Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘DC United wil heel ver gaan voor Bale en salarisrecord Rooney verpulveren’

Laatste update:

Gareth Bale kan zijn loopbaan vervolgen in de Verenigde Staten. DC United zou in gesprek zijn met de vertegenwoordigers van de Welshman, zo claimt Steven Goff van de Washington Post. De Amerikaanse club is naar verluidt bereid om het huidige salarisrecord te verbreken, dat nu nog in handen is van Wayne Rooney. De Engels topscorer aller tijden streek tussen 2018 en 2020 4,6 miljoen euro op op jaarbasis.

Bale, die komende zomer uit zijn contract loopt bij Real Madrid moet na Rooney de tweede grote naam in korte tijd worden die zich aan DC United verbindt. Volgens Goff is het idee om Bale naar DC United te halen vergezocht, maar hoopt men met het vooruitzicht op veel speelminuten de linkspoot toch te verleiden tot een overstap. De 102-voudig international wil naar verluidt koste wat het kost uitkomen op het aankomende WK in Qatar, al moet Wales in een onderling duel nog wel zien af te rekenen met Schotland of Oekraïne.

Het huwelijk tussen Bale en Real Madrid is geen gelukkige geweest. De supporters verwijten de aanvaller al jaren dat hij zich niet genoeg inspant voor de club, vaak geblesseerd is terwijl hij nagenoeg alle wedstrijden voor Wales speelt en daarin juist wél de meest spectaculaire goals weet te maken. Zo scoorde de linkspoot onlangs nog in de halve finale van de WK-kwalificatie-play-offs tegen Oostenrijk door een vrije trap snoeihard in de kruising te schieten. Marca publiceerde twee jaar geleden dat de koude oorlog tussen de speler en de club begon toen de Bale na een 1-0 nederlaag bij Rayo Vallecano besloot op eigen houtje terug te rijden in plaats van de spelersbus in te stappen. Ook schoot het bij de Madrileense club in het verkeerde keelgat toen Bale na de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Hongarije (2-0 winst) van dat jaar een vlag toonde met daarop de woorden ‘Wales. Golf. Madrid.In die volgorde.'

Bale maakte furore in het shirt van Tottenham Hotspur, nadat hij op zestienjarige leeftijd zijn debuut in het profvoetbal maakte voor Southampton. In totaal kwam Bale zes seizoenen uit voor the Spurs, waarin hij 43 doelpunten wist te maken. In het seizoen 2013/14 maakte de buitenspeler de overstap naar de Koninklijke, waar hij na een goed begin de laatste seizoenen nog maar sporadisch zijn opwachting in het eerste elftal maakt. Dit seizoen staat de teller op vijf wedstrijden, waarin Bale één keer het net wist te vinden. Bale heeft in het shirt van Real Madrid onder meer de Champions League, de Wereldbeker, het landskampioenschap en de Super Cup gewonnen. In het seizoen 2020/21 werd de aanvaller uitgeleend aan Spurs, waar hij in twintig wedstrijden elf goals produceerde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor dat geld gaat Bale liever golfen👀

23 april 2022 om 09:18

Hij gaf toch onlangs aan klaar te zijn met voetbal? Ga lekker met pensioen joh. Genoeg binnengeharkt.

23 april 2022 om 13:48

In dat opzicht zit hij in de VS wel goed denk ik. Prachtige golfbanen genoeg. En in Washington DC kan hij wellicht een keertje een balletje slaan met Trump.

DC United de grote rivaal van Marvel United, heb nooit een superheld gezien in Bale eigenlijk.

23 april 2022 om 09:18

Nou, ik vind die omhaal in de finale tegen Liverpool toch wel van 'superhelden niveau'. 💪

23 april 2022 om 09:34

In Cristian Bale of Gareth Bale?🤣

23 april 2022 om 10:46

In zijn prime was Bale echt wel beestachtig goed hoor, droeg misschien geen cape, maar samen met Christiano en Benzema sloopten ze met gemak de beste verdedigingen denkbaar. Was gewoon onderdeel van een iconisch supertrio genaamd BBC. Die vent was me toch een bosje snel zeg.

23 april 2022 om 12:11

Zo die ene sprint he. Tegen Barca meen ik? Dat ie ff op de brommert buiten het veld om komt, gaaf was dat man.

23 april 2022 om 12:39

De rushes bij Tottenham vond ik geweldig. Toen hij die Maicon van Inter liet lijken op een slome zak was fenomenaal.

23 april 2022 om 13:34

Maicon was des tijds de beste RB van de wereld, daarom was het ook zo fenomenaal als 18 jarige Bale.

In die verhuurperiode wel 11 goals uit 20 maken.. toch doodzonde dat die gozer niet veel meer op een veld staat

23 april 2022 om 12:58

Op papier lijkt het nog heel wat inderdaad, maar in het veld was het dramatisch wat hij liet zien bij Spurs.

Het is eigenlijk zonde hoe een iconische speler als Bale nu alleen maar herinnerd gaat worden om zijn luiheid, het golfen en het disrespectvol zijn jegens Real Madrid. Hij blijft een van de weinige aankopen van boven de honderd miljoen euro die zijn status heeft waargemaakt. In de Champions League-titels had hij vaak een grote waarde. De bevrijdende 2-1 voor La Decima, de winnende goal in de halve finale in 2016 en uitblinkende rol in die finale. De magistrale omhaal in 2018 en daarna nog de beslissende 3-1... Blessures hebben hem deels parten gespeeld, maar zijn statistieken tot 2018 liegen niet.

23 april 2022 om 09:20

Uiteindelijk ook gewoon een legende van Real Madrid. Niet van het niveau Raúl, Cristiano of Di Stefano natuurlijk maar wel gewoon een speler die heel veel voor de club betekent heeft.

23 april 2022 om 12:34

Gareth Bale en legendarische speler voor Real Madrid? Doe even normaal man.

Een legende bij real Madrid is Ronaldo bijvoorbeeld of Casillas. Bale komt daar nimmer in de buurt. En nee een goal in de Copa en CL finale verandert hier niets aan.

De potentie om een legende te worden had hij wel maar hij had de mentaliteit en discipline niet. Hij had andere prioriteiten in zijn leven blijkbaar wat immers wel zijn goedrecht is.

23 april 2022 om 13:23

Kijk eens naar zijn prijzenkast en statistieken bij Real zou ik zeggen.

23 april 2022 om 14:18

Zijn eerste 2/3 seizoenen waren goed, daarna was het erg pover.

Maar wat jij volgens mij probeert te zeggen is dat hij een legendarische prijzenkast heeft met zijn 4 Cl's.

Dat klopt, maar dat is iets heel anders dan hem zelf een legendarische speler te noemen.

23 april 2022 om 14:58

Een legende van de club. Geen absolute A klasse van legendes, maar wel gewoon een legende. Daar heeft hij genoeg voor bijgedragen. Zowel qua als algemene prestaties als unieke momenten. Dat die laatste jaren kut waren doen daar niks aan af.

23 april 2022 om 09:51

Fijn om te zien dat er ook mensen zijn die inzien wat Bale heeft betekend voor de club en de prijzen die zijn gewonnen (mede/dankzij) hem. Tuurlijk is het niet allemaal hosanna, maar hij verdiend wel wat meer respect.

23 april 2022 om 10:21

Ik denk niet dat mensen dit vergeten, maar waar andere spelers daarna doorgaan met presteren, heeft Bale het best verpest. We zijn inmiddels 4 jaar verder en hij verdient wel een godsvermogen bij Real natuurlijk.

23 april 2022 om 16:38

Nee hoor, verschilt per persoon of je gelijk negatief wilt gaan zijn. Ik denk juist aan de belangrijke en ook mooie doelpunten(in o.a. finale wedstrijden) die hij gemaakt heeft.

Zou hij niet nog voor zijn kans in de PL gaan? Bij een Everton of NCU paar jaar de (onzichtbare en stille) leider zijn.

Andere kant, motivatie lijkt echt helemaal weg. Wilde zelfs naar China. Dus kan wel voorstellen dat ergens naar de VS of Middenoosten ook mooi avontuur en ervaring is. Goed salaris, mooi weer, laag niveau en prachtige golfvelden in de buurt.

Als ze hem naast dat salaris levenslang gratis toegang geven tot de dichtstbijzijnde golfbaan, dan zijn ze er wel denk ik.

Toch zonde hoe de carrière van Bale helemaal naar de galemiezen is gegaan.

DC United past in deze fase van zijn carrière natuurlijk ook veel beter bij zijn niveau.

Toch nog 170 wedstrijden gespeeld voor Real en daarin 80 goals gemaakt waaronder enkele zeer belangrijke. ook nog redelijk wat blessures gehad. Ongelooflijk jammer dat het een slecht huwelijk was tussen Real en Bale, fit en gemotiveerd absolute wereldtop uiteraard.

Ik dacht dat Beckham het record van salaris in handen had? Destijds was de competitie van heel slecht niveau en moest men harden werken om spelers te verleiden

23 april 2022 om 14:09

Het salaris record bij DC United, Beckham speelde bij LA Galaxy.. 😉

23 april 2022 om 15:29

Dat staat niet in de tekst ouwe reus 🤫

24 april 2022 om 01:27

"DC United zou in gesprek zijn met de vertegenwoordigers van de Welshman, zo claimt Steven Goff van de Washington Post. De Amerikaanse club is naar verluidt bereid om het huidige salarisrecord te verbreken, dat nu nog in handen is van Wayne Rooney. De Engels topscorer aller tijden streek tussen 2018 en 2020 4,6 miljoen euro op op jaarbasis."

Het is maar hoe je het leest maar ik haal het er wel uit grote vriend...🙃

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren