Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Dat is natuurlijk niet leuk, maar die mensen roepen wat ze willen'

Laatste update:
/

De maand februari is verschrikkelijk begonnen voor FC Twente. De Tukkers verloren afgelopen woensdag met 2-0 van ADO Den Haag en zaterdagavond ging het in eigen huis fout tegen Excelsior, dat vriend en vijand verraste met een 1-3 overwinning in Enschede. "Het zelfvertrouwen is even weg, maar dat komt hopelijk snel weer terug", zegt Alfred Schreuder in het Algemeen Dagblad.

Een deel van de aanhang is al een tijdje klaar met de geplaagde coach, die al voor de winterstop voor het eerst witte zakdoekjes te zien kreeg. Ook zaterdag werd er weer geschreeuwd om het ontslag van Schreuder. "Dat is natuurlijk niet leuk, maar die mensen roepen wat ze willen", zegt de trainer. "Ik kan me goed voorstellen dat ze heel erg teleurgesteld zijn, maar dat ben ik zelf ook."

Nog geen twee weken geleden maakte Twente nog veel indruk in de bekerwedstrijd tegen AZ, die met 3-0 werd gewonnen. "Die kwaliteiten zijn niet ineens verdwenen, we kunnen het dus wel", gelooft Schreuder, die aankomend weekend met zijn ploeg op bezoek gaat bij nummer twee Ajax. Twente is afgegleden naar de zevende plaats in de Eredivisie.

Denk je dat Alfred Schreuder de juiste coach is voor FC Twente?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit weekend tegen Ajax dat ook al weinig vertrouwen heeft. Wat moet dat gaan worden? Angsthazenvoetbal?

9 februari 2015 om 13:18

Denk dat twente dit eenvoudig gaat winnen. Ajax zal in de eigen arena proberen het spel te maken. Hierdoor zal twente veel ruimte krijgen. En met mokhtar en corona heeft twente twee hele snelle buitenspelers.

9 februari 2015 om 13:31

Eenvoudig winnen in de Arena gebeurt niet vaak. Twente maakt een prima kans maar een makkie zal het niet worden.

9 februari 2015 om 13:49

Twee keer kansloos verliezen en dan makkelijk winnen in de arena. Jaja

9 februari 2015 om 15:36

Succses tukkers, we zijn allebij niet in goede doen. Denk toch dat we winnen met 2-1. Thuis moet gewoon lukken.

Die Schreuder moeten ze heel gauw lozen. Die heeft het voor elkaar gekregen om met deze getalenteerde en creatieve selectie het meest saaie voetbal van alle erediviseclubs te spelen. En dat nu al maanden lang. Die gaat dit elftal echt niet meer aan de praat krijgen. FC Tikkie Breed moet nog oppassen dat ze Europees voetbal halen..

9 februari 2015 om 13:35

Het is heel slecht, maar meest saaie, mwah denk dat ze dan een gedeelde 1e plaats hebben.

En dat lozen gaat natuurlijk niet lukken, Schreuder heeft een contract tot 2019 dus dat is (voor Twente) gewoonweg niet te betalen.
En talentvolle is leuk, en er zijn inderdaad wel wat talenten die een behoorlijk potentieel hebben, Corona, Bilal, Tapia, ter Avest, Ziyech waarvan alleen Ziyech en Corona een basisplaats hebben, , maar de rest is op zijn best behoorlijk te noemen.
Dus als die jongens nog zo'n 2 jaar bij elkaar zou blijven (en nee ik snap ook wel dat het niet gaat gebeuren) kun je spreken van een elftal dat mee kan doen voor een top klassering, het zijn jongens van 17 tot 19 en daar kun je niet van verwachten dat die al structureel een top bijdrage leveren.

Zeker het kan beter en een top 5 plek zou mogelijk moeten zijn, maar we moeten niet net doen alsof het zo'n geweldige selectie is.
Normaal gesproken zouden spelers als Schilder, Koppers, Lachman, Martina en Mokthar toch niet bij een goede subtopper spelen, de enige die echt thuis horen bij een hele goede subtopper zijn Ziyech, Corona en Bjelland, als Ebicilio, Castaignos en Mokotjo heel hard werken kunnen zouden die ook het niveau aan kunnen.
Dan heb je als talenten om regelmatig minuten te laten maken, Bilal, Tapia en ter Avest

9 februari 2015 om 14:23

Laat ik het anders zeggen. De beste spelers in de selectie bij Twente zijn offensief ingestelde spelers. Hoe kun je het dan als trainer in je hoofd halen om je team zo negatief/verdedigend te laten spelen? Dan moet je juist je sterke punten/spelers benutten. En dat 'niet betalen' is ook betrekkelijk. Als Twente zo doorgaat zit er volgend jaar helemaal geen hond meer in het stadion en kost het je per saldo nog veel meer.
Bovendien ziet een leek dat Schreuder dit elftal niet aan de praat krijgt.

Het is natuurlijk niet alleen Schreuder. De spelers tonen totaal geen inzet en lopen erbij als zoutzakken. Verliezen is niet erg als je er 100 procent ervoor gaat, en dat hebben we dit seizoen amper nog gezien. Hoop wel dat we snel een andere trainer krijgen.. hoe is het mogelijk dat Mokthar er nog steeds instaat? Die vent komt nog geen eens een lantaarnpaal voorbij. Hoop dat het snel beter gaat..

In Nederland wordt de selectie van Twente nogal overschat. Ze hebben een relatief goed middenveld, maar een belachelijk slechte verdediging. De keeper kan er vrijwel niks van, de centrale mannen hebben de snelheid niet om ook maar een paar meter van het eigen doel af te verdedigen en op de backposities zijn ze nog steeds aangewezen op noodoplossinkjes als Schilder, een speler die bij PEC niet eens in de basis zou staan.

Dan kom je natuurlijk nooit aan voetballen toe. Ze hadden beter in plaats van al die overebodige middenvelders naar de verdediging kunnen kijken. Totaal niet in balans dit elftal van Twente en waarschijnlijk ook helemaal geen geld om dat op termijn op te lossen.

9 februari 2015 om 13:10

en daarom staat PEC boven Twente...

9 februari 2015 om 13:13

Precies en dat mag Twente zich aanrekenen. En dat ligt echt niet aan Schreuder, maar meer aan degene die deze selectie van Twente heeft samengesteld.

9 februari 2015 om 14:31

Aangezien Twente geen technisch directeur heeft, maar alleen een technisch manager (lok) ga er maar van uit dat Schreuder ook zn invloed heeft (gehad) op de samenstelling van de selectie. Maar daarin zal hij wel net zo succesvol zijn als met zijn trainerschap.

9 februari 2015 om 13:22

De aanval en t middenveld zijn dik in orde .ben met je eens dat de verdediging onder de maat is. Maar dat is niet het grootste probleem. Het gebrek aan passie dat is het grootste probleem. 2 goede voorbeelden zijn de wedstrijden tegen Groningen thuis en tegen Willem2. Tegen Groningen staan ze met 2-0 achter en gaan ze pas de laatste 10 minuten druk zetten en de verdediging van Groningen afjagen.gelijk scoren ze dan ook de aansluitingstreffer .maar helaas te laat. Tegen Willem 2 van t zelfde laken een pas alleen hebben ze dan de mazzel dat ze nog scoren in de 92 en 93 e minuut.
Kijk dat Twente niet om t kampioenschap meedoet is iedere reeele twente supporter wel duidenlijk en dat vragen we ook helemaal niet.
We willen allen een goede pot voetbal zien en een selectie die na de wedstrijd kan zeggen dat ze er alles aan gedaan hebben.
Nu gaan de supporters bijna elke thuiswedtrijd ontevreden naar huis en zie ik na de wedtrijd niet 1 speler die kapot is.
En ik hoor ook dat Schteuder de spelers in t veld volstopt met opdrachten en dat ze daardoor niet vrijuit voetballen .In ieder geval worden de spelers onder Schreuder niet beter en t voetbal ook niet . Tja dan trek ik mijn conclusie s.(en ik mag roepen wat ik wil want ik betaal een hoop geld om elke thuiswedstrijd naar Twente te gaan Alfred)

Dit probleem speelt al ong 3 jaar.normaal ga je naar een stadion om een leuke wedstrijd te zien. Nou die zijn de afgelopen jaren op 1 hand te tellen bij Twente. En Schreuder komt elke keer met hetzelfde riedeltje. Als dit zo doorgaat ben ik bang dat ze de jaarkaarten volgend jaar aan de straatstenen niet kwijt worden. dan kun je wel zeggen "dat zijn successupporters"maar ik kan me voorstellen dat t toch niet zo gezellig is met ong 14000 ëchte'supporters in de Grolsch Veste. Laat Screuder maar eens een voorbeeld aan Feyenoord nemen .die gaan er tenminste voor. En als dat gebeurt vergeven de supporters hem ook wel een verloren partij. Maar t is nu zo laks en vrijblijvend. Hoeveel punten heeft dat de afgelopen jaren al wel niet gekost?en dan komt Alfred elke keer met "volgende keer laten we het zien "we moeten een signaal afgeven'en "we moeten ballen tonen"enz. Nou Alfred die kans hebben jullie al vele malen gehad

9 februari 2015 om 13:17

Als dit al 3 jaar aan de gang is moeten supporters zich misschien eens gaan realiseren dat het echt niet een gebrek aan inzet/vechtlust is maar eerder een gebrek aan kwaliteit.

9 februari 2015 om 13:30

Nou ik kom elke thuis wedstrijd in de Veste en kan echt wel zien of t een gebrek aan kwaliteit is of een gebrek aan instelling. Tegen AZ in de beker kan het wel ineens.

9 februari 2015 om 13:37

Ja je hebt altijd wel ploegen die eventjes boven zichzelf kunnen uitstijgen. Zo ook Twente. De laatste jaren is het verval bij Twente ingezet en dat zie je simpelweg terug op het veld.

9 februari 2015 om 13:52

Nogmaals ik zie ook wel dat de selectie niet de kwaliteit heeft van 2010. Maar dat neemt voor mij niet weg dat er nu onnodig punten worden verloren door een gebrek aan passie en inzet.

9 februari 2015 om 14:09

Wanneer je niet 2 wekelijks in De Veste aanwezig bent , moet je niet gaan orakelen over Twente , daar heeft Ottofant helemaal gelijk in .
De afgelopen 4 jaar is het welliswaar kwalitatief steeds minder geworden , maar dat geldt eigenlijk voor het gehele niveau van alle clubs in de eredivisie .
Deze mening wordt breed gedragen door alle grote voetbalkenners in Nederland.
Maar dat wil niet zeggen dat je er dan maar met de pet naar moet gooien , en geen passie , strijdlust en motivatie moet tonen op het veld richting je hondstrouwe supporters .
Er zit meer dan genoeg kwaliteit in de Twentse selectie om met gemak mee te spelen om de plekken 1 t/m 5 .
Maar totaal geen inzet , laat ze een voorbeeld nemen aan de Feijenoord .

9 februari 2015 om 14:14

Bij Feyenoord hebben ze een goede verdediging staan en dito keeper. Dat is meestal de basis voor je spel. Van daaruit kan je verder voetballen, ook daar zijn alle grote voetbalkenners het wel over eens.

Bij Twente staan daar oa kneuzen als Sonny Stevens, Lachman, Martina, Schilder en Bengtsson. Die zouden bij de meeste middenmotors in de eredivisie niet eens in de basis staan. Het is dus nogal bizar dat Twente-supporters het vertoonde spel maar afschuiven op 'gebrek aan inzet en passie' terwijl dat de grootst mogelijke onzin is. Meestal is dat ook een teken dat men voetbalinhoudelijk er maar weinig van snapt of het echte probleem niet wil onderkennen.

9 februari 2015 om 15:02

Alle grote kenmers zeggen ook wel eens de aanval is de beste verdediging. Wat een gelul

"het zelfvertrouwen is even weg, maar dat komt hopelijk snel weer terug"

Dan vraag ik me toch af wanneer het zelfvertrouwen er is geweest? Was dat tijdens de bekerwedstijd tegen AZ? Immers, de wedstrijd daarop werd ook weer verre van overtuigend gewonnen in blessuretijd. Andere overtuigende uitslagen kan ik me niet herinneren.

Ik meen te zien dat het team niet goed functioneert. Castaignos maakt een zeer gelaten indruk, Mokhtar wil alles zelf doen en slaat Schilder categorisch over, Bjelland zal het niet leuk vinden dat zijn vaste maatje achterin opeens op de bank zit. Daarbij scoort Excelsior vrijwel direct na rust, dat houdt in dat Schreuder zijn team niet op scherp weet te zetten.

Dit is het begin van het einde voor Schreuder. Ik verwacht Henk de Jong als nieuwe trainer bij Twente.

9 februari 2015 om 13:51

Natuurlijk niet, dat kan Twente helemaal niet betalen, hij heeft een contract tot 2019, wat denk je dat het kost om hem te ontslaan?

Nee ben bang dat dit een behoorlijk lange lijdensweg gaat worden voor de Twente supporter, dit kon wel eens een paar jaar duren.

9 februari 2015 om 14:35

Je hoeft hem ook niet te ontslaan. Geef hem desnoods een andere functie. Jansen is toch ook nog steeds in dienst..

9 februari 2015 om 15:32

Dan ben je toch net zoveel kwijt, je moet dus een plek voor Schreuder creëren, plus het salaris van Jansen opwaarderen.

Misschien toch weer M. Jansen voor de groep zetten Het ging vorig jaar in ieder geval niet slechter :)

Nogmaal de Goey Ik geef echt wel toe dat de kwaliteit bij Twente minder is geworden.dat is we niet meedoen om t kampioenschap Dat heb ik hier al meerdere malen neergezet.(lezen is ook een vak)
Als dat de enige reden was van alle puntenverlies had ik hier ook niet gereageerd.maar ik snap er wel genoeg van om te zien of er alles aan gedaan is na een wedstrijd of niet.en je hebt gelijk We zitten met 2 problemen. De eerste gebrek aan kwaliteit kan nu niets aan gedaan worden . Maar aan t gebrek aan inzet kan wel wat gedaan worden.dus je kan wel zeggen dat ik hier de groots mogelijke onzin zit te verkondigen maar dan heb jezelf waarschijnlijk nog nooit in de Veste gezeten .
Je kunt mij niet wiijsmaken dat een ADO en Excelsior een betere selectie als Twente heeft.de commentator bij ADO Twente zei het goed Twente heeft betere spelers en Ado een beter team .En dat neem ik Schreuder (en de technische staf ) wel kwalijk

FC Twente heeft na de top 3 de beste selectie van NL. Het grote probleem is dat wij één van de slechtste trainers van NL hebben.

Wie wekelijks het spel ziet van ploegen als Cambuur, Zwolle en AZ moet op z'n minst toegeven dat er wordt gewerkt met die ploegen. Goed technisch voetbal, juiste veldbezetting en zij durven te voetballen. Dit zijn allemaal clubs met minder geld en een mindere selectie op papier dan Twente. Waarom die clubs wel beter en aantrekkelijker spelen? Ze hebben een veel betere trainer en technisch apparaat.

Alfred Schreuder wordt door Munsterman op een troon gezet die hij niet aankan. Hij is een beginnende trainer die veel te licht is voor een ploeg uit de subtop. Daarnaast kan hij totaal niet omgaan met jonge spelers. Alles wat is gestart onder Fred Rutten is onder Schreuder weer afgebroken. We zijn weer terug op het niveau van 2007.

De selectie van Twente mist al ervaring in de spelersgroep en heeft een groentje als trainer. En die krijgen keer op keer de opdracht om die 30.000 toeschouwers te vermaken. De druk is inmiddels zo hoog voor die spelers dat ze helemaal niet meer durven te voetballen. Maar toch worden ze keer op keer volgestouwd met opdrachten.

Als laatste daad moet Munsterman toch echt een einde maken aan de martelgang van Schreuder, anders eindigen we gewoon in het rechterrijtje. Mijn eerste jaarkaart wals op vak-F in het Diekman als 12 jarig jochie en inmiddels zijn we ruim 25 jaar verder. Ik kan mij bijna niet herinneren dat het voetbal in het verleden zo slecht was als dit seizoen.

9 februari 2015 om 15:23

Het beroerde is dat Schreuder met alle geweld het Ajax spel wil spelen, nu dat is hem gelukt, het spel is net zo vervelend om naar te kijken als het spel van Ajax, alleen het is een niveautje minder, en dan sta je waar je staat.

Dat de selectie ervaring mist ben ik niet met je eens, met Engelaar, Schilder, Bjelland, Lachman, Bengtson, Heb je toch aardig wat ervaring in huis, ook Castaignos en Mokthar hebben de nodige eredivisie ervaring.

Dat Schreuder vervangen gaat worden kun je denk ik wel vergeten, we moeten gewoon reëel zijn, dat kan Twente niet betalen, Ook ik ben in het Diekman begonnen, 1975 mijn eerste kaartje gekocht, daarna seizoenskaarten, maar onder Groener was het ook heel slecht hoor.

Hij moet zijn ploeg gewoon wat meer laten aanvallen. Niet dat balletje achterin rondspelen. Twente heeft echt wel de kwaliteit om aanvallender te spelen, maar volgens mij is Schreuder degene die denkt dat dat niet kan. Ze moeten gewoon aanvallen, die tegedoelpunten worden er vast niet veel meer van.

Twente heeft een kwalitatief goede selectie, alleen een trainer die ze veel te behoudend laat voetballen. Eigenlijk is het enige waar je als Enschedeër nog op wacht (denk ik tenminste) is dat de resultaten minder worden, waardoor er misschien eindelijk eens besef komt binnen de directie dat het niet verder kan met deze trainer. Tot nu toe waren er de resultaten nog wel (ookal valt Twente wel wat terug de laatste paar seizoenen qua status en ranglijst), maar nu zitten ze even in een mindere periode. Ik ben bang dat ze nog wel even met hem door zullen gaan, maar ik had hem allang aan de kant gezet als ik met de scepter had mogen zwaaien bij Twente. Schreuder hoort niet bij een club met de potentie die Twente heeft. Een jonge getalenteerde selectie met een hoop aanvallend talent wat er maar niet uit wil komen met deze trainer.

9 februari 2015 om 15:29

Resultaten nog minder. Van PSV en Feyenoord verliezen kan gebeuren, maar Twente verliest van Excelsior en ADO uit en Groningen en Excelsior thuis, lijkt mij dat het dan niet echt veel slechter kan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren