Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer: 'Het spel was stukken beter dan de afgelopen weken'

Laatste update:

Ajax won zijn laatste drie wedstrijden (twee in de competitie, een in de Europa League), maar stelde zondag weer teleur bij Willem II. De Amsterdammers kwamen in Tilburg niet verder dan een 1-1 gelijkspel en zagen de achterstand op koploper PSV daardoor nóg verder oplopen. Vreemd genoeg was Frank de Boer na het laatste fluitsignaal nog niet eens zo heel ontevreden.

/

De Boer was uiteraard wel teleurgesteld over het resultaat, maar vond dat Ajax meer had verdiend. "Willem II kreeg pas in de laatste minuut de eerste echte kans met Samuel Armenteros. Er was meer één ploeg die het verdiende te winnen en dat waren wij", zei de coach tegen FOX Sports. "Het spel was stukken beter dan de afgelopen weken. Ik heb vandaag namelijk veel mooie momenten gezien, maar we misten soms net dat laatste zetje."

Ajax gaat volgende week op bezoek bij PSV, dat nu veertien punten meer heeft dan zijn achtervolger. De titelstrijd lijkt al beslist te zijn, maar De Boer weigert om de handdoek al in de ring te gooien: "Het wordt een hels karwei, maar we gaan proberen het PSV nog zo moeilijk mogelijk te maken. Toch denk ik niet dat ze dit nog gaan weggeven", aldus de oefenmeester.

Ajax verdiende het om te winnen van Willem II

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Frank haal Klaassen weg van die 6.......die jongen moet AM spelen, in de spits komen, dat is zijn kwaliteit, niet werk opknappen voor Bazoer. Dat moet andersom staan.
En eerste helft was het redelijk maar wanneer leg je aan die gasten uit dat er nog 45 minuten komen?

22 februari 2015 om 17:38

De nieuwe Bergkamp die het werk op moet knappen voor de nieuwe Rijkaard , het moet inderdaad niet gekker worden. Wat een droefenis , ik wil helemaal geen enkele onrealistische vergelijking meer horen de komende jaren. Nick Viergever de nieuwe Timothy Derijck daar kan ik overigens wel prima mee leven.

22 februari 2015 om 17:38

Ik ben de Boer effe helemaal kwijt hoor. Of, ik heb de Ajaxbril niet op, of Frank wel, maar ik zie het totaal anders dan hem. Ik gun dit de Boer helemaal niet, maar het zou hem sieren als ie zegt dat het gewoon ellende is om zo de boel even op schep te zetten. Zolang die jonge jongens gaan denken dat het al beter gaat dan vorige week, hebben ze het gevoel dat ze goed bezig zijn. Ik vond het ronduit slecht

22 februari 2015 om 22:40

de boer is de weg echt volledig kwijt.
niet alleen rare opstellingen maar ook totaal niet realistisch, het was nog net zo slecht als de afgelopen maanden.

Wat een slap excuus weer, zeg gewoon waar het op staat. Je weet dat Willem II op een bepaalde manier ging voetballen, waarom ga je dan niet op een andere manier spelen.

Echt waar, ik vind dat De Boer qua tactisch vermogen enorm matig is. Hij heeft nog altijd geen oplossing gevonden als er druk gezet wordt of het compleet niet loopt zoals vandaag.

22 februari 2015 om 17:44

Ik denk niet dat de trainer daar een manier op kan vinden. Dat moet van de spelers zelf komen. Als ik zie dat een Milik of Schöne pas reageren nadat de bal naar voren wordt geschoten dan ben je altijd te laat. Ook elke tweede bal wordt verloren. Dat ligt niet aan Frank maar aan de spelers. Ook zie ik geen vertrouwen in de spelers om een man in de dekking aan te spelen en het lijkt wel of niemand de bal ook wil hebben. Dat kan je tactisch niet oplossen maar op mentaliteit. Alles afjagen, ballen pompen en tweede bal winnen maar eerlijk gezegd heeft Ajax daar de type spelers niet voor. Aan Frank ligt dat in ieder geval niet.

22 februari 2015 om 18:08

Idd.. en dan die Sinkgraven. Pijn aan mijn ogen doet het!

Als hij zelf straks nog een auto bestuurd wordt hij direct aangehouden vanwege verdenking op dronkenschap. Zeker de 2e helft was het spel weer dramatisch. Wanneer durft deze man er eens voor uit te komen dat het gewoon heel slecht gaat. Waarbij hij natuurlijk wel het geluk heeft dat alles na de plek maar punten blijft verspelen.

O de Boer.... Ik was zo fan van je toen je zo boos werd uit tegen NEC toen Ajax met 5-0 voorstond en de spelers een doelpunt weggaven.(toen Ajax nog wel goed speelde rn een best goede selectie had). Dat was dé de Boer. De de Boet die niet snel tevreden was en altijd het hoogste resultaat wou. De de Boer die bij 5-0 vond dat het 10-0 had moeten zijn. Maar nu anno 2015, is de Boer tevreden als Ajax tegen Willem II gelijkspeelt terwijl het heel slecht heeft gevoetbald. Het is de laatste twee jaren drama. De drie seizoenen daarvoor onder dr Boer was t nog goed maar nu... Waar gaat het heen?

22 februari 2015 om 17:38

Ben het helemaal met je eens. Waar is die De Boer naartoe die alleen genoegen nam met het beste? Ik snap dat je met deze selectie je verwachtingen wat moet aanpassen maar wat hij de laatste maanden zegt kan echt niet. Belachelijk gewoon dit.

Het spel was dramatisch verdomme.
Zitten ze ogen nog dieper in ze kop?!

Als je echt zo veel beter had gespeeld dan had je makkelijk van willem2 gewonnen toch? En ben ik de enige die vind dat willem2 zeker de tweede helft gewoon minstens gelijkwaardig was? Praatjes vullen alweer geen gaatjes de boer! Misschien probeert ie door iedere week na de wedstrijd extreem positief te zijn, z'n eigen gezicht te redden of de ploeg over t dooie punt te helpen maar het klinkt steeds ongeloofwaardiger...

22 februari 2015 om 17:42

Nee je bent niet de enigste dat geven Ajacieden ook toe. Alleen de Boer niet.

22 februari 2015 om 18:11

Grappig. Zijn het niet de Vitesse fans die hier wekelijks beweren dat Vitesse het beste voetbal speelt. Vreemd dat ze dan niet bovenaan staan.

Ajax speelde wel aardig, het was absoluut niet dramatisch wat sommige (die de wedstrijd niet gezien hebben) beweren maar de kansen werden niet afgemaakt. Anders was het gewoon een eenvoudige zege geworden. Willem 2 heeft amper wat gecreëerd.

22 februari 2015 om 18:19

Ik ben geen vitesse fan, maar wel van dit team met het voetbal dat ze laten zien. Zij spelen idd het mooiste voetbal en Frank mag zn ogen uit zijn kop schamen

Ik weet niet welke wedstrijd hij heeft gezien? Willem II had meer dan genoeg kansen en balbezit in vergelijking met Ajax. Ajax heeft zoveel geluk gehad dat Armenteros zijn kans niet afmaakte. Vond de wissel van hem sowieso al raar hij haalde zijn beste speler Klaassen eraf voor middelmaat. Denk dat ze nog hard moeten werken voor die 2e plaats

22 februari 2015 om 17:39

Zelfs met een WII bril op kom je niet verder dan 2, en dan moet ik dat cadeau van Viergever nog meetellen. Die andere was 1 minuut voor tijd, de rest waren schoten van 20 meter, dan zijn niet eens kansen te noemen

22 februari 2015 om 17:55

Jij was natuurlijk als echte ajax fan ook in het stadion?

22 februari 2015 om 18:12

Onze jaap telt alleen kansen tussen de palen. Willem II 3 dus en Ajax 2.

Eerste helft was inderdaad prima, maar daarna was het gewoon weer over. Zoveel ergernissen:

- Doelloze rondspelen achterin, niet te intentie om er een kans uit te creëren;
- Klaassen die als '6' bleef spelen, ook toen Serero in het veld kwam;
- Ongelofelijke geschutter van de vier verdedigers;
- Eindeloze balverlies van routinier (!) Schöne;
- Waardeloze, te late wissels van Frank.

Ik kan nog wel even door, maar het is echt ongelofelijk hoe groot het verval is na een kwartier in de kleedkamer. Ik pleit voor één oud-Ajacied die we terughalen voor een hoger salaris. Eto'o was een voorbeeld van een uitzondering qua salarisplafond, dit geldt ook voor oud-Ajacieden die de club hebben groot gemaakt en titels hebben gewonnen met onze club. Daarnaast moet er een goede centrale verdediger worden aangetrokken ervan uitgaande dat de oud-Ajacied geen centrale verdediger is.

22 februari 2015 om 17:54

De eerste helft was al erg matig, naar mijn mening.

22 februari 2015 om 18:33

Tempo was dramatisch.. Ook in de eerste helft

Frankie het spijt me, maar gewoon wegwezen samen met die andere niets zeggers naast je. we zien al maandenlang niks. Niet tegen excelsior, groningen, az, 010, willem 2, legia etc. lekker elke week een andere opstelling erin gooien en dan zeggen we speelden goed!!!!!! Zie mn andere topic van vandaag. Meer zeg ik niet. maar we laten ons niet in de zeik nemen met die vriendjes van je.

Is de Boer seniel aan het worden ofzo....dit was wederom slecht en volgens mij leeft Ajax nu met het motto, leuker kunnen we het niet maken, wel slechter....

Jezus je kunt toch wel van willem 2 winnen maarja weer zo slordig en een lage baltempo je wordt er echt gek van

Vond het spel niet beter dan vorige week. We verdienden ook zeker nier om te winnen want we hadden wel meer balbezit maar we creëerden weinig. Na de 0-1 moet je gewoon door drukken en dan win je deze wedstrijd gewoon.

Beter?! Frank, sorry maar hier sla je voor mij echt de plank volledig mis. De wedstrijd tegen Twente & de eerste helft van Legia waren goed, maar vandaag was het echt weer bedroevend, we zijn terug bij af.

Moisander mag de aanvoerdersband inleveren, maakt zulke cruciale fouten en oogt totaal ongeïnspireerd, hoe kan hij in godsnaam de leider van dit team zijn? Waarom is Klaassen niet beloond voor zijn werk, een man met een Ajax hart verdiend die band! Viergever is geen links back, hij komt snelheid en handelingssnelheid te kort zet hem centraal en hij doet het goed.

Ik begrijp dat Frank Kishna een lesje wil leren dat Ajax het voor het zeggen heeft en niet die over het paard getilde dikke maffioso, maar aub zet je eigen trots opzij. Kishna creëert in ieder geval nog kansen, voor hem komen we graag naar het stadion. El Ghazi was ongelukkig, Schone kan geen bal vast houden..

We hebben volgend seizoen 1 speler nodig: Nigel de Jong, hij brengt vuur passie en strijd. Iets wat er eigenlijk maar bij 3 Ajacieden inzit dit seizoen: Cillessen, Klaassen & Serrero. Kan Klaassen ook van die nummer 6 plek af en hebben we ons creatieve brein Serrero terug voorin.

22 februari 2015 om 17:48

Heb je wel gekeken gozer? Wat heeft Moisander vandaag fout gedaan? Hij heeft juist als enige verdediger foutloos gespeeld zowel in balbezit als balverlies. Voor de rest ben ik het wel met je eens alleen denk ik dat Kishna gespaard werd voor donderdag. En we hebben inderdaad een speler nodig met passie, iemand die de tegenstander kan treiteren wanneer dat nodig is, die een gemene overtreding maakt wanneer nodig maar bovenal iemand die het voortouw neemt en de jonkies meesleept.

22 februari 2015 om 17:55

Moisander niks fout gedaan? Die man is al weken het grootste drama wat je achterin hebt staan. Alleen maar simpel balletje breed en balletje terug. Totaal geen lef. Moisander is gewoon een zeer matige verdediger en ik snap ook totaal niet waarom hij, en geen klaassen of cillessen, aanvoerder is. Moisander speelt ongeïnspireerd en alsof ie al met z'n hoofd bij z'n volgende club zit. Wat een drama is dat zeg...

22 februari 2015 om 17:59

Sorry maar ik vond Moisander vandaag echt zwak, hij is onze meest ervaren speler en mag daarom ook geen/nauwelijks fouten maken. Ze hebben hem gehouden omdat hij zo 'goed' zou zijn, maar vandaag stond hij oprecht een paar keer te schutteren, tot nu toe is het niet erg geweest omdat het niet van die opzichtige fouten zijn zoals bij vd Hoorn vorige weken of Viergever vandaag, maar hij staat wel degelijk te slapen. Hij is juist degene die de rest wakker moet houden en het voortouw moet nemen.

Als je de wedstrijd terug kijkt zie je dat tijdens spelhervattingen hij een paar keer volledig fout staat, oa buitenspelval opheft, later in de wedstrijd wordt hij ook nog door Klaassen terug op zijn plek geroepen.
Als speler heb je dat door en wordt je zenuwachtiger, zeker als je ziet dat je een verdediging hebt die zijn focus niet op 100% heeft staan.

Daarom ben ik teleurgesteld in hem, in mijn ogen is het ook gewoon geen aanvoerder aangezien ik hem nauwelijks boos zie worden. Niet zoals Klaassen of Cillessen het doen.

Gewoon vol blijven houden met dit soort praat en dan ook nog eens dat zwaar onsportieve gedrag om Streppel straal voorbij lopen.

22 februari 2015 om 17:44

Gaan we dat in elke topic blijven aanhalen? Roep dan ook dat Lamprou een matennaaier is, die wordt niet eens geraakt. Als Jasper zoiets doet is de wereld te klein.

22 februari 2015 om 20:32

Beelden nog eens terugkijken! Schoen van el gazi raakt Lamprou. Denk wel dat het niet opzettelijk was.

22 februari 2015 om 21:04

Let niet op Wijze Kip totaal onrealistisch en successupporter nummer 1 van vz.

22 februari 2015 om 21:29

Hij wordt 1000% geraakt dus geen onzin verkondigen aub.

Hij liet bewust zijn been hangen.

22 februari 2015 om 21:30

Kun je ook een onderbouwde reactie plaatsen en een normale discussie voeren?

23 februari 2015 om 13:33

Jaap, die kip provoceert alleen beter negeren!

Wat een opgave om dit wekelijks aan te moeten kijken. En ik zit niet eens in het stadion maar gewoon voor de buis. Ik heb daarom steeds het gevoel of ik naar een slechte B-film zit te kijken. Keer op keer lijkt het erop of het iets wordt maar het eind is zelden bevredigend.

Ja hoor daar gaan we weer. En dit is het beste ajax sinds jaren toch? Ik ben helemaal klaar met de boer en overmars die de realiteit uit het oog zijn verloren. Als ajax volgende wedstrijd pak op de broek krijgt van psv dan kan het zomaar zijn dat ze worden opgewacht bij de arena. Fans zullen dit ook niet langer meer pikken.

Wat een malloot.
Zeg dan niets !
Ga je schamen, Frank !

Waarom krijgt Frank de Boer Nooit kritiek in de media? Waarom kan hij dit soort onzin maar blijven verkondigen? Ik heb het gevoel alsof hij iedereen voor de gek houdt met dit soort nonsens. Wat is er met deze man aan de hand? Ik snap er geen zak meer van iig.
Jezus wat is Ajax ongelooflijk diep weggezakt als de trainer vindt dat er tijdens deze wedstrijd goed gespeeld is, ja dat zegt hij niet letterlijk, maar hij insinueert het wel.

22 februari 2015 om 18:20

De kampioenschappen zijn hem naar het hoofd gestegen. Hij doet wat hij al jaren doet, hij werd kampioen, dus niemand was kritisch. Maar er zijn een hoop coaches die met het spel van het afgelopen jaar al lang waren ontslagen, of op zijn minst op het matje zijn geroepen. De Boer, Overmars en vd Sar zijn veel te goeie vrienden om elkaar eens even halt te roepen. Het einde is nog niet in zicht..

22 februari 2015 om 18:29

Idd, dit roep ik jaren op VZ, maar krijg dan meestal een ban, omdat ik niet kritisch mag zijn op Ajax, geloof dat ik nu toch nog gewoon me gelijk ga halen, en dat andere het ook gaan zien.

22 februari 2015 om 18:51

Het klopt dat niemand kritisch was, nog steeds is niemand vanuit de media kritisch. De meeste supporters beginnen nu eindelijk wel het licht te zien. Als je gewoon objectief kijkt dan kun je concluderen dat het spel de laatste 2 jaar al erg matig is, wie is hier voor verantwoordelijk? de Boer. Waarom laat hij zijn team geen druk zetten? Waarom kan hij zijn spelers niet motiveren? Waarom maakt hij de raarste opstellingen en houdt hij veel te lang vast aan spelers als Siggy? Waarom denkt dat hij dat ieder speler zomaar op '6' kan spelen? En waarom verkondigt hij dit soort onzin? Persoonlijk denk ik dat hij de meest overschatte coach ooit is.

Als je voor je laatste kans vecht om je kampioenskans nog in leven te houden ga je toch geen speler sparen? Zelfs narsingh speelt elke wedstrijd.

Als Ajax wint dan zijn er dingen die beter gedaan hadden kunnen worden en als Ajax verliest dan heeft Ajax bij vlagen heel goed gespeeld. Heb werkelijk waar niets goeds gezien.

Ligt het nu aan mij of was het spel beter dan donderdag, ik vond het donderdag beter dan anders, maarja hij is de trainer en zal het wel anders zien dan wij op de tv of in het stadion

Als Ajax het PSV nog enigszins moeilijk maken, dan zullen ze volgende week moeten winnen in Eindhoven. Daarvoor zullen ze moeten aanvallen tegen PSV en PSV is in staat om dat goed te kunnen uit counteren. Daarbij is Ajax ook aanvallend te zwak. Ze hebben wel vaak veel balbezit, maar veelal op eigen helft. Nauwelijks aanvallende intenties dit Ajax. Vandaag ook weer.

En de snor gaat het morgen nogmaals bevestigen.

Ooh en de boer mag volgende keer best een hand geven aan streppel. Slechte verliezer en dan heeft die niet eens verloren.

Het was zoals gewoonlijk niet om aan te zien zoals Ajax voetbalde, ik zag geen verschil met de voorgaande wedstrijden.

Als het spel beter was dan. Voorheen, waarom geeft die dan Streppel geen hand na afloop? Typisch de boer altijd onsportief en totaal onrealistisch..

Probleem bij veel Ajax aanhangers is dat ze totaal de realiteit verliezen als Ajax wel weer wint en zoals afgelopen jaren kampioen wordt, dan gaan ze ook gelijk denken en roepen dat ze een echte topclub zijn.
Ze hadden beter geen 4 jaar kampioen kunnen worden, want nu is PSV weer uit het dal en ga je nu zien waar Ajax eigenlijk echt staat. 4 schalen hebben ze echt het idee gegeven dat ze goed bezig waren, wat gewoon niet zo is..

De boer moet tegen zichzelf in bescherming worden genomen. Maar diegenen die hem moeten corrigeren zijn grote vrienden van de boer. Dus zal er wel weer niks gebeuren. Terwijl er toch echt ingegrepen moet worden.

en veel moderators op VZ moeten ze zich ook diep schamen, omdat ze kritiek op Ajax nooit getolereerd hebben, wat in veel gevallen van mijn kant gewoon terecht was. Elke keer maar weer een ban..

22 februari 2015 om 19:59

Precies dit ja! Alles valt hier onder provoceren. Zoek eens op wat het betekent zou ik zeggen. Niet alleen hun mening is de juiste. Ik scheld niemand uit of wat dan ook.

Lekker volhouden Frank!
Vanaf de winterstop heb al een weinig realistisch beeld van je team en hoe ze spelen.
Vast houden aan een helft om soms nog minder, dat Ajax redelijk tot goed speelt.
Frank jij bent Ajax en Ajax moet 90 minuten goed spelen, of iig nastreven. Doen ze dat niet of spelen je maar 1 helft goed, dan moet je boos en teleurgesteld zijn. En niet gaan kijken naar dat beetje wat goed gaat!

Ajax zal zich gedugd moeten gaan versterken. Er lopen teveel middelmatige spelers rond.

Ajax heeft nooit echt goed gepeeld onder Frank De Boer. Maar dat was niet zo erg, omdat De Boer een nieuw coach was met een Ajax die een nieuw weg was ingeslagen. Toen Ajax 2 keer kampioen was geworden was het ook genieten. Maar de realiteit dat Ajax eigenlijk minder werd was voor veel Ajax supporters toch wel duidelijk. En nu 4 + jaren later is het echt gewoon slecht aan het worden.
Als je dan gewoon heel eerlijk bent, en kijkt naar de punten aantallen waar Ajax de laatste 2 jaren kampioen mee werd. Was het mede ook door de tegenstanders dat Ajax kampioen werd. Niet dat ik het erg vind natuurlijk. Maar Ajax onder Frank De Boer word alleen maar slechter.
Hoe hij met spelers omgaat is gewoon van het gekke. De 2 backs moeten allang vervangen worden door 2 echte backs die ook daad werkelijk kunnen verdedigen. ( Dat scheelt voor de centrale verdediging ) Hij blijft eigenwijs om Schone op te stellen.
En dan lees je dat Frank De Boer goede momenten heeft gezien tegen Willem II. Elke andere coach die dit spel had laten zien bij Ajax was al ontslagen. En dan durven ze ook nog over een verlenging te praten.

De Boer is helemaal de weg kwijt

Aantal kansen op 1 hand te tellen. En dat tegen zo'n tegenstander... Zeer verontrustend...

Ik word hier echt doodziek van. Zo beroerd spelen en dan nog t afschuiven op de scheidsrechter, pech, etc. En t is niet alleen vandaag maar al bijna 2 jaar beroerd! Eens in de 5 wedstrijden zit er n aardig kwartier bij maar verder is t Ajax onwaardig! Als fdb dan ook nog eens gaat verkondigen dat t de beste wedstrijd in de afgelopen weken was vrees ik dat Frank alle realiteitszin verloren is. Hij kan zo naast Marc overmars zitten met z'n onzinnige opmerkingen. Daarbij zou hij moisander passeren en vervolgens staat ie de volgende wedstrijd er weer in omdat boilessen geblesseerd is. T seizoen is verloren, niets meer te winnen. Volgende week tegen PSV worden we afgemaakt en de El is ook n kansloze missie met deze zeer zwakke selectie. Fijn dat Marc overmars en co zoveel visie hebben dat ze dit de beste selectie vinden in jaren... Hou toch op! Doodziek word ik van deze selectie, t technisch beleid maar vooral t spel. Geef Ajax zijn gezicht maar vooral t aantrekkelijke spel terug!

pffff was toch een drama man.

Het spel was idd wat beter, maar nog lang niet goed genoeg. Ajax had gewoon in de eerste helft moeten uitlopen naar een 2 of 3-0 voorsprong en de wedstrijd op slot gooien. Dat lieten ze na.

Frank wat praat jij. Wees een vent en zeg gewoon.dat het elftal geen kwaliteit meer over heeft.jij dacht dat jij een top trainer was maar nu zie je het in dat je kwaliteit dient te kopen.Overmars en jij mogen elkaar zoelig de ogen in kijken. Stelletje ezels

Ja, en nu begint het gezever voor Kishna, weer negatief in het nieuws geweest vanwege Raiola, en de wedstrijd daarop zit je de hele wedstrijd op de bank, Tof!! Begrijp het dan, Kies voor Ajax en stop met Raiola, of wordt een Bakkali en zit niet eens meer bij de selectie!! Voor de rest bericht aan de Boer:
Beste Frank, Schone is geen buitenspeler, kan beter controleren, 6 dus, klaassen achter Milik,kishna Links El Ghazi rechts sinkgrave linkshalf, bazoer rechtshalf, moisander voegt niets toe, viergever energie centraal links centraal midden vd Hoorn bij gebrek aan beter, van Rhijn rechts, soms moet je om beter te voetballen en meer controle en attractief te kunnen voetballen consessies doen in de vorm van een ander systeem! Milik kan ook vervangen worden door Klaassen, Menig of Zivkovic, doe er je voordeel mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren