Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rangers breidt ex-Eredivisie-enclave uit en bereikt akkoord over huurtransfer

Laatste update:

Fábio Silva gaat zijn loopbaan voortzetten bij Rangers FC, zo weet transfermarktexpert Fabrizio Romano donderdag te melden. De Portugese vleugelaanvaller maakt het seizoen in Schotland af en gaat spoedig een contract ondertekenen.

Rangers heeft geen optie tot koop bedongen bij de deal. Manager van de Schotse grootmacht, Philippe Clement, was een belangrijke factor bij de totstandkoming van de transfer. De Belgische oefenmeester kent Fábio Silva uit zijn tijd bij RSC Anderlecht.

Het is namelijk niet de eerste keer dat Wolverhampton Wanderers Fábio Silva uitleent. De 21-jarige Portugees kwam in de zomer van 2020 voor maar liefst veertig miljoen euro over van FC Porto, maar wist zich niet te ontpoppen tot basiskracht in Engeland.

In plaats daarvan verhuurde the Wolves hem in het seizoen 2022/23 het eerste half jaar uit aan Anderlecht. Na de winter kwam hij een half jaar op huurbasis uit voor PSV. Nu wordt Fábio Silva dus opnieuw verhuurd door Wolverhampton.

Bij PSV wist hij in zes maanden tijd een prima indruk achter te laten. De Wolverhampton-huurling kwam negentien keer in actie namens de Eindhovenaren. Hij wist hierin vijf keer te scoren en twee assists af te leveren. Ook schoot hij de beslissende strafschop in de bekerfinale tegen Ajax tegen de touwen.

Ajax raakte zo onder de indruk van de Portugees, dat de club afgelopen zomer volgens het Eindhovens Dagblad samen met PSV de strijd aan wilde gaan om zijn handtekening. Uiteindelijk besloot Ajax om Carlos Forbs aan te trekken en liet de club de interesse varen. PSV richtte het vizier op Noa Lang.

Fábio Silva wilde volgens de berichtgeving van PSV-watcher Rik Elfrink graag bij PSV blijven, alleen kon PSV hem niet betalen. Afgelopen half jaar kwam de Portugese aanvaller tien keer in actie voor Wolverhampton. Hij scoorde een keer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fabio is een toppertje. Doet me gelijk aan die beslissende pingel in de bekerfinale denken. Hopelijk kan 'ie bij Rangers basis spelen. Dessers speelt 'ie er wel uit, lijkt me. Fabio is een stuk beter en vooral completer.

28 december 2023 om 15:36

Had hem er graag nog bij gehad eerlijk gezegd

28 december 2023 om 16:44

Op welke positie? Bij dit PSV zou hij er totaal niet aan te pas komen. Terwijl het een prima speler is.

28 december 2023 om 17:48

Ik zou niet weten hoe dat zo makkelijk zou verlopen. Dessers heeft er zijn draai intussen wel gevonden. En niet onbelangrijk, hij heeft een goede connectie met de coach, die een landgenoot is. Fabio Silva heeft nog nooit aangetoond 3 wedstrijden na elkaar een constant niveau te hebben, of het moet een laag niveau zijn. Mentaal is hij ook niet de sterkste, en wie transfersom van bij Wolves hangt als een molensteen rond z’n nek. Je mag vinden van Dessers wat je wil, maar hij heeft wel een neusje voor de goal ondanks z’n matige techniek, en hij geeft alles en is een positief persoon.

Vond hem bij PSV een goede indruk maken en is voor de Premier League gewoon niet goed genoeg. Prima stap voor hem.

28 december 2023 om 16:28

Hij krijgt ook echt veel kansen bij Wolves vooral invalbeurten sporadisch. Zou zomaar via een omweg nog een grote kunnen worden, want ik vond het ook indruk maken bij ons.

28 december 2023 om 17:49

Enkel de eerste wedstrijden toen de kern nog niet compleet was en Cunha nog geen ritme had. Sinds de eerste handvol wedstrijden komt hij nauwelijks nog op het wedstrijdblad, dus veel kansen, dat valt reuze mee.

Heel leuk talent, Fabio. Mooie techniek en balbehandeling, en volgens mij wel een goed ventje. Hij zat bij PSV qua niveau precies op zijn plek om door te ontwikkelen, want hij is nog niet van Premier League niveau, maar die 40 miljoen hangt hem dan toch als een soort molensteen om de nek. Zo steeds verhuurd worden en van hot naar her gesleept worden zonder stabiliteit kan niet goed zijn voor zijn ontwikkeling. Best zonde, eigenlijk. Hij heeft wel degelijk iets speciaals.

Heeft het in zijn tijd bij PSV goed gedaan. Ik had verwacht dat Feyenoord hem zou huren met oog op de Africa en Asian Cup. Kan zowel op linksbuiten als in de spits en zijn gedrevenheid zou zeer gewaardeerd worden in de Kuip. Bij Rangers zie ik hem meteen basisspeler worden.

Vond het bij PSV een leuke speler en deed het redelijk goed op de vleugel maar vind het wel echt meer een spits die indien nodig ook op de vleugel kan en niet een echte vleugelspeler. Daarom snap ik ook niet zo goed waarom Rangers hem zouden halen als ze al Dessers, Danilo en Lammers hebben. Dat zijn ook al spitsen die ze daar wel eens op de vleugels zetten waar ze gewoon niet thuis horen.

Iedereen is zo positief maar ik vond hem bij PSV wel redelijk spelen. Kan ook aan mij liggen dat ik het niet zie wat anderen wel zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren