Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De Boer biedt 35 miljoen euro en heeft EK-ganger bijna binnen’

Laatste update:

Moussa Sissoko lijkt de volgende zomeraanwinst voor het Internazionale van Frank de Boer te worden. France Football meldt dat i Nerazzurri erg ver zijn in de onderhandelingen met de Fransman en dat zij binnenkort een bod van 35 miljoen euro gaan uitbrengen op de 27-jarige Sissoko.

/

Internazionale, dat zondagavond op bezoek gaat bij Chievo, is naar verluidt bereid om aan de salariseisen van de 44-voudig international te voldoen, maar moet er dus nog wel uitkomen met Newcastle United. The Magpies zijn bereid om Sissoko te verkopen, maar hanteren een vraagprijs van naar verluidt veertig miljoen.

Sissoko werd eerder in verband gebracht met Everton, Liverpool, Tottenham Hotspur, Arsenal, Juventus, Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid en Paris Saint-Germain. Zijn contract bij Newcastle loopt nog tot medio 2019 door.

Is Internazionale een geschikte club voor Moussa Sissoko?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

35 miljoen voor sissokko!? Ik heb hem niet gezien bij Newcastle dus ik kab niet veel zeggen. Maar wel op het ek en behalve die ongelooflijke rushes die hij soms maakte was hij niet veel bijzomders volgens mij

21 augustus 2016 om 19:46

Newcastle vraagt 40 miljoen, hij heeft nog een contract tot 2019. Ik mag aannemen dat Newcastle graag dit seizoen terug wil naar de Premiership en zien Sissoko dus als een beslissende speler, die het verschil moet maken. Het zal ook lastig zijn om versterkingen van ongeveer hetzelfde niveau te halen voor in club in de Championship, zonder belachelijke salarissen te betalen.

21 augustus 2016 om 19:55

Hij zegt niet dat hij het niet snapt. Door de commerciële ontwikkelingen in Engeland is het inderdaad niet onbegrijpelijk, maar dat maakt het niet minder opmerkelijk, 35 miljoen, dat wordt 's werelds duurste materiaalman.

21 augustus 2016 om 20:06

@Toetertje ik denk vooral dat Newcastle in hem goud handelswaar ziet omdat veel clubs hem alleen kennen van die rushes, zo lijkt het. Het is niet voor niets zo dat er nu pas serieuze interesse op gang komt terwijl een Wijnaldum allang verkocht is. Sissoko is een zeer, zeer beperkte speler en vooral in zn koppie lijkt het niet helemaal top te zijn aangezien hij zichzelf na wat geruchten bijna naar Real praat, ondanks een baggerseizoen bij een degradant in Engeland. Nee, ik denk dat Newcastle hier niet heel rouwig om gaat zijn eerlijk gezegd. En de supporters van die prachtige club al helemaal niet. Hopelijk kan Newcastle weer het Newcastle worden zoals vroeger. Soms moet je één stap terug doen om er vervolgens twee vooruit te zetten. En soms is een degradatie gewoon nodig om schoon schip te maken. Ben benieuwd. Ben zelf groot fan van de Championship en verwacht een pittig jaar voor ze.

21 augustus 2016 om 19:56

Hij kan hard rennen maar daar houdt het ook mee op 0,0 rendement. Speelde vorig jaar echt dramatisch bij Newcastle. Zou hem never nooit halen als ik de Boer was echt dikke geldverspilling. Dacht trouwens dat dit om Jao Mario zou gaan dat is een veel betere optie. Ook al was hij niet geweldig op het EK.

21 augustus 2016 om 20:08

Joao Mario was eigenlijk net zoals zoveel aanvallende spelers van Portugal niet geweldig op het EK. Hij wilde te graag alles pan klaar leggen voor Ronaldo, leek het. Speelde teveel in dienst (voor zover je het teveel kunt noemen aangezien ze winnaar werden....). Feit is dat Joao Mario inderdaad veel meer in z'n mars heeft dan we op het EK hebben gezien. Prachtige speler

Wat een beest is dat zeg maar vind hem geen 35 tot 40 mil waard , max 20 maar het zou wel een goede aankoop zijn voor inter!

21 augustus 2016 om 20:00

Hoe kan sissoko nou maar 20 miljoen waard zijn als net pogba verkocht is voor 105 miljoen plus.
Sissoko was iig op het ek gelijkwaardig aan pogba.
Dat zegt natuurlijk lang niet alles. Leeftijd, potentie etc ook belangrijk.
Maar de prijs, in deze voetbaltijden, is in mijn optiek marktconform.
En trouwens ook een mooie passende club voor een no nonsens ijzervreter als hij!

22 augustus 2016 om 11:45

Het feit dat jij alles beslist door een EK zegt genoeg. Kijk door het jaar ook eens voetbal. Sissoko al zien spelen bij Newcastle? Die ploeg is hopeloos ten onder gegaan. Het enige lichtpuntje was Wijnaldum. Pogba speelt al vier jaar de sterren van de hemel bij Juventus.

Sissoko kan een goede versterking zijn voor Inter,ze hebben daar wel behoefte aan een snelle middenvelder die ook de aanval kan ondersteunen.
Al vind ik 35 miljoen nogal veel, maar dit komt waarschijnlijk doordat hij een sterk EK speelde.
17 miljoen vind ik een goed bedrag.

22 augustus 2016 om 11:46

Dat is iemand die op het EK was

Jezus 35 miljoen dit gaat echt helemaal nergens meer over. Sissoko is een nuttige speler maar meer ook niet. Scoort bijna nooit .. volgens mij afgelopen seizoen geen 1 x gescoort in de competitie dan.

Alweer veel te geld, waar gaat dit heen deze waanzin. 35miljoen voor 2e liga Engeland, kom op zeg. Weten jullie hoeveel geld 35 miljoen euro is en wat je daar allemaal wel niet mee kan doen behoudens sissoko halen? Ben absoluut voetballiefhebber maar de lol gaat er zo echt vanaf. De teloorgang van het voetbal, dit gaat allemaal nergens meer over en principeel gezien zou je er al niet eens meer naar moeten kijken.....

Hmm weet het niet zo met Sissoko. Heb hem eerlijk gezegd niet veel gevolgd maar dat heb ik met Joao Mario ook niet gedaan, Kan iemand mij vertellen wie een betere versterking zou zijn ? Volgens mij zijn het redelijk de zelfde type speler of heb ik het verkeerd?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren