Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer: 'Het gaat erom dat we al met volgend seizoen bezig zijn'

Laatste update:

Voor Ajax staat het restant van het seizoen in het teken van het verdedigen van de tweede plaats. De ploeg van Frank de Boer speelt nog zeven competitiewedstrijden en heeft momenteel een voorsprong van acht punten op Feyenoord. Wanneer Ajax aan het einde van de rit nog tweede staat, mag het gaan proberen om zich via twee voorrondes te plaatsen voor de Champions League.

/

In dit geval zal Ajax eind juli voor het eerst in actie komen in het nieuwe seizoen. "We moeten zorgen dat we dan alweer twee stappen vooruit hebben gemaakt en er klaar voor zijn", zegt De Boer op de website van Ajax. "Dat moet mogelijk zijn. De kern van deze selectie zal er ook volgend seizoen bij zijn en ik vind dat we stappen aan het maken zijn."

Volgens De Boer gaan de punten waar de laatste tijd veel aandacht aan wordt geschonken steeds beter. "Het gaat erom dat we al met volgend seizoen bezig zijn", vindt de coach. "We moeten nu de speelstijl en het spelsysteem gaan perfectioneren. In deze weken kunnen we daar nadrukkelijk aan gaan werken, omdat we geen doordeweekse wedstrijden meer hebben."

Denk je dat Ajax zijn tweede plaats in de Eredivisie zal gaan verdedigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Belangrijke spelers aan de contracten houden. Paar gerichte aankopen die het elftal beter maken en je kan een keer verrassen in Europa. (Europa L dan natuurlijk. Ver komen in de Champ L is mijlenver weg)

20 maart 2015 om 18:26

Zou ajax door de vele overwinteringen laatste jaren niet wellicht in de finale voorronde cl geplaatst zijn? Dat zou ik wel mooi vinden. psv en feyenoord zouden kansloos zijn. Ajax kan cl juist wel als 2e halen denk ik!

20 maart 2015 om 19:16

Zijn ze ook zeer wss, door resultaten in frankrijk en duitsland. Maar goed dan is dnipro wel alsnog het soort oppositie dus nog volop werk te doen dus

20 maart 2015 om 19:21

Iedereen kan het halen zolang er niet gespeeld is.
Eerst maar eens plaatsen voor de CL en dan verder kijken. FdB moet dus niet bezig zijn met volgend seizoen maar met de volgende wedstrijd. Thuis loopt het al heel lang niet lekker en ADO komt echt niet op bezoek om te voetballen.

20 maart 2015 om 19:56

Als PSV kansloos is, is Ajax dat waarschijnlijk ook. PSV staat op de coëfficiëntenranglijst (30e) vlakbij Ajax (26e). Vergeet niet dat Ajax

Wat betreft de geplaatste/ongeplaatste status in de Play-off voorronde (de laatste voorronde), dan zou Ajax bij de beste 5 ploegen moeten horen. In die voorronde komen sowieso uit de nummers 4 van Spanje, Engeland en Duitsland en de nummers 3 van Italië en Portugal.

Bij de huidige standen zouden dat zijn:
Spanje: Atletico Madrid (hoger dan Ajax)
Engeland: Manchester United (hoger dan Ajax)
Duitsland: Bayer Leverkusen (hoger dan Ajax)
Italië: Lazio Roma (lager dan Ajax)
Portugal: Sporting Portugal (lager dan Ajax)

Dus dat zijn er al 3 die boven Ajax staan.
Uit de 3e voorronde mag er dan dus maar maximaal één ploeg doorgaan die hoger staat dan Ajax. Gezien de huidige standen zou die kans klein zijn, alleen Shakhtar Donetsk staat namelijk nog hoger. (voor PSV had overigens hetzelfde geweest, van die 3 ploegen die ertussen staan, gaan er 2 direct de groepsronde in en 1 naar de EL met de huidige standen)

Neemt natuurlijk niet weg dat Ajax met ploegen als Lazio, Sporting Portugal, Olympique Marseille, Galatasaray en Cska Moskou dan wel ploegen zou kunnen loten die wellicht wel minder punten hebben, maar voetballend gezien gewoonweg (veel) beter zijn dan Ajax.

20 maart 2015 om 20:35

Wat bedoel je met finale voorronde Cl?

20 maart 2015 om 21:48

Hij bedoelt de laatste voorronde CL. Er zijn ook ploegen die nog een voorronde eerder instromen als kampioen van hun land

20 maart 2015 om 22:43

Ha! Wedden dat die aankopen en niet komen? Begin juli staan ze met vrijwel dezelfde selectie in de vooronde CL. Want de "grote spelers" waren weer eens niet beschikbaar of te duur

21 maart 2015 om 00:50

Aankopen of ervaren versterkingen, die kunnen ook gratis zijn. Laat Marc maar lekker de hand op de knip houden. Heeft op de lange termijn meer belang dan nu

21 maart 2015 om 07:34

Droom maar lekker verder. Je hebt dit seizoen toch gezienndat het niet zo werkt...

20 maart 2015 om 18:17

Niveau 0 idd. Vreselijk die polls altijd

20 maart 2015 om 18:54

Dat ze hem gaan verdedigen lijkt mij ook logisch.... had natuurlijk moeten zij of ze hem met succes gaan verdedigen.

20 maart 2015 om 22:44

Inderdaad.. Ben wel eens benieuwd naar het ventje die dat bedenkt...

Dit is een verloren seizoen, maar dat wist je al toen ze aan kwamen zetten met Zimling op het laatste moment, we kunnen zeggen dat dit een overbruggingsjaar was, maar van Ajax mag je wel wat meer verwachten. Het is een duidelijke fout gebleken om niemand aan te trekken, hopelijk hebben de heren hier van geleerd!

20 maart 2015 om 18:23

Dit soort (tussen)seizoenen zullen we nog wel vaker meemaken. Als deze kern uiteindelijk weer vertrekt. Ik heb er wel vertrouwen in voor de komende jaar. Mits er natuurlijk ervaring bij komt. Ik noem een Emanuelson, Maduro, Dembélé(weet niet of die nog vaak speelt) Pienaar. Het ziet er in ieder geval wel weer rooskleurig uit vind ik.

20 maart 2015 om 18:37

dembele is veel te goed voor ajax

20 maart 2015 om 18:44

Guardado is toch ook te goed voor PSV?

21 maart 2015 om 00:53

Verloren seizoen? Denk dat het juist een heel goed seizoen is. De jonge gasten bij Ajax weten nu ook wat 2e worden betekend. Harde leerwijze dan dit is er niet, Verloren seizoen is als je al vanaf het begin nergens om speelt en Ajax heeft nu nog een prijs te pakken, dat is de 2e plek. Al is het geen prijs en hoef je het niet te vieren, maar PSV was dit jaar ff te sterk, maar daar leren ze wel van. En aangezien de selectie bijeen blijft is het soms ff beter

Goede zaak , vooruit kijken naar volgend seizoen. Inderdaad een of twee aankopen doen die daadwerkelijke eeb versterking zijn , dus geen talenten . En dan maar hopen dat er niet te veel belangrijke spelers als nog vertrekken .

Eerst Feyenoord-Psv maar eens afwachten. Daarna kun je met zekerheid zeggen of je alleen nog maar voor plek 2 kan gaan. Mocht Psv verliezen dan kan het nog snel gaan ineens.

20 maart 2015 om 18:23

11 punten in 7 wedstrijden en een veel beter doelsaldo. Dus in feite moet PSV nog 4 v/d 7 wedstrijden verliezen, zie je het gebeuren?

20 maart 2015 om 18:31

Ik ben een Psv supporter, ik verschiet nergens meer van. 7 Jaar geen succes maakt je onzeker .

20 maart 2015 om 18:31

Ik ben een Psv supporter, ik verschiet nergens meer van. 7 Jaar geen succes maakt je onzeker .

20 maart 2015 om 18:34

Ik geloof er ook niet in hoor. Maar als PSV echt in punten ingehaald wordt zijn ze de helft van het verschil in doelsaldo al wel kwijt.

Goede zaak dat ajax geen kampioen is geworden dot jaar. Nu zijn de zwaktes die ajax al had blootgelegd en kan ajax gericht investeren op ervaring

Met positie spel en het contract verlengen spelers niveau Andersen ga je voorronde CL jammer genoeg niet redden.. tegen aanvallende teams (plus) ervarenheid. Frank is te lief, angst-faal haas, dan kan je beter kijken naar een andere trainer. Ik zie 4 jaar op rij Ajax stranden in de EL kort na de winterstop.. dat kan gewoon niet meer en dan moet je concluderen dat Frank niet de juiste man is of hij moet alle zeilen veranderen met zijn: wisselbeleid, opstelling en tactische keuze's.

20 maart 2015 om 18:39

ligt het aan mij of is frank een matige coach? die 4 kampioensschappen verbloemen veel

20 maart 2015 om 18:46

Wat een populistisch gelul komt er dagelijks uit je waffel. Ik kan mij berichten herinneren die zo lovend waren over Frank. En die kwamen uit jouw mond! De selectie is een jaar niet op orde en Frank prutst? Hou toch op man. Iedere keer post je 1 bericht, en vertik je het om in discussie te gaan.

Het is simpel, wat men bij Ajax voor ogen heeft is het ongenaakbare Barca - qua speelstijl. En dat is mogelijk. Echter dien je dan wel de juiste spelers te hebben. En dat is niet geval. Het middenveld loopt over van het talent. Veltman is een prima cv, Cillessen een gewelige keeper, Mike is prima (mits hij vertrouwen krijgt) naast Veltman - 1 opbouwer 1 sloper - en met El Ghazi, Milik en Zivko heb je voorin de toekomst. En dat gejank over de wissels van Frank en zijn tactiek. Weet je uberhaupt wel wie het tactische brein is op de bank? Frank? Dennis? Of Hennie? Juist ja. De laatse!

Het stoort mij dat Ajax het gisteren lang niet zo gek deed in 120 minuten tegen een club van niveau (jazeker), maar dat de Boer faalde door Bazoer te laten staan, na de 70ste minuut was hij gewoon op, Schone liep al warm maar de Boer koos voor een leuke opvlieging van de publiekslieveling ipv zekerheid, vlak voor de verlenging ging Bazoer al in de fout waarna hij niet meer de energie kon opbrengen om hem eruit te halen, in de verlenging had hij duidelijk vervangen moeten worden en dan zie je dat die tegengoal valt door het te slap dekken van Bazoer (die ik gezien zijn wedstrijd verder niks kwalijk neem.

Graag iets meer opportunisme volgend jaar, meneer De Boer. Ook gisteren was het heen-en-weer geschuif rond de middellijn weer troef. Kansen ho maar, en uiteindelijk scoort een middenvelder na een fout van de tegenstander en een verdediger die uit arren moede als stormram moest fungeren.

Aan het eind van de rit is Ajax weer uitgeschakeld door een serie-C naam uit Europa (bij wijze van...) en hoopt het technisch hart dat er nu stappen gemaakt gaan worden die in het volgend seizoen zullen leiden tot bla-di-bla.

Ik denk dat het niet veel beter meer wordt. Helaas. En dat geldt ook voor PSV en Feyenoord. Europees stellen Nederlandse clubs geen moer meer voor. En met de nog grotere zak geld die binnenkort in Engeland wordt leeggegooid zal er in de toekomst hier nog minder kwaliteit te zien zijn.

Ajax moet dit gewoon zien als een tussenseizoen ze hebben nu een aardige kas opgebouwd waarvan ze volgend seizoen de zwakke plaatsen in kunnen vullen met ervaring. Van Rhijn en Boilesen opdonderen en daar gewoon twee Ervaren krachten neerzetten. Zolang Kishna zijn motivatie niet verbeterd zou ik Fischer de kans geven. Dan zie ik ze wel in de poulefase van de Chapions Leauge komen.

whahahah we moeten onze speelstijl perfectioneren whahahah niemand die f de boer nog serieus neemt altijd zijn wartaal die hij uitkraamt begint echt zielig te worden

20 maart 2015 om 19:58

Als dit wartaal voor jou is, dan zegt dat meer over jouw voetbal kennis, dan over Frank de Boer

Een sterk team begint altijd met de verdediging. Frank, doe je best en haal tenminsten 2 volwaardige backs.

20 maart 2015 om 21:42

Van Rhijn is een topper in wording. Gisteren had ie aantal slechte momenten op de helft van de tegenstander, maar verdedigend stond ie (alweer) zijn mannetje. 1 van de weinig stabiele factoren dit seizoen, en groeit nog elk jaar. Mag van mij lekker blijven staan, zal net als Vd Wiel bewijzen dat ie de top aankan.

20 maart 2015 om 22:59

wviisser, Van Rhijn was 4 jaar geleden een topper in wording. Heb je er wel eens op gelet hoe gemakkelijk Van Rhijn zich laat passeren.

21 maart 2015 om 00:19

Idd Van Rhijn mist de felheid van een terriër. Moet je als back hebben. En daarbij moet De Boer stoppen met het fenomeen dat de backs ook tevens buitenspelers zijn. Ze missen er een goede voorzet voor. Trabelsi en Greg konden dat, maar niemand van deze selectie !

Nou Frank, klinkt allemaal wel goed! Vooral omdat voorronde CL vroeg begint moet men optijd klaar zijn met de selectie en speelstijl.

Ik vind dat Ajax en met name Frank na dit jaar door moeten selecteren. Van Rhijn en Boilesen spelen te lang in Ajax 1 en ik heb het gevoel dat ze niet meer beter worden dan dit. Wij supporters mogen meer eisen van de huidige selectie

20 maart 2015 om 20:11

Vind anders dat Van Rhijn over het hele seizoen gezien toch wel goed heeft gevoetbalt. Gistere was wel echt drama idd. Wie zou een waardige opvolger voor hem zijn?

Zonder fatsoenlijke aankopen ( niveau maxwell, de Jong ) zal het huidige Ajax nooit stappen maken, jonge talenten als Bazoer, Klaassen en Sinkgraven moeten zich nog ontwikkelen tot dragende spelers en zij hebben juist die dragende spelers om hun heen nodig om tot volle wasdom te komen.
In het huidige Ajax, moeten zij nu al de kar trekken en dat kan op die leeftijd nooit de bedoeling zijn, ze zijn nog zo jong en dan nu al de benen uit het lijf moeten rennen om het gepruts van hun meer ervaren collega's te corrigeren.

De aankoop van de ervaren kwaliteitsspelers moeten de huidige prutsers vervangen en tevens de bovengenoemde talenten bij de hand nemen, alleen dan kan er nog ooit iets moois ontstaan in Amsterdam, het is de enige manier.
Alle andere scenario's en visies op de toekomst zijn nu al gedoemd om te mislukken.
ik neem aan dat Overmars en consorten dit ook wel weten, maar er effectief naar handelen is een tweede.
Iedereen met een klein beetje voetbal verstand weet dat dit de enige juiste manier is, maar ik vrees dat men weer keurige Scandinavische koorknaapjes gaat scouten a la Andersen, dus waar je nooit de oorlog mee gaat winnen
En nog een bataljon waardeloze zogenaamde breedte aankopen waar je niks mee kunt.
Mocht dat weer het geval zijn en dus blijkt dat ze Bij Ajax na 4 jaar stilstand, nog niet wakker zijn geworden, zou ik het persoonlijk niet meer dat terecht vinden dan dat de huidige leiding zijn boeltje pakt en opsodemietert!!!

Dat zou dan ook logisch zijn, bij iedere club, bedrijf, instelling en of firma, waar een nieuw management wordt aangesteld om de boel op een hoger niveau te krikken, zou dat management na 5 jaar moeten opkrassen, als de resultaten en vooruitzichten in die 5 jaar alleen maar minder zijn geworden.

Ajax moet wat ervaren spelers halen , vooral in de verdediging want dat is toch echt Ajax's zwakke punt.. Middenveld & voorhoede heel goed.

Ja we merken dat jij al met volgend seizoen bezig bent Frank. Man man man hoe kan je nou het hele seizoen, zelfs een wedstrijd zoals gisteren Boilesen opstellen? Kom op zeg leg het is voor de camera uit... Daar heeft elke ajax fan, een alle andere voetbal fans recht op, terwijl je riedewald op de bank hebt zitten, die tot nu toe zo heerlijk altijd speelt, en dan stel je boilie boilie op..
Laat staan dat je hem aanvoerder maakt.

Ik was er gisteren bij in de Arena, en het is al 5 jaar lang hetzelfde geneuzel Frank. Je bent een clubicoon, een held voor de club ajax. Maar je bent gewoon niet zo een goede trainer, tactisch gezien.

Eigenlijk een vreselijk trieste conclusie, dat we in maart al bezig zijn met het volgend seizoen. Dit seizoen duurt nog twee maanden en we zijn gewoon al uitgespeeld. Uitgeschakeld in Europa, uitgeschakeld voor de beker en op de ranglijst staan we ruim achter op PSV maar tegelijk zo ruim voor op de rest dat de eindpositie hoogst waarschijnlijk niet meer gaat veranderen.

Ik ben er echt ziek van, zeker nadat vandaag bekend is geworden dat als je gewonnen had je tegen Club Brugge had mogen spelen in de kwartfinales. Hoeveel mooiere loting om eens Europees te presteren had je willen hebben ? Echt vreselijk zonde wat voor een kans Ajax hier laat liggen dit seizoen. Nationaal met weinig verheffend voetbal 2de, een bekerblamage tegen Vitesse in de achste finales en een verloren JC Schaal tegen PEC Zwolle. Dat is de oogst van dit seizoen, helemaal niks.

Het enige waar je op hoopt is dat ze de komende twee maanden het seizoen netjes afsluiten. We hebben geen heel lastig programma meer, maar het zou vervelend zijn om dit seizoen nog een paar keer punten te morsen. Laten we de komende 7 wedstrijden dan maar positief afsluiten door te winnen en het publiek nog een beetje proberen te vermaken.

21 maart 2015 om 00:22

Klopt helemaal ! Ik heb altijd het idee dat de supporters er veel zieker van zijn. Veel spelers missen het fanatisme. Gisteren was het echt een gemiste kans !

21 maart 2015 om 02:02

Adzevedo, vorig seizoen rond deze tijd was Ajax nog volop in de race voor het kampioenschap en werd het slechte voetbal geaccepteerd door de spanning in de competitie. Na Salzburg en twee keer Zwolle was het al duidelijk dat Ajax internationaal geen potten zou gaan breken. De directie maakte zich compleet belachelijk door te beweren dat de huidige selectie misschien wel de sterkste ooit was en dat er nog voldoende rek in deze groep zat Alle posities waren dubbel bezet, aankopen waren niet nodig en Ajax was zogenaamd weer een stuk dichter bij de internationale top. Na gisteren kunnen en mogen we gerust concluderen dat die hele revolutie geen zak voorstelde en dat de amusementswaarde, na Jol, alleen maar achteruit is gegaan. De door Cruyff aangestelde personen zitten in een zetel en verkopen voor een riant salaris gebakken lucht. Jonk had 4 jaar geleden nog een enorm grote bek over de ambities van Ajax toen hij door Cruyff naar voren werd geschoven als hoofd van de jeugdopleiding maar is vandaag de dag weer dezelfde grijze muis als 7 jaar geleden. De meest trieste conclusie is eigenlijk nog dat de smaakmakers van het huidige elftal niet afkomstig zijn uit de jeugdopleiding van Jonk maar dat dit aangekochte talenten zijn die zogenaamd nog moeten wennen aan de manier waarop Ajax speelt!

Ik vind dat we stappen aan het maken zijn... yeah right verkeerde stappen met tactisch onbegrijplijke keuzes ja!

Toch wel erg dat de #2 Ajax van NL zich via twee voorrondes moet plaatsen voor de CL, terwijl deze #2 Ajax de afgelopen jaren elk jaar wel wedstrijden heeft weten te weten tegen kampioenen uit grotere competities. Klinkt misschien verbetterd, maar de verdeling van de toegangstickets voor de CL is niet juist.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren