Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer looft ‘lekker joch’: ‘Hij heeft kwaliteiten om een topper te zijn’

Laatste update:

Anwar El Ghazi zal spoedig zijn handtekening onder een nieuw contract met Ajax, tot 30 juni 2019, zetten. Ronald de Boer, die met de negentienjarige aanvaller in de jeugd van Ajax werkte, ziet ook een mooie toekomst voor de frele Ajacied weggelegd. De broer van hoofdtrainer Frank de Boer vindt de ex-jeugdspeler van Feyenoord, Spartaan ‘20 en Sparta ‘een lekker joch’.

/

“Hij heeft talent, is enthousiast, wil graag en luistert goed”, stelt De Boer vrijdag in De Telegraaf. “Anwar heeft heel veel specifieke kwaliteiten om een topper te zijn. Hij kan ook goed in de spits spelen, omdat hij balvast is. En koppend is hij door zijn timing ijzersterk.” De oud-international vindt dat El Ghazi wel fitter moet worden. "Je ziet nog niet de contouren van zijn benen, het is te slap. En ook zijn bovenlichaam kan nog veel krachtiger.”

De Boer weet dat El Ghazi zich graag aan Cristiano Ronaldo spiegelt. “Maar in plaats van zijn trucjes te imiteren zou hij zich net zo op zijn lichaam moeten focussen.” De oud-voetballer ziet een mooie toekomst voor de aanvaller weggelegd, zeker al hij beter gaat beseffen wat het inhoudt om prof te zijn. “Anwar moet echt nog stappen maken. Maar ik heb veel vertrouwen in hem.”

Denk jij dat Anwar El Ghazi ooit voor een Europese topclub zal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft inderdaad alles om tot een topper uit te groeie. Snelheid, balvastheid, techniek, kracht, body. De hoofdsleutel naar de top heet echter mentaliteit. Als Anwar dat besef heeft komt hij er wel.

21 november 2014 om 07:44

Body heeft ie juist niet.

21 november 2014 om 07:53

Hij is lang, kracht komt nog wel

21 november 2014 om 08:11

Cas...

Voor zijn leeftijd heeft hij juist wel body en tuurlijk moet hij meer groeien, maar dat komt wel goed.

21 november 2014 om 09:21

Hij moet niet te krachtig en breed worden dat gaat van zijn flair en bewegingssnelheid af.

21 november 2014 om 10:37

Nee, Depay heeft body. Depay is maar 1 jaar ouder dan Anwar, dus het is zeker mogelijk om sterk en explosief op die leeftijd op die positie te zijn.

21 november 2014 om 10:47

Depay is een kop kleiner dan El Ghazi, heeft een andere lichaamsbouw. Ik vind El Ghazi er stylistischer uitzien, al mag hij nog even knallen in de gym, hij is op de goede weg.

21 november 2014 om 11:57

Domste reactie ooit. Weet niet of je naar Cristiano Ronaldo hebt gekeken? Die heeft body en je ziet dat hij juist meer flair en bewegingssnelheid heeft gekregen.

21 november 2014 om 12:26

Opbouw van massa is natuurlijk heel verschillend, pure kracht explosie of meer atletische massa. Voor een jongen van 19 jaar is het helemaal niet gezond om al puur op explosieve spiermassa te trainen, spieren worden groter (maar korter) dus levert net zoveel nadelen op als voordelen.

Als je naar de fysieke ontwikkeling van Ronaldo kijkt is het ook allemaal geleidelijk gegroeid, kort geleden was daar nog een presentatie over.

Wel ben ik het er mee eens dat Ajax het fysieke aspect is meer focus moet gaan geven. Andersen, Boilesen en Kishna zijn qua lengte tussen de 1.84-1.87m maar qua body zie je dit er niet af.

21 november 2014 om 14:20

Is ook niet heel gek dat dat geleidelijk groeide bij CR7. Dat lichaam krijg je niet in een jaar tijd zonder troep te gebruiken. En wat El Ghazi betreft; het kan echt geen kwaad als hij gaat trainen op explosiviteit en kracht. Zijn training is dan echt niet zo eenzijdig dat zijn flexibiliteit enz dab minder gaan worden, dat zal juist ook enorm verbeteren. Met de goede begeleiding, kan El Ghazi én veel gespierder/sterker worden én zijn snelheid, explosiviteit en wendbaarheid behouden/verbeteren.

21 november 2014 om 08:18

Ik vind het ook een goede speler, maar in het huidige moderne voetbal hoort ook meeverdedigen erbij. Ik weet dat hij rechtsbuiten is, maar heb nou al een aantal wedstrijden gezien dat de linksback van de tegenstander de gevaarlijkste man is omdat El Ghazi helemaal niet meeloopt en/of slecht oplet in verdedigend opzicht. Dat moet zeker nog beter. Zijn aanvalspel is al goed en als hij straks nog wat meer gewend is denk ik echt dat het nog wel een stukje beter kan.

21 november 2014 om 11:06

Aan de andere kant, ben je gelijk gevaarlijk bij balverovering. Het heeft wel voordelen zeker als je weet dat hun back er niks van kan.

daniel-vb22, klinkt verkeerd als je het verkeer interperteerd, maar er zit wel wat in.
El ghasi mag zich voor mij zich spiegelen aan Cr7, als hij dan ook de body gaat ontwikkelen van hem, dan komt het nog beter voor el ghasi uit. Hij is jong en heeft in ieder vingertopje talent om een grote te gaan worden. Maar dan moet hij zo door blijven gaan en luisteren wat ze hem zeggen en niet naast zijn schoenen gaan staan, maar dat denk ik niet dat, dat gaat gebeuren.

Een zomer trainen met mij en hij begint het seizoen 2015/2016 als een beest hoor xd. Als deze jongen nog zijn fysiek verbeterd, dan wordt hij denk ik ook een grote tenminste in de ED. Hij is bezig aan zijn eerste seizoen bij Ajax en hij heeft nu al geweldige statistieken. Ik geniet in ieder geval van zijn spel.

21 november 2014 om 08:00

Mooiboy!

21 november 2014 om 09:27

Ben je zo beesr dan? Waarschijnlijk niet en train je pas een jaartje. Ik zal me even voorstellen. Officieel wedstrijd vechter. 92 KG met een vetpercentage van 8.2 . Spiermassa 74,2. Ik train ma wo vr twee keer per dag + fitness namelijk en di en zaterdag 1 x. Ik denk dat hij beter met mij kan trainen.

on: goede speler, leuk om nar te kijken als hij de bal heeft denk je wat gaat hij doen!?

21 november 2014 om 10:02

Ik zal mij ook even voorstellen. Officieel bier drinker 83 kilo en 186cm. Een vetpercentage van 12 ik train minimaal 3x in de week vaak zelfs vaker. Ik doe dit in sessies van minimaal 3uur.
Hij kan beter niet met mij gaan trainen.

21 november 2014 om 10:26

ga jij even snel een hele grote sticker voor jezelf kopen talentgaatvoor.

21 november 2014 om 10:26

Hahaha, jezus, ben je zo onzeker dat je een piswedstrijdje op een forum moet gaan voeren.

On: ghazi is een leuke speler, komende 2 jaar zijn zeer belangrijk, dan onderscheiden de omhooggevallen jochies zich van de potentiele toppers.

21 november 2014 om 10:39

Ik denk dat wij aan elkaar gewaagd zijn. Ik train 5x per week ongeveer, maar probeer elk moment mee te pakken om aan de bierconditie te werken.

21 november 2014 om 10:40

Hmmm ik denk dat je hem gaat overbelasten hoor. Maar als jij hem wilt moet je voor hem gaan hoor, lol.

21 november 2014 om 12:06

Ik ben 1,83 en weeg 80 kg.Mijn vetpercentage ligt rond de 14. Ik train onregelmatig. De ene week heb ik meer zin om te trainen dan de andere week. Ik kam me vaak niet motiveren om te gaan. Aan mij heeft El Ghazi niet veel.

21 november 2014 om 13:02

Zozo, de vrouwen glijden zeker van de kruk af als jij de kroeg komt binnenlopen. Of mag je geen bier drinken door je dieetje?
Dit macho verhaal vertel je maar lekker op een bodybuilding forum ofiets. Pauper.

21 november 2014 om 14:24

Dat ene moment wanneer iemand er serieus op in gaat.
Ga heen met je 92 kilo man. Leuk dat je zo vaak traint. Je bent vast 1 van die types die minuten zijn lichaam staat te showen voor de spiegel. Johnny Bravo 2.0

21 november 2014 om 20:12

Hahaha reactie van de dag Afcagunner!!

23 november 2014 om 17:32

Type die alle wifeys in bed krijgt. jaloers omdat jij geen motivatie kan vinden?

Goede timing? Iets wat mij de laatste tijd bij hem opvalt is dat hij regelmatig zeer verkeerd timed bij kopduels

21 november 2014 om 08:10

Zelfs als r niemand in de buurt is, zie ik m finaal de bal missen met zn kop... Met de voeten zit t wel goed.

Eindelijk weer een fijne buitenspeler , die als hij de bal heeft vrijwel altijd gevaarlijk is, als hij zijn koppie erbij houd kan hij ver komen, Ajax heeft op dit moment wel wat aanstormend talent betreft buitenspelers, ziet er goed uit!

Ronald heeft gewwoon gelijk. Is een heerlijke speler. Heeft alles in huis wat alleen maar beter kan worden ..met name idd fysiek. Meteen verbanden gaan zoeken gaat mij te ver. Volgend seizoen weer eenstukkie sterker. Zal ook zn dippie krijgen maar ziet er mentaal ook goed uit. Zit wel goed in dat koppie.

21 november 2014 om 08:14

Ik vind het mooiste aan deze speler dat hij bij een volle sprint nog bijna rechtop loopt. Dat scheelt zoveel qua overzicht.
Dat zijn kwaliteiten van een echte topper. Ronaldo en Bale hebben dat bijvoorbeeld ook.

Leuke voetballer. Maar dat vind R. De Boer iedere voetballer die bij zijn broer voetbalt.

21 november 2014 om 09:20

Dan luister jij weinig naar R. de Boer. Looft vaker de (spelers van de) tegenstanders van zijn broer dan andersom. Kan opvallend hard zijn in zijn oordeel tot het punt dat ik wel eens denk nou, nou is wel je broer he..

21 november 2014 om 10:26

Het gaat er niet om of het zijn broer is. Het gaat erom wat hij vind.
Hij is daarin een van de weinige objectieve personen, misschien iets te negatief opdat hij aan wordt gekeken wanneer hij positief is, maar hij is een van de weinig analisten zonder een dubbele agenda.

21 november 2014 om 11:49

Welke agenda's heeft hij dan volgens jou en waar blijkt dat uit?

Anwar is altijd dreigend met de bal aan zijn voet, klaar om een actie te maken. Heeft ook een goede controle, de bal spat niet van zijn voeten af, houd de bal kort onder zijn lichaam. Die komt er wel.

Helaas denk niet dat hij iets gaat worden. maar hoop dat ik ongelijk krijg. ik weet het niet zie iets aan hem wat voor problemen gaat zorgen voor Ajax. Nu is de Boer er nog om hem in het gareel te houden maar als hij weg is dan krijg je een soort van 2e Fisher . Hoop het niet maar ach we zullen zien hoe is het trouwens met Fisher is hij alweer fit ?

21 november 2014 om 09:22

Niet eens iets gaat worden? Iets is gewoon een voetballer in de Eredivisie..dan ben je al iets geworden, geen topper maar wel zeker iets.. En zelfs dat zie je bij hem niet gebeuren?

21 november 2014 om 12:26

Een soort van tweede Fischer. Laat maar komen! Nog zo'n aanvaller die barst van het talent. Deze jongens gaan de eredivisie met gemak ontstijgen.

Ik denk dat we ons in Nederland geen zorgen hoeven te maken over de toekomst. Als je kijkt naar het talent wat er door aan het komen is. Waar deze jongen natuurlijk ook absoluut bij hoort!

Goede speler, door zijn kracht (vergeleken bij de meeste kleine fragiele buitenspelers) kan hij de bal ook goed voorin vast houden. Dit in combinatie met zijn snelheid, schot en lengte (koppen moet idd nog beter) is hij toch een zeer groot talent.. Met Milik en hem voorin heb je een voorhoede waar nog veel rek in zit en dat nu bij vlagen al hele mooie dingen laat zien!

Ben benieuwd wie het van de Ajax-toptalenten uit de aanval het het verste gaat schoppen: Klaassen, Fischer, El Ghazi, Andersen of Kishna?
Realistisch en duidelijk is wel dat in ieder geval een van hen de absolute top zal gaan halen.

Ik denk ook dat el Ghazi een heel eind gaat komen. Vergeleken met veel voetballers in zijn positie lijkt hij gewoon wat slimmer. Je ziet dat hij oplossingen zoekt en vindt. Hij komt inderdaad fysiek nog wel wat te kort, maar dat zal wel verbeteren. Hij lijkt wat minder prettige trekjes te hebben, maar ook hierbij lijkt hij zijn verstand te gebruiken en ziet hij in dat bepaalde dingen niet verstandig zijn. Wel moet Ajax opletten om hem nu nog niet te zwaar te belasten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren