassen en Van der Vaart of Sinkgraven eveneens plaats is in de basisformatie. (zie opstelling)

Eventueel zou je Klaassen en Van der Vaart regelmatig van positie kunnen laten wisselen ; de een in de spits en de ander als aanvallende middenvelder. (bazoer wordt dan de ''nummer 4''

Cillessen
v. Rhijn
Veltman
Viergever
Gudelj
Bazoer
v.d. Vaart
Sinkgraven
El Ghazi
Klaassen
Fischer

Tuurlijk, typisch de boer weer. Weer een speler op een andere positie dan z'n eigen misbruiken!!! Worstvergiftiging kotsmisselijk van. Frank rot op! Ga lekker bij een andere club spelers op verkeerde posities neerpleuren terwijl je voldoende keuze hebt! Wij hebben Rafaël niet nodig! Zeker niet als spits! Koop een echte spits voor achter milik.

Ik wist het! Nou lekker hoor, want dat wordt een aanval met 2 middenvelders. Vdvaart in de spits en schone op rechts. Kisnha en el gazi zullen elkaar af en toe afwisselen.

Man zet gewoon Milik in de spits en Vaart op 10. Nooit fan geweest van Frank en dat gaat niet veranderen.

Hij's fijn. Van der Vaart in de spits. Laatste kwartier wellicht? Man man man, wat een tragedie, als je het van deze versleten sterren moet hebben. En over drie jaar zeker Sneijder halen. Als wat? Voorstopper dan?
Geeft wel aan het scouting apparaat blijkbaar comateus is. Voor voetballers waarvan je je moet afvragen of ze ooit het beoogde niveau gaan halen als Gudelj en Sinkgraven wordt de hoofdprijs betaald. Doe dat dan voor Clasie, Pröper of Traoré. Kost wat maar dan heb je ook wat.

Een prima ervaren back als Poulsen gaat gratis naar Psv, is toch echt beter dan Boilesen of Viergever.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren