Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer in onzekerheid over uitgevallen aanvaller: 'Hij kon niet verder'

Laatste update:
/

Frank de Boer weet niet of hij voor de winterstop nog een beroep kan doen op Amin Younes. De Duitse buitenspeler van Ajax viel zondagmiddag uit tegen FC Utrecht. Hij liep een blessure op aan zijn linker onderbeen en werd in de rust vervangen door Viktor Fischer.

Younes werd gewisseld vanwege een diepe vleeswond. De Boer kon na afloop nog niet zeggen wat er precieze ernst van de kwetsuur is. “Hij kon niet meer verder”, zei hij na afloop voor de camera van FOX Sports. “Dat was jammer, want juist hij zorgde wel voor dreiging. Hij passeerde zijn tegenstander en zorgde voor gevaar.”

Ajax neemt net volgende week nog op tegen hekkensluiter De Graafschap. Daarna mogen De Boer en zijn manschappen gaan genieten van een korte vakantie. De Eredivisie zal halverwege januari weer worden hervat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met alle respect maar we zouden het volgende week zonder hem moeten kunnen. Hoewel het niet makkelijk word omdat de graafschap de bus gaat parkeren.

13 december 2015 om 17:05

Lol niet makkelijk? Wordt minimaal 4-0.

13 december 2015 om 17:07

Dat baseer je dan op vorige thuiswedstrijden en niet op het spel van tegen Molde en Utrecht.

13 december 2015 om 17:09

Ben je de beker vergeten we hadden het toch aardig lastig.

13 december 2015 om 17:12

@metibo753

Molde en Utrecht zijn wel een stuk beter dan de Graafschap. De Graafschap is veruit het minste team in de eredivisie, zelfs met een man meer verliezen ze nog van de nummer 16.

13 december 2015 om 17:50

dat zou het vandaag ook worden

13 december 2015 om 17:54

Het probleem is dat de graafschap vooral door blessures te weinig creativiteit heeft. Met 11 tegen 10 kunnen ze het spel niet maken en zijn ze dus eigenlijk niet in het voordeel.

Met 10 tegen 11 winnen ze van cambuur en pakken ze een punt tegen willem II.

Tegen ajax zijn ze natuurlijk de underdog maar de graafschap los van de eerste helft tegen psv geen wedstrijd weggespeeld.

13 december 2015 om 21:15

Utrecht is helaas een garantie dat we geen drie punten pakken!! Dat de concurrentie nauwelijks dichterbij komt zegt mij dat we kampioen worden!

13 december 2015 om 18:42

Zou moeten kunnen maar Younes is de enige op dit moment die leuk speelt. Voor derest valt het zo erg tegen.

13 december 2015 om 20:54

Precies, El Ghazi is totaal ongeïnteresseerd alleen al hoe hij vanmiddag bij een 0-0 het veld af sjokt. Fischer toonde weer eens aan dat als zijn tegenstander niet op minder dan 3 meter dekt je echt geen reet aan hem hebt. Wat heb ik me weer aan hem zitten ergeren. Hoe lang moddert De Boer nog met hem door? En dan heb je ook nog eens een Milik erbij waar je de oorlog niet mee wint. En De Boer maar roepen dat er geen spits hoeft te komen. Echt niet te geloven. Staat me bij dat er na de 36-ste minuut geen doelpoging van Ajax meer is geweest.

13 december 2015 om 21:15

EL Ghazi doet voor mij af. Wat een sjokkende gast!

13 december 2015 om 21:33

Begint al aan het begin van de seizoen start. Dan is meneer nog niet fit.
Dan die vervelende gebaartjes na zijn goal bij AZ geloof ik. Met deze jongens win je de oorlog niet. En helaas hebben we er daar wat te veel van.

Cerny dan maar, Fischer was weer dramatisch vandaag.

13 december 2015 om 17:18

Ik zou ook voor Cerny kiezen. Alhoewel Ajax nog een blik open kan trekken met wereldtalenten die ze tegen De Graafschap voor de leeuwen kunnen gooien.

13 december 2015 om 17:30

Ik ga ervanuit dat Cerny of ziek of geblesseerd is aangezien hij dit weekend niet bij het eerste, jong of de A1 zat. Hopelijk kan Younes spelen tegen De Graafschap en kan El Ghazi weer even op de bank gaan zitten of bij Jong meespelen, die jongen moet ritme op gaan doen want was vandaag rampzalig. In de eerste helft kwam er een statestiek in beeld dat aangaf dat hij 26 balaanrakingen had en daarin 13 (!) Ballen had verloren, de aannames waren slecht en alles ging uit stand. Volgende week graag weer Fischer - Milik - Younes

13 december 2015 om 18:41

Ritme op doen voor El Ghazi? Als er 1 wedstrijd gebruikt kan worden daarvoor is het thuis tegen de Graafschap slimpie.

Apart, hij speelde wel de eerste helft uit en dan blijkbaar toch zo ernstig geblesseerd.

13 december 2015 om 17:31

Misschien heeft hij in de eerste helft de pijn verbeten.

13 december 2015 om 17:35

Adrenaline. En gaan, tot je moet stoppen en dan ga zitten en sok uit.

De eerste wedstrijden bij Jong Ajax vond ik hem dramatisch, nog geen vier maanden later en ik vind hem de enige aanvaller met dreiging. El Ghazi is te stijf en meer een spits in mijn ogen. Milik een houthakker met een goede linker en Fischer een zoutzak die af en toe fantastisch is. De verdediging is sterk, het middenveld ook (zeker in de breedte) maar aanvallend is het droevig. Hopelijk breken Cerny en Muric snel door anders moet er echt aanvallend talent bij gekocht worden!

Vandaag speelde hij goed, al het gevaar dat er al was kwam via hem, enige speler die iets bedacht en zijn man voorbij kwam. Als hij aan zijn voorzetten en afwerken gaat werken onze beste aanvaller. Paar leuke acties gezien vandaag ( Ayoub paar keer, El Ghazi een keertje, Younes paar keer, Gudelj met een Panna, El Ghazi die een panna ontving ) de wedstrijd stelde voetballend niets voor maar was bij vlagen leuk om te kijken. Was in mijn ogen een typische 0-0 wedstrijd , maar als je laatste schot ergens in de 30-40 ste minuut was heb je geen aanspraak op een puntje. Complimenten aan Utrecht die er 110% voor gingen, hopelijk volgende week winterkampioenschap vaststellen!

Toch iedere keer weer een grof schandaal dat, zoals eerder El Ghazi, Bazoer door Feyenoord en nu Younes de wedstrijd uit getrapt worden zonder dat er kaarten getrokken worden.

13 december 2015 om 17:36

Het zijn ook geen ongelukjes, gewoon smerige overtredingen. Die van Ludwig ook vandaag, moet minimaal geel zijn.

13 december 2015 om 17:56

en milik dan donkerrood pure elleboogstoot ook nog de bal met de hand voor een utrecht speler weggehaald bewust dus ook rood nee ajax had qua scheidsrechter niets te klagen

13 december 2015 om 18:04

Daar ga je weer, de scheidsrechter stond er bovenop en oordeel dat het een gele kaart waard was. Ludwig heeft geen enkele kaart gehad voor zijn overtreding die tot de ernstige blessure van Younes heeft geleid, hij kreeg zelfs geen vrije trap tegen.

Hands is overigens een gele kaart, geen rode. Kijk de spelregels maar eens na.

13 december 2015 om 18:15

Waarom reageren op iemand die de spelregels niet kent?

Milik had zeker rood kunnen hebben. Maar de scheidsrechter stond er bovenop en zal het wel beter weten. Ook zeuren wij altijd maar dat de Nederlandse scheidsrechters overal voor fluiten en kaarten geven. Nu gebeurt dat wat minder en dan wordt er weer gejankt dat het een rode kaart had moeten zijn voor Milik. Maar dat zal wellicht te maken hebben dat het een Ajacied is. Of niet Ramonfcu.

Ook Veltman kreeg een elleboog in zijn rug. Waarom hoor ik jou daar dan niet over klagen, Ramonfcu?

Ook hands is geen rode kaart. Bewust of onbewust.... er werd hier geen doelpoging van FC Utrecht ontnomen. Dus gewoon een gele kaart. Niet zo jammeren dus, Ramonfcu.

Cerny moet er sowieso erbij gehaald worden, hij had vandaag ook veel meer kunnen doen dan El Ghazi heeft gedaan. En misschien Muric ook een keer erbij halen?

13 december 2015 om 18:21

Groot gelijk. El Ghazi straalde vanaf minuut één al af alsof hij liever thuis achter zijn playstation was gebleven.

Jammer, ik kan echt genieten van Younes. Soms laat hij niets zien maar dan in hij opeens weer voor een man aan het dreigen, en snijdt ongelooflijk snel naar binnen, prachtig. Gaat dan ook niet blind voor eigen succes maar kijkt om zich heen. Nu kan Cerny het weer proberen te laten zien hoop ik.

De Boer, ga lekker naar Engeland. Wat een hemeltergend slecht en traag spelend Ajax. Totaal geen passie, beleving en strijd. Walgelijk voetbal.

Het was gewoon een vieze smerige op de man overtreding van Ludwig op Younes. Had rood of minimaal geel moeten zijn. Verder was Ajax een matig team zoals de laatste jaren het geval is. Als er niet gauw wat echte versterkingen bijkomen kan je het kampioenschap ook wel vergeten. je hebt nog geluk dat de andere teams ook punten laten liggen.

Viktor Fischer kan alleen kansen om zeep helpen
Hij is geen aanwinst voor het team

Saying...
Never change a winning team.

Dat had de Boer dan ook niet moeten doen.
Ghazi, Bazoer...die hadden zich in her laatste kwartier moeten bewijzen.
En dan volgende wedstrijd een half uur.

Hoe goed ik Bazoer ik vind, ik vind ook dat Ajax goede potten heeft gespeeld zonder hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren