Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Danilo laat in vergelijking met Slot onvrede blijken over Ten Hag

Laatste update:

Danilo Pereira voelt zich al helemaal thuis in Rotterdam na zijn overstap van Ajax naar Feyenoord. In gesprek met ESPN wordt de Braziliaanse spits gevraagd naar de verschillen tussen Arne Slot en Erik ten Hag. De 23-jarige aanvaller heeft een goudeerlijk antwoord klaar op deze vraag.

“Ik denk dat ze van elkaar verschillen. Elke trainer heeft zijn eigen manier van coachen, maar ik heb een betere klik met Arne. Het is een ander soort trainer. Met Ron Jans kon ik het in mijn tijd bij FC Twente ook goed vinden”, aldus Danilo. De spits mocht in het afgelopen seizoen onder Ten Hag slechts 272 minuten spelen voor Ajax in de Eredivisie. Daarin scoorde hij twee goals. Ook gaf de Braziliaan een assist.

Ten Hag ging niet vaak de diepte in tijdens gesprekken met de spits. Iets dat Slot wel doet. "Ik heb Arne nu veel beter leren kennen. We zitten zo nu en dan samen om te kijken wat ik kan verbeteren. Daarin zit ook een verschil tussen Ten Hag en Slot. Ik wil elke dag een betere speler worden." Danilo kwam in 2017 voor twee miljoen euro over van Santos FC. Een transfersom die de Amsterdammers niet meer terug gaan zien na zijn transfervrije vertrek.

Danilo maakte sinds zijn komst naar Nederland vooral indruk op huurbasis bij FC Twente. Hij kwam 33 Eredivisie-wedstrijden in actie voor de Tukkers, waarin hij 17 doelpunten maakte en 5 assists gaf. Ook in het beloftenelftal van Ajax noteerde Danilo uitstekende cijfers. In 51 wedstrijden voor Jong Ajax was hij maar liefst 31 keer trefzeker. Verder gaf hij zes assists. Danilo is momenteel de eerste keuze voor Slot in de spits, al wil Feyenoord zich nog versterken op die positie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet zo gek toch.

Voor Ajax was hij een van de velen.
Voor Feyenoord moet het de topspits worden.

8 juli 2022 om 18:42

Dat lijkt me niet. Ik gok dat Danilo bij Feyenoord tweede keus gaat worden.

8 juli 2022 om 18:42

Achter wie ?

8 juli 2022 om 18:44

Ja, iemand die nog moet komen 😅

8 juli 2022 om 18:47

Achter (misschien) Gnonto of Dessers. Die laatste zie ik liever niet komen maar Feyenoord kennende kan ie maar zo morgen gepresenteerd worden.

8 juli 2022 om 19:01

Dessers verliest de strijd van Danilo denk ik zo. Gnonto zou een top aankoop zijn (als je de kenners mag geloven). Dan zal Danilo wel 2e keus worden.

8 juli 2022 om 19:09

Hoe ver staat het precies met Gnonto is er al iets concreets?

8 juli 2022 om 19:14

Gnonto is al persoonlijk rond met Feyenoord en heeft ook al aangegeven graag te willen komen naar de eredivisie. Indien Feyenoord wat meer bied zal hij snel binnen zijn denk ik.

8 juli 2022 om 19:20

Precies! Ik vraag mij af wie er de zwitserse competitie volgt en een gefundeerde mening heeft. In Italie en Spanje laten ze vaker iemand op jonge leeftijd debuteren om ze vervolgens nooit meer op te roepen. Ik hoop serieus dat hij goed is en dat de top 3 dit jaar sterk voor de dag komt in europa. Dan mogen ze wellicht binnenkort alle 3 de champions league in. We hebben er volgens mij nog nooit zo goed voor gestaan. Wellicht het jaar dat willem 2 de champions leaguein ging

8 juli 2022 om 20:37

Ik ben ook wel benieuwd naar die Gnonto. Iedereen doet alsof ie zo geweldig is (zou kunnen, ik ken hem niet) maar uit z’n statistieken blijkt dat iig niet heel erg. 8 goals en 2 assists in 34 wedstrijden voor Zürich is niet slecht, maar ook nou ook weer niet heel geweldig. Danilo scoorde vorig jaar 17 keer in 33 wedstrijden en 5 assists voor Twente. Hij was weliswaar 3 jaar ouder dan Gnonto nu op dat moment, maar toch.

8 juli 2022 om 21:54

Dat mag je best nuanceren. Dat zijn 34 wedstrijden waarvan 23 als invaller.

9 juli 2022 om 14:01

Haha 'achter wie'. Je volgt alleen Ajax zeker, anders weet je toch wel dat Feyenoord een 1st spits zoekt en Danilo, in principe, als 2de spits is aangetrokken.

En als je bij Feyenoord niet slaagt en geen minuten maakt, dan heb je zeker een klik met de coach van Heerenveen, Vitesse, Twente of waar hij dan ook heen gaat? Vind dit een beetje zwakke teksten achteraf eerlijk gezegd, de minuten dat hij bij Ajax mee mocht doen heeft hij ook vrijwel niets gepresteerd.

8 juli 2022 om 19:15

Je gaat toch zeker niet een spits die amper de kans krijgt afrekenen op die paar minuten die hij krijgt? Een speler moet vertrouwen krijgen en moet niet beoordeeld worden op 1 invalbeurtje om de 3 a 4 maanden. Dan kan je ook geen ritme op bouwen. Beetje oneerlijk om op basis van dat te zeggen dat hij vrijwel niets heeft gepresteerd he.

8 juli 2022 om 19:19

Ik heb deze jongen niet zo gevolgd, maar deze uitspraken staan zwart op wit, dus als hij dan iets anders gaat zeggen dan wordt hij hier wel aan herinnerd. Kan me zo voorstellen dat hij dit nooit hardop over Ten Hag heeft gezegd. Dus het zou ook zomaar waar kunnen zijn. Ten Hag heeft hem natuurlijk ook niet gekocht dus het zou best kunnen dat Ten Hag het ook gewoon niet in hem zag zitten.

Logisch ook daar was die derde spits. Bij Feyenoord 1ste spits.

Ik geloof Danilo van harte. Maaaaar ik zou ook altijd publiekelijk mijn huidige werkgever positiever benoemen dan mijn vorige.

8 juli 2022 om 21:14

En al helemaal als je huidige werkgever de aartsrivaal is van je vorige werkgever.

Zegt hier niet zoveel geks, maar toch zou ik al feyenoord zijnde hem in bescherming nemen en niet al te veel interviews meer laten doen. De sneertjes naar onze grote vrienden stapelen zich nu wel op

8 juli 2022 om 19:33

Eens. Zou eerst maar eens z'n voeten laten spreken want vooralsnog heeft Ten Hag gelijk gehad.

Het zou natuurlijk ook heel raar zijn als hij zei dat Slot er geen bal van bakt.

Al met al gun ik 'm het beste bij onze Rotterdamse vriendjes.

Wat fijn voor hem wie weet wordt hij dit seizoen gewoon de grote man bij Feyenoord. Je ziet het vaker met spelers waarvan ze niets van verwachten bij Feyenoord. Zoals Linssen en dessers. Voor Ajax was hij gewoon niet goed genoeg, maar hopelijk voor hem slaagt hij bij Feyenoord.

Tsja, bij Ajax was je opvulling puur omdat het moet. En Ten Hag heeft 25-30 spelers waar hij gebruik van maakt, en logisch als die dan meer aandacht aan de belangrijkere spelers.

Vind dit heel laf. Zeg dit dan gelijk tegen een trainer, maar dat is ook niet altijd het slimste om te doen. Bijvoorbeeld Ihattaren die heeft bijna z'n carriere vergooid door (o.a ook zijn eigen schuld), maar ook zelf zei hij laatst in een interview dat hij constante discussies had met Schmidt en zijn onvrede liet blijken over de speelwijze.

8 juli 2022 om 18:51

Tja en we weten hoe Duitsers zijn. Die zijn niet zoveel kritiek gewend omdat dat vanuit de hiërarchie niet zo snel gebeurd. Dus het hangt ook van de persoon en de cultuur af denk ik.

Dit soort dingen doen het altijd goed voor de bühne. Bij Ajax was je opvulling en bij Feyenoord potentieel de eerste spits, heel logisch dat je nu meer aandacht krijgt.

8 juli 2022 om 21:30

Ik kan me herinneren wat Bergwijn over Ajax zei toen hij net bij Tottenham was. En nu heeft hij er getekend. Dus ja, alles voor de bühne.

8 juli 2022 om 22:03

Ja absoluut, prik je zo doorheen

Altijd beetje gelul voor de bühne dit. Maar goed, wel benieuwd of hij daadwerkelijk wat kan betekenen voor Feyenoord. Hij zal vast meer kansen krijgen dan bij Ajax om zijn stempel te drukken.

Logisch als je ze 5 seconden hoort praten weet ik ook gelijk met wie ik liever een biertje zou drinken.

8 juli 2022 om 19:48

Na 10 bier klinken ze hetzelfde toch....

9 juli 2022 om 09:10

Inderdaad, zonder twijfel met Erik he

Ben benieuwd of deze jongen met 2 onbaatzuchtige en goede spelers ernaast een goede targetman is. Wellicht blijkt ie opeens te passen in het systeem van Slot.

8 juli 2022 om 19:51

Even afwachten of er nog een spits bijkomt voor hem in de pikorde maar ik denk oprecht dat hij er zeker 20 maakt als hij de 1e spits wordt.

Volgens ten hag beste afmaker van het team alleen speelde hij amper. Is wel sterk en best snel. Jammer dat hij naar Feyenoord is maar hij gaat wel veel scoren net als bij Twente maar dan met betere spelers.

Lekker 2 keer tegen Ajax de winnende scoren en je voelt je een stuk beter.

Als een trainer je kansen geeft dan ben je gauw geneigd het goede in hem te zien. Wat hij zegt over persoonlijke gesprekken die gaan over verbeterpunten is wel een punt waar vraagtekens bij gezet kunnen worden in de richting van Ajax. Als er je niet word verteld wat beter moet en je krijgt geen kansen dan kan je je heel eenzaam voelen bij een club

Wie had verwacht dat hij had gezegd dat hij Ten Hag een veel fijner persoon en veel betere trainer vind dan Slot. Dan was hij bij Feyenoord ook gelijk klaar geweest. En niet heel veel wisselspelers zijn blij met de trainer die ze niet laat spelen.

Kortom, om meerdere redenen een beetje onzinnige vraag.

Ten Hag is nu eenmaal niet een groot communicator, maar bij Danilo leeft natuurlijk onvrede vanwege zijn reserverollen bij Ajax. Tja, dan had je maar beter moeten tresteren.

Klopt ten hag is een lompe tukker. Slot is ook vaak acteren en wanneer hij achter staat gaat hij veel zeuren met de scheidsrechter en vierde man. Ben bang dat hij het goed gaat doen Danilo

Verschil is dat hij bruikbaar is voor Feyenoord en voor Ajax alleen opvulling was. Je besteedt meer tijd aan spelers waar je wat aan hebt, gezien vanuit het perspectief van Ten Hag. Dat begrijp ik wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren