Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Danny Buijs kondigt eerste wedstrijdminuten aan voor Arjen Robben

Laatste update:

Arjen Robben zal vermoedelijk vrijdag voor het eerst in meer dan achttien jaar te bewonderen zijn in het wedstrijdshirt van FC Groningen. De 36-jarige aanvaller zal naar verwachting van trainer Danny Buijs zijn eerste minuten van het seizoen maken in het oefenduel met PEC Zwolle. Dat duel begint vrijdagavond om 18.00 uur in de Euroborg.

"Mijn verwachting is dat hij vrijdag zijn eerste minuten gaat maken", zegt Buijs tegen FC Groningen TV. "Dat is een bewuste keuze. Vorige week heeft hij veel gedeeltes van de training meegedaan en de afgelopen dagen soms zelfs gehele trainingen meegedaan. Bij Arjen kiezen we ervoor om niet twee wedstrijden in vier dagen te gaan spelen. Dat zijn ook zijn eerste wedstrijden sinds ruim een jaar. We trainen deze week nog met de groep en individueel, hopelijk maakt hij vrijdag dan zijn eerste wedstrijdminuten."

Groningen speelt dinsdagavond op bezoek bij FC Emmen ook een oefenwedstrijd, maar dat treffen komt nog te vroeg voor Robben. De voormalig Oranje-international moest op 1 augustus ook al verstek laten gaan bij het eerste oefenduel van het seizoen, dat door Groningen met 1-0 van Heracles Almelo werd gewonnen. "Voor hem geldt een individueel programma dat erop gericht is dat hij erbij is als we de competitie starten, thuis tegen PSV. Dat is het doel", zei Buijs toen nog.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens mij is dit ongeveer de wedstrijd waar ik het meest naar uitkijk sinds de bekerfinale van 2015, zin in joh!

Ik ga deze wedstrijd puur kijken voor Robben, dus ik mag hopen dat we hem aan het werk gaan zien. FC Groningen tegen PEC oefenwedstrijdje kijk je niet voor de lol. Competitie is weer een ander verhaal.

10 augustus 2020 om 19:23

Competitie toch ook niet normaal gesproken , maar nu wel . goede commerciële stunt om robben binnen te halen , elke wedstrijd van Groningen ga je nu willen zien alleen om robben aan t werk te zien

Ik zet em in m'n agenda. Prachtig om hem bij Groningen te zien. Ik hou vooralsnog wel bij ieder sprintje m'n hart vast. Of m'n hamstring.

11 augustus 2020 om 02:59

Wat ben jij een klootzak met je laatste zin maar oow wat heb je gelijk😆

Logisch dat hij Emmen nog even overslaat met dat kunstgras

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren