Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dani Alves: ‘Hij is gek en dat hebben we nodig in dit elftal’

Laatste update:

Barcelona spande zich afgelopen zomer in om Arda Turan over te nemen van Atlético Madrid. De kampioen legde 34 miljoen euro op tafel en dat bedrag kan nog oplopen tot 41 miljoen euro. Arda arriveerde in de wetenschap dat Barcelona hem pas in januari in zou kunnen zetten, vanwege het transferverbod van de FIFA. Dani Alves kan niet wachten tot het moment daar is.

/

“Het is een eer om hem erbij te hebben bij Barcelona”, vertelt de Braziliaan aan Habertürk. “Maar het is wel ontzettend jammer dat hij zo lang moet wachten voordat hij in actie mag komen. Mijn teamgenoten en ik willen allemaal dat het zo snel mogelijk januari is en dat we hem dan zien spelen. Hij is een heel intelligente voetballer en heeft ook een geweldig karakter”, zegt Dani Alves lovend.

Volgens de back heeft Arda zijn draai al wel gevonden in Camp Nou, ook al kan hij dus nog geen wedstrijden spelen. De Turkse middenvelder kan het volgens Dani Alves goed met de rest vinden. “Hij is gek! En dat kunnen we wel gebruiken in dit elftal”, aldus de verdediger. Vanaf 1 januari mag Arda gaan spelen, net zoals mede-aankoop Aleix Vidal overigens. Zoals de zaken er nu voor staan, kan Espanyol-Barcelona hun debuutduel worden.

Wie zal de grootste impact hebben, zodra hij voor Barcelona mag spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arda we wachten op je debuut

10 oktober 2015 om 19:51

Daarom! Niet alleen barca supporters maar ook de restvd wereld zoals ik kan niet wachten om hem weer te zien spelen!

Goeie spelers die arda, hopelijk is hij vanavond uit vorm haha

10 oktober 2015 om 19:24

Vanavond?

10 oktober 2015 om 19:25

Ja, Tsjechië - Turkije ;-)

Arda was toch altijd 1 van de uitblinkers bij atletico

10 oktober 2015 om 19:52

Met YCF hebben ze anders een geweldige vervanger!

10 oktober 2015 om 20:58

Ik vind Arda Turan echt heel goed voetballen. Ook toen die bij Atletico Madrid speelde. Hoop dat ie het goed gaat doen in Barcelona

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren