Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer begrijpt De Jong: ‘Siem kiest voor zichzelf, dat zou ik ook zo doen’

Laatste update:
/

Frank de Boer vindt het niet verrassend dat Siem de Jong heeft gekozen voor PSV. De ex-trainer van Ajax vindt de naderende transfer van Ajax-keeper Jasper Cillessen naar Barcelona een stuk opmerkelijker.

“Cillessen”, zo luidt het antwoord van De Boer op de vraag van het Algemeen Dagblad welke transfer verrassender is. “Siem kiest voor zichzelf, voor de droom om nog eens met zijn broer te spelen. Dat begrijp ik helemaal. Zou ik ook zo doen.”

De Boer was tot voor kort hoofdtrainer van Ajax, maar nu hij naar Italië is vertrokken om Internazionale te trainen heeft hij geen tijd meer om de Amsterdamse club te volgen. “Ik heb nog niets gezien, ik heb het hier druk genoeg.”

Denk je dat Frank de Boer slaagt in Italië?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is niet heel goed begonnen helaas. Hoop dat hij het snel om weet te draaien en daar een succes tijd beleeft!

Wat betreft Siem, volgens mij begrijpt iedereen die keuze wel, tenzij je als Ajax supporter echte rancune hebt richting Psv, maar volgens mij zijn er dat niet heel veel. Wat ik hier lees gunnen de meeste Ajax supporters Siem ook gewoon het beste, alleen wellicht dan het een na beste in de Eredivisie

23 augustus 2016 om 13:39

Oh, als je het zo stelt, dan stem ik ja. Bij Inter tekenen ze momenteel blind voor twee keer 2e. Dan zou de Boer dus uiterst succesvol zijn bij Inter.

23 augustus 2016 om 14:01

Mag ik vragen waar die hekel aan PSV vandaan komt? Ik bedoel ik ben voor PSV, maar ik heb geen hekel aan een andere club in Nederland. Ik hoop alleen dat ze verliezen in de NL competitie, maar niet meer dan dat. Waarom een hekel hebben aan een club alleen omdat je zelf voor een andere club bent?

23 augustus 2016 om 14:25

Meestal komt het voort uit jaloezie, maar persoonlijk heb ik ook sterke haar aan Ajax. Altijd dat gezeur na een wedstrijd dat het aan alles en iedereen ligt behalve aan zichzelf, de scheids en de KNVB zijn zogenaamd altijd tegen Ajax en dat geleuter of het 'Ajax-systeem' irriteerd me mateloos.

Nogmaals, bovenstaande is een mening en daar hoef jij het niet mee eens te zijn. Echter haten is misschien ook een te groot woord, ik denk dat afkeer een beter woord zou zijn...

23 augustus 2016 om 14:46

Hmm, ja ik kan me nog voorstellen dat je een hekel hebt aan bepaalde mensen binnen club of bepaalde supportersgroepen van een club. Maar het lijkt me toch nooit zo dat een kleine groep representatief is voor een hele club..

23 augustus 2016 om 15:29

Keffie dat van het Ajax-systeem snap ik, maar ik hoor bij Ajax helemaal niet bijzonder vaak dat het aan anderen ligt. Bosz heeft bijvoorbeeld over afgelopen wedstrijd ook gewoon gezegd dat het vreselijk slecht was. In het algemeen hoor ik bij alle clubs (en zeker bij alle trainers) dat ze standaard de nadruk leggen op die ene fout die de scheids gemaakt heeft. In plaats van dat ze kritisch kijken naar de spelers die aan de lopende band fouten maken. Ik zie daar echt geen onderscheid tussen clubs eerlijk gezegd.

Wat betreft Siem: ik zou echt niet weten wat die fout gedaan zou moeten hebben. Netjes eerst bij Ajax aangebeld. Waarom hij daarna niet naar PSV zou moeten gaan is me echt een raadsel. Dit zit echt vooral in de hoofden van verblinde supporters die iets van spelers verwachten wat totaal niet realistisch is.

23 augustus 2016 om 17:45

Siem heb eerst noch gebeld met Ajax of Ajax nog open stond,
voor een contract of huren. Uit beleefdheid deed Siem dat.
Toen was het met PSV nog niet concreet.

Dit heb ik uit de media, Siem had een interview met het A-D.

Bijna niemand heeft de wedstrijd tegen chievo verona gezien dus anders stem je echt geen ja op deze poll. Zijn hand was heel duidelijk zichtbaar heel laag tempo en alles breed 3 minuten de bal achter elkaar in de ploeg kunnen houden en uit eindelijk geen eens een aanval. Het ajax van de afgelopen 2 jaar dus.

23 augustus 2016 om 16:54

Ik vond het ook heel opmerkelijk hoezeer het spel van Inter tegen Chievo leek op Ajax. De bal heen en weer schuiven, totaal geen pressing, tempo of verrassing in het spel. Blijkbaar kom je in de eredivisie nog weg met dat soort spel, door to profiteren van foutjes bij de tegenstander. En werd zo het zwakke onaantrekkelijke voetbal verbloemd door een paar kampioenschappen. Met Ajax werd in Europa al wel duidelijk dat het niet werkt.

De Boer heeft helemaal gelijk, in de top moet je altijd voor jezelf kiezen. Geneuzel als 'clubliefde' etc. telt over het algemeen niet bij broodvoetballers. Cillessen kiest immers ook voor zichzelf, mooiere club, beter salaris. Money talk!

Zou ik ook zo doen... Dus we moeten niet gek opkijken als Frank over een jaar of 5 trainer is van Psv...?

23 augustus 2016 om 13:58

Volgens zit de broer van Frank niet bij PSV ofwel?

23 augustus 2016 om 13:59

Ik mag toch hopen van niet (zeg ik als PSV fan). Gun Frank al het goeds, maar hoef em niet bij PSV te zien, gewoon omdat zijn speelstijl mij helemaal niet aantrekt.

Is dit weer zo'n interview die over 5 posts wordt uitgerekt? M.a.w. wat hij van de Cillessen transfer vindt krijgen we later te horen?

Als ik dit zo hoor dan is er weinig hoop voor deze jongen. Hopelijk voor hem het tegendeel.

Ben Ajacied en begrijp de keuze van Siem ook wel, al had ik hem uiteraard liever bij Ajax gezien.
Hij heeft zichzelf in eerste instantie ook aangeboden bij Ajax alleen Ajax had geen belangstelling, die haalden liever Heiko Westermann als DE ervaren man.. :Z

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren