Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Daarom snap ik de aankoop van Sam Larsson ook wel’

Laatste update:

Feyenoord maakt maandag waarschijnlijk melding van de komst van Sam Larsson. Willem van Hanegem is blij met de transfer, zo schrijft hij in zijn column voor het Algemeen Dagblad. De icoon van de club uit Rotterdam denkt dat het voor Jean-Paul Boëtius gezond is om meer concurrentie te krijgen.

Van Hanegem stelt dat Boëtius een prima doelpunt maakte tegen Excelsior, maar voor de rest niet heel veel meer liet zien. “Daarom snap ik de aankoop van Larsson ook wel. Dan zeg je straks na een uur 'kom even lekker zitten Jean-Paul' en breng je gewoon een kwaliteitsspeler als vervanger. Dat maakt een elftal en dus automatisch ons voetbal beter.”

Celta de Vigo, FC Metz en Benfica waren eveneens in de markt voor Larsson, maar de 24-jarige buitenspeler blijft dus behouden voor de Eredivisie. De Telegraaf gaat uit van een transfersom van vier miljoen euro exclusief variabelen, maar het Algemeen Dagblad schreef later dat het transferbedrag ‘veel hoger’ ligt.

Wie is beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De mogelijkheden op de flanken worden voor Feyenoord zo weer groter en concurrentie is goed voor het team. Larsson is bovendien wel creatiever als Boetius. Boetius heeft echter weer meer diepte in zijn spel

21 augustus 2017 om 09:02

Feyenoord heeft zich in mijn ogen goed versterkt, met uitzondering van het middenveld. Daar zit weinig creativiteit in, iets wat bijvoorbeeld Ajax ondanks het slechte spel er nog af en toe doorheen sleept. Met andere woorden, mochten de vleugelspelers hun dag niet hebben: wat dan? Daarom zou ik alsnog, mits financieel verantwoord, voor van Persie gaan, die jongen is één en al creativiteit. Of speelt er nog een ruwe diamant die ik over het hoofd zie?

21 augustus 2017 om 09:24

RvP is ook nog niet van de baan. Hij zal waarschijnlijk alsnog worden aangetrokken de komende weken. Is inderdaad een speler die nu ontbreekt op het middenveld.
Wat gisteren Vilhena deed, mooie eigen actie en een ander vrij zetten voor de goal, dat gebeurt veel te weinig.
Ook krijgt Jorgensen geen voorzettenregen vanaf de beide flanken volgens mij.
Combinaties voorin zijn er ook nog veel te weinig. Als je ziet dat ze niet eens onder de "druk" van een Excelsior kunnen uitvoetballen om een 2e en 3e goal te maken (zoals PSV dat wel deed) dan maak ik mij op dit moment nog wel enigszins zorgen.

21 augustus 2017 om 09:38

Voor mijn gevoel kan Larsson ook de creatieve aanvallende middenvelder kunnen zijn. Van Persie is uiteraard ook welkom, maar wat mij betreft alleen transfervrij

21 augustus 2017 om 12:32

Ik vind ook dat Feyenoord zich goed heeft versterkt. Je hebt gelijk qua creativiteit, maar ik vind Vilhena nog wel redelijk creatief. De aankoop van Larsson zal de creativiteit wel vergroten.

Als je puur naar kwaliteit kijkt, zal het andersom zijn verwacht ik. Dan is het na 75 minuten voetballen Larsson eruit, Boetius erin.

21 augustus 2017 om 08:28

Precies zo zal het ook gaan. Alleen in het begin zal Boetius nog de voorkeur krijgen.

21 augustus 2017 om 09:11

Eerst even afwachten hoe Larsson het gaat doen. Sommige spelers hebben moeite om constant te presteren bij een topclub. Perfect voorbeeld is Bilal, was bij Heerenveen een genot om naar te kijken, na zijn transfer lijkt het opeens een heel ander speler.

Ik blijf het jammer vinden dar el hankouri geen kans krijgt.
Echter nu heb je een speler die op 10 kan en op de flank dus je middenveld en aanval is goed gevuld..
Wat me wel zorg draagt is een beetje de spits positie. Is kramer wel de juiste vervanger..

21 augustus 2017 om 07:59

El hankouri is gewoon nog niet goed genoeg. Mag het gaan bewijzen bij Dordrecht een jaartje

21 augustus 2017 om 08:01

El Hankouri is gewoon niet goed genoeg. Paar leuke bewegingen tegen Excelsior vorig seizoen bij een 4-1 voorsprong en het halve legioen denkt dat het een groot talent is. Valt wel mee.

21 augustus 2017 om 08:44

Inderdaad, speelde toen 11 minuten, meen ik, maar dat zag er veelbelovend uit. Natuurlijk, tegen een matig back die er al een hele wedstrijd op had zitten en die wist dat hij een verlloren wedstrijd speelde ... maar toch.

Ik dacht dat dat wel genoeg aanleiding zou zijn om hem nog eens in te laten vallen, maar Gio, die hem elke dag ziet, dacht daar blijkbaar anders over. Inderdaad afwachten wat hij in Dordt brengt.

21 augustus 2017 om 08:27

El Hankouri is toch geen niveau Feyenoord man.

21 augustus 2017 om 09:51

Waarop gebaseerd.
In die 11 minuten dat ik hem zag had ik meer gezien dan van Bilal in 3 jaar. Ik snap niet waarom dat hij niet wat vaker mocht invallen dan hadden we kunnen oordelen nu niet.

Ik ben wel benieuwd hoe hij het gaat doen bij Dordt.

Het is in ieder geval een mooie ontwikkeling die Feyenoord doormaakt.

Eerst kon de club niets en moest het spelers huren of transfervrij binnen hengelen. En nu kunnen er aankopen gedaan worden van 4-6 miljoen Euro die ook nog eens op de bank kunnen plaatsnemen. Dit verbreedt de mogelijkheden binnen de selectie.

Wat dat betreft timmeren Ajax en Feyenoord goed aan de weg dankzij visie en een goed en strak beleid. Laat het ook een les voor PSv zijn, want zij kunnen dit duidelijk nog niet !

21 augustus 2017 om 09:33

Ik hoop dat de subtop zoals AZ, Vitesse, Heerenveen en Utrecht ook eens een stap door kunnen zetten en af en toe eens kunnen stunten met een titel, dat zou het hele niveau alleen maar goed doen en kan er Europees misschien wat meer gebeuren.

21 augustus 2017 om 10:09

Mijn club komt er sowieso ook aan... Dat zag je maar om de J.c. schaal.

Ook bij Vitesse krijgen we de boel steeds meer op orde. Er is een stabiele basis, aan de jeugd wordt al jaren volop gewerkt dus daar gaan we ook de vruchten van plukken. We worden gelukkig steeds minder afhankelijk van huurspelers alhoewel we buitenkansjes altijd moeten benutten (Traore- Baker- Van Aanholt- Kalas- Atsu etc), zoals nu met Mount.

21 augustus 2017 om 10:35

FRon010
.Is altijd moeilijk om.bij de top 3 te komen, je moet daar veel voor doen, geld uit geven, grote stadion, enzovoort kijk maar naar Twente ze probeerde het, is niet goed afgelopen.

Ik ben helemaal niet zo'n ven van hem ik vindtt het een over het paard getilt probleemkind

Op papier heeft Feyenoord nu een zeer sterk team, voor eredivisie begrippen.
Maar nu moet het ook nog op gang komen, er gebeurt aanvallend veel te weinig.
Verdedigend klopt het bijna allemaal wel (diks?) maar qua creativiteit is het middenveld en de aanval redelijk beperkt. Ik had al meer acties / bruikbare voorzetten van Berghuis verwacht bijvoorbeeld. En van Toornstra. Boetius kan max een uurtje volmaken en heeft in dat uur ook niet heel veel acties laten zien. Lijkt wel of hij na 1 mooie actie waaruit gescoord wordt al tevreden achterover gaat leunen.
Als het al niet lukt om onder een beetje druk van Excelsior uit te voetballen, hoe moet dat dan tegen PSV en Utrecht en Vitesse en Ajax uit? En in de Cl?
Nog heel wat werk te doen voor Gio. Ik hoop dat RvP er alsnog bij komt, hij zou een belangrijke schakel kunnen zijn tussen verdediging en aanval.

21 augustus 2017 om 09:36

In de tweede helft hebben ze 1 schot op doel gehad volgens mij echt bizar. Mensen doen alsof Feyenoord alles voor elkaar heeft en qua spelers is dat misschien wel zo maar het spel is echt bagger. Wat je zegt in die uit wedstrijden ga je dik verliezen als je speelt zoals gisteren en eigenlijk had een winst voor Excelsior niet eens gek gestaan...

Geen idee hoe hij het zal gaan doen, zijn instelling zal in ieder geval volledig moeten omdraaien.
Volgens mij gaat hij overal tegenin als hij zijn zin niet krijgt, dus ben benieuwd hoe dit zal gaan.
Kan goed voetballen, maar afgelopen seizoen was het na de winterstop ook niks meer, maar toen was ook wel heel Heerenveen een drama.
Ik vind het in ieder geval goed dat Feyenoord voor zowat iedere positie goed bezet is, kan in ieder geval nog wat forceren vanaf de bank.
Al vind ik Diks nog tegenvallen en Nelom minder dan Haps.

We gaan het zien dit seizoen, het spel is nog niet geweldig, dus hopen dat dit snel weer beter gaat. In ieder geval 6 uit 2 en dat is heel belangrijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren