Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer: ‘Als het zou gebeuren, ben ik er wel erg trots op, hoor’

Laatste update:
/

Frank de Boer is nog één wedstrijd verwijderd van zijn vijfde landstitel als hoofdtrainer. De oefenmeester ging in december 2010 voor de A-selectie van Ajax staan en greep sindsdien slechts één keer naast het kampioenschap, afgelopen seizoen.

"Als het zou gebeuren, ben ik er wel erg trots op, hoor. Zou me echt wel wat doen", zo erkent De Boer in gesprek met het Algemeen Dagblad. Hij voegt zich dan in een rijtje met legendarische Ajax-coaches. "Sta dan net onder Michels, Johan en Louis, hoop ik. Ja nog wel daaronder.”

“Zij hebben op het Europese podium natuurlijk zoveel gepresteerd. Al waren de verhoudingen in Europa toen wel anders, maar die prestaties tellen terecht heel zwaar mee." Ajax heeft evenveel punten als nummer twee PSV, maar beschikt over een beter doelsaldo dan de titelverdediger: +60 om +54.

Denk jij dat Ajax dit seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
6 mei 2016 om 08:54

Niet eens 1% kans. De bal is natuurlijk rond dus wie weet!

6 mei 2016 om 14:04

Waar baseer je die 1% op? Kijk naar de thuiswedstrijd tegen de Graafschap waarbij we alleen wonnen omdat Bazoer weer een wondergoal maakte. Alle druk ligt op Ajax aankomende zondag en een kat in het nauw maakt ooit rare sprongen!

7 mei 2016 om 08:02

Hoe speelde PSV thuis tegen Zwolle? Beide wedstrijden zijn niet eenvoudig. PSV heeft geluk dat Zwolle ook nog een resultaat moet halen en zal wat meer ruimte krijgen. Normaal gesproken moeten beide ploegen gewoon winnen.

Knappe prestatie van de boer, ik vond dit een van de betere seizoenen. Dat is ook wel te zien aan het aantal punten. Wat dat betreft verdient psv de titel net zo veel eigenlijk. 84 punten is gewoon veel

6 mei 2016 om 09:00

Valt wel mee. Een aantal jaar geleden was dat puntenaantal goed voor een 3de plek. Toen werd je kampioen met 90-95 punten. Helaas is het niveau van de topploegen achteruit gegaan met dit als gevolg

6 mei 2016 om 09:06

Met hoeveel punten werd ajax 2e toen met jol.... want kan me herrineren dat het toen ook een behoorlijk punten aantal was....

Maar ja dat klopt ja maar dat haal ik wel is vaker aan ajax heb het geld en de talenten om de eredivisie kapot te spelen en te verwoesten a la bayern.... maar dan moet je het geld wel durven uit te geven aan een ziyech a la jansen. Als je het geld uit zou geven wat ajax heeft.... dan zou je echt de eredivisie volledig kapot kunnen spelen.

6 mei 2016 om 09:12

Volgens mij werd FC Twente toen kampioen met 84 punten.

6 mei 2016 om 09:16

tja voor zulke puntenaantallen moet je terug naar de seventies.

84 punten is een prima aantal.

6 mei 2016 om 09:22

De seventies waar je nog 2 punten haalde voor een gewonnen wedstrijd? Nee dat werden hoogstens 60/ 70 punten destijds

90-95 punten is onzin, dit heeft misschien ooit een team gehaald maar niet meer dan dat

6 mei 2016 om 09:52

Sorry hoor, maar welk jaar is dat dan? Volgens mij heeft Ajax het record voor meeste punten tijdens een kampioenschap. Dit waren 89 punten. Er is in de eredivisie geen club geweest die meer heeft gehaald dan dat. Misschien als je gaat omrekenen van 2 punten systeem ( van voor 95/96) dan kom je er wel op uit, maar dat tet natuurlijk niet.

6 mei 2016 om 09:56

90 punten? Dat is bijna nooit voorgekomen, zoveel punten als psv dit jaar halen is veel hoor.

6 mei 2016 om 12:57

Er is nog nooit 90 tot 95 punten gehaald dus weet niet waar je die onzin vandaan haalt.
Waarschijnlijk je duim.
Vorig seizoen was er nog sprake van een punten record omdat PSV 88 punten kon halen die ze niet haalde achteraf.

6 mei 2016 om 08:49

Heb je gisteren van je eigen druiven wijn gemaakt en een beetje diep in een aantal glaasjes gekeken?

6 mei 2016 om 09:44

Ik zou d'r voor tekenen hoor, maar we mogen blij zijn als we volgens jaar weer eredivisie mogen spelen.

Je kan zeggen wat je wil, maar waarschijnlijk vijf titels in zes jaar, terwijl vrijwel iedere zomer een basisspeler vertrok. (Anita, Blind, de Jong, Vertonghen, Eriksen)

Oke, het voetbal is lang niet altijd fijn om naar te kijken. Vind PSV bijvoorbeeld zeker niet onderdoen qua veldspel. Maar toch weet de Boer er iedere keer een geheel en team van te maken. Daarnaast is de huidige selectie nu op een punt dat ze als collectief progressie kunnen gaan maken. Ik hoop dat de Boer nog één jaartje hier blijft en zijn kern te behouden, met enkele investeringen heeft deze ploeg de potentie om de overwinteren in de Champions League.

Overigens hoop ik dat, mocht Frank vertrekken, Wim Jonk het over mag nemen, maar dat zal helaas niet op korte termijn gebeuren. Jammer, in mijn ogen de beste optie.

6 mei 2016 om 09:40

Sorry hoor maar ik vind PSV zeker niet onderdoen qua veldspel?? Ik vind PSV heel wat beter betreft veldspel, je maakt een grapje zeker?

Het is echt niet zo dat de kampioen de beste in alles is, vooral als er maar een verschil van 6 doelpunten is. Iedereen heeft het ook over de 0-2 winst van Ajax tegen PSV maar PSV heeft ook van Ajax gewonnen hoor, dit seizoen. PSV heeft meer toppers gewonnen dan Ajax, vooral tegen kleinere clubs punten laten liggen.

Echter Ajax en PSV hebben het gewoon beide zeer goed gedaan maar om Ajax nu als de betere ploeg te beschouwen gaat veel te ver.
Jaja krijg je vast weer van die dooddoeners zoals: wie na 34 wedstrijden bovenaan staat is de terechte kampioen..... Haal dat woordje terecht er maar tussenuit.
34 wedstrijden zijn niet allemaal identiek dus er zijn altijd externe (geluk) factoren die meespelen gedurende het seizoen. Veel te simplistisch om zoiets te zeggen.

6 mei 2016 om 09:46

Enige verschil is wel dat Ajax veel wedstrijd met minimaal 7 jeugdspelers speelde. Dus een vrij jong en onervaren team had.

6 mei 2016 om 09:48

Ik zeg nergens dat ik Ajax de betere ploeg vind. Ik zeg zelfs nog dat het spel lang niet altijd leuk is om naar te kijken.

Sterker nog, qua selectie vind ik die van Ajax op dit moment minder. Missen twee toppers als Guardado en Moreno.

6 mei 2016 om 13:01

Nou vind de selectie van PSV zeker niet beter.
In de verdediging zou niemand van PSV nu bij Ajax in de basis staan en aanvallend ook niet denk misschien de Jong maar betwijfel het middenveld alleen Guardado denk alleen zou niet weten voor wie

6 mei 2016 om 13:51

Hahah wat denk je van Propper? Van Ginkel? Klasses beter

6 mei 2016 om 14:01

Ik vind Propper en van Ginkel echt niet beter als Klaassen

6 mei 2016 om 14:55

Helemaal mee eens, al is Klaassen hopeloos uit vorm nu.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren