Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer acht ‘man van 33 miljoen’ onhaalbaar: ‘Hij is nu veel te duur’

Laatste update:

Zoals het er nu naar uitziet, gaat Crystal Palace Mamadou Sakho niet definitief overnemen van Liverpool. De Franse verdediger werd vorig seizoen door the Eagles gehuurd en is nu naar verluidt voor een bedrag van 33 miljoen euro op te halen bij the Reds. Dat bedrag is voor Crystal Palace echter te gortig.

“Iedereen weet dat de invloed van Sakho vorig seizoen behoorlijk groot was. Wanneer hij beschikbaar is, zou dat een enorme kwaliteitsinjectie zijn voor de club. Maar dat is op dit moment niet het geval, want hij is nu veel te duur”, wordt manager Frank de Boer geciteerd door de Daily Mail. Zijn ploeg neemt het dinsdag in de Carabao Cup, zoals de League Cup tegenwoordig heet, op tegen Ipswich Town.

De Boer startte het seizoen in de Premier League met twee nederlagen: 0-3 in eigen huis tegen Huddersfield Town en 1-0 op bezoek bij Liverpool. Overigens is Sakho niet de enige verdediger die de afgelopen weken in verband gebracht werd met Crystal Palace. Ook André Almeida van Benfica en Kevin Wimmer van Tottenham Hotspur zouden zich op de radar van the Eagles bevinden.

Liverpool nam Sakho in de zomer van 2013 voor negentien miljoen euro over van Paris Saint-Germain. Hij speelde tot dusver tachtig wedstrijden in het shirt van the Reds, waarin hij drie keer scoorde. Dit seizoen komt de Fransman niet voor in de plannen van manager Jürgen Klopp, maar de club laat hem desondanks niet zomaar gaan. Alleen voor een ‘marktconform bod’ mag Sakho uit Liverpool vertrekken.

Snap jij dat Liverpool 33 miljoen euro vraagt voor Mamadou Sakho?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Al die clubs zijn volledig van het padje af. Niet lang geleden kostten Ronaldinho en Beckham nog 30 miljoen euro.

21 augustus 2017 om 20:17

In de voetbalwereld is dat al heel lang geleden, het spelletje wat hun speelden kan je onmogelijk vergelijken met vandaag.

21 augustus 2017 om 20:20

Ligt niet zo zeer aan de clubs zelf maar meer aan de enorme bedragen die er rond gaan in de Premier League. Als je ziet dat een promovendus al meer dan 100 miljoen aan inkomsten heeft zijn dit soort bedragen ineens niet zo gek meer. Dan vindt ik de bedragen die betaald worden voor Engelse jongens nog gekker. Tweede divisie clubs in Engeland leggen met gemak 15+ miljoen op tafel voor een Engelsman. Voor dat soort bedragen haal je ook een speler van het niveau Eriksen die, toen hij van Ajax naar Tottenham vertrok, al een veel hoger niveau haalde dan deze jongens zonder enige ervaring.

21 augustus 2017 om 23:06

33 miljoen voor een goede verdediger is nog geeneens heel gek als je kijkt naar wat Everton binnenkrijgt aan geld. Dit soort transfers zijn nog wel normaal. Transfers als die van Neymar zijn wel van den zotte. Zeker als je kijkt naar de constructie hoe die binnengehaald is.

Als hij echt zo goed is en je speelt daardoor beter, wint meer wedstrijden dan moet je hem gewoon halen.

Lijkt mij dat De Boer iets te schuchter is en nog geen geld durft uit te geven. Als je zo lang zo rationaal gaat blijven dan lig je er over een paar maanden er uit en kom je niet meer zo snel terug in de Pl.

Geef gewoon geld uit net zoals elke andere coach dat heeft gedaan en maak er wat van.

22 augustus 2017 om 07:04

Coaches geven helemaal geen geld uit in Engeland, er zijn maar weinig clubs waar de manager nog echt de verantwoordelijkheid over de transfers heeft. Als de Boer zegt dat Sakho te duur is zal die dat wel van de eigenaren van de club hebben gehoord.

22 augustus 2017 om 19:18

Dat realiseer ik mij best maar als je weinig te zeggen hebt over het transferbeleid,als nieuwe trainer, dan onderhandel je heel fout.

Probleem is dat die nog 3 jaar vastligt en een halfjaar zijn klasse heeft getoond dus Liverpool kan het vragen en daarnaast is die pas 27, die kan dus ook jaren nog mee en als het goed is liggen zijn beste jaren nog voor hem.

Enige wat het wel debiel maakt is dat Liverpool hem graag kwijt wil en er geen kans bestaat dat Klopp hem nog gaat gebruiken, dat zou de prijs toch enorm moeten drukken en zou je niet van een marktconforme prijs kunnen spreken want markconform geld alleen maar in mijn ogen voor spelers die gewenst zijn bij de club en ook spelen.

Zou als ik Liverpool was al genoegen met 20 nemen, als die straks een halfjaar of een jaar niet heeft gespeeld moet je blij zijn als je de helft van die 33 gaat vangen, maak er geen principe kwestie van en laat hem gewoon gaan, je zal er zelf alleen maar mee verliezen.

21 augustus 2017 om 21:42

Ja dat is wel waar maar dat hebben ze met Benteke ook geflikt, nota bene ook bij Crystal Palace. Was ook duidelijk dat die niet ging spelen bij Liverpool, maar ze hebben er toch evenveel voor gekregen als ze ervoor betaald hebben.

Heeft deze man nou echt al zijn krediet verspeelt bij Klopp of wat? Als Liverpool deze man terug haalt en van Dijk koopt hebben ze toch gwn 2 beesten achterin.. alles beter dan wat er nu staat toch?

22 augustus 2017 om 07:05

van Dijk mag niet weg. Dat is al 100x gezegd.

Heewel het een groot bedrag is kan Palace dit zeker wel betalen. Voor Benteke is er een soortgelijk bedrag betaald. Bovendien Palace heeft nog maar 9 miljoen uitgegeven aan transfers, dus er is zeker nog wel geld beschikbaar. De Boer denkt waarschijnlijk dat hij nog bij Ajax is ofzo.

Carabao cup?
Waar halen ze dat vandaan.

Ze hebben vooralsnog weinig kwaliteitsaankopen gedaan, 30 miljoen voor een voor Crystal Palace prima verdediger moet toch wel kunnen voor een Engelse club?

21 augustus 2017 om 21:39

Als sanchez 40 miljoen waard is dan is sakho zeker 33 miljoen waard minimaal.

22 augustus 2017 om 10:05

Carabao is een energie drankje uit Thailand.

Doet me denken aan de Knvb beker die was omgedoopt tot Gatorade cup. Ook al zo'n denderend succes

Ben ik de enige die deze jongen geen goede verdediger vind.
Tuurlijk heeft hij zijn fysiek en snelheid mee, maar positioneel zeer zwak.
Ook erg onrustig aan de bal. Voor dat geld kun je toch echt wel betere verdedigers halen.

@piet_ajaxied doet voorkomen alsof Engelse jongens niet kunnen voetballen, maar op dit moment presteren de Engelse nationale teams vele malen beter dan de Nederlandse, daarnaast zien we zoveel zogemaand goede Nederlandse spelers kopje onder gaan in Engeland, dus niet gek dat de Engelse clubs hoge bedragen neertellen voor de jongens die in hun ogen battle tested zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren