Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Davy Klaassen treft oude rivaal: ‘Eigenlijk heb ik wel iets te bewijzen’

Laatste update:

Davy Klaassen beleefde zondagmiddag een succesvolle rentree in het shirt van Ajax. De middenvelder stond negentig minuten binnen de lijnen tegen sc Heerenveen (5-1) en scoorde in de tweede helft uit een strafschop. Op de persconferentie na afloop van de wedstrijd blikte Klaassen samen met trainer Erik ten Hag terug op de wedstrijd en keek hij vooruit naar het Champions League-duel met Liverpool van woensdagavond. De beelden zijn in onderstaande video te zien.

Wat verwacht je van Ajax - Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kunnen we nu gewoon stellen dat Kudus een wereldspeler is? Voor mij de beste speler momenteel bij Ajax

18 oktober 2020 om 19:41

Nee dat kan je niet na 3 wedstrijden. Hou eens op zeg. Wacht gewoon eens lekker een seizoen af voordat je weer dit soort rare uitspraken doet.

19 oktober 2020 om 09:34

Wereldspeler nog wel. Ik ben ook fan van mo hoor. Schitterende techniek kap en draai bewegingen en speelt naar voren, echter is dat in de ed. Niks bijzonders qua tegenstand gehad. Wacht dus maar ff

19 oktober 2020 om 09:35

Uh nee, net als dat ik gisteren las dat de beste speler van de ED nu Götze is. Ook dat is vooralsnog niet vast te stellen. Kudus os sierlijk, brengt veel flair mee en steekt de linie's over... maar woensdag zien we hopelijk nog beter waar die staat.

19 oktober 2020 om 10:51

Dat zeiden ze ook over Tobias sana

Klaassen zit er toch wel heel relaxt bij. Ik vond hem gisteren in de 6 rol lekker spelen. Vaak een keer raken, oplossing door het midden zoeken. Paar keer ongelukkig, maja dat maakt niet zo veel uit. Verdedigend vond ik hem er ook fel opzitten en het voelde wel alsof er een leider in het veld stond. Ben toch meer enthousiast dat hij terug is gekomen dan ik dacht. Alvarez op 6 is toch heel anders dan Klaassen.

Even een reactie op de poll. Zijn mensen dan werkelijk zo onrealistisch of is dit gewoon hoop?

Wat leuk van klopp dat hij training geeft met een ajax pet op

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren