Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Dat Spanje ruim verloor van Nederland was waarschijnlijk een incident'

Laatste update:

Het zou zomaar kunnen dat wereldkampioen Spanje al na twee wedstrijden op het WK zeker is van uitschakeling. De ploeg van Vicente del Bosque verloor vrijdag van het Nederlands elftal en treft woensdag Chili. Wanneer Oranje wint van Australië en Spanje opnieuw verliest, dan zullen de Zuid-Europeanen zeker niet meedoen aan de knock-outfase.

De Chileen Felipe Gutiérrez, spelend voor FC Twente, wil Spanje maar wat graag uit het toernooi kegelen. "We moeten voetballen zoals we dat altijd doen", zegt hij tegen het ANP. "Het wordt echter een zware opgave. Dat Spanje eerder ruim verloor van Nederland zegt niet zo veel, dat was waarschijnlijk een incident. Ik zie het land nog steeds als een belangrijke kandidaat om wereldkampioen te worden.''

Chili begon het WK met een 3-1 overwinning op Australië en Gutiérrez deed in deze wedstrijd een halfuur mee. Woensdag hoopt hij in de basis te mogen beginnen.

Denk jij dat Spanje de volgende ronde nog kan halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Uh spanje werd gwn van het matje afgespeeld de 2e helf

15 juni 2014 om 19:22

Ja omdat ze het zelf lieten afweten..heel geweldig was het spel niet van nl. meer door fouten van spanje dat we werden geholpen..

15 juni 2014 om 19:30

Er was ook wel sprake van arrogantie volgens mij.. Zo van: wij hebben nog bijna het zelfde team van 4 jaar geleden dat nederland heeft verslagen en jullie hebben nu merendeels rookies... En dat is hard afgestraft!

15 juni 2014 om 19:39

Dat vindt ik ook, als Spanje geen fouten maakte verloren ze echt niet met 5-1

15 juni 2014 om 19:43

Fouten maken wordt vaak afgedwongen door de tegenstander. Met andere woorden, en hoewel je het absoluut niet wilt: Football_ je hebt zojuist een mooi compliment gemaakt aan Nederland.

Spanje kon het duidelijk niet meer belopen met die trage verdedigers en die zeeen van ruimte. De scheids probeerde Spanje nog even te helpen met die pingel, maar daar was ook alles mee gezegd. Spanje werd gek gemaakt door Nederland, en terecht. De spanjaarden hadden een lang seizoen en je kon uit de persconferenties van te voren opmaken dat ze niet zo inzaten over Nederland.
Nederland speelde perfect in op deze omstandigheden,... Ik denk dat Spanje ook in de Finale een pak op de broek zou krijgen van Nederland.

15 juni 2014 om 20:01

Ik kan mij echt ergeren aan de mensen die de 5-1 vooral afdoen als slecht spel van Spanje. Ik denk niet dat we ineens wereldkampioen worden en ook van Chili kun je verliezen. Maar dit was echt heel goed gewoon van Nederland. Het stond gewoon goed en ze speelden Spanje met snel spel gewoon zoek in de 2e helft. Gewoon genieten. Niets meer en niets minder. Dit ga ik daarom niet afdoen als mazzel of zo.

15 juni 2014 om 20:02

Sorry hoor, maar de 4de goal was echt niet afgedwongen. Het uitkomen van Casilas bij de 5de goal was echt niet afgedwongen, maar eerder onkunde. Spanje was gewoon heel erg van de kaart na de 3-1 en als je dan spelers als Van Persie en Robben hebt, dan spelen ze dat gewoon uit. Of je nu Spanje of San Marino bent. Laten we gewoon eerlijk zijn, zo'n match maak je hooguit 1 keer om de 2 à 3 jaar mee als ploeg.

15 juni 2014 om 20:06

Je vergeet van persie op de lat...en de heerlijke volley van robben. Die hadden er ook in gekunnen dat had niks met geluk te maken dan....

15 juni 2014 om 20:37

Als ik het me goed herinner was de volley van Van Persie buitenspel (niet gefloten weliswaar). En het schot van Robben was gemakkelijk te pakken door de keeper.

15 juni 2014 om 20:38

Deze op de lat was vanuit buitenspel en de 3-1 had nooit mogen tellen door een overtreding op Casillias dut al met al heeft Spanje meer gefaald als Oranje geschitterd!

15 juni 2014 om 20:50

Gemakkelijk te pakken? Dat was gewoon een wereld redding van casillas

15 juni 2014 om 21:07

Maar die fouten hebben ze wel gemaakt. Fouten die je van zo een goede ploeg niet verwacht. Lekker begin van de poulefase ondanks de zure reacties vooraf. Typisch dat die zure reacties nu reageren dat Nederland geluk had en dat het door Spanje kwam. 1-5 is geen ongelukje, 3 punten in de tas, nog 6 wedstrijden te gaan!

15 juni 2014 om 22:07

Ja hallo, zo ballen heeft een keeper graag, niet te ver van het lichaam en hard. Lijkt spectaculair maar niet zo moeilijk. En dit heeft niks met zure reacties te maken, maar met realisme.

16 juni 2014 om 10:06

@enaxor: de fout van Casillas bij de 4-1 is wel afgedwongen, want blijkbaar kon Spanje naar niemand anders spelen, dan naar de keeper... En als Van Persie hem niet zo onder druk zette had hij die bal wellicht anders aangenomen.
Het uitkomen van Casillas bij de 5-1 was ook afgedwongen.

16 juni 2014 om 06:27

Ze werden niet van de mat gespeeld maar zakten door de ondergrens. Er was er niet een die nog voetbalde. Spanje stond niet meer in het veld, maar een soort San Marino.

Een incident is als Ajax een keertje wint van Barcelona, maar wat Oranje met Spanje heeft gedaan is alles behalve een incident. Oranje heeft Spanje gewoon tactisch afgetroefd en Robben en van Persie speelden gewoon ijzersterk. Ik ben van mening dat het tiki-taka van Barcelona allang is achterhaald want ook Xavi en Iniesta zijn niet meer zo goed als 2/3 jaar geleden.

Nederland heeft met van Persie en Robben gewoon twee spelers die in de top 10 beste spelers van de wereld horen en als deze twee in vorm zijn, zijn ze gewoon niet te houden. Dat was ook al zichtbaar op het EK in 2008 toen ze in de groepsfase Frankrijk en Italie vernederde. Hopelijk eindigt het dit keer anders dan in 2008 en 2010.

15 juni 2014 om 19:10

Niet te chauvinistisch worden he, Nederland heeft dan wel Robben en Van Persie... Spanje heeft spelers van Real Madrid, Barcelona, Atletico madrid en een enkeling van Chelsea, Bayern of Arsenal en dergelijke.

Dan nog niet eens over de bank gesproken. Maar goed, ik ben trots hoor daar niet van. Maar als je het 10x speelt denk ik dat je vaker verliest dan wint.

En Ajax/barcelona is geen perfecte vergelijking, Ajax wilde per se die wedstrijd winnen terwijl Barcelona niet echt meer hoefde te winnen en Valdes, Alves, Alba, Busquets en Messi misten en eventueel ook Sanchez, alleen over hem twijfel ik. Dan staat er weliswaar een oude Puyol, een Montoya en Song in het veld, maar dat verpest hun spel wel.

Hoe dan ook, ik denk dat we blij moeten zijn met het resultaat tegen Spanje en er niet teveel conclusies aan verbinden (of we ineens een favoriet zijn of Spanje ineens matig is) als we punten laten liggen tegen Chili en/of Australie dan is de overwinning tegen Spanje ook een stuk minder waard. (als je alsnog 2de of 3de wordt bijvoorbeeld)

15 juni 2014 om 19:56

tactisch afgetroeft?
wat een bullshit. Het was dat Van Persie toevallig scoorde vlak voor rust, anders ging Oranje weer 4-3-3 spelen en had iedereen Van Gaal uitgekotst omdat hij 5-3-2 speelde.

En ondanks die 3 verdedigers kon Spanje in de eerste helft regelmatig in de 16 van Oranje komen. Gelukkig corrigeerde Vlaar paar fouten van anderen, anders was het na 45minuten al gespeeld.

De overwinning is behoorlijk geflatteerd. Na de 3-1 lieten de spanjaarden het duidelijk lopen

15 juni 2014 om 20:31

Hoeveel bekers heeft oranje en hoeveel heeft Spanje?? Al dagenlang dat gezeik over hoe Spanje vernederd is, maar Spanje heeft de meeste bekers gewonnen tot nog toe, zowel EK als WK.. Oranje heeft verdiend gewonnen maar jullie moeten nu niet gaan doen alsof jullie ze altijd zullen verslaan!! Probeer eerst maar de beker te winnen!!! Er zijn nog betere teams die jullie ook zullen verslaan dan is deze overwinning op Spanje alleen maar een mooie herinnering zonder de beker!!

15 juni 2014 om 20:43

Mijn part verliezen we beide wedstrijden Nog. Deze vernedering van Spanje was bijzonder en voelt euforisch. Wordt er nog warm van. Er hebben de wereld laten genieten. En dat doe je het voor! Zeker aangezien wij het wk toch nooit zullen winnen. Spanje Is vernederd, Tot op het bot. Deal with it

15 juni 2014 om 20:55

Hoeveel bekers heeft Spanje dan?


Jij kan proberen deze uitslag goed te praten en af te doen als geluk en of een off day van Spanje, maar het blijft heerlijk om de Spanjaarden zo te declasseren...

15 juni 2014 om 21:13

Spanje heeft vier jaar geleden ook geluk gehad met het winnen van de beker. Eerste wedstrijd verloren, alle wedstrijden met maar 1 doelpunt gewonnen, bijna uitgeschakeld in de knock out en in de finale geluk gehad met de scheidsrechter. Met andere woorden, zonder geluk ben je nergens. Met een incident bedoeld deze Chileen overigens dat ze niet verwachten dat Spanje weer kansloos met 1-5 gaat verliezen. Ik denk dat je dit jaar aan Barcelona kon zien dat de glans er al een beetje vanaf is. Toevallig stonden er ook veel van Barca in de basis.

15 juni 2014 om 22:06

barco111,


1-5
You mad?

15 juni 2014 om 22:46

Des te beter smaakt deze overwinning. Het almachtige Spanje is overklast, bij vlagen eruit gecounterd. Oranje stond tactisch veel sterker dan de Spanjaarden. We hebben de Europees, wereldkampioen, championsleague winnaars, etcetera, verslagen, vernederd en overklast.

15 juni 2014 om 23:20

Mad???😂😂 you get no cup😛😛😛. The truth hurt haha

16 juni 2014 om 10:11

@barco: 46 miljoen inwoners versus 17 miljoen... Het is eigenlijk een schande dat jullie pas zoveel bekers hebben gewonnen, zeker als je in ogenschouw neemt dat wij daarvoor betaald hebben in de vorm van staatssteun... Deze vernedering, want dat is het, een keiharde loepzuivere vernedering was verdient. Zo een gigantische afstraffing door een nietige ploegje in opbouw... Ik bedoel: Janmaat, Bmi, Blind, Cillessen en dan de bank: Clasie hahahaha kom op man, dat zijn toch broekies... en toch hebben jullie pakslaag gekregen van deze broekies... Dat moet wel pijn doen zeg...

Natuurlijk was het een incident. Dat weet iedereen, Spanje is nog steeds de beste van de wereld. Maar iedereen doet nu zo blij en overdreven erover, en praten over revanche blabla. Maar.. de nederlaag van 4 jaar geleden in de finale kwam 10x zo hard aan als deze. Toen werd de beker ontnomen, wat is er nu ontnomen van spanje? Niks. Precies.

15 juni 2014 om 19:14

In ieder geval een stukje vertrouwen lijkt me. Voor de rest ben ik het wel een beetje met je eens. Er wordt wat mij betreft nu wel erg overdreven gedaan over het Nederlands elftal en de kwaliteit van de spelers.

Laten we eerst maar eens hopen dat ze het ook de komende 2 wedstrijden laten zien. 1 Zwaluw maakt nog geen zomer zullen we maar zeggen. Het is nog een lange weg naar de finale en voorlopig heb je in feite nog helemaal niets.

15 juni 2014 om 19:14

Hahaha you just make my day ! Nee Spanje gaat het dit WK niet redden. Gniffel...

15 juni 2014 om 19:14

Spanje nog steeds de beste van de wereld? Laat me je herinneren, de laatste 2 serieuze wedstrijden in een toernooi heeft Spanje laten zien dat het zeker niet meer de sterkste is. 3-0 verliezen van Brazilie en nu met 5-1 verliezen van Nederland.

Ze hebben kwalitatief gezien zeker de sterkste selectie maar ik betwijfel of ze ook het beste team hebben. Del Bosque speelt naar mijn mening ook teveel net als Pep, maar is tactisch gezien niet zo sterk als Pep en mist een speler als Messi in het team. Ik zou bijvoorbeeld eerder voor spelers als Juan Mata, Koke, Negredo en Javi Martinez hebben gekozen. Xavi kan ook echt niet meer, die is duidelijk over zijn top heen.

15 juni 2014 om 19:16

Het gaat niet om Nederland rustig maar, Nederland word ook geen kampioen
Het gaat erom of Spanje minder is, daar lijkt het wel een beetje op
Maar ze zijn nog steeds een grote kanshebber

Mocht een ander land winnen, kun jij toch gewoon overstappen en hun supporteren
Zo doen gloryhunters dat

15 juni 2014 om 19:17

Wat maakt het uit dat Spanje nu geen prijs wordt ontnomen. Voor Nederlandse supporters kwam het vier jaar geleden hard aan. Nu komt het hard aan bij de Spanjaarden omdat ze gigantisch voor schut staan. 5-1 op je broek als regerend europees en wereldkampioen. Dat komt echt wel aan. Nederlanders hadden veel frustraties jegens Spanje door die finale en als je ze dan op het volgende toernooi in de eerste wedstrijd vernederd, kan je mij niet wijsmaken dat dat geen revanche is. We hebben Spanje geen prijs afgenomen (misschien wel als ze niet in de tweede ronde komen), maar we hebben wel een beetje van hun trots weggenomen en dat is voor heel, heel veel Nederlanders voldoende.

15 juni 2014 om 20:35

Hahaa welke trots ??? Schei tog uit met je troost hahaaa Spanje heeft de bekers zowel EK als WK in hun prijzenkast .. Waar zijn de bekers van dit oranje??

15 juni 2014 om 20:52

Welke trots? Dat je dat nog moet vragen....
Misschien moet je de compilatie over de spelers van Spanje even bekijken( na de 5de treffer ) kleine tip.. Let vooral even op de uitdrukking op de gezichten van de spelers.

Genieten wij Hollanders nog even heerlijk na, van deze historische uitslag.
We winnen er dan wel geen beker mee, maar dat kan bij mij de pret niet drukken. Een zo goed als Eredivisie elftal dat alle helden uit de top van Spanje vernederd(!!) heerlijk!

15 juni 2014 om 23:25

Vernederd zou zijn als ze met 5-1 de cup hadden gewonnen dombo!! Hun prijzenkast daar kam oranje niet aan tippen!! Vernedering zonder prijs hahaaa die opschepperij van jullie wordt jullie altijd fataal!! Wanneer heeft oranje een WK of EK gewonnen?? En wanneer heeft Spanje t voor t laatst gewonnen???

16 juni 2014 om 10:16

Ach ja.. 6 jaartjes de beste zijn in Europa en direct denken dat je de allerbeste bent... Die ene wereldbeker staat in schril contrast bij de hoeveelheid wereldbekers die Italie en Brazilie hebben... Zelfs Uruguay heeft er meer... Over 6 jaar is iedereen Spanje weer vergeten en staan ze weer net zo kut te ballen als al die jaren ervoor... grijze middenmoot... Spanje heeft het eventjes leuk gedaan, maar je ziet dat het aan het afbrokkelen is.. Dat doet natuurlijk pijn. Het begon al bij het incident Ajax-Barcelona...toen brokkelde Barca af... nu Nederland - Spanje en je ziet dat ze het niet meer aan kunnen... Lijkt me pijnlijk om zo een teloorgang te moeten meemaken....

15 juni 2014 om 20:16

Triest mannetje ben je

Nee Spanje is met deze spelers over en uit!

15 juni 2014 om 19:11

Alleen Xavi en Iniesta zijn een beetje oud?

De Gea, Ramos, Alba, Busquets, Koke, Illaramendi (misschien in de toekomst) Jese, Morata Fabregas en voeg nog maar 10-20 namen toe van Spaanse spelers die bij topclubs in binnen- en buitenland spelen.

Ik zou ieder moment ruilen met Spanje als ik Nederland was (qua talent voornamelijk het aantal talenten is hoger in de breedte)

Ach Spanje heeft de meest overbelaste selectie van de wereld. Is niet zo gek dat ze werden weggespeeld

Inderdaad (pep.guardiola) ze hebben helemaal niets ontnomen. Ik vind het alleen maar beter dat Spanje heeft verloren dat zal ze alleen maar sterker maken en daardoor zullen ze beter gaan presteren. Ik moet je heel eerlijk vertellen denk dat Nederland zelfs de groepsfase niet zal gaan halen. Spanje zal uit eindelijk toch samen met Chili doorgaan!

15 juni 2014 om 19:21

Haha hoe zie je dat voor je dan? Als Nederland wint van Australie zijn door naar de volgende ronde mits ze niet met 3/4 goals verschil verliezen van Chili.

Bij een gelijkspel tussen Spanje en Chili zal de laatste wedstrijd gewoon een genante salonremise worden en ligt spanje eruit.

Natuurlijk is een 5-1 verlies een incident.ik denk ook niet dat Spanje 5-1 van Chili gaat verliezen.mischien wint Spanje wel hoor!die gaan het echt nog wel proberen!!

5-1 noem ik geen incident nee dat noem ik een drama!! Wat een drama zeg de beste spelers groep van dit WK totaal vernederd tegen het nietige Nederland. Ik erger me kapot aan de kritiek tegen onze grote vriend Iker Casillas blijft een top keeper als iemand om het Spaanse elftal geeft is hij het wel. Ik zeg niet dat het onterecht was dat er kritiek gegeven wordt aan Iker maar zoveel is overdreven elke keeper heeft een mindere wedstrijd maar als de verdediging eens niet goed is wat moet je dan als keeper? Respect dat Casillas zijn excuus aanbood aan het Spaanse volk respect San Iker!!!!

Del Bosque heeft het Nederlands elftal zwaar onderschat en dacht er denk ik te makkelijk over. In die 5-3-2 dacht hij zeker dat Nederland de hele wedstrijd voor de pot zou blijven hangen en het was natuurlijk ook absurd om Pique-Ramos tegenover Robben-van Persie te zetten. Daarom had ik stiekem toch wel Martinez verwacht op het middenveld zodat je nog wat zekerheid hebt (met name voor de verdediging). Ook had Pedro aan die rechterkant moeten starten zodat je nog iemand hebt met diepgang en die niet steeds door het midden gaat.

Uiteindelijk is de onderschatting van het buitenland toch goed uitgekomen voor de ploeg van Louis van Gaal .

Casillas?
Azpilicueta
Pique
Ramos
Alba
Martinez
Silva / Mata
Busquets
Pedro
Cesq / Costa
Iniesta
15 juni 2014 om 20:24

Daar was ik ook verbaasd over, ik kon bijna niet geloven dat Del Bosque zijn twee centrale verdedigers tegen RVP en Robben zette. Ramos en Pique zijn dan wel goede verdedigers maar dat kan toch nooit 90 minuten goed gaan. Had dan op zijn minst Alonso/busquets de opdracht gegeven om een van een van die spitsen te dekken.

15 juni 2014 om 21:00

Ik zou Iniesta eens van die flank afhalen waar hij verkracht wordt. Gewoon zo gaan spelen, jammer voor de namen maar dit is de beste 11.

Casillas
Azpilicueta
Martinez
Ramos
Alba
Fabregas
Alonso
Iniesta
Koke
Villa
Pedro

al dat gelul over incident of niet...dit was geen incident! ploegen die gouden jaren draaien die verjongen te laat (zie Frankrijk een paar jaar geleden na hun winst op het WK en Ek)...dat is het hele punt!

15 juni 2014 om 20:13

jep idd, zelfde met italie

Mooi voor Nederland, maar zie dit niet nog een keer gebeuren.

15 juni 2014 om 19:45

Dat komt omdat Spanje er na 3 wedstrijden al uitligt.

15 juni 2014 om 21:03

Nice

Spanje - Argentinië zie ik nog steeds als een mogelijke Finale. Vrijdag was een incident. Voor Nederland worden het twee zware wedstrijden om door te komen maar de eerste drie punten geven hoop en vertrouwen.

lk hoop dat Chili Spanje verslaat.

Spanje wordt eerste in de poule en Chili tweede

15 juni 2014 om 20:18

Raar manneke

15 juni 2014 om 20:19

hoe dan? Of denk je echt dat Nederland van zowel Australië als Chili verliest?

Word gewoon Nederland 1, Spanje 2. In geen miljoen jaar kan je met het smurfen elftal van Chili potten breken op een Wk.

18 juni 2014 om 23:25

jij blijkt er niet van te snappen...gelieve exit voetbalzone jij

Ik word een beetje moe van de 25 berichten elke dag over die wedstrijd.

15 juni 2014 om 20:47

Neem je rust en slaap wat.

16 juni 2014 om 10:20

Dan heb je al PSV-er eens iets om trots op te zijn.. eindelijk weer eens een prestatie van formaat... ga je weeeer lopen emmeren... Relax en geniet man! Komend seizoen zal weer balen worden voor je.

on: Leuke wedstrijd gezien en met Costa Rica de grootste verrassing tot nu toe. Nu op naar Australie... flink wat zelfvertrouwen in de tas en kijken hoe het balletje kan gaan rollen. Ik hoop op een 2-0 voor Nederland.

Incident?! Ik word hier toch wel een beetje moe van.. Nederland heeft Spanje tactisch helemaal weggespeeld en dit is een schoolvoorbeeld voor andere landen om je juist heel goed voor te bereiden op je tegenstander.

Spanje ging er vanuit dat. Nederland 5-3-2 zou spelen en dan met 7 spelers voor de doel gaan hangen. In feite speelde Nederland gewoon een 3-4-3 (dit zei de commentator van BBC ook tijdens de eerste helt)? Blind en Janmaat speelde meer op t middenveld en Sneijder stond meer als een spits op een lijn met Robben en Rvp. 't mooie was dat de wisselwerking tussen de 3 deze keer wel perfect liep en ze continu van positie wisten te wisselen op de juiste momenten. Daarnaast speelde BMI en de Vrij ook best ver van Vlaar vandaan om 't veld zo breed mogelijk te houden. Spanje had geen vleugels en Nederland dwong Spanje bijna om steeds naar de vleugels uit te wijken en daarom lukte het niet bij Spanje. Want naast de penalty zijn er niet zoveel 100 kansen geweest voor Spanje. Vlaar was verantwoordelijk voor Diego Costa en de Vrij en BMI sprongen bij om te helpen waar nodig was en anders waren zij daar om de tweede lijn op te vangen en zo meer ondersteuningsfondsen geven aan t middenveld. Er kwam haast geen bal door en we hebben de slag op t middenveld gewoon gewonnen.

Ik zei het al zo vaak eerder maar tegen Spanje zouden Janmaat en Blind cruciaal zijn en zo is gebleken. Tegen Australië nu gewoon een 4-3-3 zodat de tegen partij niet op de systemen kan trainen.

Incident lijkt mij dit niet, want beter was Spanje echt niet en gevaarlijk ook niet op 2 momenten na waarvan je er eigenlijk 1 af moet halen want dat was een onterechte penalty dus incident lijkt mij het niet Spanje is ook niet meer het Spanje van een paar jaar terug tiki-taka werkt niet altijd en daarom zal Spanje het moeilijk krijgen tegen ploegen die ze niet de tijd geven om te tikken want dan is Spanje nergens.
Verder zie ik Spanje ook niet van Chili winnen vanwege het feit dat ze toch wel vernederd zijn en dus niet mentaal sterk genoeg zijn voor de Chilenen die de 8e finale al voor zich ziet en dan ligt Spanje er waarschijnlijk uit en dat is dan terecht.
Verder verloor Spanje van de Vice-Wereldkampioen wat kan gebeuren maar als dat zo gebeurd heb je op een WK niks te zoeken.
Chili is daarom de favoriet voor mij ook omdat Chili zeer goede spelers heeft en inmiddels heeft gezien hoe je tegen Spanje ten strijde moet trekken.

Ik heb in mijn poule Chili en Nederland laten doorgaan naar de volgende ronde. Vind Spanje over de top. Had tegen Nederland een gelijk spelletje verwacht en tegen Chili een nederlaag.
Zal daarom nu andersom worden, een gelijkspel tegen Chili, maar in de poule heb ik Spanje met 2-1 laten verliezen.
Nederland moeten we nu ook niet teveel de hemel in prijzen, want er gingen nog genoeg dingen fout achterin en dan met name in de 1ste helft. Een ander land zou dit zo maar kunnen afstraffen.
De eerste 2 goals van Nederland die maak je maar eens in de 25 jaar, nr 3 fluiten 9 van de 10 scheidsrechters voor de keeper en nr 4 was een cadeautje.
Dat Nederland nog een heleboel kansen kreeg zegt me niet zoveel meer want de Spanjaarden waren mentaal al kapot.

Felipe Gutiérrez hahahaha hoe kan je dat zeggen 'een incident'. Nou ik ben benieuwd wat jullie tegen Spanje gaan doen aangezien Spanje nog steeds titelkandidaat is in jou ogen.
Chili hoeft sowieso niet te rekenen op een winst tegen Nederland, want dat zit er echt niet in.
Vidal vrees ik heus niet en Alex is goed als hij met sterren speelt zoals in Barca. Ik zie hem niet vlammen tegen Nederland. Hij zal wel z'n kansjes krijgen maar niet meer dan dat.
Als Australië wat effectiever was in die wedstrijd tegen Chili had hij wel anders gereageerd.

Echt knap dat er nog mensen zijn die dit proberen te bagatelliseren. Is het nou echt zo ontzettend moeilijk om een keer te genieten. We hebben Spanje gewoon helemaal aan puin gespeeld in de tweede helft. Tuurlijk lijkt Spanje dan slecht, tuurlijk was de 4-1 een fout, maar de goals van Robben en die andere van Van Persie waren fantastisch en vrijwel geen enkele andere spelers hadden die 'fouten' op deze manier afgestraft.

yoyo guys remember the Ek2008?? Toen was t ook al joeppie we hebben de wereldkampioenen italie 3-0 en frankrijk4-1 verslagen maar, wat gebeurde er toen???!!patsss...............een ruslandje kickte Oranjes bil en t werd rood

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren