Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer doet zaken met PL-club en strikt ‘technisch begaafde speler’

Laatste update:

Frank de Boer mag Dion Pereira verwelkomen. Watford en Atlanta United melden dinsdagavond dat de negentienjarige middenvelder annex buitenspeler de Premier League-club inruilt voor een dienstverband in de Major League Soccer. De jongeling heeft in totaal tien jaar bij the Hornets gespeeld.

Pereira was een vaste kracht in de Onder-23 van Watford de afgelopen drie jaar en maakte in 49 optredens 14 doelpunten. Het talent werd in 2017 benoemd tot Watford's Jonge Speler van het Seizoen en maakte afgelopen mei zijn debuut in de hoofdmacht, toen hij in het veld kwam tijdens een duel met Leicester City. Pereira kwam twee weken later ook even in actie tegen Manchester City.

“We zijn verheugd dat we Dion kunnen verwelkomen bij de club”, zo laat technisch directeur en vicepresident Carlos Bocanegra weten via de officiële kanalen van Atlanta United. “We identificeren hem als een jonge, technisch begaafde speler die, zo geloven wij, zich goed gaat aanpassen aan Atlanta United en de MLS.”

Eerder op de dinsdag werd al bekend dat De Boer videospecialist Erwin Koenis weghaalt bij FC Utrecht. “Erwin gaf aan voor deze kans en dit avontuur te willen gaan. Wij zijn met Atlanta United een passende compensatie overeengekomen en willen Erwin bedanken voor zijn inzet voor FC Utrecht en wensen hem veel succes in de Verenigde Staten”, zo liet laat directeur voetbalzaken Jordy Zuidam weten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk voor Frank is dit niet ter vervanging van Martinez!
Dan lever je een te groot aandeel in doelpunten in voor een talent.
Hopelijk krijgt deze jongen gewoon de tijd om zich te settelen.

15 januari 2019 om 21:51

Denk dat hun ambities wat hoger liggen dan dat. Ze hebben de financiën, achterban en infrastructuur om te concurreren met de EPL. Slechts een kwestie van tijd imo.

15 januari 2019 om 21:57

Zij zien ook wel hoe de markt volledig is ontploft en wat voor bedragen Europese en Chinese clubs bereid zijn te betalen. Met het huidige transfergeweld kunnen ze toch niet mee en de meeste MLS-regels beperken ook de groei van de competitie door financiële injectie, dus het zal wel moeten komen van goed beleid en gericht in te kopen. Atlanta is natuurlijk een pionier in het Amerikaanse voetballandschap, zij hebben een hele andere kant en visie laten zien dan wat de meeste gevestigde clubs als LA Galaxy en TFC doen. Het wordt uitkijken naar Beckham’s club want hij gaat het denk ik nog voor elkaar krijgen om wereldtoppers aan te trekken of dat zijn toch zijn ambities. Er wordt veel gelachen en gespot met de MLS maar de groei die ze hebben gemaakt in de afgelopen 10 jaar is echt significant. Over 10 jaar zitten zij gewoon op niveau Ligue 1/ Liga NOS/ bundesliga

Carlos Bocanegra, die naam, klassieker haha, echt nog zo’n speler van toen ik het spelletje begon te volgen.

16 januari 2019 om 07:42

Haha echt he. Net als teamgenoot tomasz radzinski, als ik me niet vergis. Blijft me ook altijd bij.

Atlanta United blijft goede zaken doen, nog een jonge speler met meerwaarde. Vind dit wel een opmerkelijke transfer voor een 19-jarige. Het is nou niet dat de MLS een hoogstaande competitie is maar het lijkt me wel een fijn buitenlands avontuur. Spelen in een hypermodernstadion voor een fanatieke achterban.

16 januari 2019 om 05:52

Qua transferstrategie is Atlanta echt een van de beste clubs. Geen oude vedettes, maar jonge goede spelers halen, en het werkt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren