Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Danilo zet krabbel en verlaat Feyenoord al na één seizoen

Laatste update:

Danilo verlaat Feyenoord officieel voor Rangers. Beide clubs hebben dat bevestigd via de officiële kanalen. De 24-jarige spits tekent voor vijf jaar in Schotland en levert Feyenoord naar verluidt ruim zes miljoen euro op. Dat betekent een flinke winst, daar Danilo vorige zomer nog transfervrij van Ajax overkwam.

Het was een kwestie van tijd voordat Danilo's vertrek wereldkundig zou worden gemaakt. De Braziliaan ontbrak woensdag al bij de training om een klap op zijn transfer naar Schotland te geven. Nu hij de medische keuring heeft doorstaan is ook het papierwerk afgerond. Danilo tekent voor vijf jaar en gaat spelen met rugnummer 99.

De concurrentie is niet mals op Ibrox. Ook Cyriel Dessers, een seizoen vóór Danilo nog actief in De Kuip, tekende onlangs namelijk bij Rangers. Daarbij bleef het niet: ook Sam Lammers kwam voor een miljoenenbedrag over van Atalanta. Danilo kostte nog het meest van de drie: de Schotten moesten 6 miljoen euro betalen voor hem tegenover 5 voor Dessers en 3,5 voor Lammers.

"Ik ben enorm blij", laat Danilo op de clubwebsite van Rangers optekenen. "Ik kan niet wachten om op Ibrox voor de supporters te spelen. Ik ben nu al verliefd op de club en heb heel veel zin om deel uit te maken van het team. Het is tijd om aan het werk te gaan en ik hoop dat ik de liefde die men me heeft gegeven kan terugbetalen." Danilo kwam in zijn enige seizoen voor Feyenoord tot 14 treffers en 4 assists in 48 officiële wedstrijden. De landskampioen heeft Ayase Ueda (Cercle Brugge) op het oog als zijn vervanger.

Gaat Danilo slagen bij Rangers?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het ga je goed Dani! Je was een prima kracht!

28 juli 2023 om 15:06

Hij krijgt daar dubbel zoveel salaris. Rangers is een hele mooie club (met minstens zoveel aanzien als Feyenoord) en stap voor een ontwikkeling en als je het goed doet speel je je in de kijker bij de premier league club. Zoiets?

28 juli 2023 om 15:21

Arne Slot gaf al aan dat sommige spelers niet houdbaar zijn voor nog een seizoen als tweede viool. Die willen een stap maken en ergens anders aan spelen toe komen. Hij riep geen namen maar dat ging vrijwel zeker over Danilo. Hij wilt spelen en kan dat bij de Rangers, terwijl hij ook nog eens het dubbele aan salaris krijgt ten opzichte van Feyenoord.

28 juli 2023 om 15:31

En je kan nu een tweede spits halen die wellicht wel goed genoeg is om het van Gimenez over te gaan nemen. Van Danilo weet je al dat het hem dan net niet wordt

28 juli 2023 om 19:59

Nou niet helemaal bij ajax vertrok hij omdat die niet in de basis kwam. En toen die vertrok ging die wel 1e spits van feyenoord worden nou niet dus mist de kwaliteiten voor de echte top. Maar bovenal prima deal van feyenoord

30 juli 2023 om 06:34

Meneer Danilo denkt toe te zijn aan deze stap...denk ik. Maar volgens mij is hij te licht om aan de westelijke kant van de Noordzee te gaan spelen. Maarja, al wordt het een bankzitter daar. Hij wordt dan wel een bankzitter met meer centjes, toch?

Heeft toch een aardige bijdrage gehad bij het kampioenscha, succes daar!

Indien Feyenoord niet binnen enkele dagen een nieuwe spits heeft, begrijp ik helemaal niks van deze transfer.

Zeker zo vlak voor de officiële start is 6 miljoen gewoon net niets voor een scorende spits, bekend met het systeem en nog een contract van 3 jaar.

Mijn hoop is dus vooral dat de japanner al rond is, en mijn vertrouwen is gebaseerd op het beleid van de laatste 2 jaar.

28 juli 2023 om 14:19

Laten we daar inderdaad maar op hopen en vertrouwen. Leuke gozer en prima speler in de rol die had. En dan hebben we het nog niet eens over zijn mooie spelersvrouw waarvan we nu afscheid nemen. Het ga je goed, Dani!

28 juli 2023 om 15:22

Dat was ook het probleem. Hij wilde niet nog een jaar tweede spits spelen. Dan begrijp ik deze stap een stukje beter. Danilo was niet meer houdbaar voor Feyenoord in deze situatie.

28 juli 2023 om 14:22

Die Japanner uit België is zo goed als rond met Feyenoord toch?

Dan hebben ze voor een miljoen of drie een flinke upgrade te pakken. Lekkere business daar in Rotterdam Zuid!

28 juli 2023 om 14:58

Moest die Japanner niet 10 miljoen kosten?

28 juli 2023 om 14:59

Na onderhandelingen kan je wel van een miljoen of 9 uitgaan. Vraagprijs wordt bijna nooit ook echt betaald.

28 juli 2023 om 14:24

Als je vertrouwen hebt, waarom dan die paniek ("enkele dagen". Ik ga ervan uit dat er een plan is, want dit speelt al een paar weken.

28 juli 2023 om 14:29

Je kunt geen 10 miljoen vragen voor een reserve spits uit de Eredivisie, voor wie het steeds lastiger aanhaken werd naarmate het niveau om hoog ging.
Prima deal,,geld bijleggen en een betere vervanger halen en weer door.

28 juli 2023 om 14:39

Precies! Hij zat steeds langer op de bank, dan gaat zijn waarde niet verder omhoog. Nu heb je de kans een spits klaar te stomen om Gimenez volgend jaar op te volgen, want Danilo heeft niet het gewenste niveau dat structureel te doen.

28 juli 2023 om 14:56

Ik vond die groen overigens ook wel een beest van een vent gisteren. Geen idee of hij kan voetballen. Maar wat een gozer voor zijn leeftijd.

28 juli 2023 om 15:01

Dat soort gasten zijn meestal wel een risico. In de jeugd steken ze er bovenuit omdat ze enorm voorlopen qua fysiek, maar of ze dan ook echt goed kunnen voetballen weet je niet. Meestal gaan dat soort jongens kopje onder als ze tegen gasten moeten spelen die fysiek net zo sterk zijn als zijzelf.

28 juli 2023 om 15:26

Feyenoord heeft een pricipe-akkoord met Ueda zelf bereikt. Wachten is tot de clubs eruit komen dus die spits gaat er wel komen.

Die gast is best vaak kampioen geworden de laatste jaren. Wat dat betreft een prima CV. Ook wel lekker commercieel van Feyenoord hè: transfervrij overnemen van je grote rivaal, als invaller gebruiken en daarna miljoenen bijschrijven.

28 juli 2023 om 14:36

Zeker, dat zijn de mooie investeringen. Al zou ik toch denken dat Danilo meer dan 6 miljoen waard is.

28 juli 2023 om 14:40

Dat gevoel heb ik ook. Maar ik gun het Danilo van harte.
Ben wel benieuwd wat voor impact dit op z'n maatje Paixao heeft.

28 juli 2023 om 15:10

Zeker een goudhaantje maar invaller doe je hem te kort mee zeker begin seizoen veel basis.

28 juli 2023 om 15:33

Omdat Santi toen nog moest integreren. Vanaf het moment dat die op dreef kwam was Danillo 100% invaller. Neemt niet weg dat hij volgens mij iedere wedstrijd wel minuten gemaakt heeft en dat ook gewoon goed gedaan heeft. Maar hij is imo nooit de beoogde 1e spits geweest.

28 juli 2023 om 15:54

DNSDKR:Als jij de ontwikkeling omtrent Danilo een beetje had gevold, had je geweten dat dit zeker niet de insteek van Feyenoord was toen ze hem kochten en ze wilden hem ook zeker niet kwijt als 2e spits, maar dat Danilo zelf een positie verbetering wil en met Gimenez als 1e spits, dat dit seizoen bij Feyenoord iig niet ging gebeuren. Hij was in het begin de 1e spits, maar is voorbij gestreefd door Gimenez. Dus jou opmerking is behoorlijk ondoordacht en overbodig.

Grappig, vorig jaar als hij inviel ergerde ik me dood aan hem en nu hij weg gaat voelt het toch bitterzoet. Nostalgie, je ken er niet van vreten.

Hoop dat hij succesvol gaat zijn bij Rangers!

28 juli 2023 om 14:55

Hier dezelfde gedachten, altijd geroepen dat ik hoopte dat er een club hem zou ophalen. Zo’n zoutzak op de bank dat nogal eens een kans mist hoef ik niet nog een seizoen. Tijd zal leren of we hem gaan missen of dat er een betere 2e spits komt.

28 juli 2023 om 17:50

Heel herkenbaar! Soms baalde ik als ik zag dat hij klaar stond om in te vallen, maar hij heeft ons op sommige momenten ook enorm gered met een goede ingeving en een cruciale rol bij een doelpunt. Nooit klagen, nooit verzaken en hij was de mentor van Paixao. Hopelijk blijft Paixao zijn stijgende lijn ook zonder zijn beste maat doorzetten. Voelt een beetje bitterzoet om Danilo te zien gaan, maar ik snap ook dat hij niet nog een jaar tweede viool wilt spelen.

Uiteindelijk een nuttige spits geweest. Hoop dat we als vervanger Ueda binnenhalen. Eerst Ivanusec en dan hem. Ik hoop dat Danilo bij Rangers slaagt!

Met de groeten vanuit Amsterdam ;-)

28 juli 2023 om 14:51

Vanwaar deze opmerking? Vanuit Amsterdam gunde ze hém én Feyenoord een kampioenschap en goed huwelijk?

Tsja, zolang er een waardige vervanger komt is het goed. Die Ueda van Cerle en Ivanusec, dan ga je er op vooruit...

Zijn wel transfers aan het maken bij Rangers. Butland transfervrij als keeper en gewoon 3 spitsen, waarvan ik verwacht dat Lammers wellicht als nummer 10 gaat spelen...

Best een leuk elftal voor de Schotse competitie.
Heb je nog spelers als Dessers, Moore, Hagi, Lawrence, Yilmaz en Kamara bijvoorbeeld.

Butland
Tavernier
Goldson
Davies
Barusic
Raskin
Lundstram
Matondo
Lammers
Cantwell
Danilo

Bedankt voor alles Danilo. Geen geweldige speler, maar een prima aantal goals en iemand die zich schikte in z'n reserverol. Zullen we nu dan Ueda en Ivanusec kopen?

Bedankt voor het kampioenschap en wellicht tot later. Naast het kampioenschap nog een paar miljoen opgeleverd, een win win situatie voor beide!

Wat een prettige gast was dit om te zien, ook qua uitstraling #nohomo maar ook als gast in het veld. Volgens zeikte hij nooit en werkte altijd hard.

Als er spits zou moeten gaan dan maar Danilo. Want Gimenez is toch wel een paar klasses beter.

28 juli 2023 om 15:33

Kan men hieruit opmaken dat de seksuele voorkeur van iemand altijd zichtbaar is en dat dit automatisch tot een onprettige uitstraling leidt? En bepaal jij dat voor iedereen of is dit puur op persoonlijke titel?

On topic, Rangers vind ik een mooie club qua historie en fanbase maar zonde dat zo'n gozer niet voor een club gaat waar de kans op veel speeltijd waarschijnlijker lijkt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren