Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dat is normaal als je naar een nieuwe club gaat, ik ben gelukkig bij Arsenal’

Laatste update:

Arsenal maakte afgelopen zomer van Granit Xhaka met een transfersom van zo’n veertig miljoen euro de op twee na duurste aankoop uit de clubgeschiedenis. De Zwitser startte echter moeizaam bij zijn nieuwe club en verscheen tot nu toe slechts tien keer in de basis. Hij maakt zich echter geen zorgen over zijn situatie bij the Gunners.

/

“Om eerlijk te zijn is het normaal als je naar een nieuwe club in een nieuw land trekt. Je moet wennen aan de taal, de teamfilosofie, je medespelers, de coach”, vertelt hij in gesprek met de Daily Mirror. “Maar ik heb het hier erg naar mijn zin en voel me op mijn gemak. Ik weet dat ik de potentie heb. In het voetbal draait het allemaal om jezelf doorontwikkelen.”

Zijn trainer Arsène Wenger is ook blij met zijn middenvelder, die dinsdag in FC Basel een voormalige werkgever treft: “Ik ben erg tevreden over zijn toewijding en ik denk dat hij zich goed ontwikkelt. Misschien is hij nog niet vaak genoeg in de basis begonnen, maar hij moet zich aanpassen aan een andere competitie, een andere speelstijl. Hij heeft het fysiek om daarmee om te gaan. Hij kan de balans tussen de aanval en de defensie bewaken. Hij is gefocused en werkt hard, ik weet zeker dat hij aan zijn minuten zal komen.”

Denk jij dat Granit Xhaka snel uit gaat groeien tot een onbetwiste basisspeler?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft misschien niet het technisch vernuft en balbehandeling dat bij een club als Arsenal gevraagd wordt. Maar kan toch zeker een extra dimensie toevoegen aan het elftal met zijn fysieke en uitstekende trap. Bovendien een echte leider, die op termijn best kan uitgroeien tot captain.

6 december 2016 om 12:57

Balbehandeling heeft die juist wel, vind hem een exacte stijl hebben als Matic bij Chelsea. Denkt ook vooruit en is een harde werker, het komt zowel goed met hem en Arsenal

6 december 2016 om 18:27

Het is geen Iniesta nee, maar zijn balbehandeling is beter dan een dikke 90% van de premier league middenvelders.

Heeft misschien niet het technisch vernuft en balbehandeling dat bij een club als Arsenal gevraagd wordt. Maar kan toch zeker een extra dimensie toevoegen aan het elftal met zijn fysieke en uitstekende trap. Bovendien een echte leider, die op termijn best kan uitgroeien tot captain.

6 december 2016 om 12:57

Zijn techniek en balbehandeling is heel goed, zijn probleem is positionering en het feit dat hij te traag is om te herstellen. Zijn positionering moet dus optimaal zijn, want als hij een fout maakt, pakt hij een kaart.

6 december 2016 om 16:15

Viel me bij Gladbach ook altijd al op; goeie voetballer maar heeft wel redelijk wat tijd nodig, iets wat er in de PL nog minder is. Was toen al zeer gecharmeerd van hem, omdat hij iemand is die uitstekend kan temporiseren en altijd aanspeelbaar is. Mocht hij iets rapper worden kan hij denk ik van grote waarde worden. Bovendien is het een positie waar weinig goeds beschikbaar is, dus denk dat hij sowieso wel meer gebracht gaat worden.

Granit is een goede aankoop met potentie. Gaan we nog plezier aan hebben.

Off; Arsenal wordt vanavond niet uitgezonden ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren