Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer optimistisch over kansen Ajax in CL: ‘Ze zijn niet onoverwinnelijk’

Laatste update:

Ajax begint het avontuur in de Champions League woensdagavond met een thuiswedstrijd tegen AEK Athene. Het is niet de eerste keer dat de Amsterdammers de Griekse club in Europees verband treffen, want dat was in 1994 ook het geval. “Ik heb goede herinneringen aan AEK Athene”, zegt Frank de Boer in gesprek met De Telegraaf.

“Ik weet niks van het huidige AEK”, lacht de oud-verdediger. Veertien jaar geleden won Ajax in Athene met 1-2, waarna er in eigen huis met 2-0 gewonnen werd. De Boer verwacht dat de Amsterdammers ook woensdagavond aan het langste eind zullen trekken. “De eerste stap om drie punten te halen, is erg belangrijk in deze poule. Ze zullen moeten vechten om de tweede plek, normaal gesproken. Dan moet je deze wedstrijd winnen. Ik denk zelf dat het 3-0 wordt, dat zegt mijn gevoel.”

David Neres had de afgelopen wedstrijden een iets andere rol en startte op papier als aanvallende middenvelder. “Hij start dan gewoon als linksbuiten, maar komt veel naar binnen toe om ruimte te maken voor Nicolás Tagliafico. Als rechtsbuiten voelt hij zich meer op zijn gemak, op de andere flank voelt hij zich toch een beetje beperkt”, analyseert De Boer. Neres zorgde dit seizoen tot dusver in acht officiële wedstrijden voor één doelpunt en vier assists.

“Als linksbuiten moet hij buitenom. Maar doordat hij nu rondom de spitsen speelt, kan hij beide kanten op. Hij heeft diepte en snelheid, dus dan is dit een goede positie voor hem”, vervolgt De Boer, die Ajax een kans geeft op plaatsing voor de tweede ronde van de Champions League. “Ik denk dat het wel realistisch kan zijn. Benfica is een goed team, maar niet onoverwinnelijk. Zeker niet voor Ajax, op dit moment.”

Denk jij dat Ajax de groepsfase van de Champions League overleeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind de hosanna best leuk en aardig. Dit is een gekke poule. Want ik zie Ajax ook zo maar ineens laatste in deze poule worden. Als die Grieken de boel dichtgooien en gokken op een standaard situatie kan je ook zo maar punten verspelen. Vanavond moet de lijn ingezet worden. Thuis moeten we in ieder geval punten halen.

19 september 2018 om 10:52

Dit is inderdaad een gekke poule, want ook Bayern lijkt niet zo dominant als voorheen. Natuurlijk zijn zij de grote favoriet, maar het voelt net een tikkeltje minder dan bijvoorbeeld een Barcelona, City of Liverpool (om maar eens wat voorbeelden te nomen). Aan de andere kant is AEK op basis van hun spel en spelers wel de minst sterke ploeg, maar met hun spelopvatting kunnen ze wel voor problemen zorgen bij de andere teams.

Deze wedstrijd winnen is wel echt van eminent belang, wil je overwinteren in de CL. Uit moet je eigenlijk ook winnen van AEK en dan hopen dat Benfica of Bayern iets laat liggen in die 2 wedstrijden. Thuis winnen van Benfica en dan maar kijken waar het schip strand.

19 september 2018 om 11:40

Je moet gewoon hopen dat bayern alles wint en die kans is heel groot

Da's mooi! PSV had hij ook al goed voorspeld met 4-0, dus ik ga de Toto invullen!

Spanning spanning spanning. KOM OP AJAX!!

Cristian Wielaert kwam gisteren bij Fox met een goed verhaal over de Grieken. Het is een zeer defensieve ploeg die ook niet twee keer nadenkt om een kaart te pakken. Ze missen vanavond een speler die vier wedstrijden schorsing heeft...Ajax zal het moeilijk gaan krijgen en ik maak me vooral zorgen om de agressieve karakter van hun spelers. Wielaert was heel duidelijk, scoort Ajax eerst dan zullen de punten waarschijnlijk binnen zijn. Het word dus oppassen geblazen....

19 september 2018 om 11:15

Dan schoppen ze het vanavond wel naar rode kaarten. Want ajax zal de bal rond laten gaan!!

19 september 2018 om 11:42

Kiev apeelde toch ook zo? Alleen dan zonder het schoppen. Die hadden in 7 potten 1 doelpunt tegengehad maar de hoeveelheid kansen van ajax over 2 potten zegt genoeg

Ajax zal in de huidige vorm, met het thuisvoordeel zeker de favoriet zijn vanavond, maar laten we nu niet gaan doen alsof dit een stel koekenbakkers zijn die er niets van kunnen.

Athene heeft namelijk in de laatste 30 wedstrijden slechts 2 keer verloren.

Geen onderschatting, gewoon alles geven en met een tank aan vertrouwen richting zondag.

19 september 2018 om 11:06

Een zaadpartij spelen en een eigen goal van de Grieken vlak voor tijd met wat lichte pijntjes richting zondag zou ik ook niet erg vinden hoor

19 september 2018 om 11:45

En tegen wie speelden ze dan? De griekse competitie. Komop zeg.

19 september 2018 om 11:48

Ajax heeft de laatste 35 potten maar 2x verloren. Nog beter dus.

19 september 2018 om 12:18

@rolo

''en tegen wie speelden ze dan? De griekse competitie. Komop zeg''
Gelukkig maar dat wij wel elke week op top niveau mogen acteren tegen clubs als Emmen en De Graafschap..

''ajax heeft de laatste 35 potten maar 2x verloren. Nog beter dus.''
3 keer: Psv, Vitesse en Twente in de beker.

Het gaat erom dat ze een prima reeks hebben en dus zeker niet onderschat moeten worden. Ik ben er zelf vanavond bij, dus ik hoop weer op een mooie voetbalshow!

als Ajax hun vorm van de CL voorrondes weet te halen dan zie ik ze wel makkelijk winnen vandaag. de grootste concurrent is Benfica in deze poule, tegen Bayern ben je normaal gesproken kansloos

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren